1,3

Zeer slecht

Kwaliteit is goed, maar een enorm lange levertijd

Op 4 november heb ik 4 stoelen besteld. Pas na de betaling werd bekend gemaakt hoelang de levertijd was. Dit viel toen ontzettend tegen. De leverdatum was tussen 5-01-2016 en 15-01-2016. Rond die tijd heb ik een paar keer contact via de mail gezocht met Retrofurnish. Hier kreeg ik netjes reactie op. Blijf gewoon contact zoeken als het je te lang duurt, Mijn bestelling is uiteindelijk 1-02-16 binnen gekomen. De bestelde stoelen zien er precies zo uit als op hun webshop! Dus ze voldoen aan mijn verwachting!

2 februari 2016

Order annuleren niet meer mogelijk

We hebben een order geplaatst en hebben hierbij een bedrijfsnaam vermeld. Omdat we deze bedrijfsnaam hebben ingevuld kunnen we onze order nu opeens niet meer annuleren. Dit staat in kleine letters wel in de voorwaarden, echter onze producten zijn nog niet eens verstuurd en dus heeft Retrofurnish nog helemaal geen kosten gemaakt. Vanuit serviceoogpunt zou annuleren toch niet zo'n probleem moeten zijn.

De reden dat we de order willen annuleren, is omdat nadat we besteld hadden we een mail kregen met daarin de levertijden. Deze levertijden waren voor ons niet acceptabel, we moesten de spullen voor een bepaalde datum hebben. De levertijden op de site van Retrofurnish zijn erg slecht te vinden, achter een aantal kliks zitten de levertijden verscholen. Ik heb ze hierop gewezen en dacht dat ze vanuit dat oogpunt wel onze order wilde annuleren, echter is er geen enkele beweging in deze partij te krijgen.

Jammer, de volgende keer toch echt ergens anders bestellen.

29 januari 2016

slecht kwaliteit, nog slechtere service

Stoel ontvangen met slechte haakjes van de spanbanden.
Geprobeerd op te (laten) lossen, maar weinig medewerking gehad. Ruim 5 maanden gewacht omdat men het wilde oplossen en niet het product wilde komen ophalen. Na 5 maanden komt het verkeerde onderdeel!!!
Ik ben helemaal klaar met dit bedrijf,
Ik wil mijn geld terug en die stoel mijn huis uit!
Edit 21-01-2016:
I did NOT receive any email as stated below!

19 januari 2016
Logo Retro Furnish LTD

Antwoord van Retro Furnish LTD

Dear Kees,

we have send you a mail in order to solve this issue.

Please accept our apologies .

Best regards

Waardeloos!

Absoluut waardeloze firma! In september voor 600 euro aan stoelen besteld die op voorraad zouden zijn. Na betaling wordt de levering uitgesteld naar november. Inmiddels is het december en is de bestelling nog steeds niet volledig geleverd. Nooit meer!!!!!!

5 december 2015

goede service en prachtige lamp!

Ik heb de Arco lamp besteld, ze was beloofd tussen 6 en 12 november maar in mijn account zag ik dat ze geleverd ging worden tussen 30 december en 12 januari.Dit was een probleem want ze was gekocht om kado te geven... Na contact opgenomen te hebben werd mijn lamp toch geleverd op 16 november. Ook de de firma die de lamp moest bezorgen werkt heel keurig.

16 november 2015

Geen reactie op mail of telefoon

Ik heb een bestelling gedaan van 3 stoelen welke op voorraad waren. Ik heb een week later een melding gekregen dat deze zijn verstuurd. Bij DPD is er niets aangekomen en Retro Furnish reageert nergens op.

22 september 2015

Barcelona bank

Na lang wachten (circa 4 maanden, werd aangegeven bij bestelling), aangenaam verrast van de afwerking en kwaliteit. Zeer tervreden.

23 juli 2015

Perfecte kwaliteit/prijs

Ik heb verschillende keren bij Retro Furnish gekocht en zal er zeker nog zaken kopen.
Zowel van mijn stoelen (aimes), tafel en salontafel ben ik heel tevreden.
Heb ze nu reeds 2 jaar en nog geen enkel probleem gehad. De kleur blijft ook mooi wit. Vaak zie je dat die witte stoeltjes geel worden naar verloop van tijd maar tot op heden zien deze er nog steeds nieuw uit.

Onlangs ook wat designverlichting gekocht en deze kon mij ook erg smaken.

1 happy customer

22 april 2015

zeer slechte service, na contact.

Kortingen die een paar dagen na bestelling actief worden, kunnen niet verrekend worden met een huidige bestelling. (Staat niet in de algemen voorwaarden) Andere bedrijven waar ik ervaring mee heb deden dit wel nadat ik contact zocht via de klantenservice. Geen goed woord over voor dit bedrijf. Spijt van mijn bestelling, mede omdat annuleren 20% van de aanschaf bedraagt.

19 oktober 2014

schandalige service!

Op 22 februari 2014 heb ik een eggchair besteld. Deze eggchair ontving ik pas in augustus, maar ik had er rekening mee gehouden dat ik enkele maanden moest wachten, maar het was wel héél erg lang wachten, mijn wachten zou beloond worden met waar voor mijn geld.
De stoel is echt mooi om te zien, maar hij kraakt bij elke beweging.
Na een week kreeg ik de gelegenheid om te reageren of alles naar wens is. Ik heb gereageerd dat de stoel heel mooi eruit ziet maar ontzettend kraakt . Ik kreeg een reactie dat ik een videofilmpje kon opsturen. wat ik gedaan heb , daarna heb ik niets meer vernomen, zelfs niet na verschillende andere pogingen. Ik voel me nu goed belazerd en sta machteloos. "Had ik deze stoel maar gewoon in een Nederlandse winkel gekocht!!!
Mensen........ mijn advies........... koop aub nooit bij dit bedrijf, het zijn echt oplichters!!!!!!! Ik ben zéér teleurgesteld, mijn vertrouwen is ernstig beschadigd!!!!!"

1 oktober 2014

Geweldigemooie tafel na extreem lange levertijd!

Ik ben erg tevreden over de ellips tafel besteld bij Retro Furnish, maar de levertijden zijn veel langer dan vermeld op de site. Als ik dat van te voren geweten had, had ik me er op in kunnen stellen, nu voerde ergenis hierover de boventoon. Het had niet gehoeven als er eerlijke informatie gegeven was. Het heeft enkele weken mijn plezier bedorven. Erg jammer en onnodig.

20 september 2014

Zeer voordelige (replica) designstoelen, prima service

Nergens anders zo goedkoop replica designstoeltjes voor kids gevonden. De levering kwam veel sneller dan verwacht. Echter, dit was maar 1 (van de 2) bestelde stoelen. Zonder enig bericht. Een aantal weken later arriveerde de tweede stoel, volgens planning. Heb gelijk met een kortingscode een derde stoel gekocht om cadeau te doen. Veel enthousiaste reacties!

9 mei 2014

Extremely fast delivery / Bizar snel geleverd

The Eames LTR table I ordered arrived extremely fast; within 16 hours after ordering it was delivered! From the UK to the Netherlands! The table itself is great quality

Ik had het Eames LTR tafeltje dat ik besteld had binnen 16 (!) uur na bestellen in huis. Dat wil zeggen, van Engeland naar Nederland! Tafeltje zelf is erg mooi! Let wel op dat je dingen besteld die op voorraad zijn, ik heb begrepen dat het anders wel even kan duren :)

17 december 2013
Toon reviews in alle talen. (415 reviews)