Refundable.me Reviews 1.180

2,3

Our customer experience is of vital importance to us and a source of real pride; if you feel we haven't met up to our standards please contact our Customer Experience Manager at trustpilot@refundable.me

2,3

Slecht

1K reviews

Zeer slechte ervaring met Refun­dable

Zeer slechte ervaring met Refun­dable. Ik heb een annuleringsverzoek ingediend vanwege een ernstige medische situatie (verergerde klachten en vervroegde operatie bij Bergman Clinics), waardoor ik niet kan reizen. Mijn vlucht staat gepland op zaterdag 18 april 2026.

Via Sarah krijg ik alleen te horen dat mijn aanvraag is doorgestuurd naar het managementteam met een wachttijd van 5 werkdagen. Dit voelt als vertragingstactiek, terwijl er sprake is van spoed en een duidelijke medische onderbouwing.

Er wordt geen directe duidelijkheid gegeven over de annulering of terugbetaling, ondanks de urgentie. Dit zorgt voor onnodige stress en onzekerheid. Ik had in deze situatie meer snelheid en klantgerichtheid verwacht.

Indien er vóór 18 april 2026 geen inhoudelijke reactie volgt, zie ik mij genoodzaakt verdere stappen te ondernemen en juridisch advies in te winnen.

Ik raad iedereen af om hier een verzekering af te sluiten. In situaties waarin je juist geholpen moet worden, laten zij je wachten.

14 april 2026

Hi M,

Thank you for taking the time to share your feedback, and we’re sorry to hear about the stress and urgency surrounding your situation.

We understand how important timely support is in circumstances such as the one you’ve described, and we would like the opportunity to review your application and the details of your request further.

Please could you email us at Trustpilot@refundable.me
with your 8-digit application reference number, so our team can locate your application and look into this as a priority for you?

Once received, we will review your application and respond to you directly.

The Refunds Team

Wat een afzetters

Wat een afzetters. Niet aanklikken. Ze beloven een vorm van een annuleringsverzekering, maar als je er dan gebruik van wil maken zijn er altijd wel kleine lettertjes waardoor ze niet uitkeren. SCAM!

9 april 2026

Hi Bob,

Thank you for taking the time to share your feedback, and we’re sorry to hear that you feel this way about your experience.

We understand your frustration and would like the opportunity to review your application and the circumstances in more detail.

Please could you email us at Trustpilot@refundable.me
with your 8-digit application reference number, so our team can locate your application and look into this further for you?

Once received, we will review your application and respond to you directly.

The Refunds Team

Neem nooit een annuleringsverzekering bij Refundable .me. Zijn stelletje oplichters en geven geen antwoord. Maar ook geen geld terug, als je ziek wordt. Het is zonde van je geld. NIET DOEN, DUS

4 december 2025
Mijn partner heeft op 3 december 2025 de huisarts gebeld. Voor een griep met lichte koorts , hoesten, snotteren, hiervoor geven zij geen briefje. Zij laten de patiënt ook niet komen omdat het vanzelf overgaat.

Hierdoor konden wij ook geen gebruik maken van de boeking. Toen wij deze boeking maakte op 22 november 2025 was er nog niets aan de hand, anders hadden wij natuurlijk niet deze boeking gedaan.
Eigenlijk stelt die hele annuleringsverzekering dus niets voor, want huisartsen geven geen briefjes af, net als op een school. Dit vind ik dus een misleiding om een verzekering af te sluiten. Dit zal ik zeker ook in mijn review noteren als dit niet netjes zal worden afgehandeld.
Het zou erg coulant van jullie zijn om de kosten van de boeking te retourneren
Ik zal deze case voorleggen aan mijn advocaat of dit legaal is en niet misleidend is.

Wij overwegen de volgende redenen, onder voorbehoud van onze Algemene Voorwaarden voor Terugbetaling:

Ziekte / Letsel (inclusief Covid)
• De reden voor terugbetaling mag niet te voorzien zijn op het moment van Boeking.
• Bevestiging dat deelname aan het Evenement onmogelijk is;

4 december 2025

Hi Hélène,

Thank you for taking the time to share your experience. We’re sorry to hear about your partner’s illness and understand how frustrating this situation has been for you.

We’d like the opportunity to review your application and the circumstances in more detail. Please contact us at Trustpilot@refundable.me
and include your application reference number, so our Refunds Team can look into this further for you.

Refunds Team

Amerikaanse vezekerings handellen

Ik en mijn vriendin hadden een Hotel geboekt voor een event en neem altijd een annuleringsverzekering. Wegens dat wij net te horen hebben gekregen dat ons huis verbouwd gaat worden door onze particuliere verhuurder, hebben we voor 2 maanden lang geen woning meer. Wegens dit kunnen we nu geen vakantie nemen wegens dat we 2 honden hebben waarvan 1 puppy, die speciale verzorging nodig hebben wij kunnen het nu niet veroorloven om nog naast snel een tijdelijke woning te vinden binnen enkele dagen, ook nog eens iets regellen voor de honden, en ook wegens financiële omstandigheden is dit een enorme verlies, kennelijk uit je eigen woning worden gezet valt bij hun niet onder noodsituatie maar onder perongeluk boeken/accomidatie niet meer nodig. Grootste onzin ooit zijn net amerikaanse zorgvezekeringen als het gaat om daadwerkelijk waar het geld terug te geven waar je de vezerkering voor hebt betaald.

12 mei 2025

Hi there,

We’re sorry to hear about the difficult situation you and your girlfriend are facing, and we understand how stressful this must be — especially with the added responsibility of caring for your pets during such an unexpected disruption.

Please know that we take all refund requests seriously and strive to review each application fairly and in line with the terms of coverage. That said, we’d like to take another look at your case to ensure it was handled correctly.

To do this, we kindly ask that you email us at Trustpilot@refundable.me with your full name and booking reference number. This will allow us to locate your application and follow up with you directly.

We appreciate you bringing this to our attention and hope to resolve it for you as soon as possible.

Refunds Team

Alle kleine lettertjes worden er…

Alle kleine lettertjes worden er voortdurend bijgehaald om maar niks te hoeven uitkeren. Alsof je voor je lol een evenement overslaat waarvoor je hebt ingeschreven en al tickets, hotel etc. hebt geboekt.

28 april 2025

Beste Jaques,

Bedankt voor het delen van uw feedback. Het spijt ons oprecht te horen dat u zich zo voelt.

We begrijpen dat het missen van een evenement nooit ideaal is en vaak gepaard gaat met andere kosten, zoals reizen en accommodatie. We willen u verzekeren dat het nooit onze bedoeling is om een terugbetaling te vermijden. Ons doel is om elke aanvraag eerlijk en consequent te beoordelen, in overeenstemming met de voorwaarden die vóór aankoop beschikbaar waren.

Desondanks zouden we het zeer op prijs stellen om rechtstreeks met u in gesprek te gaan, zodat we uw zorgen beter kunnen begrijpen en de uitkomst van uw aanvraag kunnen toelichten. Als u het goed vindt dat we u bellen, laat ons dan weten wanneer en op welk nummer we u het beste kunnen bereiken.

Terugbetalingen Team

Het formulier dekt niet de voorwaarden

Het formulier waarmee een vlucht geannuleerd moet worden sluit totaal niet aan op de voorwaarden van de verzekering. Het meest irritante is dat het bedrijf op geen enkele manier telefonisch bereikbaar is, een telefoonnummer is niet te vinden om te vragen hoe je het formulier het beste kan invullen. Dat wekt weinig vertrouwen.

10 oktober 2024

Antwoord van Refundable.me

Hallo Jan, het spijt me te horen dat je vond dat ons online aanvraagformulier moeilijk te gebruiken was. We streven ernaar om het zo eenvoudig mogelijk te maken. We zijn blij te zien dat je een terugbetaling hebt ontvangen nadat je ons alle ondersteunende informatie hebt verstrekt.

Ik wil een booking annuleren geen van…

Ik wil een booking annuleren geen van de opgegeven redenen pas er voor mij. Dan toch maar 1 geprobeerd met negatief resultaat daarna geprobeerd om naar 1 van de opgegeven e-mail adressen te sturen maar dit blijkt niet te werken.echt schandalig

8 mei 2024

Hallo Gilles,

Bedankt voor uw recensie. We begrijpen dat we u hebben doorverwezen naar het juiste bedrijf om u verder te kunnen helpen, maar dat u nog meer problemen heeft ondervonden. Ik laat iemand van ons team contact met u opnemen en kijken of we u verder kunnen helpen.

Met vriendelijke groeten

Toon reviews in alle talen. (1.180 reviews)