Köpte 2st Fotledsstöd Armis Light med BOA-system för exakt passform. Tipset hur man mäter fotleden stämde perfekt för min del. Har nu använt dessa på båda mina fotleder och upplevelsen är att fot... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag beställde en vara från Rehaboteket vilket jag gjort tidigare åtskilliga gånger. Har alltid känt mig nöjd med mina köp och om det inte storleksmässigt passade eller av annan anledning så var det e... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Enkelt att handla, snabb frakt, bra returpplicy. Nöjd med produkten jag köpte! fick 15 % rabatt som ny kund när jag signade upp för nyhetsbrev.
Har en produkt för ryggen. Haft på mig den i två dagar, men tyvärr är den nog inget för mig, och jag kommer returnera den. Vad gäller service var den toppen! Ni hoppas jag att returen går lika smidi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi på Rehaboteket är specialister på ortopediska skydd och hjälpmedel som förbättrar våra kunders fysiska förutsättningar och välmående. Med över ett decennium av erfarenhet och en legitimerad fysioterapeut, erbjuder vi produkter som lindrar smärta, stödjer återhämtning och förebygger framtida problem. Vi är stolta över att kunna erbjuda lösningar för alla – från privatpersoner till kliniker och företag, och alltid med individuell rådgivning från expertis inom området.
Elementgatan 10, 50464, Borås, Zweden
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Rask leveranse og utmerket kundeservice. Gode priser og brukervennlig nettside er også ett pluss.
Min beställda vara visade sej vara slut. Man ringde (och mejlade) mej samma dag som den tänkta leveransen för att erbjuda en likvärdig (men dyrare) till samma pris och leverans samma dag som utlovat. Vilket var lika viktigt som uppskattat. Väldig engagerad och service-minded kundtjänst.
Allt från rekommendationer till leverans och produkt var super!
Jeg havde bestillt indlægssåler, efterfølgende kom en mail angående forsinkelsen af leveringen. Efter 8 dage vil jeg tjekke min ordre, men dette gav beklageligvis så mange sproglige forviklinger, at det endte med, at jeg annullerede mit kort, købet og skrev en meget dårlig anmeldelse af firmaet.
Andreas Eriksson, fra Rehaboteket kontaktede mig og viste sig som yderst galant, generøst og imødekommende. Han var meget lydhør og vil tage min kritik videre i firmaets udvikling af salg på det danske markedet.
Jeg må virkeligt rose firmaet for at have kundeservice i højsædet og at de gør alt for at udbedre misforståelser og de fejl der kommer deraf.
Tusind tak, Andreas Eriksson.
Jag är jättenöjd! Otroligt snabb leverans, samma dag som jag beställde fick jag varorna, tack!
Utbudet är bra, men returer sköts inte som utlovat. Behövde bevisa att kundtjänst returnerat fel belopp till mig (då de har fri frakt och fri retur på vissa angivna produkter). Otroligt okunning personal och spydiga svar från kundtjänst fick man via mail, ändå tills de insåg att de faktiskt gjort fel. Undrar vilket bemötande man fått om man ringt?
Returnerade varan. Mycket snabbt och utan några problem fick jag pengarna tillbaka.
Trist att be om omdöme innan varorna kommit, men hoppas att det blir bra.
Väldigt bra service och snabb leverans. Ringde och fick hjälp genom beställningen och vilken produkt som passade mig.
Tyckte inlägget var lite för högt så det kändes obekvämt åt höften men min man är jättenöjd med sina inlägg.
Det är ju e-handel generellt, att man inte kan testa produkten om den passar, och det innebär ju oftast ett skickande fram och tillbaka några gånger innan man hittar rätt.
Det gäller ju speciellt rehabprodukter i mitt fall axelskydd som måste ha en exakt passform annars fungerar det ju inte.
Det var enkelt att beställa och returnera
Det är fördel att jag kunde lämna min retur i vilken som helst post brevlådan
Det var bra på alla sätt med info om produkten
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.