Köpte 2st Fotledsstöd Armis Light med BOA-system för exakt passform. Tipset hur man mäter fotleden stämde perfekt för min del. Har nu använt dessa på båda mina fotleder och upplevelsen är att fot... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag beställde en vara från Rehaboteket vilket jag gjort tidigare åtskilliga gånger. Har alltid känt mig nöjd med mina köp och om det inte storleksmässigt passade eller av annan anledning så var det e... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har en produkt för ryggen. Haft på mig den i två dagar, men tyvärr är den nog inget för mig, och jag kommer returnera den. Vad gäller service var den toppen! Ni hoppas jag att returen går lika smidi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag ringde upp de och förklarade mina besvär fick då rådgivning om vad som kanske skulle hjälpa mig. Jag hade hälsporre i c.a 3 år har provat en hel del hjälpmedel, övningar m.m men efter jag gick eft... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi på Rehaboteket är specialister på ortopediska skydd och hjälpmedel som förbättrar våra kunders fysiska förutsättningar och välmående. Med över ett decennium av erfarenhet och en legitimerad fysioterapeut, erbjuder vi produkter som lindrar smärta, stödjer återhämtning och förebygger framtida problem. Vi är stolta över att kunna erbjuda lösningar för alla – från privatpersoner till kliniker och företag, och alltid med individuell rådgivning från expertis inom området.
Elementgatan 10, 50464, Borås, Zweden
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jag beställde på morgonen och fick paketet på eftermiddagen. Knästödet jag köpte känns väldigt bra. Jag är nöjd.
super sköna stödstrumpor snabb leverans kan varmt rekommendera
Inta tillfredsställande produkt och hög retur pris (fast frakt redan är betald) rekommenderar på det kraftigaste att handla annanstans
Bra knäskydd o halkskydd att springa i! Snabb leverans!
Snabbare kundservice går nog inte att hitta. Inte nog med det, den är bra också. Fantastiskt! Värt att notera är att det tog 4 minuter från det att jag hade beställt till att dem behandlade ordern, leverans dagen efter.
Har köpt sulor tidigare och allt har funkat bra. I senaste beställningen fick jag fel storlek, men bytet gick smärtfritt.
Har gjort 3 beställningar nu inom kort tid till sonen. Snabb leverans. Superproffsig kundservice. Vi behövde byte en produkt, inom bara ett par dagar hade Rehaboteket tagit emot vår gamla produkt, justerat räkningen (gratis retur vid byte) och levererat den nya. Rekommenderas!
Köpte knäskydd t dottern och hennes kompis. Funkar hur bra som helst och de båda kan idrotta utan värk. Snabb leverera också
Plus:
Mycket bra kundservice!
Minus:
Produkten var obekväm så att jag fick lämna tillbaka den som kostade 49 kr.
Köpte knäskydd och storleken stämde inte och det skavde och var inte alls bra. Bytte till ett annat som var dyrare och fick hem en halv stödstrumpa typ. Finns bättre som är billigare och för att kunna returnera det kostar det 49kr när det kostade 29kr att få hem det.
Bra stödkorsett och snabb leverans! 👌
Snabb leverans men missnöjd med mina inlägg, pronationsstöd. Stöttar inte alls upp min fot utan plattas ut av tyngden. Syns knappt att de är till för att motverka pronation, väldigt platta. Blir till att leta vidare.
Riktigt dåligt, tog nästan två månader för leverans
Beställde ett fotledsstöd 21/11 som fanns på lager och skulle komma tre dagar senare. Det visade sig efter ett par dagar att det var restat och skulle ta 2-3 veckor. Vi fick andra varor vi beställt och avbeställde den restade produkten. Vi beställde samma stöd i en annan storlek, som också fanns på lager och skulle komma på tre dagar, men då får vi samma besked ett par dagar senare att det också är restat. Urdåligt att det ska behöva ta så lång tid innan man får besked och att hemsidan visar fel mer än en gång! Det är ju trots allt produkter som man behöver, i mitt fall ganska omgående! Kommer inte att handla där fler gånger och rekommenderar det verkligen inte!!
Tuote ilmoitettiin loppuneen, myöhemmin tilauksen tilannetta kysellessäni ilmoitettiin että tuote on lähetetty ( päivää ennen kuin ilmoitus tuotteen loppumisesta tuli…). Epäluotettavaa toimintaa.
Bra produkter med imponerande snabb frakt! Vid min förra beställning fick jag fel produkter men man var jättesnabba med att skicka ut rätt vara efter att detta påtalats. Trevlig kundservice!
Snabb skickad och enkelt att beställa. Bästa omdöme helt nöjd