Jag skulle beställa tomodachi life living the dream, men råkade skriva in fel telefon nummer i beställningen. Jag skickade ett mail till dem på kvällen, och fick svar redan 7 på morgonen nästa dag! Al... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag var lite orolig när jag såg betygen här så vet inte om jag hade tur eller om de har bättrat sig men allt gick smidigt när jag beställde från dem, kundtjänsten var också trevlig och svarade på mina... Toon meer
Skulle köpa ett nytt nintendo spel, tomodachi life living the dream. Var tvungen att kontakta dem få tal gånger för att fråga när paketet skulle komma. Gick 3-4 veckor innan jag gav upp och hävdade kö... Toon meer
Stör mig att ni tar för frakt när eran andra butik är helt gratis sedan kan man inte handla här och där och frakta tillsammans. Jag förstår om ni har små grejen som kräver fraktkostnad för att margina... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Sveriges största sortiment av begagnade spel
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Sålde massa spel och det tog exakt så…
Sålde massa spel och det tog exakt så lång tid som dom hade sagt, beställde en ny vara för krediten jag fick och tog bara 2 dagar att få. Har bara bra att säga. Kundtjänst va jätte bra och informerande. Så bra och snabb sida
Legit but purchase at your own risk.
Bought 1 used-game and I at least recieved my order. It didnt say the condition in the description, but it had few scratches (expected) but worked perfectly well. It took longer to arrive ( expected). Overall, compared to the other reviews that I've read, and my own experiance. The store is legit. Though, takes longer to arrive than advertised, and I've heard people spending a hefty sum, that never arrives. Probably due to the lack of employees or general false advertisement. If u wanna try this website for yourself, think the best way is purchasing 1 or max 2 items from their store.
Ps. I recieved my order in one of the Scandinavian countries, so maybe that's a requirement.
Råkade beställa fel begagnade lurar…
Råkade beställa fel begagnade lurar till min son, kontaktade kundservice och fick info hur jag skulle returnera. Returnerade och några dagar senare pengarna återbetalade!
Felfritt vid köp av nytt spel
Köpte ett nytt spel till Switch 2 (Donkey Kong Bananza) några veckor efter release. Retrospelbutiken var billigast på Prisjakt. Jag beställde tidigt på morgonen en torsdag och spelet landade i brevlådan fredag eftermiddag, imponerande!
Fantastisk kundservice
Fantastisk kundservice. Hittar ofta bra erbudanden här.
Står 2-4 dagars leveranstid, tog 8
Står 2-4 dagars leveranstid, tog 8 dagar.
Oförskämd urusel kundservice
De använder sig av skräpföretaget Iboxen (underordnad DHL), vilket de inte underrättar kunden i utcheckningen. De noterar bara posten/DHL, inte Iboxen. Vilket är ett problem för oss som hatar Iboxen, eller om du har problem med din mobil och därmed inte kan komma åt ditt paket. Jag skrev till dem om detta att jag inte kunde komma åt mitt paket pga detta och jag får världens otrevligaste mest inkompetenta svar från deras kundservice jag nånsin fått. Hör på detta: "Det är skickat med DHL som vi gjort i alla år på lite större paket, om du är lojal kund så hade du nog känt till det.
"Iboxen" som du tror är ett företag är DHL's paketskåp.
Sen kan vi inte riktigt stå till svars för att du har en icke fungerande telefon för stunden tyvärr. "
wow.. vilka svin.. Permanent tappat mig som kund pga detta vidriga uppträdande mot mig som en mångårig kund. Hoppas de går i KK.
Utan tvekan den bästa inom tv spel
Utan tvekan den bästa kundservice jag någonsin har upplevt.
Och Utan tvekan den bästa hemsidan att handla allt inom tv spel på.
100 procent Genuin.
This company is a scam
This company is a scam. I ordered the same game twice. First I ordered the game and waited almost a month, the customer service told me there was some problem with the shipping. Then I ordered the game again and still didnt recive it. Everytime they only said that the order is on its way. When I told them I will contact the police, since they have scammed me twice, then I got my money back. I will never order from this place again and I recommend other people to avoid it as well.
Allmänt nöjd
När jag betalade med Klarna fick jag bara en orderreferens i Klarna appen men inte en orderbekräftelse på mail från retrospelbutiken. Det var inte förrän jag frågade om bekräftelsen som jag fick den men efter det skickades och levererades mitt paket väldigt snabbt.
Fel varor tråkig kundtjänst.
Har fått fel varor av butiken, inte någon uppgift stämmer vad jag kan se. Den saken jag beställde var på 50% då de var en demo produkt. Vilket gör att jag ej kommer kunna få tag på den till det priset och vad jag kan se så säljer de ej den till ordinarie pris.
Jag säger att jag skickar de felaktiga varorna när jag mottagit deras prdkkt
Fick då kommentaren att jag håller varorna gisslan men vad jag förstår av
Konsumentköplagen Kap 5, 7 § så får jag behålla felaktiga varor till omleverans är gjord och jag mottagit rätt vara.
I mitt fall beställning då jag fått flera produkter istället för en. Tycker det är ett tråkigt bemötande.
Hoppas jag får varan till slut.
Deres tjeneste har vært supert!
Deres tjeneste har vært supert! Jeg må innrømme at jeg ble farget av det som har blitt sagt her tidligere, men dette var ikke min opplevelse i det hele tatt. Kanskje de har forbedret seg betydelig. Jeg er også mektig imponert over innpakningen deres. En forbedringspotensialet er at det var litt fingeravtrykk på en av CD-ene, ellers er jeg veldig fornøyd. Anbefaler virkelig!
Har beställt flera spel härifrån och…
Har beställt flera spel härifrån och har aldrig varit några problem med leverans, skick eller något annat. Beställde ett spel idag som var 50:- billigare än billigaste alternativet på prisjakt - ej begagnat. Brukar dimpa ner i brevlådan efter några dagar utan knussel.
Detta företag är rena scalpers
Detta företag är rena scalpers. Som vanligt har de inte skickat varan så att den kommer till release, i stället så har de höjt priset på den och omber att man ska avboka
Ergo de har aldrig skickat varan och vill nu sälja den dyrare
Lyckades inte leverera alla varor
Lyckades inte leverera alla varor, avbryter utan att meddela kund. får betala för hög frakt på återstående varor. Produkten finns fortfarande på deras sida men nu till högre pris fult gjort.
Trevligt upplevelse
Hemsidan hade problem att bekräfta order men supporten var trevlig och svarade mig samma dag när jag bad om orderbekräftelse och spårning. Fick min vara inom 2 dagar vilket var förvånande snabbt. Överlag så är jag väldigt nöjd och tycker att saiten går att lita på.
Värdelösa
Förhandsbokade nya Zelda och har ännu inte fått det snart en vecka efter release. Fick avisering i postnords app om att beställningen var registrerad men efter kontakt med deras kundtjänst så har de bytt till dhl som inte ens levererar i närheten där jag bor. De skiter fullständigt i sina kunder utan bryr sig bara om att spara in några slantar genom att spara in på frakten och välja det billigaste och sämsta alternativet. När man förbokar spel så förväntar man sig att spela vid release inte veckor efter alla andra och tvingas betala extra för bränsle för att köra flera mil bara för att kunna hämta ut spelet.
Snabb leverans
Beställde ett nytt spel och allt gick som det ska, snabb leverans!
En mere end godkendt købsoplevelse herfra
Havde godt læst de mange negative kommentarer på Trustpilot inden jeg d. 4/2 2023 købte et retrospil hos Retrospelbutiken gennem CDON, men kan ikke nikke genkendende hertil.
Ja - prisen på spillet lå i den høje ende (men det hjælper en rabatkode og et gavekort meget på).
Ja - der er ingen track & trace på ens forsendelse, men det ankom nu indenfor den lovede leveringstid (ankom til min nærmeste pakkeshop d. 15/2).
Og nej - indpakningen af spillet var ikke optimal, men det kom nu alligevel frem i "mint condition".
Så derfor bliver det kun til 4 stjerner herfra.
Men når jeg gør hele regnestykket op, så har jeg modtaget det spil jeg ønskede mig, i nøjagtig den tilstand som det var beskrevet på hjemmesiden, og indenfor den tidshorisont som jeg var blevet sat i udsigt ved købet.
Så alt i alt en mere en godkendt købsoplevelse herfra.
Incredibly unprofessional
Incredibly unprofessional. After ordering a board game I received no reciept or ordernumber, which I am pretty sure is illegal.
After 10 days of not receiving my item I contacted them and then got the response that it wasn't in stock and that they never sent it.
Avoid this site.
Dit is Trustpilot