Restaurantfusion Reviews 31

TrustScore 3.5 uit 5

3,7

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Årets julefrokost ingen tvivl ☝️ Vores årlige julefrokost var i år på perlen i Aalborg , Fusion En helt igennem fantastisk oplevelse med både veloplagt personale og super lækker mad Samtidi... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte menu, edemame, og Tangsalat til afhentning. Første gang jeg bestilte herfra, var det top (April 24) denne her gang i bund (Maj 24) Sushi virkede ikke frisk, risene var sammenkogte og klu... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1 ster

Årets julefrokost ingen tvivl ☝️

Årets julefrokost ingen tvivl ☝️

Vores årlige julefrokost var i år på perlen i Aalborg , Fusion

Samtidig med god musik og fed stemning
Lækre drinks toppede det hele sidst på aftenen
Kan klart anbefales😎🍷

6 december 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Besøgte steder i forbindelse med…

Besøgte steder i forbindelse med Aalborg Eat out. Vi undrede os over, at der kun var dug på nogle borde- og f.eks. ikke vores . Vi fornemmede, at det kun var de normalt betalende gæster som fik dug på bordet :(. Tjenerne var høflige og meget servicemindede. Jeg fik et skåret glas og en tallerken der var skåret et stort skår af. Sushi var udsøgt. Ligeledes var næste ret, fisk hvor der blev serveret brød til. Næste to retter var gris og and- til begge kødretter var der stort set intet tilbehør, og derfor en meget tung oplevelse, især når man som jeg, ikke er den helt stor kød spiser. Kørte simpelthen død i den ensartede spise og måtte levne. Jeg savnede i høj grad grønt i retterne og havde set frem til mere spændende kokke kunst som man ser det på Mortens Kro.
Desserten var lækker og elegant udført. En interessant oplevelse og ok til halv pris. Havde jeg betalt fuld pris ville jeg ikke have været tilfreds.
Ikke et sted jeg vil komme tilbage til.

27 september 2025

Topklasse oplevelse på Fusion

Topklasse oplevelse på Fusion, hvor vi i lørdags holdt fest i restauranten for 80 personer. Restauranten leverede 110% på alle parametre. Maden var i særklasse. Jasmin, som præsenterede maden, var yderst kompetent og veltalende. Drinks og personale spillede max, og vi kunne slappe af og deltage i festen med vores gæster. Der var tænkt på det hele. Akustikken var god. Dansegulv fungerede rigtig godt. Alt i alt en oplevelse i særklasse, som også vores gæster bemærkede og italesatte - på aftenen og her efter festen. Stor tak til Vinh, Le og deres team.

16 augustus 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Meget blandet oplevelse på fusion

Min kæreste og jeg spiste på fusion her til aften.

Maden var veltilberedt og smagte rigtig godt langt hen af vejen.

Blæksprutte retten var ikke lige os men det er selvfølgelig smag og behag.

Desserten passede slet ikke ind i helheden af menuen den stak alt for langt væk fra alle andre retter.
Estragon sorbet var skrækkelig.

Men resten af maden var virkelig virkelig god!

De 3 snack først var top klasse.

Så helheden af de 8 retter så var 6 ud af de 8 retter virkelig gode men det er godt nok synd at desserten er så langt fra de andre retter, ud med den estragon sorbet og ind med en god blod appelsin sorbet. Så havde helheden været langt bedre.

Betjeningen var decideret ringe!
Der er tjenere alle vegne og de tåger rundt. 45 minutter gik der inden vi fik betjening til bare at få bestilt!

Også 5 timer om at få serveret 8 retter det er simpelthen for slapt.! Det er bare ikke godt nok , flere gange måtte jeg be om at få retterne hurtigere ind. 2 tjenere skulle der til bare for at få en Regning !

Med den betjening og den rigtige dårlige dessert er jeg faktisk i tvivl om det skal være 2 eller 3 stjerner. Men resten af maden kan man simpelthen ikke være bekendt og kun give 2 stjerner.

Så det bliver til 3 stjerner men kun på grund af at resten af maden virkelig trak meget positivt op!

22 maart 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Lang ventetid og kold mad...

Jeg har en del kritik efter min mad oplevelse på Fusion i Aalborg.

Det tog tjeneren 25min for at tage imod vores bestilling. Drikkevarer kom 20min senere.

Forretten, var halv kold.

Anden ret var sushi og var lækkert.

Tredje ret kom først 20min efter sushien. Fjerde ret kom 2min efter tredje ret og var kold. Hvilket var ret skuffende da det var en angus steak.

Desserten var udmærket.

Generelt en skuffende oplevelse. Ville ikke anbefale.

5 oktober 2024

Magisk sommerfest på Fusion

Vi holdt sommerfest for 90 mennesker i september 2024 i de smukkeste rammer på Fusion. Vi vidste det skulle være der, da vi mange gange har oplevet en høj kvalitet på stedet. Vi var i selve restauranten, som altid tager sig smukt og tjekket ud. Tilfældigt var det en lun sommeraften med både, der lagde til udenfor og en smuk himmel.

At dømme fra samtlige gæster var maden ovenud lækker, skønne vine, servicen helt og aldeles uovertruffen. Personalet fik alt til at spille max lige fra den første samtale, vi havde om konceptet med overskriften ”Food, drinks, love & dance". Alt kunne lade sig gøre med et smil på læben. Gæsterne blev, succesen var i hus, og vi tilkøbte en ekstra time med lækre cocktails mv.

De absolut bedste anbefalinger med kæmpe cadeau til kokke og personale herfra. Fedt at Aalborg har jer, Fusion!

7 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Igår aftes oplevede vi for første men…

Igår aftes oplevede vi for første men absolut ikke sidste gang at spise hos jer. Joakim gav os en fantastisk oplevelse sammen med vidunderlige gourmet smage der er alle penge værd. Køkkenet og kokken skal også roses højt. Det var en rigtig dejlig og kompetent rådgivning både med hensyn til maden og vinene.

19 juni 2024

Amazing food and location

An incredible place! The food is exceptional, lots of interesting dishes with a modern twist, the ambiance is lively, the venue is very trendy, the sunset view is stunning, the service very friendly and professional. We often invite friends or business partners from all over the world, familiar with many Japanese-style restaurants around the world, and they are all astonished by the quality of this one.

1 juni 2024

Bestilte menu

Bestilte menu, edemame, og Tangsalat til afhentning.
Sushi virkede ikke frisk, risene var sammenkogte og klumpede. Soyaen, var ekstremt alt alt for saltet (aldrig oplevet før) Edemame var ikke “sprøde, men bløde og så havde man drysset chili/cheyenne pulver på (stærkt!) -der manglede citronskiver og groft salt.
Årh ja forresten, så havde de lige glemt tangsalaten, men det opdagede jeg først da jeg åbnede posen hjemme. De var ellers fint angivet på kvitteringen.
Skuffet? Ja desværre…

15 mei 2024

Fantastisk mad

Fantastisk mad
Fantastisk service
Fantastisk aften
Den lækreste sushi vi nogensinde har smagt
En udsøgt og velvalgt vinmenu
Veloplagte tjenere der fulgte op og gav alt hvad de kunne for at nå os alle.
Superb oplevelse som gerne gentages

22 maart 2024

En fantastisk oplevelse!

Den smukkeste oplevelse 🙏 i smukke omgivelser og havudsigt 😍
En menu over al forventning - eksplosioner af smagsoplevelser i hver enkelt ret!
Personale så Serviceminded, professionelle og dygtige 👍 "Min" servitrice Nathalia var det halve af oplevelsen ♥️ Sød, imødekommende, møder dig som den du er, en gave for restauranten ... Morten - tja bare alt hvad der beskriver venlighed og kunde minded i hele sin måde at omgås kunderne!
Alt i alt... en fantastisk oplevelse ♥️

18 november 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det kiksede igen i køkkenet

Personalet er svært at få fat på.
Ribeyesteak med så mange sener, at kniven ikke kunne skære det. Efter 10 min fik vi en steakkniv, som knap nok kunne klare det. Ikke værd at spise.
Det var vores 2. besøg på stedet og vores sidste.
Man kan kikse en gang - men flere gange med samme skuffende resultat er ikke godkendt.
Vejledning og information om vinen var fin og korrekt. Bordet var som ønsket. Problemerne er primært i køkken og antal tjenere.
Skidt, at problemet er køkkenet, når man har en restaurant.

25 februari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Amatørvirksomhed, der udgiver sig for at være noget andet

Vi var til et forudbestilt arrangement. Dårlig service; personalet anede ikke, hvad der var på den forudbestilte menu, som blev serveret for alle gæsterne, og tjenerne virkede mildest talt som om, de ikke gad være der. Maden var middelmådig til prisen. Musikken var enten for høj eller også holdt dj’en pause. Derudover blev vi glemt flere gange, og der kom først vand på vores bord 40 min efter ankomst.

14 januari 2023

Fantastisk oplevelse og Super god mad. 🌞🌞🌞

Lør. 05.11.22. Vi var 7 personer, som fejrede fødselsdag og vi fik alle en fantastisk oplevelse, Super god velsmagende mad, høflig betjening af et venligt og kompetent personale. Mine 3 børn på 10,14, og 16 år er meget kræsne samt min kone var på forhånd meget skeptisk med hensyn til Sushi m.m. Dette blev gjort til skamme og vi fik alle sushi, lækkert kød, dessert m.m.. Kokken og ejeren Vinh 🌞🌞havde forberedt sushi og mad, som var tilpasset børn og var meget børnevenligt. 💪💪💪Derudover fantastisk service med hensyn til maden til min tante, som var lavet specielt til hende, da hun har Gluten Allergi. 👌👌En fantastisk aften, som vi sent vil glemme og vi kommer helt sikkert igen. Hvis muligt 7 stjerner herfra udaf 5 mulige. 💪💪💪💪👌👌🌞🌞

5 november 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke pengene værd, Aalborg har mange bedre steder

Vedr. oplevelse Tallship d.6/8

Jeg skriver til jer, da vi er noget ærgerlige over vores besøg på jeres restaurant til jeres Tall Ship arrangement.

Vi bestilte bord til den. 6/8 og skriver tydeligt at vi bliver 6 personer, til trods for dette bliver vi placeret ved et 8 mands bord, da I desværre har læst forkert.
Tjeneren siger da vi ankommer, at I bare kan fjerne 2 stole ved bordet. Det betød bare at halvdelen af selskabet ikke kunne kommunikere under middagen, da der samtidig var en DJ der spillede relativ høj musik under hele middagen, som opvarmning til afterparty.

Vi får bestilt drinks, hvorefter vi undrer os over der ikke bliver spurgt indtil hvilken af de 3 menuer, vi ønskede. Det var først 15 min senere, da jeg selv tager fat i en tjener og spørg om vi ikke snart kan bestille vores mad, at hun siger at vi havde da bestilt hjemmefra, men det havde vi ikke fået instruks omkring. Heldigvis ønskede vi alle menu 1 og det var i orden.

Vi begynder at få vores mad, som smager godt, indtil retten med oksekødet. Den er helt gennemstegt og vi bliver desværre nødt til at sende 5 af de 6 tallerkener tilbage. Brødet dukkede først op ved den 3 ret og retten med and fik vi aldrig, så vi endt med 5 retter i stedet for 6. Vores desserter blev serveret 2 min. før fyrværkeriet, som var derfor vi valgte denne restaurant og blev fjernet mens vi stod og så på fyrværkeriet, så en i vores selskab slet ikke fik sin dessert.

Jeg sad konstant med en følelse af at vi lige så godt kunne have spist på Bones hvor det gælder om at få kunderne hurtigt igennem besøget, så I kunne åbne afterparty.

Jeg har besøgt Fusion 1 gang før og haft en god oplevelse, men må desværre indrømme, at dette er en af de værste restaurantoplevelser jeg har haft i lang tid.

Vi blev kompenseret med en omgang drinks, men synes stadig at det var en super dårlig oplevelse og jeg synes virkelig at I burde have mere styr på det når man betaler den slags penge for en god madoplevelse.

Jeg kommer i hvert fald ikke til at anbefale dette sted til nogen fremadrettet.

Vi endte med at få 50% tilbage for vores oplevelse. Hvilket var en okay kompensation.

8 augustus 2022

En middelmådig dyr oplevelse

Om os. Vi er to par som med jævne mellemrum frekventerer restauranter af den bedre hylde for at få en gourmet oplevelse udover det sædvanlige.
Oplevelsen af aftenen på Fusion i Aalborg den 13 Nov 2021.
Vi blev modtaget ved døren hvor tjeneren førte os fire ned til et rundt bord som var beregnet til 8 personer hvilket betød at der var dækket op på halvdelen af bordet (12 til 6) hvilket naturligvis hverken var hyggeligt eller sædvanligt.
Vi bestilte “omakaze”/sushi menu hvor kokken finder det bedste fra land og vand og sammensætter en menu på baggrund af dette. Et super koncept for os som gerne vil have en speciel oplevelse.
De fire appetizers var flotte og virkelig lækre
Resten af retterne var meget ordinære og levede generelt slet ikke op til forventningerne.
Herunder er et par eksempler.
Vores sashimi tårn var tæt på frossen og samtlige stykker laks og tun var ikke skåret igennem sådan at alle stykkerne hang sammen. Det giver en dårlig oplevelse af noget så delikat.
De efterfølgende sushi retter var sædvanlige og ordinære.
Til hovedret blev der serveret at stykke fedtmarmoreret oksekød. Vi levnede ca 2/3 da kødet var dårligt tilberedt og af en så dårlig kvalitet at det var næsten uspiseligt (ustegt kraftig fedtmarmorering i 60-70% af kødet).
Aftenen igennem fik vi vinmenu som jeg vil undlade at vurdere da vin altid er meget subjektivt. Det skal dog nævnes at hele selskabet i længere tid ved flere lejligheder sad uden vin (eller vand) i glasset.
Da aftenen lakkede mod enden havde et andet selskab fundet baren hvilket betød at serveringen/betjeningen af vores bord totalt ophørte.
Betjeningen var generelt middelmådig og havde intet strejf af sommelier over sig.
Aftenens regning lød på ca. 6500 kr hvilket er for dyrt, kvaliteten af mad og servering taget i betragtning. Vi kan på denne baggrund ikke anbefale Fusion.

17 november 2021

Fantastisk madoplevelse!

Omakase hos Fusion er en af de bedste madoplevelser jeg har haft! Top kvalitet! Top betjening! Top show fra kokkens side! Kommer meget gerne igen

1 juli 2021

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.