Dank aan Maroc Travel (Helma) voor een prachtige rondreis door Marokko (met gezin van 4). We hebben genoten van het land en de gastvrijheid. Het was een mooie afwisseling tussen steden (Rabat, Meknes... Toon meer
Een ontzettend mooie vakantie gehad, een 12-daagse rondreis door Zuid-Marokko. Alles was goed georganiseerd en we hadden een fantastische gids aan Rachid. We logeerden in authentieke riads en onze gi... Toon meer
Fantastische reis gehad samen met mijn man en zoons van 21 en 15 jaar. Goed georganiseerd en super vriendelijke gidsen/ chauffeur ter plaatse. Alles was top geregeld!!! Helma denkt mee en is altijd b... Toon meer
Wij blikken terug op een geslaagde rondreis van 16 dagen. Van bruisend Marrakech tot de ultieme rust van de Atlas wandelingen. Van stralende zon tot regenrivieren langs de souk! Met een bijzondere dro... Toon meer
Op reis met Maroc Travel; ontdek Marokko van binnenuit. Bij Maroc Travel kennen we Marokko, de bergen, de woestijn en de Berbers als onze eigen familie; het is onze eigen familie.
Lijsterbesstraat 15, 2191 BW, De Zilk, Nederland
Supertrip gehad naar Marrakesh. Alles perfect georganiseerd door Maroc Travel en vooral Rachid. Bedankt daarvoor.
Gr. Jacques en Lianne

Antwoord van Maroc Travel
Een geweldig goed georganiseerd bedrijf zoals wij Baja Bikes hebben ervaren, ze doen niet alleen Biken maar ook verder adviseren in trips en begeleiden met goede o.a. Nederlands sprekende ervaren gidsen, kortom een zeer betrouwbare organisatie.

Antwoord van Maroc Travel
Deelgenomen aan de Kundalini/Sahara trip.
Acceptabel hotel, goed aanspreekpunt.
Keurige chauffeur de begeleiders dito.
Waanzinnige route wat echt fantastisch was de dagelijkse picknick op fabuleuze locaties, met high-end streek producten.
Sahara ervaring niet onder woorden te brengen, ik zou zeggen ondervindt het zelf.

Antwoord van Maroc Travel
Wij waren van 20 tot en met 23 oktober in Marrakesh. Maandag hebben we gefietst en dinsdag een dagtocht gemaakt. Wat een geweldige ervaring. Het heeft onze reis naar Marrakech verrijkt. We hebben veel informatie gekregen, een duidelijk beeld van de stad. Van het persoonlijke verhaal van gids Fatima waren we erg onder de indruk, heel bijzonder. De service ook na de excursies is super! Dank jullie wel.

Antwoord van Maroc Travel
Wij hebben 3 excursies geboekt en alle 3 zijn ze heel goed bevallen. Vooral omdat de nederlandstaligen gidsen Rashid en Fatima super zijn. Heel enthousiast en behulpzaam.Ook als je vragen/ problemen hebt kun je bij hun terecht. Echt een aanrader!

Antwoord van Maroc Travel
Wij(6 vriendinnen) zijn afgelopen weekend 2dagen op stap geweest met Rachid. Zaterdag heeft hij ons op de fiets een gedeelte van Marrakech laten zien. Superleuke tocht, door de smalle straatjes van de Medina maar ook door het "nieuwe" Marrakech. Zondag wat meer avontuur opgezocht, quadrijden in de Marrakech dessert, daarna de zonsondergang tegemoet rijden op een drommedaris om vervolgens de dag in stijl af te sluiten met een traditioneel diner geserveerd in diezelfde dessert. TOPervaring !!
Aanrader voor iedereen die naast de drukte van Marrakech ook de mooie natuur wil bewonderen.
Rachid bedankt!!!!

Antwoord van Maroc Travel
Wauw wat een berg aan mooie en kleurrijke herinneringen heb ik erbij gekregen dankzij de Kundalini yoga rondreis in Marokko. Juist de mix van cultuur, natuur en yoga maakte het voor mij perfect. Alles zo goed geregeld met prachtige accomodaties en heerlijk eten. Ja een reis die mij nog heel lang bij zal blijven.

Antwoord van Maroc Travel
Onvergetelijke reis ,alles open top geregeld.
Aanrader !!!!!

Antwoord van Maroc Travel
Onze trekking in de hoge atlas was super.
Alles tot in de puntjes georganniseerd. Fantastische gidsen,
Top koks, en hardwerkende muildiermannen.
Die mensen hebben er alles aan gedaan om ons een topvakantie te bezorgen, met als kers op de taart, de beklimming van Toubkal.
Genoten van begin tot einde.

Antwoord van Maroc Travel
Al vele keren op tocht geweest met kleine groepjes samen met Maroc Travel. Zowel de Sahara, Saghro, Hoge Atlas (met en zonder Toubkal) als Marrakech (by bike),... Alles is steeds perfect geregeld en hun (h)eerlijk personeel (chaufeurs, dierendrijvers, koks, gidsen) doet er alles aan om het je naar wens te maken.
Als je voor exclusiviteit en maatwerk wil gaan, ga dan met Maroc Travel op ontdekking in Marokko!

Antwoord van Maroc Travel
Geweldige fietstour met Rachid gedaan in Marrakech. Hij wist super veel te vertellen en ook onze kids vonden het leuk. Onze dochter van 11 fietste zelf super makkelijk door de stad en de souks. Die laatste was een uitdaging! Een echte aanrader voor wie deze gave stad gaat bezoeken! Dank Rachid!

Antwoord van Maroc Travel
Een fietstour in de straten van Marrakech was een geweldige ervaring. We hebben veel van de stad kunnen zien. We hebben ook een tour gehad naar een dorp in de Atlasgebergte. Ons gids was heel zorgzaam en wist heel veel te vertellen over Marokko en Berbers cultuur. We hebben ook bij hem thuis gegeten, ze waren heel gastvrij. Hele leuke en bijzondere ervaring. Dank je wel Maroc travel!

Antwoord van Maroc Travel
Fietsen door het nieuwe en oude Marrakech kan ik iedereen aanraden. Het is de beste en gezondste manier om deze geweldige stad te (her)ontdekken, te ervaren en te voelen. Fietsen onder begeleiding van Rachid is een feestje. Rachid is geweldige gids die je tijdens de fietstour helemaal meeneemt in de cultuur en de normen en waarden van dit mooie land. Zijn verhalen (in het NL) zijn mooi en leerzaam. Het raakt me ieder keer weer. Dank Rachid. Namaste Paula

Antwoord van Maroc Travel
Hele leuke fietstocht door Marrakech gehad! Leuke, enthousiaste gids die veel weet te vertellen tijdens de tour. Absoluut een aanrader!

Antwoord van Maroc Travel
Super leuke uitjes in Marrakech en erg goed georganiseerd. Klantvriendelijkheid uit den top. Echt een aanrader. Il zeg doen.

Antwoord van Maroc Travel
Super leuke excursie gehad! Was erg leerzaam en zeker een aanrader!

Antwoord van Maroc Travel
Leuke en leerzame excursie gehad, Rachid is een topgids en weet alles over Marokko en is constant gezellig met ons mee gereisd! Was wel warm..

Antwoord van Maroc Travel
Rachid is een enthousiaste gids met veel kennis van Marokko, de cultuur en gebruiken. Ik heb met Rachid een fietstour door Marrakech gemaakt en een kookworkshop gedaan. Ik kan beide activiteiten aanbevelen!!!

Antwoord van Maroc Travel
Hele fijne vakantie gehad in Marokko, mede dankzij Rachid!
Fijne begeleiding en leuke excursies.
Aanrader!!