Items arrived within 3 weeks. Poor quality and half of the order missing. Customer support needs 2-3 weeks to reply to emails and use delay tactics to not refund. Dropshipping company == Avoid!!
Lees wat reviewers zeggen
Draktene er fake. Kjøpte en United drakt, den har null elastitet og jeg tør ikke vaske den for fa faller nok alt av trykk av. Fikk plutselig melding fra posten om at et selskap i Hong Kong hadde s... Toon meer
Draktene jeg bestilte ble borte i frakten. Kom med noe kinesisk fraktselskap som hevder draktene er levert. Pakken ble aldri overtatt av posten som Retrokit hevdet. I tillegg tok alt dette 2 måneder!!... Toon meer
Trygt å handle! Jeg har kjøpt flere drakter til sønnen min og er fornøyd. God kvalitet, både på stoffet og på de limte navnene av forskjellige fotballspillerne. Har opplevd kun 1 gang produksjonsfeil... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi er veldig stolte av vårt enorme utvalg av fotballdrakter på nett. Her finner du de fleste drakter.
Contactgegevens
Noorwegen
- retrokit.no
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Ikke gjør samme feil som meg
En typisk dropshipping scam. Jeg har enda ikke hørt noe om bestillingen min etter to-tre uker, og når jeg prøver å klage på mail og få noen informasjon får jeg bare en AI generert mail som ikke gir noe informasjon om det du lurer på. Ikke handle her!! Ikke gjør samme feil som meg.
Tok over 1 mnd fra bestilling til den…
Tok over 1 mnd fra bestilling til den kom i posten. Kvaliteten på drakten er fake og av samme om ikke dårligere kvalitet av det du får kjøpt på stranda i Syden. Styr unna.
Styr unna!
Ventet 3 uker på draktene, og de er visstnok ikke engang sendt fra lager. Klaget flere ganger og får bare samme automatiske robotsvar hver gang. Føles ut som å kaste penger ut av vinduet, når du betaler for produkter som aldri kommer.
Feil drakt
Fikk feil drakt men de hadde bra kundeservice og sendte den riktige etter
Fikk 3 drakter
Fikk 3 drakter, dessverre var den ene defekt, men kundeservice ordnet raskt opp!
Super service og hyggelige folk
Super service og hyggelige folk! Produktene er 10/10! Ingenting å utsette på dem.
Bestilte ultimate mysterikit
Bestilte ultimate mysterikit, fikk først feil drakt men ble raskt rettet opp. Rask og god kundeservice.
Der er tale om kopier sendt fra Kina
Der er tale om kopier sendt fra Kina, solgt til priserne på originalerne. Jeg fik dog mine penge tilbage, men det kostede en returforsendelse med UPS til Norge, hvor firma er hjemhørende.
Retrokits har en norsk og dansk hjemmeside, det er alt sammen kopier, der sælges !
God service
Bestillingen min ankom relativt raskt, men én av draktene manglet, og var erstattet av en drakt jeg ikke hadde bestillt. Da jeg sa ifra om dette fikk jeg raskt svar, og det ble ryddet opp i problemet hurtig.
STYR UNNA!!
Useriøs nettside som selger billige kopier til samme pris som autentiske drakter. Etter å ha vært i kontakt med de har de selv fortalt meg at noen av draktene (de eldre) er replika, eller kopi som jeg ville sagt, og de nyere er autentiske og allikevel selges de til omtrent samme pris. Vær så snill og meld de til Forbrukerrådet så ikke flere blir lurt.
Gått over 4 uker og pakken er enda ikke…
Gått over 4 uker og pakken er enda ikke sendt. Også dårlig kundeservice.
Fikk dessverre en uheldig opplevelse…
Fikk dessverre en uheldig opplevelse med Lagerheim som gjorde at jeg måtte vente 1 og 1/2 måned på draktene, men slike feil kan skje. En av draktene hadde navnet begynt å falle av. Skulle gjerne ønske de svarte fortere på Mail, men alt ordnet seg for meg og ble til slutt fornøyd.
Relativ godt utvalg
Relativ godt utvalg. Var ærlige når de bommet på lagerstatus og god løsning ved feil i trykket.
De ordner opp når det er noe feil
De ordner opp når det er noe feil. God kommunikasjon.
Bestilte en drakt for 3 uker siden
Bestilte en drakt for 3 uker siden, enda ikke fått den, enda ikke fått noe sporingsnummer for pakken. ifølge kundeservice er den ikke blitt sendt og ikke vet de hvor lang tid det vill ta heller. selv om de opererer med 6-12 dager for levering!
anbefaler INGEN og handle herifra
Dropshipping av falske drakter fra Kina
Når den første bestillingen ble mottatt fant jeg ut at draktene er falske kopier, noe som ikke blir oppgitt på nettstedet deres. Hadde allerede bestilt enn annen drakt, og forsøkte derfor å kansellere den nye bestillingen som ikke var sendt enda.
Nå etter omtrent en måned er den siste bestillingen fortsatt ikke sendt fra Kina, men en får altså ikke lov å avbestille og må vente på at bestillingen skal komme i postkassen før en kan sende drakten tilbake igjen.
Dessverre veldig tydelig at de har svært lite med "leverandørene" sine å gjøre, og at dette bare et dropshipping fra Kina.
Hurtig hjælp fra kunde service
Jeg oplevede at der var en fejl på min ordre, men kundeservice var rigtig hurtig og hjælpsom, så problemet blev løst rigtig hurtigt.
God oplevelse på trods
Veldig fornøyd!
Fikk drakten min nøyaktig 2 uker etter at jeg plasserte ordren min. Veldig fornøyd med alt!
Kjøper gode anmeldelser
Bestillingen tok evigheter å få tak i. Står på nettsiden at det skulle ta 6-12 virkedager. Nå er det langt forbi tiden, og jeg har fortsatt ikke mottatt drakta. Jeg skrev en negativ review for noen dager siden, og i går fikk jeg mail av dem hvor de tilbudte meg penger for å endre til 5 stjerner…
Veldig bra
Ganske bra side for å kjøpe fotballdrakter, god kvalitet var det også på den. Kjøpte en 23/24 Dortmund hjemme drakt og når den kom 16 dager senere så var BvB logoen litt skeiv, men det var ikke noe man tenkte over hvis man ikke så nøye på drakten, men var litt irriterende når jeg først så det. Ellers var det en nettside jeg kan kjøpe fra igjen.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.