I har opdateret jeres entre system, uden videre information. Jeg kan ikke komme ind, og der står ikke at MAN SKAL bruge face genkendelse. Det bliver jeg gjort opmærksom på af et medlem der går u... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
REPEAT på Borups allé er et fedt center, med skønt personale. Gode inddelinger af maskinområder og lækre maskiner. Deres hold er også langt over standard ift. til andre centres. Særligt de små hold... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
God værdi for pengene og medlemmerne i centrum. Jeg har været medlem i ca. et år og ikke haft andet end positive oplevelser i REPEAT. Modsat andre fitness centre jeg tidligere har været i, er j... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Repeat er et fornuftigt træningscenter med en masse høj kvalitets udstyr. Der er dog nogle forvirringer vedrørende medlemskabspriser. Koster abonnementet ikke 229 kr. om måneden? Eller er det blevet s... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
REPEAT er Danmarks fitnesskæde, hvor træning ikke bare er træning. Vi tror på at stemningen og omgivelserne betyder noget for din træningsoplevelse. Derfor har vi skabt et fitnesscenter hvor der er tænkt på alle detaljer i indretning, udstyr og ste...
Contactgegevens
Borups Allé 45, 2200, København, Denemarken
- borupsalle@repeat.dk
- repeat.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
NU ER DET NOK!!!!
Sagen er den at jeg for nogle måneder siden fik nyt bankkort, og glemte at opdatere de nye kort oplysninger på min selvbetjening på Repeat.dk. Det ender så med at jeg, fordi jeg ik har opdaget dette, får den ene rykker efter den anden. På henholdsvis 100kr og 300kr + månedlig medlemsskab på 199kr, hvilke jeg så har været inde og betale. Dernæst går jeg ind og opdaterer mine kort oplysninger på repeat.dk, så I kan hæve som normalt hver måned fremover. Dog kan jeg se at I ikke har registrerer dette, siden der står at I ikke har hævet penge i 2 måneder og at jeg derfor skylder 398kr igen, og mit medlemsskab er inaktivt. Jeg prøver at komme i kontakt jer, som man ikke lige kan over telefon hvilket gør det hele endnu mere kompliceret, så over e-mail fortæller I mig at jeg skal kontakte Lowell, hvor de siger at de kan se at der er en regning på 199kr og det er det hele jeg nu skal betale. Dette beløb betaler jeg så i går, i håb om at det er det sidste. Lige før logger jeg på min netbank og ser at jeg ud over de 199kr fra Lowell, er blevet hævet 2 x 398kr fra Repeat lige efter hinanden d. 22. oktober 2019.
Det synes jeg godt nok er træls! Og kræver mine penge tilbage. Jeg ønsker IKKE at træne i jeres center mere, det er godt nok skuffende det her!
Selma

Antwoord van REPEAT
Danske version af Fitness Planet…
Danske version af Fitness Planet åbenbart, ifølge ny medarbejder.
Trænet her længe, men pludselig bliver en ny ansat, der beder en om ikke at smide med vægtene fordi det larmer, selvom man giver slip 2 cm over jorden, da det er svært med tunge håndvægte at gøre andet når man bænker.
Samtidigt har et klogt hoved besluttet at halvdelen af centret skal bruges som et spejlrum, så folk kan stå og flexe derinde, da det "krænker" andre at gøre det udenfor rummet.
Odense C.

Antwoord van REPEAT
Man kan ikke kontakte dem overhoevdet
Man kan ikke kontakte dem overhoevdet! virkelig dårlig service. Og så sender de regninger hvor man ´har aftalt med dem at sætte mit medlemskab i bero!

Antwoord van REPEAT
Man kan ikke afmelde fra deres hjemmeside
Det er for dårligt at man ikke kan afmelde sit medlemskab fra deres hjemmeside, man er nødt til at gå op og sige det personligt. Hvis man kan tilmelde online, burde man altså også kunne afmelde på samme måde.

Antwoord van REPEAT
Havde sat min konto i bero hvorefter de…
Havde sat min konto i bero hvorefter de selv havde aktiveret den igen, og nu ville have over 300 kr. Det er en klam måde at snyde folk på. Først fik man af vide at den første måned var gratis men det var heller ikke sandt og nu dette.
Jeg havde opsagt mit medlemskab, så det må være fordi de lige ville tjene lidt ekstra.

Antwoord van REPEAT
Et fitnes center med actitud
Et fitnes center med actitud, hvor alt er kvalitet,maskiner,rengøring, og masser kvalitet kost tilskud, ELSKER REPEAT BORUPS ALLE.

Antwoord van REPEAT
Repeat er mere end et træningscenter, det er et fællesskab
Efter mit skift til Repeat for godt snart 18 måneder siden, føler jeg stadig den samme motivation for at komme ned i centret, som jeg gjorde første gang jeg trådte ind i den disko fyldte gang og blev mødt med et stort smil af center lederen. Omgivelserne i centret har givet mig præcis hvad jeg har haft brug for, med mulighed for alle former for træning, omklædningsrum med et fedt urban touch og en feature jeg har ledt efter overalt i de mange år jeg har brugt i et trænings center: Musik i centret UDEN reklamer - JA TAK!
Jeg kan varmt anbefale Repeat til alle aldersgrupper og om du lige skal til at starte eller ej gør ingen forskel, der er plads til alle og du bliver mødt med et smil hver gang. Specielt centret på Borups Allé er blevet til et lille fællesskab for mig, som jeg er så taknemlig for hver eneste gang jeg skal ned og træne, det giver de ekstra 10% du nogle gange leder efter når træningen kalder.
En STOR flot 5'er fra mig, nu skal vi bare have åbnet flere centre op!
Mvh
En rigtig tilfreds kunde

Antwoord van REPEAT
Their payment system is horrible
Their payment system is horrible, and they were over changing me on some fees 3 times, I wrote to them to get my money back. Received repeatedly amount of excuses that they can not see, or they cannot do it. Watch out your bank account!

Antwoord van REPEAT
Rigtig godt sted at træne med…
Rigtig godt sted at træne med instruktører der altid vil give en hånd med.
Servicen er i top og Centerlederen i Odense er tip top

Få et personalerum!
Jeg har trænet i jeres center, på Borups Allé, i snart et år nu, og samlet set er jeg fuldt ud tilfreds, men der er nogle ting som jeg gerne vil påpege, i håb om at det bliver lavet om.
Jeg oplever at næsten hver gang jeg kommer i dagtimerne, at sofaområdet er fyldt op med personlige trænere og receptionister. Jeg kan personligt godt lide at sidde lige og nyde min energidrik inden træning starter, men det er svært når en træner kan fylde op til 3 pladser med tasker og jakker. Når jeg får mig kæmpet ind på den plads der er tilbage, ser jeg ingen tegn på at man gør plads eller anden måde viser hensyn for kunden, hvilket man skulle tro at sofaområdet er beregnet til. Jeg har fuld forståelse for at trænerne også kan have brug for at sidde lidt ned og få styr på deres ting, men at sidde i næsten en time med bærbar, kaffe og diverse og snakke, synes jeg burde finde sted et andet sted.
Jeg synes det er synd, for jeg er ellers glad og tilfreds med centeret, og udover det er personalet også venlige.

Antwoord van REPEAT
Lad dig ikke narre af det pæne ydre!!!!
Centeret er en stor rodebutik. Det ligner en meget ringe udgave af third space i London, rigtig mange udstyr er ikke engang monteret ordentligt sammen. Største delen af kardio maskinerne er ved at falde fra hinanden, fordi der er blevet indkøbt noget billigt udstyr som ikke holder. Det er under ingen omstændigheder i orden, at man vælger at fratage et medlem muligheden for af melde sig ud på nettet. Man kan godt sætte sit medlemskab i bero på nettet, men udmelding gør man lige det mere besværligt. Også håber de sikkert på folk lige trækker en måned eller to mere ud, så de lige kan tjene det mere ind. Vildelse overfalde koncept ide, med disko kugler og DJ om aftenen, altså det visuelle blænder pænt meget.
Top uprofessionelt center unden en fremtid ligesom fresh fitness kæden, som er samme ejer af Repeat.

Antwoord van REPEAT
Er du en af dem der træner om aftenen?
Er du en af dem der træner om aftenen? Så regn med at der ikke er så meget lys derinde. Der er næsten så mørkt, at du falder i søvn.
Man kan ikke melde sig ud og de svare dig aldrig
Kan aldrig kontaktes pr telefon, svare ikke på e-mails, ingen mulighed for at melde sig ud online... det er praktisk talt umuligt at melde sig ud af repeat. Nu sender de mig en mail hvor de truer med inkasso pga udestående gæld? Det er første gang jeg overhovedet høre om det, og jeg har for mange, mange uger siden sendt dem en mail, hvor jeg bad dem melde mig ud. Selve træningscenterets maskiner er ret ringe. Deres 45 graders benpres er eksempelvis indstillet helt forkert (langt fra 45 grader). Har trænet her i lang tid, men nu smider jeg sgu håndklædet i ringen. 1 stjerne til jer repeat. Jeg har forresten sat mit abonnement i bero (gratis), bliver stadig trukket ugentligt. Hold jer væk fra repeat!
Har trænet i både FW og DK
Har trænet i både FW og DK.
Repeat er noget for sig selv. Åbent 24/7, rene badefaciliteter, pæn indretning, dejlig duft og flinkt personale. Generelt god atmosfære. Træner i KBH. Dog lidt mangler på kundefordele, som eksempel: all-in - Ligesom der findes hos FW.
Repeat fitness in Malmo Sweden without…
Repeat fitness in Malmo Sweden without doubt the best gym experience in Malmo
Fint center, men snu med abonnementet
Godt center, men har haft problemer i forbindelse med pause af abonnementet.
Jeg er lige stoppet hos Fitness World…
Jeg er lige stoppet hos Fitness World og har nu været bruger af Repeat i 3 uger. Woaw der er forskel - her er et uddrag:
1) Musikken i FW er gyselig og vildt prolle-agtig. Men ok, det giver vel nok mening.. hos Repeat tager jeg ikke en gang høretelefoner med. De spiller simpelthen ligeså godt musik som jeg selv gør:)
2) Maskinerne er virkelig gode.
3) Der er en cool og mærk afdæmpet stemning, hvilket jeg også tror skræmmer de store muskel-fyre væk - you know, typerne som går ned i træningscenteret for at tage selfies. I princippet ikke noget galt med selfies, men jeg har bare ikke set nogen tage dem i Repeat.
4) I modsætning til FW er der ingen reklamer, hvilket skaber en meget roligere stemning.
Så skift til Repeat - det er virkelig en anden slags oplevelse end andre centre tilbyder!
Repeat er landets bedste fitnesscenter!
Repeat har gjort det ingen andre gider: Lave et fitnesscenter med masser af kvalitetsudstyr, hvor lokalerne altid er rene og vedligeholdte, og personalet lytter og retter til hvis noget skal laves om eller repareres. Jeg har været der i snart 2 år, og det hele kører nøjagtig ligeså godt i dag som da først meldte mig ind.
Den slags virksomheder så jeg gerne lidt flere af!
Kanon forbrugercentrisk træningskoncept
Kanon forbrugercentrisk træningskoncept
Med en historie af medlemskaber fra fitnessdk, Fitness World, Urban, CFC mm. finder jeg Repeat langt overlegen med en forretningsmodel som tilgodeser kunder, ikke kun i udvalg af service, åbningstider, lokaler og udstyr - men også forhold til betaling og betingelser.
Jeg vil trygt anbefale Repeat.
Træner i Odense
Træner i Odense - Altid pænt og rent med fine maskiner og et venligt personale.