Telefonisch contact gehad met Rene. Had een blauw knipperend lapje, goed advies gehad, geen verkoop praatjes of dergelijke. Mocht ik, ff afkloppen, in de toekomst weer problemen aan onze Litter Ro... Toon meer

Na verschillende pogingen om de litter robot terug op gang te krijgen, via repair service Nederland de juiste hulp gekregen. Blij dat ik naar hen ben doorverwezen via de Sphynx groep. Eerst advies... Toon meer

1. Electronica reparatieservice

Reparatie aan uw automatische kattenbak Litter Robot

4,6

Uitstekend

Uitstekend!

Goede communicatie, snel en uiterst deskundig geholpen!

10 mei 2025

Antwoord van Repair Service Nederland

Dank u voor deze review, dit wordt zeer gewaardeerd.

Vakman!!!

Zeer behulpzaam. Via telefonisch en app-contact hulp gekregen om de printplaat te demonteren. Dezelfde avond de printplaat nog gerepareerd en mee retour gekregen. Resultaat…..een wasmachine die voor een uitzonderlijk redelijke prijs weer werkend is!
Kortom, de 5 sterren zeker verdiend voor vakkundigheid, service en prijs.

24 oktober 2024

Goede ervaringen mee...vaak is het al…

Goede ervaringen mee...vaak is het al opgelost via de app en anders stuurde ie onderdelen mee met een goeie ondersteuning om dit zelf te vervangen

12 mei 2024

Antwoord van Repair Service Nederland

Dank u voor deze review, dit wordt zeer gewaardeerd.

Behandeld met de beste zorgen

Juiste diagnose, probleem snel en vakkundig hersteld, budget vriendelijk. Verzonden met de beste zorgen. Poezen zijn super blij!

2 mei 2024

Antwoord van Repair Service Nederland

Dank u, voor deze mooie review.👍🏻

Snel reactie en erg behulpzaam

Bericht gestuurd via de whatsapp en kreeg direct antwoord, zelfs op een zondag. Met goede uitleg over de whatsapp kon ik zelf de litter robot weer werkend maken. Zonder kosten!

28 april 2024

Antwoord van Repair Service Nederland

We waarderen het zeer, dat u een Review heeft geschreven. En fijn dat we u hebben kunnen helpen.

Aanrader voor een kapotte litter robot

Snelle reactie via de mail, vanuit daar een afspraak ingepland bij mij thuis voor reparatie en binnen een paar dagen werkte mijn litter robot weer naar behoren. Tevreden over de snelle service/reparatie, mocht ik weer een keer met een defecte bak zitten schakel ik zeker Repair Service NL weer in!

16 april 2024

Antwoord van Repair Service Nederland

Hartelijk dank voor het vetrouwen in onze service. En deze mooie review, dit waarderen we zeer.

Met vriendelijke groet
Repair Service Nederland

Ik raad Repair service Nederland zeker…

Ik raad Repair service Nederland zeker aan!
Snelle reactie via de WhatsApp ook in het weekend. Kosteloos een mogelijke oplossing gevonden.
Vriendelijke service en op tijd met afspraak thuis geweest.
Erg tevreden over het contact. Eerlijk Behandeld.
Bedankt Ronald.

18 november 2023

Antwoord van Repair Service Nederland

Dankjewel voor deze leuke reactie, dit horen wij graag. 👍🏻😉

Op aanbeveling van Sony contact gezocht…

Op aanbeveling van Sony contact gezocht met dit bedrijf, was een draadloos oordopje verloren en wilde die vervangen. Na 2 maal een storingsmelding geen reactie, op mijn terugbel verzoek wel, maar was een vaag verhaal. Heb toen mijn overgebleven oortje en case maar opgestuurd (kon er verder niets mee) en toen bleef het vervolgens stil, op terugbel verzoeken geen reactie meer, nooit meer iets over mijn oortjes vernomen. Zeer onbetrouwbaar bedrijf, waardeloze communicatie.

4 oktober 2023

Beste Ivonne Van Bruinessen,

Ik vermoed dat deze review niet op toepassing is op ons bedrijf. Gezien wij hellemaal geen reparatie doen aan audio apparatuur, en zeker geen connecties met Sony.

Ik zou toch even goed checken welk bedrijf u heeft geholpen, nu geeft u een slechte review op een bedrijf deze u nooit heeft geholpen!! we zouden het zeer waarderen als u deze review verwijderd.

Goede aftersales, dikke pluim

Snelle reactie zelf in het weekend met zeer goede hulp vanaf afstand waardoor de litter robot 3 het weer doet. Dit soort aftersales en goed service kom je tegenwoordig te weinig tegen. Dikke pluim van een zeer tevreden klant. Onze vakantie gered en twee zeer blije ragdolls.

6 augustus 2023

Antwoord van Repair Service Nederland

Dank voor deze waardering, en fijn dat uw katten weer gebruik kunnen maken van de Litter Robot terwijl u van uw vakantie kan genieten.👍🏻

Reparatie litter robot.

Vandaag litter robot na Almere gebracht voor reparatie.en dag erop al weer thuis...super service bedankt Ronald..

3 juli 2023

Antwoord van Repair Service Nederland

Fijn te horen, dat u tevreden bent👍🏻 Dank voor dit leuke bericht

Telefonisch contact gehad.

Telefonisch contact gehad met Rene.

Mocht ik, ff afkloppen, in de toekomst weer problemen aan onze Litter Robt 3 krijgen al ik niet aarzelen om hun weer te contacten.

14 februari 2023

Hallo Karel,

Fijn dat ik je heb voorzien van Goede informatie.
En dank voor de moeite, om dit te melden op Trustpilot.

Groet Ronald 😉

Eerlijke service

Wij zijn zelf best wel handig, en hebben in het verleden ook de kattenbak weer werkend gekregen. Maar Ronald die bij ons langs kwam is een echte expert en weet precies hoe hij werkt.

Ik raad Repair Service Nederland zeker aan, anders ben je zelf toch al snel een dag of meerdere dagen aan het klooien, terwijl het door dit bedrijf in een mum van tijd is opgelost.

Hele eerlijke service waar je echt van op aan kan. Waar vind je dat nog in deze tijd?

17 augustus 2022

Antwoord van Repair Service Nederland

Ik dank u, voor deze prachtige review.
Weer een blijk van vertrouwen voor Katten liefhebbers.👍🏻

Snelle reactie,super vriendlijk…

Snelle reactie,super vriendlijk service..ik raad echt aan..i.p.v. zelf proberen..

7 augustus 2022

Antwoord van Repair Service Nederland

Dank voor uw waardering, doet ons goed wanneer we deze indruk hebben achtergelaten.👍🏻

Sphynxen en Lykoi blij, ik blij.…

Blij dat ik naar hen ben doorverwezen via de Sphynx groep.
Eerst advies via mail en dan juiste herstel bij hen in het atelier. Goed op de hoogte gehouden Via WhatsApp over stand van zaken en kostprijs. Sphynxen en Lykoi blij, ik blij.👍

9 juni 2022

Antwoord van Repair Service Nederland

Wij waarderen het dat u een review heeft geschreven, en dat ook klanten uit België ons weten te vinden.

Goede hulp gegeven om de Litter Robot weer werkend te krijgen

Nadat ik vandaag de Litter Robot uit elkaar gehaald en schoongemaakt heb bleek het apparaat niet correct meer te werken. Na heel veel zelf prutsen toch maar eens een reparatie service gezocht op internet. Al snel kwam ik bij Repair Service Nederland uit en die heeft me prima via whatsapp weer op weg geholpen. Gelukkig was er niets stuk en met de goede gedetailleerde hulp van dit bedrijf werkt de Litter Robot weer als vanouds. Wat een goede service om belangeloos hier tijd en energie in te steken en de medemens te helpen. Mocht er in de toekomst echt iets stuk gaan, dan zal ik zeker van de diensten van dit bedrijf gebruik maken.

6 juni 2022

Antwoord van Repair Service Nederland

Dank voor dit mooie verhaal.👍🏻

Mijn litter robot voor poezen was…

Mijn litter robot voor poezen was stuk,opgestuurd naar repair service en zeer snel terug gekregen en prima hersteld aan een degelijke prijs
Dank u wel 👍 😘

24 december 2021

Antwoord van Repair Service Nederland

Fijn te horen dat u tevreden bent, en dat wij ook in België tevreden klanten hebben.