I har opdateret jeres entre system, uden videre information. Jeg kan ikke komme ind, og der står ikke at MAN SKAL bruge face genkendelse. Det bliver jeg gjort opmærksom på af et medlem der går u... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
REPEAT på Borups allé er et fedt center, med skønt personale. Gode inddelinger af maskinområder og lækre maskiner. Deres hold er også langt over standard ift. til andre centres. Særligt de små hold... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
God værdi for pengene og medlemmerne i centrum. Jeg har været medlem i ca. et år og ikke haft andet end positive oplevelser i REPEAT. Modsat andre fitness centre jeg tidligere har været i, er j... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Repeat er et fornuftigt træningscenter med en masse høj kvalitets udstyr. Der er dog nogle forvirringer vedrørende medlemskabspriser. Koster abonnementet ikke 229 kr. om måneden? Eller er det blevet s... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
REPEAT er Danmarks fitnesskæde, hvor træning ikke bare er træning. Vi tror på at stemningen og omgivelserne betyder noget for din træningsoplevelse. Derfor har vi skabt et fitnesscenter hvor der er tænkt på alle detaljer i indretning, udstyr og ste...
Contactgegevens
Borups Allé 45, 2200, København, Denemarken
- borupsalle@repeat.dk
- repeat.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Fantastisk center med lækre nye…
Fantastisk center med lækre nye maskiner
Jeg har trænet her en del gange nu og elsker centeret. Folk er super venlige og imødekommende.
Der er alt det udstyr man skal bruge og masser af motions muligheder.
Vil helt klart anbefale det

Altid fantastisk oplevelse hos Repeat
Altid fantastisk oplevelse hos Repeat! God stemning og fremragende service - glæder mig altid til min træning i et af Repeats centre!

Antwoord van REPEAT
Stort og lækkert indrettet…
Stort og lækkert indrettet træningscenter med super kompetent personale og god plads mellem maskinerne. Jeg benytter både personlig træning og hold, og kan klart anbefale begge dele.

Elsker at træne i Repeat
Elsker at træne i Repeat! Jeg går typisk Repeat Borups Alle 45, og jeg elsker indretningen. Der er sådan en rigtig "klub-følelse", når man kommer derned. Der er alt det udstyr, som jeg har brug for til en gennemført træning. Jeg er i særdeleshed glad for deres hold, specielt de små, som kun varer en halv times tid. De er så gode, hvis man generelt har svært ved at finde tid til at komme ned og træne.
Jeg kan varmt anbefale det. <3

Odenses bedste center
Luksus center med alt man skal bruge og mere til. Personalet er altid klar til at hjælpe med både det ene og det andet.
Centeret står altid skarpt på rengøringen og på oprydningen.

Fedt og lækkert center
Fedt og lækkert center. Træner i Odense hver dag, en fornøjelse at se et engageret personale som går op i centeret står pænt og rent.

spild af dine penge!
Ikke noget værd og koster det samme som alle andre fitness centre. Deres brusebade er beskidte-de ansatte er flabede og arrogante. de gør ikke rent-ikke godt nok i hvertfald. det er spild af dine penge at træne på Borups Allé. maskinerne er ofte i stykker eller revnet med fejl. det er klart det værste center i DK. Repeat er ligeglade med deres kunder.

Ikke i orden
Nej, problemet var ikke blevet rettet, selvom I havde lovet alt skulle have været iorden. Jeg igen blev trukket penge for okt! Denne gang, lukkede jeg straks mit kort og lavede en indsigelse hos min bank. Det var slet ikke iorden hvad I lavede.

Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. De svarer ikke på mail, og der er intet nummer at ringe til. Jeg sagde mit medlemskab op i april, og alligevel trækker de i november? Det er efter, at de har begået flere fejl ved at trække, selvom jeg ikke har været medlem.

Godt center, dårlig kundeservice
Jeg er glad for centret og atmosfæren der.
De får dog kun 3 stjerner grundet enormt dårlig service.
Når man sender en mail til et hvilket som helst center, får man enten, intet svar, eller svar efter flere dage. Det er under al kritik. Der er heller ikke noget nummer at ringe til. Og det er fint hvis man svarede på mail indenfor 1 hverdag, men det gør man ikke.

Nu er jeg rasende
Nu er jeg rasende! jeg melde mig ind fra 1ste september, og i har trukket 4 måneder fra min konto idag.
Jeg vil beder dem at i hurtigst muligt betale mine penger tilbage dvs 600 dkk.

Antwoord van REPEAT
Trukket for et halvt år selvom jeg fik…
Trukket for et halvt år selvom jeg fik at vide de var lukket ned grundet COVID-19.

Min dårligste anbefaling
Jeg, som så mange andre tidligere medlemmer, bliver stadig trukket penge for et medlemskab, som jeg har opsagt tilbage i maj måned. De påstår at jeg ikke har opsagt det, til trods for at jeg fysisk var inde og opsige det.
Og eftersom at de også har haft problemer med deres betalingsservice, blev jeg intet opkrævet i månederne efter. Jeg har derfor været i den tro, at alt har været i den skønneste orden, indtil at de i løbet af august og september har trukket 4 måneders kontingent, tilsvarende 1116kr. Det er det som det har kostet mig, at DE har lavet en fejl.
Det er grotesk at de fraskriver sig alt ansvar, for fejl som de har lavet.

Antwoord van REPEAT
Har trukket mig næsten 2000kr denne…
Har trukket mig næsten 2000kr denne måned, og er slet ikke til at samarbejde med, kan på ingen måde anbefale dette sted

Antwoord van REPEAT
Its totally NOT oright !!
Its totally NOT oright !!!
Repeat.dk has withdrawn 4x 269kr and 1 x 165kr a total amount of 1241kr !!! and I am NOT a member anymore. ????? Whats happening Repeat.dk ? I have now bloked "spærret" my card and ordered a new card at my bank. I have been down in Repeat.dk Nordhavn 3 times to ask whats happening and the guy at the desk PROMISED that the office would me but no calls ?? !?!? I have now called my lawyer for him to take over !!!

Antwoord van REPEAT
Trækker penge selvom jeg er udmeldt…
Trækker penge selvom jeg er udmeldt slut juni, faciliteter er dårlige og de besvarer ikke deres mails.

Antwoord van REPEAT
Trækker stadig penge efter udmeldelse
Jeg meldte mig ud i maj under corona, da jeg ikke skulle benytte mit medlemskab og ville finde noget nyt når der skulle åbnes igen. Får skriftlig bekræftelse på at mit medlemskab ophører. Jeg får alligevel trukket omkring 800,- i sidste måned og henvender mig derfor til Repeat. Jeg har nu fået tilbagebetalt mine penge, men finder så ud af at de dags dato har hævet et nyt månedsbeløb - selvom jeg nu 2 gange har fået skriftlig bekræftelse på udmelding. Hvordan stopper dette og hvornår kommer mine penge igen?????

Antwoord van REPEAT
Trækker penge, selvom jeg er udmeldt...
Selvom jeg har været udmeldt i flere måneder, har jeg i slut august fået trukket 299kr. fra min konto.
Det er umuligt at komme i kontakt med virksomheden. Hverken på telefon eller email (har prøvet flere af dem, som fremgår af hjemmesiden)...