Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpte 2st Fotledsstöd Armis Light med BOA-system för exakt passform. Tipset hur man mäter fotleden stämde perfekt för min del. Har nu använt dessa på båda mina fotleder och upplevelsen är att fot... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag beställde en vara från Rehaboteket vilket jag gjort tidigare åtskilliga gånger. Har alltid känt mig nöjd med mina köp och om det inte storleksmässigt passade eller av annan anledning så var det e... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har en produkt för ryggen. Haft på mig den i två dagar, men tyvärr är den nog inget för mig, och jag kommer returnera den. Vad gäller service var den toppen! Ni hoppas jag att returen går lika smidi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag ringde upp de och förklarade mina besvär fick då rådgivning om vad som kanske skulle hjälpa mig. Jag hade hälsporre i c.a 3 år har provat en hel del hjälpmedel, övningar m.m men efter jag gick eft... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Mobiliteitsmiddelen leverancier
  2. Assistieve hulpmiddelen leverancier
  3. Fysiotherapiebenodigdheden leverancier
  4. Orthopedie & protheseservice

Geschreven door het bedrijf

Vi på Rehaboteket är specialister på ortopediska skydd och hjälpmedel som förbättrar våra kunders fysiska förutsättningar och välmående. Med över ett decennium av erfarenhet och en legitimerad fysioterapeut, erbjuder vi produkter som lindrar smärta, stödjer återhämtning och förebygger framtida problem. Vi är stolta över att kunna erbjuda lösningar för alla – från privatpersoner till kliniker och företag, och alltid med individuell rådgivning från expertis inom området.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,3

Alle reviews

56 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig produkt, svært treg behandlingstid

Dårlig produkt, ingen støtte. Sendt i retur. Det har gått en mnd og returen er enda ikke registrert. Styr unna

14 juni 2025

Antwoord van Rehaboteket

Tack Marita för ditt omdöme och din feedback.

Vi beklagar verkligen din upplevelse av köpet hos oss. Lång hanteringstid är inte något vi förespråkar och tar därför din feedback på stort allvar.

Jag fann ditt ärende hos oss och ser att vi svarat dig att din retur är hanterad. Hanteringen av din retur var en månad och jag kommer föra den feedbacken vidare för framtida förbättringar kring returer.

Varmt välkommen att kontakta oss via mejl (kundeservice@rehaboteket.no) om du har några funderingar.

Ha en fin dag!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Die Balance stoßdämpfende Schuheinlage…

Die Balance stoßdämpfende Schuheinlage muss man zuschneiden und bekommt sie nicht passgenau. Ich habe 38. Die Einlage ist dann 38 bis 40 und somit auch viel zu breit. Leider hab ich viel geschnibbelt um zu versuchen diese passend zu kriegen. Sie tragen auch so auf, dass die Schuhe trotz entfernen der alten Sohle viel zu eng werden. Ärgerlich weil man sie ja nicht mehr retounieren kann. Die Handgelenkstütze habe ich ebenfalls bestellt. Diese macht einen guten Eindruck, liegt zwar trotz vorherigen abmessen der Hand recht locker, stützt aber unterhalb des Gelenkes durch eine feste Schiene sodass ich diese behalte.

12 maart 2025

Antwoord van Rehaboteket

Thank you for your review and feedback!

We are sorry to read that the Balance insole did not fit as expected. The insoles are made in double sizes to fit more shoe sizes, but we understand that it can be a hassle when you need to cut it for a perfect fit.

As for the wrist support, it is nice to read that you are satisfied with that product 😊

Please contact us at kundenservice@rehaboteket.de if you have any questions about products in the future, we will be happy to help you.

Have a nice day!

Kina-bluff?

Enligt hemsidan skickar dom beställningen samma dag om man beställer innan 16.00. Leverans 0-2 dagar. Beställde 14.00 i onsdags, skrev och dubbelkollade på torsdagen. Dom svarade direkt och lovade leverans på fredagen. Idag är det måndag kväll och leveransen står fortfarande som registrerad. Oseriöst. Förtäckt Kina företag?

17 februari 2025

Antwoord van Rehaboteket

Tack Johan för ditt omdöme och feedback!

Jag fann ditt ärende när du varit i kontakt med oss och vi ber åter igen verkligen om ursäkt att din beställning inte kom fram som förväntat. Under denna tid genomförde vi en lagerflytt från Sollentuna till Borås och dessvärre verkar det ha påverkat din beställning, vilket det absolut inte borde ha gjort.

Med det sagt vill vi också förtydliga att vi inte är ett dropshippingföretag, utan alla beställningar skickas direkt från vårt eget lager i Sverige.

Skulle du vilja ge oss en andra chans i framtiden, är du varmt välkommen.

Önskar dig en fin dag!

Usel retur!!

Efter att ha gjort en retur den 2 januari och fortfarande inte behandlat returen efter 3 veckor är under ALL kritik! Uselt. Det enda positiva är att kundservice svarade inom 24t men ingenting händer!

22 januari 2025

Antwoord van Rehaboteket

Tack för ditt omdöme och feedback. Vi ber verkligen om ursäkt att returen tog lång tid för oss att hantera.

Vårt mål är att hantera returen så fort som möjligt när paketet anlänt till vårt lager, vilket vi förstår att vi inte lyckades med i ditt fall och det är feedback vi absolut tar med oss internt.

Det är helt rätt väg, att kontakta vår kundservice via telefon (08-24 47 34) eller mejl (kundservice@rehaboteket.se) när detta händer. Så kollar vi närmre på just ditt ärende och ser till att hjälpa dig på bästa möjliga vis.

Önskar dig en trevlig dag!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Köpte ett knäskydd PP3

Köpte ett knäskydd PP3, och fick mkt god hjälp innan köp. Råden visade sig helt stämma med mina behov och jag har nu kunnat testat skyddet i avsedd sport (alpin skidåkning). Skyddet ger utmärkt stöd utan att vara i vägen. Det enda negativa är att skyddet endast finns i en längd. För mig innebär det att skyddet sitter från högt upp på låret och långt ner på smalbenet och ändå är i smalaste laget för mitt lår. Skyddet sitter så långt ner att det är med nöd och näppe som skyddet inte är i vägen för pjäxorna. Det hade varit bra om det fanns i en kortare variant för oss korta men ”stabila” alpinister…

27 december 2024

Antwoord van Rehaboteket

Stort tack Carina för ditt omdöme!

Vi blir glada av att läsa att våra råd om produkt hjälpt dig i skidåkningen 😊

Din feedback kring måtten är absolut något vi tar med oss för framtiden och håller utkik efter liknande knäskydd fast i mindre mått.

Varmt välkommen tillbaka för framtida köp!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så imponerad av deras fysioterapeutt

Så imponerad av kundsupporten. Jag råkade fylla i fel storlek och skrev ett mail och bad om att ändra i min order. I mitt mail berättade jag om mina problem (fot) vilket medförde att de ringde upp mig för att diskutera om det kunde finnas en annan produkt som skulle passa bättre.
Den omtanke och kunnighet som visades var otrolig. Varan kom med posten dagen efter!! Även det över förväntan snabb hantering.

24 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte en knestøtte for 2 måneder…

Bestilte en knestøtte for 2 måneder siden. Fikk den ganske raskt i posten, men jeg ønsket å bytte den inn i et nr. større. Sendte den i retur for over 7 uker siden.Til tross for mail til Rehaboteket på deres hjemmeside, har jeg ikke fått noe svar. Dårlig kundebehandling.

11 april 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Defekt ryggstøtte uten svar fra kundeservice

Bestilte en ryggstøtte for omlag 3 uker siden. Produktet ankom defekt og kundeservice har ikke svart på mail på to uker.

4 mei 2024

Antwoord van Rehaboteket

Hej Bjørnar, vi beklagar verkligen detta. Av någon anledning har vi inte fått ditt mail. Du är välkommen att ringa till oss under dagen på 38 36 26 50 (telefontid mellan kl. 9 och 13) så kan vi hjälpa dig vidare.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Missvisande storlekar

Köpte flera ländryggsstöd och storlekarna enligt företagets tabeller stämmer inte. Jag har 74cm runt midjan men det var 20 cm kvar för att jag ens skulle få ihop ändarna av korsetterna. Kontaktade kundsupport och bad om hjälp och de sa att tabellerna stämmer och att jag kanske har breda höfter, eller behöver dra i korsetten hårdare med armarna. Annars skulle jag ta en större storlek sa de. Men jag hade ingen aning om vilken, när tabellerna visar så fel. Fick returnera produkterna och beställa nya och efter mycket om och men kan jag konstatera att jag som enligt företagets tabeller ska ha XS-S, behöver L. Och passformen är väldigt knepig. Känns som man måste vara väldigt vältränad och ha totalt platt mage och timglasfigur för att dessa produkter ska sitta bra. Glöm att kunna sitta ner i dem. Inte nöjd och kommer inte beställa igen. De är dessutom väldigt dyra och för det priset förväntar man sih mer. Ett plus dock för snabba leveranser, dock levereras de aldrig till den instabox jag väljer i kassan utan hamnar på ett annat ställe.

18 mei 2024

En seriös butik

Vi hann inte få leveransen innan vi åkte utomlands men Rehabia löste problemet på ett lysande och seriöst sätt!
All heder och vi kommer att fortsätta anlita företaget.

12 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nu har jag köpt nya knäskydd för tredje…

Nu har jag köpt nya knäskydd för tredje gången sedan
2010. Utmärkta knäskydd och inte minst en fantastiskt
god service. Snabb, säker och mycket tillmötesgåenfe
Jag köper mycket på nätet och Rehaboteket toppar
Tack🌷

5 februari 2024

Service i top

Kan varmt anbefales. Fik hurtigt tilsendt vare, som viste sig at skulle byttes. Fik ombytningsvare tilsendt. Det hele skete indenfor en uge..Bare fantastisk..

2 februari 2024

Snabba och pålitliga!

Beställde varorna på kvällen och efter bara en dag var paketet klart för hämtning på utlämningsstället. Pålitliga och snabba!

15 december 2023

Beställde ett ryggstöd

Beställde ett ryggstöd, Mediroyal X-Rygg Low Back, och måste säga att produkten var över förväntan! Älskar deras site, dess gränssnitt och deras uppsättning av proffsiga produkter!!

2 december 2023

Dit is Trustpilot