Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I har opdateret jeres entre system, uden videre information. Jeg kan ikke komme ind, og der står ikke at MAN SKAL bruge face genkendelse. Det bliver jeg gjort opmærksom på af et medlem der går u... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

REPEAT på Borups allé er et fedt center, med skønt personale. Gode inddelinger af maskinområder og lækre maskiner. Deres hold er også langt over standard ift. til andre centres. Særligt de små hold... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God værdi for pengene og medlemmerne i centrum. Jeg har været medlem i ca. et år og ikke haft andet end positive oplevelser i REPEAT. Modsat andre fitness centre jeg tidligere har været i, er j... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Repeat er et fornuftigt træningscenter med en masse høj kvalitets udstyr. Der er dog nogle forvirringer vedrørende medlemskabspriser. Koster abonnementet ikke 229 kr. om måneden? Eller er det blevet s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Gezondheidsclub
  2. ook in
  3. Fitness- en voedingsservice
  4. Fitnesswinkel
  5. Personal trainer

Geschreven door het bedrijf

REPEAT er Danmarks fitnesskæde, hvor træning ikke bare er træning. Vi tror på at stemningen og omgivelserne betyder noget for din træningsoplevelse. Derfor har vi skabt et fitnesscenter hvor der er tænkt på alle detaljer i indretning, udstyr og ste...

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,7

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

REPEAT - Odense

REPEAT er tilsvarende det traditionelle klubhus; der er klubånd, der er en kultur og så der er plads til de, som har lyst til at være en del af de to først nævnte. Kulturen og klubånden er udgjort af især - i Odense-afdelingen - en positivitet og skøn tilgang til livet og hverdagens udfordringer, der egentlig bare skal løses med et smil på læberne. Katalysatoren for den kultur er center-chefen, Anita, der binder det hele sammen samtidig med, at hun også selv tager en tjans og river folk midt over i træningsrummet, når der skal løftes vægte med høj puls og høj musik.

12 oktober 2020

Hej Rasmus,

Tak for din fine anmeldelse og ikke mindst din ros til Anita.
Det glæder os at læse og vi er ikke et sekund i tvivl om at det lige præcis er hende du med dine ord beskriver - det betyder meget.
Rigtig dejlig dag.

De bedste hilser

Skønt Fitnesscenter 🔥

Hej Repeat.

Jeg vil starte med at sige tak for en rigtig god service, jeg har brugt jer som fitnesscenter og jeg synes jeres udstyr samt lokaler er rigtig fede og gode at bruge og komme i.

Derudover er personalet rigtig venlige og servicemindet og sætter kunden i fokus. Dette skal i have en enormt stort tak for og at i ser bort fra småbeløber når man som ung studerende var lidt slap med at betale dengang.

Hvis jeg skal vælge center igen står i klart på min top 3 og jeg vil klart anbefale jer til andre i min vennekreds.

5 stjerner herfra! Keep up the good work 💪🏼

10 oktober 2020

Hej Jakob,
Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Det er vi så glade for at høre, og din anbefaling varmer os enormt.
Håber snart at kunne byde dig velkommen igen :)

De bedste hilsner.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God værdi for pengene og medlemmerne i…

God værdi for pengene og medlemmerne i centrum.

Jeg har været medlem i ca. et år og ikke haft andet end positive oplevelser i REPEAT. Modsat andre fitness centre jeg tidligere har været i, er jeg i REPEAT kun blevet mødt af imødekommende personale, rene centre, hård holdtræning og generelt en god og mere
familiær stemning end i andre kæder.
Herudover er der et bredt udvalg af udstyr og holdtræning samt en større forståelse af medlemmernes ønsker.

Jeg træner både på hold og egen hånd og føler mig fortsat tryg i disse corona tider ift. afstand, rengøring og øvrige forholdsregler.

8 oktober 2020

Hej Julie,
Tak for din skønne anmeldelse.

Hele paletten af glæde giver det os, at læse dette, både med holdtræning, udstyr, personale og ikke mindst specielt rengøring i disse tider.
Vi er taknemmelige for at du har brugt tid på at give os denne feedback, da vi hele tiden gør vores bedste for at imødekomme alle.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En lille hilsen fra et glad og tilfreds…

En lille hilsen fra et glad og tilfreds Repeat medlem!

Selvom der er en del sure kommentarer herinde, kan jeg bestemt ikke klage over Repeat, også selvom jeg også er ramt af en prisstigning, mener bare den er helt fair og jeg får fuld valuta for mine penge.

Jeg er ovenud tilfreds med at være i Repeat, bliver altid mødt af venligt personale og dygtige trænere, som gør hvad de kan for at få det hele til at hænge sammen og være sikkert i denne tid. De gange jeg har skulle bruge personale via mail har der også været hurtig og effektiv betjening og hjælp at hente.

Vil anbefale Repeat til alle der er træningsglade, både solo eller på hold.

8 oktober 2020

Hej Sabine,

Tusinde tak for din anmeldelse.
Hvor det glæder os at høre, og hvor dejligt at du har givet dig tiden til at komme med noget positivt feedback. Det varmer i denne tid.

Dine anbefalinger og oplevelser gør at vi endnu mere får lyst til at fortsætte og kæmpe for at imødekomme alle.

Hav en dejlig dag.

snyd og humbuk

Som så mange andre har skrevet.
snyd og humbug.

ikke et ord om 6 måneders bingding, medmindre man klikker ind og nærlæser hele det dokument som hedder betingelser.

4 oktober 2020

Hej Emil,

Vi har udover at det står i betingelserne også skrevet det tydeligt på hjemmesiden ved indmeldelse.
Hvis du har en specifik sag du ønsker hjælp til er du meget velkommen til at skrive til os på info@repeat.dk

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det kan umuligt være lovligt!

Helt seriøst, hvad er det i har i gang!?
Jeg var også en af dem som hoppede på Repeats åbningstilbud, hvor de lovede, at de første 500 tilmeldte medlemmer kunne træne for 29/ugen resten af deres liv, så længe de ikke skiftede deres medlemskab eller skiftede center.

Efter 4 års troligt medlemskab og rettidig betaling, bliver jeg nu påduttet en prisstigning på over 150% hvorved de fraskriver sig alt ansvaret for deres oprindelige løfte.
Det her kan jo umuligt at lovligt at gøre!? Og det giver da jer også en elendig omtale.. det kan da umuligt være de få medlemmer i hver center som gør forskellen. Kæft jeg synes det er dårlig stil!!

29 september 2020

Hej Kristian,

Vi kan desværre ikke gå individuelt ind i sagerne her på Trustpilot, men ingen medlemmer stiger med 150 % Jeg kan se at din oprindelige pris var 39 kr./ugen.

Det er på ingen måde noget vi har ønsket at gøre, men har været nødvendigt hvis der fortsat skulle være et REPEAT fremover.

Grundet den økonomiske situation vi befinder os i som følge af Covid-19, har det dog for os været eneste mulighed, at regulere prisen på alle medlemmer - inklusiv forsalgsmedlemmerne.

Vi håber på din forståelse.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Som kunde i Repeat føler jer mig…

Som kunde i Repeat føler jer mig dårligt behandlet.

29 september 2020

Kære Alexander,

Hvis du har en konkret sag hvor du føler dig dårligt behandlet er du meget velkommen til at skrive til os på infor@repeat.dk

Hvis din henvendelse drejer sig om prisen på dit medlemskab, er dette selvfølgelig forståeligt med den følelse.

Kunde før de åbnede

Jeg har altid troet REPEAT var det vilde inde for fitness branchen. At de var anderledes ift. til de andre. Jeg tilmeldte mig med 2 kammerater før REPEAT overhovedet åbnede. Så vi fik et åbningstilbud til 25,- kr. om ugen, det sluttede underligt nok under cornoa lockdown, jeg fik personligt afvide at mit kort var udløbet. (Hvilket først er i 2023) Også at jeg skulle melde mig ind igen, fordi jeg var blevet udmeldt. Havde også fået en regning på 700kr jeg bare betalte, alligevel med oprettelses gebyr også ku jeg få lov til at betale 75kr om ugen?? Altså er det sådan i får penge i kassen eller hvordan?

15 september 2020

Hej Daniel,
Vi har desværre ikke mulighed for at gå individuelt ind i sager her på trustpilot.
Det er dog korrekt , at medlemskaberne automatisk lukkes hvis der af en eller anden årsag ikke betales eller at et kort eks. er udløbet i januar 2020 og ikke fornyet på vores hjemmeside.
Dette er for ikke at skabe yderligere gæld.
Normalt tilbyder vi dog at fjerne oprettelse på sådanne sager, men kan ikke tilbyde medlemskaber som evt. ikke længere findes.

Hvis ikke du har fået den fornødne hjælp er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på info@repeat.dk.

Fræk og uprofessionel markedsføring

Til dig, som overvejer at afprøve et træningsforløb ‘gratis’ og ‘uden medlemskabsbinding’ hos Repeat, så burde du lade vær og spare dig selv for en masse bøvl.

Jeg så en kampagne på Facebook om, at der er gratis oprettelse og en måneds gratis prøvetræning, desuden står der i betingelserne, at der IKKE er nogen binding i medlemskabet. Jeg vælger på grund af personlige interesser at meddele repeat efter en uges tid, at jeg gerne vil opsige mit medlemskab, så jeg kunne slippe for at skulle betale for et medlemskab. Jeg får at vide, at de vil opsige mit medlemskab, men at jeg har en opsigelsesperiode + en måned, og derfor skal betale den fulde pris 399 kr i oktober.

Der er tale om falsk markedsføring, fordi de får det til at ligne, at det er ganske gratis at træne hos dem i en måned og man til hver en tid kan opsige sit medlemskab.

Lad jer ikke blive snydt af disse hyklere og vælg i stedet et af de andre træningscentre. De giver tydeligvis ikke en f for deres kunder!

13 september 2020

Hej Denis,

Det er muligt at tilkøbe 'no binding' mod et gebyr på 29 kr./måneden.
Det giver dig desuden mulighed for at opsige dit medlemskab, med en varsel på løbende måned.
Dog vil man ikke være omfattet af en kampagne, hvis man tilkøber 'no binding'.

Det håber vi naturligvis at du kan se fornuften i.

Det lyder til at du har været i dialog med os omkring dette, og håber du har fået den hjælp du skal - ellers er du velkommen til at skrive til os på info@repeat.dk hvor vi vil kunne behandle din sag.

179% prisstigning

Jeg bed på Repeats åbningstilbud, hvor de lovede, at de første 500 tilmeldte medlemmer kunne træne for 25kr/ugen resten af deres liv, så længe de ikke skiftede deres medlemskab eller skiftede center.

Efter 4 års troligt medlemskab og rettidig betaling, bliver jeg nu påduttet en prisstigning på 179%, hvorved de fraskriver sig alt ansvaret for deres oprindelige løfte.

Jeg har utrolig svært ved, at ønske fortsat overlevelse for en virksomhed som udsteder løfter, når det findes bekvemt for virksomheden, for blot at bryde samme løfte, når det ikke længere er et rentabel løfte for virksomheden.

Repeat fortjener 0/5 stjener alene på baggrund af deres absurd elendige behandling af deres medlemmer - en prisstigning på 179% tilsvarer i min optik en kæmpe fuckfinger mod mig og den troværdighed jeg har vist virksomheden de sidste 4 år.

8 september 2020

Hej Mathias.

Vi er naturligvis kede af at du ikke længere vil være medlem af REPEAT.

Vi har gennem de sidste fire år, aldrig ændret pris eller betingelser for vores forsalgsmedlemmer - og har heller aldrig haft ambitioner om det. Grundet den økonomiske situation vi befinder os i som følge af Covid-19, har det dog været nødvendigt for os, at regulere prisen på alle medlemmer - inklusiv forsalgsmedlemmerne.

Vi har efter bedste evne forsøgt at finde et prisleje der afspejler at vi værdsætter jeres loyalitet, men samtidig muliggør REPEAT's overlevelse.

6 måneders opsigelse...

6 måneders opsigelse...
styr jer, hvor oldschool er det lige.

gad ellers godt bruge jeres centre, men de priser og betingelser er helt OFF!

- det politikker svar, er glat som ål.
I binder folk 6 måneder for at give nye kunder:
gratis oprettelse til en sum af 200kr som i præcippet ikke koster jer en dyt.
eller lave aggresive reklamer:
første 200 nye medlem træner gratis 2 måneder.

det lyder jo meget flot, men lige meget hvad bliver det aldrig god kundeservice at binde folk i 6 måneder.

I må gøre hvad i vil så længe i holder jer inde for loven. Som i så også går lige til grænsen af.
Det er ikke noget for mig. men held og lykke med forretningen.

4 september 2020

Hej Lasse.

Det er stadig muligt at tilmelde sig helt uden binding.
Det er muligt at tilkøbe 'no binding' mod et gebyr på 29 kr./måneden.
Dog vil man ikke være omfattet af en kampagne, hvis man tilkøber 'no binding'.

Vi har indført en bindingsperiode, fordi vi ønsker at give nye medlemmer nogle gode tilbud. Dette er i højere grad muligt, hvis vi kan undgå at nogle udnytter attraktive kampagner til at skifte frem og tilbage mellem udbydere. Tilbyder vi f.eks. to måneders gratis træning uden binding, giver det mulighed for at man kan træne i to måneder og være ude igen uden at have betalt en krone. Dette undgår vi ved at indføre en bindingsperiode. Det håber vi naturligvis at du kan se fornuften i.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Prisen stiger og fordelene er der ikke længere

Det er så drøn ærgerligt at i bliver ved med at opjustere priserne og fjerne fordelene. Jeg havde Weekly til 29,- og har været der siden starten, men er nu tvunget til at skifte til jeres plus medlemskab som jeg ikke er interesseret i da jeg ved jeg ikke vil bruge holdtræning, inbody scanning eller de 10 % rabat i automaten. Grunden til jeg skiftede til Repeat i første omgang 1. Det var billigt 2. I havde masser af plads 3. Sindssyg lækker belysning, som gav en fed stemning.

Priserne er steget. Pladsen er blevet mindre. I hvert fald i Odense da det jo var nødvendigt med “holdtræning” som største delen sf medlemmerne der allerede er medlem ikke bruger da de ikke valgte jer af den grund. Og i generelt ændret i hele jeres fundament. Så det ikke er det samme center som jeg faldt for i første omgang😓 ved ærligt ikke om jeg gider at blive hos jer når i ikke kan holde fast i jeres concept.

2 september 2020

Hej Jakob.

Jeg kan godt forstå hvor du kommer fra. Vores koncept er med tiden blevet blødt op, af den årsag, at vi ikke har kunne drive en forretning, med udgangspunkt i det oprindelige koncept. Alternativet var at holde fast i konceptet, for så med tiden at måtte dreje nøglen om.

Det har hele tiden været vores mål at de medlemmer der har været med fra start, ikke skulle stige i pris. Dette er dog ikke længere muligt, qua den økonomiske situation som Covid-19 har medført. Vi har forsøgt at tilbyde alle eksisterende medlemmer en pris der fortsat er attraktiv, men som også muliggør REPEAT's overlevelse.

Vi håber på din forståelse, og at du fortsat vil være medlem hos os i fremtiden.

Hold jer langt fra Repeat

Hold jer langt fra Repeat, jeg har været kunde hos dem lige fra start og det slutter her. De har opjusteret deres priser gang på gang. Pandemien har været en god undskyldning til at hæve priserne vanvittigt højt. Ingen vedligeholdelse af maskinerne eller centret, mangelfuld træningsudstyr. Deres priser og hvad du får for pengene hænger ikke sammen. Tak for denne gang.

1 september 2020

Hej Benjamin.
Det har hele tiden været vores målsætning ikke at hæve prisen på vores forsalgsmedlemmer - hvilket vi heller ikke har gjort tidligere. Dog må vi sande, at vi som følge af Covid-19 ikke kan overleve, hvis vi fortsat skal have medlemmer der træner til en så lav pris. Vi har forsøgt at tilbyde alle forsalgsmedlemmer en attraktiv pris, som samtidig muliggør, at der er et REPEAT i fremtiden.

Det er vores opfattelse, at vi tilbyder nogle gode faciliteter, og at det nye prisniveau er passende i forhold til det produkt vi tilbyder.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Stigende priser og nedjustering i medlemspakker

Stigende priser. Ændringer i medlemspakker, så de er væsentlig mindre fordelagtige. Heriblandt er de gået fra at man kan tage en ven med hver gang til nu kun engang om måneden, hvilket er drøn ærgerligt og fjerner en af de gode grunde til at bruge netop Repeat. Ellers kan jeg godt lide faciliteterne og stemningen.

24 augustus 2020

Hej Daniel.

Først og fremmest, glæder det os at høre, at du kan lide vores faciliteter og oplever en god stemning i vores centre.

Vi har ændret i vores medlemskabsstruktur, og det er nu igen muligt at få et medlemskab hvor du kan tage en ven med hver gang du træner.

Sidst jeg trænede der

Sidst jeg trænede der, kostede det 29kr/uge (129 mdr), nu koster det 239kr pr måned.

9 augustus 2020

Hej Søren Frederik,

Det er selvfølgelig forståeligt, at du er interesseret i at få en så billig pris som muligt.
Dog må vi sande, at fitnessbranchen ser anderledes ud end da vi åbnede. Derudover er det vores opfattelse, at det nye prisniveau er rimeligt i forhold til det produkt vi tilbyder.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårligt koncept, hvor man føler sig snydt

Personalet er super søde og velkommende når man træder ind i centeret, og de er da den eneste grund til at man ville vælge repeat. Grunden til at repeat får 1 stjerne, er fordi man føler at man skal være på vagt, fordi man føler at de vil snyde en. For det første, så får man en mail, om hvor de beder en at tage stilling til om man vil give en kompensation i coronatiden, og hvis ikke man tager stilling, så vælger de at man giver et gavekort på 300 kr (altså at de trækker 300 kr fra ens konto). Det er fair nok at de beder om at man støtter i den svære tid, men så skal det da være 100% frivilligt? vi har da alle været påvirket negativt at den her tid. For det andet, så har de har ændret i mit medlemsskab, uden at give nogen som helst form for besked til mig om det. De giver altså mig som forbruger mulighed for om jeg stadig vil betale for det dyre medlemskab, selvom jeg ikke får de samme goder. De ændrede at man kunne tage én ven med til træning hver gang, til at man må tage en ven med 1 gang om måneden, hvilket var den eneste grund til at jeg gad at betale mere for medlemskabet. Det var da heldigt at jeg tilfældigt var inde og læse om medlemskaberne igen.
Desuden, er det vanvittig besværligt at melde sig ud. Man skal enten skrive til en mail, der kan tage lang tid om at svare, eller så skal man dukke op i centeret. Og selvom man melder sig ud i centeret, så har jeg dagen efter stadig ikke fået en bekræftigelse på at jeg har meldt mig ud?
Jeg synes at Repeats koncept har ændret sig til det negative, og det er ikke noget jeg gider at være en del af længere.

22 juni 2020

Priser

Pris på medlemskab bliver ved med at stige og lige pludselig er de gået fra at man kan tage en ven med hver gang til nu kun engang om måneden samt at man er tvunget til at betale for holdtræning.

21 juni 2020

Hej,

Vi har ændret i vores medlemsstruktur efter genåbningen. Det er nu igen muligt at få et medlemskab, hvor du kan tage en ved med til hver træning.

Grundet konsekvenserne af Covid-19, har vi måtte gennemføre en prisregulering, for at kunne sikre, at REPEAT også eksisterer i fremtiden. Det håber vi, at du forstår.

Dbh

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Service

Super fedt center og imødekommende personale.
Har lige fået en super god service pr. mail 🙏🏻🙏🏻 TAK 🌞

15 juni 2020

Hej Henriette,
Tusinde tak for din fine anmeldelse.
Dette glæder os at høre :)

REPEAR

Elsker at træne I Repeat

Elsker at træne I Repeat. Fantastisk og motiverende stemning lige fra når man træder inde af døren. Centret og omklædning er altid pænt og rent. Søde personale. Kan varmt anbefales.

12 juni 2020

Antwoord van REPEAT

Tusinde tak for din anmeldelse Yvonne.
Dette er super dejligt at høre.

Simpelthen den værste kundeservice

Simpelthen den værste kundeservice! Jeg har ikke haft andet end problemer med jer!
Mit medlemskab blev opsagt start marts og udløb i april, men nu har i trukket mig for juni & juli. I svare ikke på mails og tager heller ikke telefonen! I burde skamme jer!

8 juni 2020

Hej Sandra,
Tak for din anvendelse.
Vi har de seneste dage ligget vandret for at kunne åbne centrene til jer medlemmer, så svartiden har desværre været lidt længere end normalt.
Vores telefoner har været lukket under Corona-tiden grundet alt vores personale har været hjemsendt.
Dette beklager vi er gået ud over dig.
Vi kan se du har fået 11 svar fra os siden årsskiftet og seneste svar i tirsdags, så vi håber du har fået den fornødne hjælp, ellers må du skrive igen da vi besvarer alle mails.

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken