Hel forløpet til motakelse har hvert en trygg og veldig godt gjennom ført opplevelse.Etter motakelse så er alt som bestilt produktet oppfyller mine forventninger og kvaliteten like så.Hyggelige og d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Høy kvalitet på deler. Utstyr til montering førsteklasses og av god kvalitet. Det ble også sendt med riktig "bit" for montering. Ryddig leveranse En mulig forbedring er tilstramming til rekkverkstolp... Toon meer
Enkle veiledninger for å sette opp rekkverket jeg kjøpte, også mulig å se video av det som skulle settes opp. Kvaliteten på stål rekk verket, de leverte varene var av utmerket kvalitet , godt emba... Toon meer
Alt i alt er jeg veldig imponert over produkt og service. Ganske lett å bestille. Fint med chatmuligjet ved spørsmål. Meget imponert over produktet. Alt som skulle være med, var med. Masse verktøy ogs... Toon meer
Vi på Rekkverkbutikken vil være den beste leverandøren av glassrekkverk og andre rekkverkprodukter for innendørs – og utendørsmiljø i Norden.
Åkerslundsgatan 10, SE-26273, Ängelholm, Zweden
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
God service og tilbakemelding frå bestilling til levering 😀

Antwoord van Rekkverkbutikken.no
Fine håndløpere, god bruksanvisning. Lav kvalitet på skruene: lot seg ikke skru ut igjen. Dårlig sentrert endestykke av metall: tre av de åtte jeg kjøpte, sitter skeivt

Antwoord van Rekkverkbutikken.no
God leveranse,og alt var godt tillpasset,enkelt å montere,meget fornøyd🥰🥰

Antwoord van Rekkverkbutikken.no
Veldig service minded ift guiding og rask tilbakemelding ved bestilling.
Enkel levering - og veldig smart og oversiktlig pakket med gode instruksjonsvideoer for montering.

Antwoord van Rekkverkbutikken.no
Riktig vare til riktig pris.
levering og fakturering ihht avtale.
fin instruksjonsvideo
Alle deler var med inkl verktøy

Antwoord van Rekkverkbutikken.no
Rekkverkbutikken tilbyr grei service med rask levering og god informasjon gjennom monteringsvideoer. Produktene er enkle å bruke, og glassrekkverk kan monteres selv med litt innsats. Det var en liten feil i glasspanelet, men de byttet det ut raskt. En helt ok kjøpsopplevelse totalt sett.
Opplevde transportskade, men fikk 5 nye av totalt 6 glass på reklamasjon.
Varene ble produsert ihht tiden.
Fint glassrekkverk når det er nytt men desverre holder det ikke lenge. Nå er det kommet inn luft og fukt fra sidene som ikke dekkes av garantien. Dvs. tåkete flekker langs alle sidene. Butikken tilbyr oss å kjøpe nytt rekkverk. Neitakk!

Antwoord van Rekkverkbutikken.no
Kort responstid, overholdt alle tidsfrister. Tok kontakt for å sjekke at våre innsendte mål på glass var korrekt (siden de var litt uvanlige). Høy kvalitet på alle deler (materialvalg og finish). Lett å montere.
Enkel nettside, gode program for bestilling, fikk varsling om at eg ville bli kontaktet for produksjons start, god tlf samtale med høflig og dyktig person, rask levering.
Jeg fikk varene to dager før de skulle vært ferdigprodusert! Hadde noen spørsmål til Anita i firmaet og fikk svar med en gang. Kan anbefales!