Items arrived within 3 weeks. Poor quality and half of the order missing. Customer support needs 2-3 weeks to reply to emails and use delay tactics to not refund. Dropshipping company == Avoid!!
Lees wat reviewers zeggen
Draktene er fake. Kjøpte en United drakt, den har null elastitet og jeg tør ikke vaske den for fa faller nok alt av trykk av. Fikk plutselig melding fra posten om at et selskap i Hong Kong hadde s... Toon meer
Draktene jeg bestilte ble borte i frakten. Kom med noe kinesisk fraktselskap som hevder draktene er levert. Pakken ble aldri overtatt av posten som Retrokit hevdet. I tillegg tok alt dette 2 måneder!!... Toon meer
Trygt å handle! Jeg har kjøpt flere drakter til sønnen min og er fornøyd. God kvalitet, både på stoffet og på de limte navnene av forskjellige fotballspillerne. Har opplevd kun 1 gang produksjonsfeil... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi er veldig stolte av vårt enorme utvalg av fotballdrakter på nett. Her finner du de fleste drakter.
Contactgegevens
Noorwegen
- retrokit.no
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super kvalitet og kjempe bra kundeservice!
Kvaliteten på draktene er veldig imponerende og prisene er ikke til å klage på. Anbefaler virkelig Retrokit.no dersom du ønsker gode, retro drakter i samlingen din🤩 Fikk litt problemer med trykket på noen av draktene mine, kontaktet kundeservice og de skulle sende meg to nye drakter på dem sin regning, 10/10 kundeservice!
Styr unna
3 ganger så lang levering i forhold til det de oppgir, dårlig produkter, når du skal reklamere skal de svare innen 1-2 virkedager men har ikke hørt noe på 1 uker.
Fake, og fusker med 5 stjerner..
Bluserne er fake, og størrelserne er helt ved siden af. De lokker med at sende en ny gratis ved at man giver 5 stjerner. Retur er til en Norsk privat adressen for egen regning.
Fra jeg bestilte til jeg netop har fået adressen er der gået 2 måneder!
Helt godnat butik der burde lukkes.
Voldsom lang leveringstid
Voldsom lang leveringstid. Bestilte drakt til min sønn som jeg måtte purre på 11 dager etter bestilling på bekreftelse om varen var blitt sendt. Det er straks gått 1 mnd siden bestilling og drakten er enda ikke ankommet, i følge sporingen er pakken fremdeles i Kina.
Kjapp tilbakemelding etter reklamasjon
Trykk løsnet på en drakt jeg hadde bestilt. Reklamerte på dette og fikk tilbakemelding påfølgende dag med informasjon om at ny drakt blir sendt.
Setter stor pris på den kjappe tilbakemeldingen.
Kjempe fine drakter
En mnd siden jeg bestilte to drakter…
En mnd siden jeg bestilte to drakter fra Retrokit, det har fortsatt ikke skjedd noe. Har purret to ganger, og fått svar av kundeservice relativt raskt. Men de skylder bare på "betydelig økning i etterspørsel", slik at de ikke klarer levere tidsnok. Purret enda en gang og fikk svar at ordren min ble forberedt på fabrikken (altså er under produksjon) og at hver bestilling er en spesialbestilling, og at dermed tar tid å forberede. Da burde de kanskje slutte å opplyse om at det tar mellom 4-5 virkedager å behandle ordrer, for her tar det tydelig månedsvis.
Ikke kjøp drakter her
Ikke kjøp drakter her, dette er fake drakter som blir sendt fra kina. Med de prisene kan du heller kjøpe deg en skikkelig drakt en annen plass.
Bestilte 2 like drakter og begge var fake
Feil størrelse
Bestille en retro Argentina drakt og la inn str M. Sendte de en Mail for å forhøre meg om hvordan størrelsene var. Fikk raskt svar med en størrelsesguide. Ble da enige om å endre bestillingen min til str xl. Fant ut etter jeg hadde brukt drakten 2-3 ganger at den var i M likevel (tenkte bare de var små i størrelsen😅) da jeg ga beskjed om dette, responderte de raskt og var veldig hyggelige. Fantastisk kundeservice😁
Feil drakt, rask løsning
Bestilte en drakt, tok litt tid og fikk dessverre feil drakt. Sendte mail til kundeservice som raskt svarte og beklagde feilen, og etter en purring på svar på løsning fikk jeg melding om at de vil sende ny drakt. Feil kan skje, og virker som de er villige til å tilby gode løsninger når slikt skjer. Drakten jeg fikk ser fin ut (selv om det er 'feil' spiller ifht hva sønnen min ønsker seg. Håper den riktige drakten kommer fort.
Fikk ett bra utvalg av 2 drakter
Fikk ett bra utvalg av 2 drakter, begge så bra ut med ett kult retro preg på draktene. Grunnen til at jeg ikke gir 5 stjerner er fordi det ene drakten mistet en bokstav på vask, men med en gang jeg sendte melding om dette fikk jeg en ny drakt
Har kjøpt fotballdrakt ved to…
Leverer varene og svarer på mail.
Har kjøpt fotballdrakt ved to anledninger her. Begge gangene fikk vi varene. Siste gang tok det dog noe lengre tid, men etter en mail til Kundeservice fikk vi tilbakemelding på status, og vägen dukket etterhvert opp.
Godt fornøyd
Jeg var veldig fornøyd med draktene jeg fikk, jeg bestilte en ultimate retro mysteryboks. Dessverre var det noen feil med den ene drakten, men har fått beskjed om at dette skulle ordnes opp i. Anbefales.
Stor glede!
Stor glede å motta mine to Liverpool-klassikere fra 90-tallet! Noe lang leveringstid. I tillegg en liten skjønnhetsfeil på den ene drakten. Kundeservice tok fint tak i dette. 4/5!
Feiltrykk
Bestilte en Inter Milan Drakt i begynnelsen av juni som jeg var storfornøyd med. Fant dessverre ut etter jeg hadde brukt den 2-3 ganger at nummeret bakpå drakten var skjevt plassert. Sendte derfor Mail til RetroKit og spurte hva de tenkte. De responderte raskt. Fikk en hyggelig tilbakemelding at de skulle ordne opp. Topp service.
Treig og dårlig levering samt dårlig kundeservice
Bestiller to pakker som tar over 3 uker før de i det hele tatt blir sendt fra Kina. Når den ene pakken først kommer så tar de ikke ansvar for at den blir levert riktig, så pakken blir borte. Når man tar kontakt med de får man bare AI generert svar som er kliss likt hver gang.
Topp kundeservice
Fikk dessverre en av 3 drakter i feil størrelse. De rettet fort opp ved å sende meg en ny drakt i riktig størrelse. De andre draktene er jeg svært fornøyd med, og kvaliteten er topp! Bra av kundeservice å fikse opp feilen raskt.
Low-Quality Fake Jersey - Avoid This Store!
I ordered some jerseys from a "Norsk store," but the product came from China and is of very low quality. One jersey arrived with the front number loose, and another was destroyed after washing it at 30°C (even though the label said 40°C). When I contacted customer service, they tried to blame me, claiming I washed it incorrectly—completely ridiculous!
The customer service is another joke. They take forever to respond; my last attempt to contact them was around a week ago, and I still haven't received any reply. In the first email, they even suggested that if I gave them a 5-star review on Trustpilot, they would fix the issue. For returns, they want to charge me 260 NOK, and I don't trust that they will refund my money.
Stay away from this store!
Svarer ikke og dårlig kundeservice
Sen levering (brukte rundt 3 uker)
Prøver å levere drakten tilbake og har blitt unngått i 5 dager. Er redd de skal gjøre slikt helt til returfristen er gått ut.
Svarer ikke når man skal returnere drakten.
Anbefaler ikke denne nettsiden.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.