Dank aan Maroc Travel (Helma) voor een prachtige rondreis door Marokko (met gezin van 4). We hebben genoten van het land en de gastvrijheid. Het was een mooie afwisseling tussen steden (Rabat, Meknes... Toon meer
Een ontzettend mooie vakantie gehad, een 12-daagse rondreis door Zuid-Marokko. Alles was goed georganiseerd en we hadden een fantastische gids aan Rachid. We logeerden in authentieke riads en onze gi... Toon meer
Fantastische reis gehad samen met mijn man en zoons van 21 en 15 jaar. Goed georganiseerd en super vriendelijke gidsen/ chauffeur ter plaatse. Alles was top geregeld!!! Helma denkt mee en is altijd b... Toon meer
Wij blikken terug op een geslaagde rondreis van 16 dagen. Van bruisend Marrakech tot de ultieme rust van de Atlas wandelingen. Van stralende zon tot regenrivieren langs de souk! Met een bijzondere dro... Toon meer
Op reis met Maroc Travel; ontdek Marokko van binnenuit. Bij Maroc Travel kennen we Marokko, de bergen, de woestijn en de Berbers als onze eigen familie; het is onze eigen familie.
Lijsterbesstraat 15, 2191 BW, De Zilk, Nederland
Wij hebben met 2 gezinnen een door Maroc Travel georganiseerde reis gemaakt. Alles was perfect georganiseerd met punctuele chauffeurs en goede gidsen. Het programma was afwisselend met erg leuke activiteiten. We hebben gefietst, gekookt, op kamelen gezeten en gewandeld. Top ervaring!

Antwoord van Maroc Travel
We hebben erg genoten van de reis met Maroc Travel naar Marakech en een tocht in de Draa Vallei . De reisgids en chauffeur (we waren met een busje voor 8 personen) waren erg toegewijd, evenals de informatie die we kregen vooraf en tijdens de reis.

Antwoord van Maroc Travel
Al 2 keer heeft Maroc Travel een prachtig op maat gemaakt programma gemaakt voor mijn bezoek aan Marrakesh en de omgeving. We hebben de Toubkal beklommen, gefietst in het Atlasgebergte en natuurlijk de stad Marrakesh verkend. Echt een hele leuk bestemming voor een korter of langer bezoek. Helma en haar collega's hadden alles tot in de puntjes georganiseerd. Kan het iedereen aanraden

Antwoord van Maroc Travel
Geweldige ervaring met MAROC travel gehad. Voor de eerste keer met een vriendin naar Marokko. Wat een kundige gids hadden we. Wist ons goed wegwijs te maken, vooral de specifieke gewoonten. Marakech ontdekt met Mariette waar ze vele ingangen had bij lokale dingen. Heel handig. Ook het Atlasgebergte in geweest. Ik wil nog wel eens.

Antwoord van Maroc Travel
Hoewel het alweer meer dan een jaar geleden is hebben wij een goede herinnering aan Maroc Travel die onze tour georganiseerd en begeleid heeft naar de Toubkal. Het was een heerlijke meerdaagse trektocht door het Atlasgebergte. De verzorging onderweg was uitstekend. Ook het ophalen en wegbrengen van en naar het airport was uitstekend georganiseerd.

Antwoord van Maroc Travel
Wij hebben met ons bedrijf een jubileumreis gemaakt naar Marrakech in 2018. Het uitje was onvergetelijk! Met een hele fijne gids die alles wist over Marokko en ook tijdens een ongeval (helaas) op onze laatste reisdag alles heel goed en kundig overgenomen!
in 4 dagen tijd hebben wij zoveel beleefd, (bijna) alles liep heel soepel, mooie locaties, woestijnovernachting, ballonvaren, fietsen door Marrakech, Het was een topreisje.

Antwoord van Maroc Travel
uitstekende op maat gemaakte rondleiding door Marrakesh, een wandeling in de omgeving door de heuvels rondom Marrakesh met bezoek aan een waterval afgesloten met een thuislunch op het dakterras van een huisje in een bergdorpje uitkijkend over het dal. Terug in de stad een fietstocht die zowel de nieuwe buitenwijken alsook het klassieke centrum liet zien.
Kortom deze mensen weten waar ze het over hebben en maken een tocht waarbij blijkbaar rekening wordt gehouden met interesses en leeftijden!

Antwoord van Maroc Travel
Prachtige trekking gedaan (groepsreis) naar de top van de Toubkal en in de omliggende valleien. Perfect georganiseerd! Zeer flexibel (!) in de planning (aantal dagen, al dan niet toevoegen van extra activiteiten)

Antwoord van Maroc Travel
Een fantastische rondreis gemaakt in gezelschap van een nederlandse Host en yoga docente, en drie marokkaanse reisbegeleiders die ons overal naartoe brachten en onderweg de meest ydillische plekken wisten te vinden voor picknicks in de natuur. We hadden veel inbreng in het reisprogramma en ook hoelang we ergens wilden blijven was helemaal "up to us....." We hadden een leuke kleine intieme groep van 7 vrouwen, en voelde ons als prinsessen. Zo goed verzorgd, veilig en op onze wenken bediend......het was fantastisch

Antwoord van Maroc Travel
Zo mooie trip en zalig eten. We waren nooit in Marokko geweest. Andere reisorganisaties trok ons niet zo. Jullie hebben ons een stukje puur natuur en cultuur laten zien. Omar liet zelfs andere bergschoenen bezorgen voor een deelnemer. Zoiets nog nooit mee gemaakt. We kijken terug op een mooie reis. Guusta en Henny

Antwoord van Maroc Travel
Na een paar dagen op Marrokaans grondgebied waren we reeds overtuigd van onze juiste keuze voor Maroc travel. Na impressies van Marrakech oud en nieuw, bezoek aan de berbers, de toubcal omgeving met een prachtige wandeling, alles deskundig voorbereid door Helma en even deskundig begeleid door Mariette, gooide Corona halfweg maart roet in het eten met de sluiting van het luchtruim.
Maar voor dag en dauw stond helma, zaakvoerster, s'anderendaags reeds in de luchthaven paraat om voor ons een repatrieringsvlucht te bemachtigen.Top. Na 4 dagen zat onze reis er jammer genoeg op maar is zeker voor herhaling vatbaar met Maroc Travel. Prima voorbereiding, prima zorg en prima nazorg. Dirk 16 mrt 2020

Antwoord van Maroc Travel
Zo jammer dat onze geplande wandeltocht in het Atlasgebergte via Maroc Travel niet door kon gaan. Ze hadden zo’n mooi plan voor ons gemaakt, helemaal aangepast aan hoe wij het graag wilden. We hebben er zo naar uit gezien. Als het weer kan en we een nieuwe reis plannen bellen we meteen met Maroc Travel.

Antwoord van Maroc Travel
Wat een top organisatie, heel professioneel en toch een heel persoonlijke service, zeer kundige en ervaren gidsen. Volgende reis gaat terug met Maroc Travel

Antwoord van Maroc Travel
Van 1 - 14 maart maakten we met een kleine groep o.l.v. Claire Piters een rondreis en wandelreis door het zuidelijke deel van Marokko. Van de eerste tot de laatste minuut hebben wij genoten van een zéér afwisselende reis, waarin we door het Atlasgebergte reden, door rivieren liepen, prachtige kasbahs bezochten, Essaouira (de kust) en Marrakech. We sliepen in hele leuke traditionele Riadhotels, die je zelf moet ervaren, waarin we vaak ontbeten op het dakterras. Hoogtepunt van de reis was de vierdaagse Karavaantocht door de woestijn. Op pad met 5 kamelen, die alles vervoerden, tenten, matrassen, dekens, kussen, eten, drinken, bagage... Iedere dag werd alles weer afgebroken en gingen we weer op stap en werd alles na de dagetappe weer opgebouwd. We werden vorstelijk in de watten gelegd door onze begeleiders. Niets dan lof over deze reis. Door Helma en Claire perfect georganiseerd. Dank daarvoor, zoals ook voor onze chauffeur Brahim die ons overal volgde in onze wensen.

Antwoord van Maroc Travel
Helaas hebben we onze aanstaande reis naar Marokko moeten uitstellen na de recente maatregelen. Toch een hele positieve ervaring met Maroc Travel gehad. Het hele proces van informatie zoeken, offerte maken en op maat aanpassen ging bijzonder prettig. Zeer hulpvaardig en positief, persoonlijk contact met Helma. Wij hopen de reis snel weer in te kunnen halen en zullen deze zeker weer via Maroc travel boeken!

Antwoord van Maroc Travel
Een week geleden konden we aansluiten bij een groep van Maroc Travels. We waren zelf op doorreis door Marokko met een camper, maar een week met kleine groep en een gids om voor ons nieuwe plekken te ontdekken, leek ons wel wat. Het verschil tussen zelf op avontuur gaan of met deze gidsen op stap was een bijzondere ervaring. Vooral de goede samenwerking tussen Anna Aalten en de Marokkaanse gids opende deuren die voor ons gesloten waren of niet te vinden.
Daarnaast de picknicks op rustige plekken na een uitdagende wandeling of drukke stad was heerlijk en steeds weer verrassend lekker.
Alles gebeurde in een ontspannen, veilige en zorgzame sfeer.
We gaan graag weer eens mee voor een volgend avontuur.

Antwoord van Maroc Travel
Met MarocTravel reisde ik met een groepje vriendinnen door de Anti Atlas in Zuid Marokko. Die streek is nog niet ontdekt door de massa's. MarocTravel had fijne accomodaties voor ons, eenvoudig maar goed. We reisden met een eigen busje, met chauffeur en kok, die ons naar mooie plekken brachten en heerlijke maaltijden regelden. Relaxt gewandeld in overweldigende natuur, verlaten dorpjes bezocht, oude steden bekeken, rondgelopen in souks.We hadden het gevoel dat we echt in Marokka waren. Een andere wereld!

Antwoord van Maroc Travel
Wij hebben vorige week (jan 2020) een fantastische dag gehad tijdens onze excursie vanuit Marrakech naar Imlil in het gebergte en naar de steenwoestijn. Wat een onzettend leuke dames, Fatima, Saadia en Sara en een fijne en vriendelijke chauffeur. Het klikte gelijk enorm en we hebben honderduit gepraat en zijn veel te weten gekomen over de cultuur en de vrouwen in Marokko en hebben natuurlijk een beeld gekregen van de bergen en de woestijn. Ook de gastvrijheid van de moeder van Sara met de lunch was hartverwarmend. We hebben nu met Fatima en Saadia(
(Nederlands sprekend) zelfs een app-groepje waarin we recepten, foto's e.d. met elkaar uitwisselen. Echt toppers allemaal! Nogmaals bedankt dat dit op korte termijn geregeld kon worden.

Antwoord van Maroc Travel
Sara heeft ons meegenomen naar haar familie in het Atlasgebergte bij Imlil. Dit was hartverwarmend. Ze heeft ons veel bijgebracht over de cultuur van de lokalen en heeft ons rondgeleid over de Berbermarkt die elke dinsdag plaatsvindt. Haar familie was ook erg gastvrij en we kregen een heerlijke maaltijd voorgeschoteld van haar moeder.
Zeker een aanrader!

Antwoord van Maroc Travel
We kwamen naar Marrakech om te golfen, maar de exursies met Fatima (Nederlands) en haar team waren het hoogtepunt van onze vakantie. Eerst een fietstour door Marrakech en later een dag naar een Berberstadje in het Attasgeberte met een lunch bij de locals. Super wat een mooie ervaring. Timo en Netty