Bedrijfsgegevens

1. Huis en tuin

Geschreven door het bedrijf

Förut hette vi Bafab, nu heter vi Rekomo. Skillnaden är egentligen inte så stor. Vi säljer, hyr ut och köper fortfarande kvalitativa kontorsmöbler till ett riktigt bra pris.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Stolen fixad

Stolen fixad. Kom leverans från Bring igår. Den var rengjord, hjulet reparerat och inte en skråma. De levererade med Bring och de var så trevliga. Mycket bra och stabil vara. Remus karmstol perfekt till mitt skrivbord då jag har scolios och det annars gör ont i ryggen i sig och ländryggen I synnerhet med andra stolar. Men denna är helt perfekt. Behövde inte anlita TipTap då jag enligt handlingarna har tre års garanti som de bjuder på.

21 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpte en begagnad stol, mycket nöjd

Jag hade aldrig hört om bolaget innan, men tänkte att jag kan lika gärna köpa en stol och chansa. Den var som i nyskick, så jag är mycket nöjd.
De levererade stolen utifrån överenskommelse, jag har mailat dem om att ifall de får in en till är jag intresserad av den.

10 juli 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Varan såg tyvärr inte ut som på bilden

Varan såg tyvärr inte ut som på bilden. Orderprocessen var smidig, orderbekräftelse kom tidigt, och paketet kom tidigt, men det viktigaste för att helheten ska bli bra är nog ändå att varan ska se ut (och fungera) som tänkt.

Jag beställde en lampa som på bild såg ut att ha väldigt ljus och någorlunda blank metallfärg, men när den väl kom fram var den matt mörkgrå - den ser bara ljusgrå ut om det är mycket ljus riktat direkt på den (vilket det antagligen var vid Rekomos fototillfälle). Det blir lite ironiskt med tanke på att det handlar om en lampa, som ju ska användas där det är mörkt :-)

Jag valde att behålla den och hitta ett sätt att få det att funka, men att ha tydliga bilder i olika ljus kan spara mycket tid för både konsument och säljare, och förbättra upplevelsen av ett köp avsevärt. Man får en bättre känsla gentemot företaget och hela köpeprocessen när man slipper bli besviken i förhållande till sina förväntningar. :-) Bortsett från detta var det som sagt bra. Ett plus var att man fick en liten LED-lampa medskickad.

5 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Rekomo nej tack!

Beställde en Malmstolen 4000 10/2 fick ingen automatisk orderbekräftelse som är bruklig utan 11/2 mottog jag en förskottsfaktura och valde att betala in den direkt samma dag i tron att alla privatkunder får samma förskottfaktura.
Den 22/2 kontaktar jag Rekomo för en orderuppdatering via mail som då hävdar att jag inte hade betalat. Här följer mailutväxlingen
-Hejsan T
Tack för ditt mail.
Jag har kikat med vår ekonomi nu på morgonen som tyvärr inte kan se någon betalning som har kommit in, vill du dubbelkolla så att du har fyllt i alla uppgifterna rätt vid din betalning?
Mvh -

"Hej E.... (jag)
Nu vet jag inte vad ni håller på med på Rekomo. Av mig ville ni ha betalningen i förskott i form av en förskottsfaktura på vilket jag också godtog och ställde upp på och betalade in denna samma dag jag mottog fakturan ifråga och i den tron att det är så ni förfar med privatkunder.

Sen får jag ett brev ifrån kivra om att ni gjort en kreditprövning på mig och som ni underkänner och detta fast jag har en fast inkomst inga betalningsanmärkningar och detta på ett belopp på understigande 6000 kr! Och det är ren förolämpning för en person som har sin privatekonomi i ordning. Och jag kan inte ens komma ihåg när detta hände mig senast!

Ni säger i träffad avtal att ni går vidare med ordern först när betalningen är erlagd vilket också är gjort med kundordernummer samt kundnummer vilket jag härmed bevisar med en utskrift ifrån min bank i form av en PDF.

Vidare tycker jag uppgifterna på eran hemsida efter inloggning som säger att ordern är under behandling är för knapphändig och kan lämnas öppen för tolkning och era rutiner här borde uppdateras och ses över för vad hade hänt om jag inte hade kontaktat er?

Utöver detta så noterar jag att det på min via mail av er skickade faktura ej finns den fakturaavgift som jag hittar när jag loggade in på mitt konto hos er...

Det här är inte okej och naturligtvis så kommer detta reflektera i dom omdömen vilket jag t brukar att lägga vilket blir efter saken är utagerad.
Sweclockers kompisarna får vänta ett tag till dom också....." Så här svarade Rekomo

-Hej igen T (KOMPRIMERAD TEXT)
Du har helt rätt, tack för den bifogade filen.
Stolen är betald och redo att levereras till dig, jag har bett vårt lager att lägga din leverans som en prioritet.
Önskar dig en fortsatt trevlig dag,
Mvh E-
Mitt svar blir då
"Hej E
Vad är det för svar?Och typ av kundbemötande?Inte ens ursäkt...eller bemötande av kritiken jag kom med.
Det märks att ni är riktade mot andra företagare först och främst och vi privatkunder är mindre viktiga.
Och med sånt bemötande redan nu vad händer då i exempelvis i en framtida reklamation?
Och ditt mail visar att ditt största intresse här är att fullfölja affären som sådan och det är det som är viktigt för dig här.
Nej känner jag det nu att mitt förtroende för er är förbrukat och ni är såpass slarviga och har så dåligt kundbemötande....Det här en stor besvikelse.Tyvärr så känner jag har inget val nu...så.

Varan har inte blivit skickad avbeställning enligt köplagen 37§ gällande kundordenummer 6180197

Mitt kundnr 6800131 bifogar även fil med förskottfaktura"

Ärligt och rakt fel med skrivfel...Det var med en Webbdirektör jag hade mailväxlingen med och jag valde att bort det första mailet från mig.
Ni får ta det som är och läs det några ggr bilda egen uppfattning...

23 februari 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Begagnad skrivbordsstol lika bra som ny!

Att köpa begagnad skrivbordsstol och höj/sänkbart skrivbord från rekomo till mitt hemmakontor har fungerat jättebra. Allt från de frågor jag hade inför köpet som kundtjänst svarade snabbt och kunnigt på, till att man hjälpte till att beställa hem och montera en fotring på min stol och hur smidigt och snabbt det sedan var med hemleveransen.

26 mei 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har varit kund i många år

Har varit kund i många år. Supernöjd med allt från första kontakt till offert, kunskap, service och felanmälan. Framgångsrika företag är det väldigt sällan av en slump. Kvallité och service avgör.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alla företag borde tänka som Rekomo.

Alltid nöjd och grym service. Att handla av Rekomo jämfört med andra företag som säljer kontorsmöbler känns alltid bra. Obefintlig miljöpåverkan och man får lika bra grejer som nya grejer. Alla företag borde tänka så här år 2020 när de gör inköp. Bara affärsiden gör att man borde köpa/byta sina kontorsmöbler här. Att de dessutom är sjukt proffsiga och bra service blir en bonus i sig. Rekommenderar stark.

Rekommenderar varmt!

Har använt Rekomo i många år och måste säga att jag är väldigt nöjd med dem! Känns som ett grymt vettigt alternativt med begagnade grejer där man också kan varva med några nya saker. Även när man behöver komplettera eller byta så är de på tårna och löser problemen snabbt.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.