Jag skulle beställa tomodachi life living the dream, men råkade skriva in fel telefon nummer i beställningen. Jag skickade ett mail till dem på kvällen, och fick svar redan 7 på morgonen nästa dag! Al... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag var lite orolig när jag såg betygen här så vet inte om jag hade tur eller om de har bättrat sig men allt gick smidigt när jag beställde från dem, kundtjänsten var också trevlig och svarade på mina... Toon meer
Skulle köpa ett nytt nintendo spel, tomodachi life living the dream. Var tvungen att kontakta dem få tal gånger för att fråga när paketet skulle komma. Gick 3-4 veckor innan jag gav upp och hävdade kö... Toon meer
Stör mig att ni tar för frakt när eran andra butik är helt gratis sedan kan man inte handla här och där och frakta tillsammans. Jag förstår om ni har små grejen som kräver fraktkostnad för att margina... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Sveriges största sortiment av begagnade spel
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Skicka ej in spel till dem - ni blir blåsta!
Skickade in 3st Nintendo Switch-spel till dem för ca 5 veckor och har ännu inte erhållit någon ersättning för dem. Har mailat dem flera gånger men de svarar inte.
J-vla skojare!
Smidigt
Beställde ett PS5 och allt gick enligt förväntan.
Snabb leverans på 2-3 vardagar.
Modtog aldrig min pakke.
Ordre newer came. Dont buy from them
bought an item through CDON.com, where retrospelbutiken.se/ sold the item.
I bought on 28/7/22, on 9/8/22 I received an SMS from bring, where they had received a digital purchase shipment, but the product had still not been sent from retrospelbutiken.se/.
and today 16/8.22 I have finally lost my patience.....
Extremely bad store to shop in.
my advice to you. buy locally and drop retrospelbutiken.se/.
Værste butik
Nu det så sidste anmeldelse af det firma her da absolut ikke kan anbefale. Havde bestilt mit spil for at vide det afsendt for en uge siden af dem. Tja det kan man ikke stole på da deres tracking nr viser at levering s firmaet bring ikke har modtaget det, samt snakket med bring der bestilt til de skal sende men har bare ikke modtaget pakken.
Tja sku desværre give dem en stjerne de burde få nul. Jeg vil aldrig nogen sinde handle med retrospellbutiken igen efter det her man kan ikke stole på dem og det er min mening da kan se jeg ikke modtager min vare.🤬🤬🤬
Hade egentligen velat lämna 5…
Hade egentligen velat lämna 0 stjärnor!! Lyckades äntligen få tag i en Ps5 till min pojkväns födelsedag men den lade automatiskt in mina föräldrars adress. Ville underlätta och mailade och frågade ifall det gick att ändra på adressen eftersom jag inte längre bor kvar där. Utan att fråga mig avbryter dom min order och ber mig göra en ny beställning med rätt adress men då är varan såklart slut!! Jag hade fortfarande möjlighet att hämta ut den och tycker det är helt j*vla idiotiskt att ta bort någons order utan tillåtelse! Är riktigt arg.
Pengene er trukket for varen
Pengene er trukket for varen. Ordrenummeret er ugyldigt.der bliver ikke svaret på henvendelser. Så ja, det bliver da spændende hvad outcome bliver af det her... Cdon svarer heller ikke, hvor ordren er oprettet igennem.
Rekommenderas varmt!
Jag köpte en extra handkontroll till min Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System av detta företag, genom handelsplattformen/marknadsplatsen CDON. Det var mycket smidigt, enkelt och lättöverskådligt att lägga en order och den expedierades mycket snabbt av Retrospelbutiken. Bara efter några dagar så kunde jag hämta ut min handkontroll hos det lokala utlämningsstället. Fakturan från Qliro trillade in till min mejl senare samma dag som min order hade skickats från Retrospelbutiken. Under hela min ordergång så kunde jag dessutom följa vad som hände med min order, från att den hade gjorts till att den hade blivit skickad och det inkluderar även spårning via DHL fram till leveransadress. Rekommenderas varmt!
Sena leveranser
Om man ska kunna få ett förbokat spel till releasedagen borde ni rimligen skicka ut spelet åtminstone två dagar före release så att man garanterat hinner få det i tid. Eftersom spelet inte kom idag (fredag) så får jag nu vänta TRE dagar extra, medan alla andra redan har kunnat köpa spelet vid release och redan spelar det. Helt värdelöst. Låga priser spelar ingen roll när leveranserna inte kan garanteras.
NJAE
Har köpt spel tidigare där utan större problem. MÄEHN när jag vid ett tillfälle fick hem ett defekt/ej fungerande spel & mailade dem... ja då hände NADA!!
Bluff?
Ej fått min beställning än. Leveranstiden skulle vara 2-5 dagar men det har nu gått 14 dagar. Spårningslänken i bekräftelsemailet leder bara till deras sida där det står att den är "klar". Har kontaktat support men ej fått något svar.
Scalpers in disguise!
This company is run by a couple of scalpers than sell overpriced ps5 consoles. They also bash on competitors like Amazon to make People Think Amazon is an untrustable place to buy from. Terrible ethics! Will never buy from such a company!
Snabb leverans av mitt PS5
Snabb leverans av mitt PS5 - dock lite högre pris än hos stora konkurrenterna. Man fick dock en rabattkod om 300kr som jag inte fattar hur jag ska använda..
Sälj inte dina spel här
Sälj inte dina spel här. Tar en EVIGHET innan du får något tillbaka.
inga problem alls har jag haft
inga problem alls har jag haft, skickat snabbt och bra utbud
Dyrt spil sendes som brevpost
Købte spil igennem Cdon.dk. Et spil til 500 kroner, som retrospelbutikken vælger at sende som almindelig brev - så der er intet track and trace nummer som vi kan følge. Ordren er lagt d. 18.4 og her 8 dage efter er intet modtaget.
Vi venter i spænding om spillet skulle dukke op en dag.
Jag har alltid sålt mina spel till…
Jag har alltid sålt mina spel till retrospelbutiken,enkel affär, lägg i vadderat kuvert och skicka portofritt. Jag har aldrig haft några problem med att få betalt förutom en period i julas då det var många som ville köpa/sälja. Jag är mycket nöjd med Retrospelbutiken.
SUPERsnabb leverans
Vill bara skriva ett omdöme då jag såg många negativa.
Köpte ett spel (The walking dead definitive series till XBOX one) på onsdag den 3e februari, spelet kom i brevlådan på fredagen samma vecka.
Spelet var nytt enligt hemsidan och det jag fick var helt riktigt oöppnat med originalplast på och förseglingen obruten.
Superbra upplevelse 10/10 skulle köpa igen.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Hurtig levering
Hurtig levering. Blev først kontaktet ang. track og trace da pakken var i Danmark, men det er også forståeligt.
Dit is Trustpilot