Retrade Reviews

TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vann auktionen men nådde ej upp till reservationspris. Förväntade mig en förhandling eller meddelande från säljaren om budet godkändes. Fick endast reda på direkt av en säljare från Retrade att en ann... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har benyttet Retrade igennem mange år til at sælge vores overskuds material med stor tilfredshed. Vi har benyttet Søren Mark som har været yderst venlig og kompetent, med et bredt know how på ma... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte en kontorvogn/skurvogn på auktion Af af en af retrade’s faste kunder Hvilket gav en del problemer Med levering og kommunikation. Og henvendte mig. Til Johnny (retrade) Og blev tag... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den kontakt person vi hade vid försäljning var grym, efter första telefonensamtalet så var han på plats inom 24h tog foton och lade ut annonsen direkt. Bra kommunikation genom hela processen. Sl... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Veilinghuis
  2. Bouwmachine- en gereedschapswinkel

Geschreven door het bedrijf

Retrade.eu is one of Northern Europe’s leading auction platforms for used machines and equipment. We connect companies and public institutions looking to sell surplus assets with buyers across Europe searching for high-quality machinery at competitive prices. Through Retrade.eu, sellers can list everything from construction and agricultural machinery to trucks, tools, vehicles, and specialised equipment. All items are sold via transparent online auctions, supported by detailed documentation and independent descriptions. For sellers, we offer a hassle-free sales process handled by experienced consultants – from on-site evaluation and listing creation to buyer communication and logistics. For buyers, Retrade.eu is a reliable source of used equipment directly from companies, municipalities, and state-owned enterprises. Listings are created by professionals and include real photos, honest descriptions, and inspection details when available. Our platform ensures a secure and efficient experience, whether you are buying or selling across borders. With local presence in several countries and a strong digital infrastructure, Retrade.eu makes international trade simple and trustworthy. We are committed to fairness, transparency, and excellent customer service. At Retrade.eu, we do more than sell equipment – we create opportunities.

Contactgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 87% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

retrade tager ingen ansvar for sine…

retrade tager ingen ansvar for sine handlinger og er det mest uproffesionelle auktonsfirma til dato. uanset om man køber eller sælger er man helt sikker på at blive snydt. Varene svarer på ingen måde til den beskrivelse de laver.

21 juli 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er nok de færreste der gider skrive…

Det er nok de færreste der gider skrive , men Jeg kan se Retrades argumentation "du har købt det på hvad du ser " I mit tilfælde var fejlene ikke synlige , et gennemtæret lad ( var dækket på foto ), en smadret spindel , og en defekt starter ( de skrev at den startede og kørte , hvilket må være elastik i meter mål ) så jeg vil sige at en vurdering på 2 teknisk , er sandsynligvis lig skrot , og ikke en købervejledning

7 juli 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte en stor plæneklipper der stod den…

Købte en stor plæneklipper der stod den var brugsklar men det er den langt fra kan kun klippe et par minutter så stopper klipper med at køre rundt jeg har kontaktet retrade flere gange over mail og det firma som tager ud og ser på varen og bedømmer varen ham jeg har snakket med er skide lide glad med hvad du siger magen til dårlig opførelse og forretnings etik skal der ledes længe efter vil aldrig handle der mere så folk hold jer væk fra det firma retrade. EU. Dk mvh Anders Rasmussen PS har lige også måtte skifte kilerem der trækker vandpumpen og generator den var total ødelagt og sad ikke i sine hjul som den skulle kun i generator hjul de 2 andre hjul fra motor og vandpumpen var ikke monteret

23 mei 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stol ikke på Retrades tekniske…

Stol ikke på Retrades tekniske vurdering.

Hej alle interesserede bydere i maskiner på Retrade. Jeg skriver fordi jeg vil advare om at have tillid til Logpartners/Retrades tekniske vurdering. Jeg købte 24. oktober en brugt maskine (flishugger) som var teknisk vurderet til "0" altså en fejlfri 100% brugbar maskine. Denne vurdering var blevet lavet på baggrund af at Logpartner kender sælgeren godt, men aldrig havde set maskinen fungere.

Maskinen blev afhentet og kunne desværre ikke afprøves hos sælger. Da maskinen var transporteret til købers adresse, blev den prøvekørt, her viste det sig desværre at hovedakslen i maskinen havde en voldsom skævhed. Sælger blev kontaktet og sagde bare det ikke var hans problem, dette måtte jeg selv klare med Logpartner.

Herfra ringede jeg så til Logpartner ca hver 2. dag i flere uger, og blev lovet at jeg ville blive kontaktet for besigtigelse af maskinen. Hver gang jeg ringede igen, blev der længere og længere mellem telefonen blev taget og og jeg fik flere løfter af xxx (sælgeren med længst anciennitet hos retrade) om at blive kontaktet, dette skete dog aldrig.

Herefter fik jeg kontakt til Retrades direktør, som efter en god uges tid kom og besigtigede maskinen. Direktøren så maskinen arbejde, men forsøgte at påstå at skævheden var helt normal, dette ville jeg ikke acceptere og kontaktede producenten af maskinen, et værksted som reparerer denne type maskiner og aksel-leverandøren. Alle tre kunne helt entydigt fortælle, at maskinen ikke ville holde længe til at køre med så store rystelser.

Igen pressede jeg for en afklaring/reparation af maskinen, så den ville svare til den købte tekniske vurdering. Endelig kom det tilbud om at betale ca 1/3 af prisen på reparationen og jeg kom således selv til at betale 2/3 af reparationen pga en forkert teknisk vurdering fra Retrade/Logpartner.

Morale: Køb derfor aldrig en maskine alene på baggrund af den tekniske vurdering, tag selv ud at besigtige maskinen, eller undlad at byde, ellers kan man risikere en voldsom efterregning.

25 juni 2018

Retrade/lykkehjulet??????????????

Hanomag Henschel camper van 9760 Vrå
Vi ønsker at byde på denne vare men vil gerne se den før, vi byder. Har hos anden net auktion besigtiget en bil inden vi bød. så det ville vi også hos Retrade, jeg sendte en mail Onsdag formiddag 1 uge inden auktionen sluttede om de venligst ville formidle kontakten. Fredag ringede jeg efter svar der vil blive kikket på sagen, men han kunne ikke love at der kom svar i dag (fredag) hørte intet, så jeg ringede igen mandag de ville se på sagen!!! skrev så en mail tirsdag med ordlyden
Jeg er noget forundret over at jeg stadig ikke har hørt fra jer på overstående mail og har ringet til jer 2 gange. Så kom svar efter 7min.
Hej Anne Der er ikke mulighed for besigtigelse af bilen. Så er det jeg tænker ved sælger dette ??? jeg har ikke mulighed for at se varens stand så jeg kan vurdere hvor meget jeg vil give udover de foto som er ved annoncen og vælger derfor ikke at byde på varen. Tror ikke jeg vil forsøge at sælge noget hos Retrade!!

10 januari 2018

Dårlig service

Dårlig service, manglende beskrivelse på vare, ingen returret. Uhøflig og arrogant sælger i Danmark afdeling . Hold dig væk fra denne auktion hvis du vil undgår at blive snydt.

Dansk Ejendomsservice nr1 ApS
Esbjerg