Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Har en produkt för ryggen. Haft på mig den i två dagar, men tyvärr är den nog inget för mig, och jag kommer returnera den. Vad gäller service var den toppen! Ni hoppas jag att returen går lika smidi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag ringde upp de och förklarade mina besvär fick då rådgivning om vad som kanske skulle hjälpa mig. Jag hade hälsporre i c.a 3 år har provat en hel del hjälpmedel, övningar m.m men efter jag gick eft... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Mobiliteitsmiddelen leverancier
- Assistieve hulpmiddelen leverancier
- Orthopedie & protheseservice
- Fysiotherapiebenodigdheden leverancier
Geschreven door het bedrijf
Vi på Rehaboteket är specialister på ortopediska skydd och hjälpmedel som förbättrar våra kunders fysiska förutsättningar och välmående. Med över ett decennium av erfarenhet och en legitimerad fysioterapeut, erbjuder vi produkter som lindrar smärta, stödjer återhämtning och förebygger framtida problem. Vi är stolta över att kunna erbjuda lösningar för alla – från privatpersoner till kliniker och företag, och alltid med individuell rådgivning från expertis inom området.
Contactgegevens
Elementgatan 10, 50464, Borås, Zweden
- 08-24 47 34
- kundservice@rehaboteket.se
- rehaboteket.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fotledsstöd Armis Light med BOA-system
Köpte 2st Fotledsstöd Armis Light med BOA-system för exakt passform. Tipset hur man mäter fotleden stämde perfekt för min del. Har nu använt dessa på båda mina fotleder och upplevelsen är att fotlederna är stabilare, men ännu bara använda 4 dagar. Även sovit med dessa på under 1 natt och det fungerar väldigt bra.
Så nu hoppas vi på att det kommer att hjälpa mig med mina problem efter någon vecka. Haft mina problem under lång tid så jag ger det många veckor innan jag ger upp.
Beställning gick lätt och levererades på 1 Dag, detta är verkligen snabbt marscherat så tummen upp på det.
Kudden är faktiskt med strumporna…
Kudden är faktiskt med strumporna värdelösa. Extra breda skulle de bara. Det är de inte, stela och omöjliga att ta på.
Allt fungerade bra från beställning…
Allt fungerade bra från beställning till leverans. Fort gick det och de beställda varorna var till belåtenhet.
Leverans 1-3 dagar står det
Leverans 1-3 dagar står det. Bring har aviserat att ett paket ska levereras men det har fortfarande inte lämnats till Bring ligger kvar hos rehaboteket fortfarande

Riktigt dåligt
Riktigt kasst när det kommer till retur!!! Inte hört något på över 2 veckor. Svarar dessutom inte på mail. Försökte ringa men kommer inte fram. SCAM

Antwoord van Rehaboteket
Har en produkt för ryggen
Har en produkt för ryggen. Haft på mig den i två dagar, men tyvärr är den nog inget för mig, och jag kommer returnera den. Vad gäller service var den toppen! Ni hoppas jag att returen går lika smidigt.
Med vänlig hälsning,
Ramona Fransson

Strumporna är nog bra
Strumporna är nog bra, men jag tog för liten storlek.

Bra produkter
Produkt informationen var tydlig och stämmer med levererade produkten. Mycket fin kvalitet, speciellt på gel sula.

Antwoord van Rehaboteket
Snabb leverans av en bra produkt.
Snabb leverans av en bra produkt.

Antwoord van Rehaboteket
Tryggt med möjlighet till rådgivning
Snabb leverans, bra pris, och lätt att hitta rätt produkt - men också tryggt med möjlighet till rådgivning.

Antwoord van Rehaboteket
Jag har inte fått mina varor väntat …
Jag har inte fått mina varor väntat över en vecka.

Utmärkt kundservice!
För det första så kunde man svara direkt på deras leveransmejl och fick svar direkt. Sedan snabba leveranser lätt att byta, tillmötesgående och hjälpsamma.

Antwoord van Rehaboteket
Toppenbra produkt och snabb leverans.
Toppenbra produkt och snabb leverans.

Antwoord van Rehaboteket
Återigen nöjd med köp från Rehaboteket
Jag beställde en vara från Rehaboteket vilket jag gjort tidigare åtskilliga gånger. Har alltid känt mig nöjd med mina köp och om det inte storleksmässigt passade eller av annan anledning så var det enkelt byta eller återbetalning
Det som var skillnaden denna gång var att jag fick stor hjälp av deras fysioterapeft Ida. Med hennes hjälp kunde jag få värdefulla råd vilken produkt som är lämplig för mina besvär.

Dit is Trustpilot