Niet hier boeken!!
HUUR HIER GEEN AUTO! We kwamen aan op het vliegveld in de avond na een hele lange vlucht en reis en waren blij om de auto op te halen en lekker te gaan slapen. Echter aangekomen bij het kantoor, wat eigenlijk een ander kantoor is, was er niemand aanwezig. De 24/7 hulp meerdere malen gebeld en geappt, waarop we geen reactie kregen. Ook de beveiliging die daar zat probeerde te bellen maar ook geen reactie. Na 3 uur wachten terwijl we echt kapot waren kregen we een reactie met dat er geen auto beschikbaar was. Inmiddels was het bijna nacht, hadden we al meer dan 48 uur niet geslapen en hebben we nog een taxi moeten boeken naar een hotel. De volgende ochtend kregen we een berichtje dat ze vanaf dan wel een auto hadden. We waren sceptisch, maar hadden toch een auto. Gevraagd of ze deze ivm de vorige avond konden brengen, dit wilde ze niet doen. Toch maar naar hun toe gegaan. Zij wilde wel een auto mee geven maar dan voor dezelfde prijs als die we afgesproken hadden voor de dag ervoor. (Terwijl ze zeiden dat er geen bevestiging was geweest, en ik die wel duidelijk had gehad). Wisten ze de prijs wel ineens te vertellen die op de bevestiging stond, dus verlulden ze zich zelf. Wij gaven aan het hier niet mee eens te zijn. Uit eindelijk na veel gedram kregen we een minimale korting. Wat lang niet overeen kwam met een dag minder. Bij het inleveren was de tank op 5 streepjes en hij zou op 6 moeten terwijl we 'm ook met 5 mee hebben gekregen. Ze wilde dat we hiervoor 80000 pesos zouden betalen. Wat gelijk staat aan bijna 18 euro. Hier kan je daarmee normaal bijna een hele tank vullen. Uit eindelijk omdat we de vlucht moesten halen toch maar betaald in euro's. Ze waren heel erg onfatsoenlijk en onbeleefd. Kwamen ons totaal niet tegemoet met onze fouten. Het ergste is nog dat mijn borg van 450 euro afgeschreven is en ik deze tot op heden nog niet heb terug gekregen. Zelfs een hele lange mail gestuurd met dat ik er werk van ga maken, maar helaas reageren ze nergens meer op. Wat me opvalt is dat alle recensies over dezelfde dingen gaan, en dat ze dan reageren dat diegene niet in het systeem staat en het over het verkeerde bedrijf gaat en of ze de recensie dus willen verwijderen. Deze dingen gaan absoluut wel over dit bedrijf en ik weet voor 100% zeker dat alle goede recensies die hier geschreven worden nep zijn, aangezien ze allemaal dezelfde dag zijn geplaatst en allemaal alleen maar 1 review hebben geplaatst en dat is bij hun. Dit laatste gaat over de recensies bij Google.