Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I har opdateret jeres entre system, uden videre information. Jeg kan ikke komme ind, og der står ikke at MAN SKAL bruge face genkendelse. Det bliver jeg gjort opmærksom på af et medlem der går u... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

REPEAT på Borups allé er et fedt center, med skønt personale. Gode inddelinger af maskinområder og lækre maskiner. Deres hold er også langt over standard ift. til andre centres. Særligt de små hold... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God værdi for pengene og medlemmerne i centrum. Jeg har været medlem i ca. et år og ikke haft andet end positive oplevelser i REPEAT. Modsat andre fitness centre jeg tidligere har været i, er j... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Repeat er et fornuftigt træningscenter med en masse høj kvalitets udstyr. Der er dog nogle forvirringer vedrørende medlemskabspriser. Koster abonnementet ikke 229 kr. om måneden? Eller er det blevet s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Gezondheidsclub
  2. ook in
  3. Fitness- en voedingsservice
  4. Fitnesswinkel
  5. Personal trainer

Geschreven door het bedrijf

REPEAT er Danmarks fitnesskæde, hvor træning ikke bare er træning. Vi tror på at stemningen og omgivelserne betyder noget for din træningsoplevelse. Derfor har vi skabt et fitnesscenter hvor der er tænkt på alle detaljer i indretning, udstyr og ste...

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,7

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan se en del utilfredse anmeldelser

Kan se en del utilfredse anmeldelser, så vil lige smide mit input.

De er de første center der åbner op i nærheden af mig (8/6 kl. 15.00)
Jeg så deres tilbud, og ja, der er 3 måneders binding, men med 2 måneders gratis træning. Hvis man ikke vil betale det kan man altid lade være.

Jeg fik oprette value istedet for basic og kunne ikke logge ind på deres app.
Fik fat i kundeservice, som fik konverteret mit abb. til basic, fikset kode og app inden for 4 minutter.

Høflig og hurtig betjening - taget i betragtning af at de nok er blevet stormet af fitness folket i dag.

Tak herfra :)

8 juni 2020

Hej Deneeschen,

Tusinde tak for din skønne anmeldelse - den varmer utroligt meget i denne travle tid, hvor vi prøver at gøre det bedste for alle.
Vi håber du bliver bliver glade for at træne ved os.

Fantastisk!

Fantastisk center med maskiner og faciliteter i top, skiftede fra Fitness World. Repeat er lysår foran.

8 juni 2020

Kære Lucas,
Vi er glade for at høre at du er glad for at træne hos os.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Man kan ikke annullere sit medlemskab

Så jeg har prøvet at annullere mit medlemskab, og det eneste svar jeg fik var at det kunne jeg ikke. Siden hvornår har man mistet retten til at annullere sit medlemskab.

4 juni 2020

Hej N,
Hvis man evt. har købt et medlemskab i August 19, er det desværre ikke muligt at annullere medlemskabet.
Man har selvfølgelig mulighed for at sætte medlemskabet i bero, eller opsige det med gældende regler om opsigelse.
Du er velkommen til at skrive til info@repeat.dk hvis du ønsker yderligere information.

Opkræver kontingent i lukkeperioden

Opkræver kontingent i lukkeperioden, dårligt opførelse.
Ud over det er de nærmest ikke til at få fat på.
Det tegner skidt for dette center når der lukkes op.

4 juni 2020

Hej Leif,
Vi har haft ekstra travlt med at gøre vores centre klar til åbningen i mandags - derfor har der været længere svartid.
Dette beklager vi selvfølgelig, men kan se at du fik svar dagen efter du henvendte dig ,og har fået både forklaring og er blevet hjulpet.
Hvis ikke dette er korrekt, må du selvfølgelig gerne vende retur på mail.

Forfærdelig service

Forfærdelig service

Jeg ville melde mig ud, “det fik jeg ordnet”

6 måneder efter får jeg et brev af inkasso, hvor jeg har fået en kæmpe regning.

De er fuldstændige udenfor pædagogisk rækkevidde når man prøver at forklarer dem hvad der er sket og at de har lavet en fejl.

De prioritere penge fremfor god service og en ærlig forretning, dsv...

Aldrig nogensinde skal jeg melde mig i repeat igen

12 april 2020

Hej Mustafa,
Vi har prøvet at se om vi kunne finde en tidligere korrespondance med dig, men desværre uden held.
Derfor vil vi bede dig skrive en mail til info@repeat.dk så vi kan se din sag igennem.
Vi går ikke yderligere ind i sager her på trustpilot.
Håber at høre fra dig.

Super fedt center

Super fedt center. Lækker indretning, sødt personale og maskinerne er i meget bedre kvalitet end i det fleste andre centre.

Dog synes jeg at det halter lidt med rengøringen på toiletterne, og sofaerne i lougen lugter af gammel sved og sur numse... stofsofaer er nok ikke det bedste i et fitnesscenter hvis de ikke bliver renset.

11 maart 2020

Virkelig dårlig service

Jeg har nu skrevet til Repeat for at melde mig ud, og har stadig INTET hørt. Da jeg ville have hjælp til et program og få vist styrketræningsmaskinerne, fik jeg af vide, at jeg skulle sende dem en mail. Efter 2 uger hørte jeg endelig fra dem, at de ville sende min mail videre til det lokale center. Så hørte jeg intet, før jeg selv gik ned i centret og forhørte mig. Her fik jeg af vide, at de kun kunne tilbyde introduktion om onsdagen kl. 19. Det er bare helt vildt dårligt service de har. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Stedet har bemanding fra 7-21, men kan kun tilbyde introduktion efter kl. 19 på EN dag om ugen. Jeg har fået nok. Jeg vil meldes ud, men de gider jo ikke engang sende en kvittering, til trods for at jeg har sendt mail med leveringskvittering og læsekvittering. Så uprofessionelt et sted har jeg aldrig oplevet før.

1 maart 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvor er det dog meget irriterende

Hvor er det dog meget irriterende, når man på Repeats hjemmeside ikke umiddelbart kan finde en udmeldelsesknap, og samtidig læser på Trustpilot, at andre har haft store problemer med at melde sig ud.

Det er ikke ligefrem god reklame de får fra mig lige nu

19/2 - Så fik jeg svar....det var dejligt!

Husk lige at få jeres mailadresse rettet på jeres forside. Den der står siger: Page not found.

18 februari 2020

Hej Tina,

Det er helt korrekt at vi ikke på vores hjemmeside har en opsigelses mulighed, og som stående i vores betingelser skal dette ske via mail eller i centeret.

Vi sidder klar til at hjælpe med din opsigelse, som vi også har hjulpet andre.
Desværre er der ind imellem nogle der oplever eller har følelsen af store problemer og deler dem herinde, men hvis du skriver til info@repeat.dk at du vil meldes ud, så kan vi hjælpe dig med din udmeldelse.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

"Opsigelse" er ikke et ord, de kender hos REPEAT

Én stjerne er måske lige i overkanten. Som så mange andre skriver, er det nemt at melde sig ind i dette center, men nærmest umuligt at melde sig ud.

Jeg meldte mig ud, ved at sende en mail til den mail, der hedder opsigelse @repeat.dk. Her skrev jeg at jeg godt ville meldes ud. Som svar til dette fik jeg et spørgsmål, der lød "Kunne jeg friste med en pause i stedet?". Dette vælger jeg ikke at svare på, da det har intet med en opsigelse at gøre. Jeg betragter derfor denne mail som en bekræftelse på at min opsigelses mail er blevet set, for der står i deres egne regler at man skal sende en mail til deres opsigelses mail, hvorefter man vil modtage en bekræftelse. Her skal man så åbenbart være opmærksom på at den første mail man vil modtage ikke er en bekræftelse, fordi REPEAT på denne måde kan holde lidt længere på kunderne og sørge for at de betaler for en måned eller to mere.

Jeg blev altså ikke meldt ud. Der går nogle måneder og jeg undrer mig over, at de stadig trækker penge fra min konto. Jeg ringer derfor til det nummer, der står i den mail, jeg har modtaget fra dem. Her får jeg fat på en dame, der siger, at det nummer jeg har ringet til, altså nummeret fra mailen, er et privatnummer, og at hun ikke vil tage sig af min sag før hun er mødt på arbejde. Her undrer det mig, at man skriver sit privatnummer, hvis man ikke vil modtage opkald herpå? Klokken var 08:16 en onsdag morgen, altså et tidspunkt, hvor man kan forvente at folk er på arbejde.

Hun behandler så sagen men mener, at de i REPEAT ikke skylder mig pengene tilbage for de måneder, hvor jeg har troet, at jeg ikke længere var meldt ind. Desuden kan jeg også kun få et restbeløb udbetalt for den indeværende måned. Dette restbeløb står der desuden i mailen, at jeg skal afhente i centeret, hvor de vil sætte pengene over på mit kort. De kan altså ikke automatisk sætte pengene tilbage på ens konto igen, for pengene kan åbenbart kun løbe én vej.

Jeg har i dag omkring klokken 16, derfor været inde i centeret, for at få sat pengene over på mit kort. Dette kan dog heller ikke lade sig gøre. Jeg får at vide af medarbejderen bag skranken, at han ikke kan sætte penge over på mit kort. Det vil altså sige, at der ligefrem er blevet løjet i den mail, jeg har modtaget fra dem. I den mail skriver de nemlig: "Jeg har fra dags dato stoppet dit medlemskab og din konto står i plus med 189,52 kr. Dette beløb kan du få overført til dit kort hvis du henvender dig i centeret."
MEN det kunne jeg så ikke.

Jeg tror aldrig de får lavet en online udmeldelsesknap, for de tjener for mange penge på, at folk skal skrive en mail til dem, hvorpå de kan stille et spørgsmål tilbage.
Desuden kan det lige nævnes, at den pause, de så fint spørger om man ikke hellere vil have, KUN er gratis den første måned, derefter skal man betale et beløb hver måned pausen står på.

Så for at give lidt konstruktiv kritik, så kunne man skrive i den mail, man får tilbage fra opsigelse @repeat.dk: "Hermed en bekræftigelse på din udmeldelse pr. dags dato. Ønsker du i stedet blot at holde en pause, skriv da tilbage på denne mail."

Emil

17 februari 2020

Upålidelig og dårlig service

Hej. Jeg skriver denne anmeldelse pga. dårlig oplevelser.

Jeg har tilbage i efteråret fået et nyt visa dankort, denne lille ting kunne RepeatFitness regnskabsafdeling ikke administrerer.

Derfor har jeg blevet videresendt til Lowell inkasso firma.

Jeg har nu betalt 100kr rykkergebyrer for både december og januar - hvilket resulterede i min udmeldelse fra centeret.

Dertil skriver jeg nedenstående som en lille reminder og at Lowell inkasso firma ikke er ligeledes upålidelige;

Hej jeg skriver da jeg lige har fået en rykker fra jer pga en sag fra repeat - sags nr xxxxxx

Denne sag er snart noget jeg videresender til min advokat. Jeg har pga. nyt visa kort blevet nødt til at betale gebyrer for at kunne træne. Det er så hvad det er, jeg har af samme årsag (dårlig kundeservice og mangel på professionalisme) valgt at melde mig ud af repeat fitness.

Jeg har haft telefonisk kontakt med jer flere gange.

Der aftalte jeg med en fra jer af at min seneste “regning” betalingsdato kunne rykkes til den 7/2-2020, så jeg kunne få styr på tingene. Jeg vedhæfter herved en bevis på at denne bestalling er foretaget og at i derfor trækker den seneste rykker tilbage. (Også i vedhæftet)

Jeg forventer et svar hurtigst mulig og i kan forvente en opringning når jeres kontor åbner igen på mandag!

8 februari 2020

Hej Fredrik,
Vi har desværre ikke mulighed for at gå ind i enkelte sager her på Trustpilot.
Du må meget gerne kontakte os på info@repeat.dk så vi kan hjælpe dig med din sag.

God oplevelse

Personligt, har jeg haft en virkelig god oplevelse hos REPEAT. Jeg skiftede fra Fitness world til REPEAT og det var nok min bedste beslutning at jeg gjorde det. Jeg syntes at Repeat opfylder de krav jeg går op i et træningscenter. De prøver at gøre det som er bedst for deres kunder og de gør deres arbejde virkelig godt. Det er et meget simpelt, specielt og godt center. fortsæt det gode arbejde, og forbedrer jer altid.

6 februari 2020

Hej Emil,

Tusinde tak for din positive anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at have kunnet byde dig velkommen og at vores faciliteter lever op til dine krav og forventninger.
Vi vil gerne hele tiden forbedre os og det er netop feedback fra dig som bruger, der gør dette muligt for os.

Vi ønsker dig en god dag og rigtig god træning.

Flot center men administrativt mangler det lige de sidste 10%

Opdatereret efter en god oplevelse med Trine fra repeat hun fortjener 5 stjerner

Deres betalings system virker fint, dog er det ikke nemt og skifte kortoplysninger ved nyt betalings kort

29 januari 2020

Hej Kristian,

Tusinde tak for din fine anmeldelse.
Vi arbejder hele tiden på, at forbedre tingene og det er derfor rigtig rart at høre hvad du som bruger har af oplevelser.

Vi ønsker dig en god dag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ret op på jeres betalingssystem

Ret op på jeres betalingssystem. Jeg kan desværre læse mig frem til, at jeg ikke er den første som har problemer med jeres betalingssystem. I har trukket oprettelsesgebyret to gange, på samme dato. Jeg tænker, i og med at der har været klager førhen med systemet, au i har haft rigtig ned tid til at rette op på systemfejlene mht. betaling.

7 januari 2020

Hej Julie,
Vi har korrekt nok haft udfordringer, og vi har gjort alt vi har kunnet for at løse dette.
Desværre er vi afhængige af andre systemer og derfor har det været et større puslespil.
Vi beklager din oplevelse.
Har du yderligere spørgsmål vedr. en sag, vil vi bede dig skrive en mail til info@repeat.dk

MVH REPEAT

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Få nu styr på jeres betalingssystem!

Fantastisk center, men deres betalingssystem fungerer slet ikke. De kan ikke finde ud af at trække penge på ens dankort. Mit medlemskab er blevet spærret for 5 gang nu, selvom mine betalingsoplysninger er rigtige.
Svartiden på mail er lang, så man skal ringe i deres meget korte telefontid to gange om ugen...
Jeg elsker centret, men på baggrund af jeres tekniske betalingssystem, kan jeg desværre ikke anbefale Repeat

29 december 2019

Hej,
Tak for din anmeldelse og at du synes at centeret er fantastisk.
Vi har korrekt nok haft nogle udfordringer med vores betalingssystem og beklager dette.
Fra vores side ser det lysere ud med systemet nu, så håber at du fortsætter træningen hos os.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Alt for bøvlet at melde sig ud

Alt for bøvlet at melde sig ud. Man kan meget nemt melde sig ind online. Gad vide, hvorfor der ikke er en udmeldelsesfunktion online. Jeg kan se på respons til andre anmeldelser, at denne funktion skulle være på vej (september - dette år) - det er nu december. Hvorfor ikke bare sige det, som det er? I vil gøre det så besværligt som muligt for ikke at miste kunder.

20 december 2019

Hej Mikkel,
Vi er igang med at forbedre flere funktioner online, men desværre er der blot nogle processer der har taget længere tid end forventet.
Derfor skal man stadig melde sig ud i centeret eller ved at sende en mail til os.
Vi kan se at du har fået klaret din udmeldelse.

God dag

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utrolig hvor svært det er at melde sig ud

Utrolig hvor svært det er at melde sig ud og generelt få fat på en medarbejder, men når i har brug for noget, er det pludselig nemt af få kontakt

17 december 2019

Hej Frederik,
Vi arbejder på en online løsning for udmeldelse.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg stod og ville melde mig ud…

Jeg stod og ville melde mig ud af REPEAT, men blev i stedet tilbudt to måneders gratis bero.
Det var virkelig en behagelig oplevelse, og jeg siger mange tak for hjælpen.

15 november 2019

Hej Aleksander.

Vi er rigtig glade for at du har haft en positiv oplevelse og at du kunne bruge vores tilbud om bero.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Deres center i Odense var rigtigt godt…

Deres center i Odense var rigtigt godt før ombygningen, nu er det mega dårligt pga alt trænings udstyr og cardio er sat sammen så nu står man og træner i nakken på hinanden pga der ik er noget plads. Hvilket også er derfor jeg lige har meldt mig ud og skifter center, for det gad jeg sgu ikke. En skam for ellers et fedt center..

6 november 2019

Hej Jesper,
Vi er desværre kede af, at høre du ikke finder den nye placering optimal for dig, men vi har prøvet at ændre på placeringen for at få bedre flow og har optimeret træningsmulighederne for de fleste.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig godt træningscenter til alle træningsformer

Jeg har trænet i Repeat på Åboulevarden i lige omkring 8 måneder og jeg er yderst tilfreds. Jeg prøvetestede alle centrene i mit lokalområde (2200) og er slået mig ned på Repeat som min absolut favorit. Mine oplevelser hidtil kan opsummeres til:

Positive:
- Fin konkurrencedygtig pris relativt til andre tilbud på markedet og i lokalområdet.
- Stort udvalg af træningsmaskiner og udstyr af høj kvalitet, samt gode faciliteter.
- Mulighed for at tage træningsmakkere med gratis (en per trænings session). Stort plus hvis valget står mellem FW og Repeat.
- Venlig og hjælpsomt personale.
- Døgnåbent
- Aldrig fuldkommen proppet (selv hverdage mellem 17-19 har jeg aldrig oplevet at skulle vente for længe på noget udstyr).

Neutrale:
- Den dæmpede neon belysning i centeret giver en "diskotek"-fornemmelse, som muligvis ikke er for alle. Personligt syntes jeg det virker godt, men skal stadig nævnes.

Negative:
- Mødetider for personale. Repeat tilbyder kropsanalyse, men kun når personale er tilstede. I og med de først møder klokken 10:00 i hverdage er det super svært at få foretaget en test i fastet tilstand når man arbejder fuldtid. (mindre detalje)
- Mangel på karabinhager. Igennem de sidste 4 måneder har centeret manglet karabinhager til deres udstyr. Lille detalje, men frustrerende ikke at kunne bruge udstyr på grund af doven indkøber.

Alt i alt et super godt center som kan anbefales for alle uanset træningsform.

28 oktober 2019

Hej Aske.

Tusinde tak for din brugbare feedback.

Vi har arbejdet på at få vores Inbody maskine integreret med vores medlemssystem, men det har desværre ikke været muligt indtil videre.
Derfor er det kun muligt at få foretaget analysen, når der er personale til stede.

Vi håber på at kunne løse denne udfordring i fremtiden, således at det er muligt at få foretaget en analyse 24/7.

Rigtig god træning.

REPEAT.