Revela is nu keppa ze gaan gewoon door ik heb 3 paar laarzen besteld .ik kreeg na 12 dagen bericht u bestelling is verstuurd paket afgehaald 1 paar laarzen zonder retour bon gebeld fake nummer gemail... Toon meer
Revela heet nu Keppa. Heb 6 wk geleden een product besteld en betaald maar helaas niets ontvangen. Ik baal dat ik niet beter heb opgelet. Het gevoel dat je vet opgelicht bent is verschrikkelijk. Maar... Toon meer
Op 2 februari Axetron kettingzaagslijper besteld en 33,95€ betaald. Ging mail met track & trace code ontvangen, nooit gekregen. Geen antwoord op mails en aangetekende zending werd door hen geweigerd.... Toon meer
Dit heette eerst Revela en nu heet het Keppa, want ze geven nooit informatie voor mijn pakketje helemaal niks
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Slechte communicatie
Slechte communicatie! Schoenen besteld maar helaas verkeerde maat. Geen retourformulier en geen reactie op mails. Niet kopen hier!!!
Laarzen besteld ontvangen maar waren te…
Laarzen besteld ontvangen maar waren te klein al meer als 2 weken terug gestuurd niets meer gehoord en aan de revieuws te zien ben ik niet de enige die ze in zak gezet hebben
Absoluut oplichters
Absoluut oplichters, krijg een item dat duidelijk niet goed is, maar hun "24/7 klantenservice" geeft gewoon letterlijk nooit antwoord en weigert geld terug te geven.
Zéér slecht telefoon koord besteld zou…
Zéér slecht telefoon koord besteld zou er twee krijgen was er maar een mail gestuurd laten gewoon niks horen veel te duur zal er nooit wat bestellen 🤢
ze verkopen plastic rotzooi uit china…
ze verkopen plastic rotzooi uit china en je kunt ze ook niet retourneren op hun site staat dat er retour sticker in de verpakking zou zijn maar helaas aangezien Revela.nl een oplichters zijn raad ik aan om nooit bij hun iets te bestellen...
Oplichters
Oplichters, geen contact mee te krijgen, geen reactie, verkeerde artikel aangetekend teruggestuurd, was de goedkope versie, geen reactie op meerdere mails.
Wat een dikke treurige bende
Wat een dikke treurige bende. Oplichterij 1e klas! Geen contact te krijgen met ze, en je krijgt Ali express meuk voor een hogere prijs.
Contact pagina slaat nergens op, want ze bestaan niet. Alleen op t moment als er betaald moet worden.
Geen respons op mail
Geen respons op mail, geen retourformulier en onjuiste producten opgestuurd gekregen
Pure oplichting!
Ik had beter eerst de reviews gelezen. Echt leder is pure plastic! Erbarmelijke kwaliteit. Ook geen retourformulier en etiket in het pakket zoals beloofd op de website. Mijn centjes waarschijnlijk kwijt.BLIJF VER WEG VAN DEZE WEBSITE!!! Chantal Foubert
Oplichters!
Inderdaad! Oplichterspraktijken. Geen contact mogelijk. Geen telefoon, geen mailreactie, geen postadres/bezoekadres. Alleen een postbus.
Ook geen retourformulier.
Ik hoop dat ze zo nog reageren, maar veel verwacht ik er niet van.
Bezint eer ge begint!
Waardeloos
Waardeloos, gewoon dripshipping vanuit China maar dat stuk duurder. Bestel gewoon bij Temu of iets dergelijks. Zelfde zooi zelfde levertijd alleen goedkoper.
Niet vertouwen
Ik zou eerst moeten lezen over dit webshop. Idd oplichters! Ik heb product besteld stond 1+1 gratis en alleen maar één ontvangen. 30€ kwijt. Op aliexpress kan die voor 5€ kopen.... Tja even goed opletten waar je ga bestellen... alles China....
Wat een slechte site zeg
Wat een slechte site zeg. Bestel er niks want je krijgt het verkeerde artikel, uit China, en er wordt niet meer gereageerd op mails
Bah zakken vullers. Niet bestellen dus
Slechtse webwinkel ooit !!!
Slechtse webwinkel ooit !!!
Niet bestellen !!!
Meeste slechte web winkel ooit
Meeste slechte web winkel ooit.
Bestelling nooit geleverd en reageren niet op mail. Echt walgelijk.
Wat er mis ging verkeerde product…
Wat er mis ging verkeerde product ontvangen (de froger) doet ook niet wat ze zeggen wordt niet warm genoeg,
heel ander model heb vier keer gemaild reageren nergens op.
Wat een oplichters bestel er niets
Ik had een krultang besteld
Ik had een krultang besteld, en krijg een hele andere krultang, ik heb al 4 mail's gestuurd ook met foto's, maar jullie reageren gewoon niet!
Revela: Inderdaad oplichters
Inderdaad oplichters! Verkeerde kleur legging ontvangen, maten kloppen van geen kanten, geen retourticket, geen reactie op mails, geen telefoonnummer. Echt niks bestellen zonde van je geld en veel ergernis
Oplichters!!!
Een legging besteld die te klein was, maten klopten niet. Zat geen retour sticker en retour formulier bij. Diverse mails gestuurd maar geen enkele reactie. Er is geen klantenservice die je kan bellen wat wel aangegeven is op de site. En een mail verzoek wordt niet op gereageerd. Trap hier niet in!!