Snelle en correcte levering van 2 wilgenmatten. Helaas waren deze matten beide geen 3 meter, ik kwam dus een stuk te kort. Gemaild en er werd kosteloos een extra wilgenmat geleverd. Wat een super serv... Toon meer
Rietenmat besteld. Voor een oudere schutting geplaatst 600 x 200 .Mooie aanwinst .Snel geleverd .goede prijs.Top... erg blij mee.
Levering is goed verlopen. Twee wilgenmaten van dezelfde lengte besteld. Hier en daar zaten er gebroken takken tussen. Eén mat bestaat netjes uit één lengte, terwijl de andere vreemd genoeg uit twee d... Toon meer
De rieten mat die we bestelden is netjes en onbeschadigd afgeleverd. Niets op aan te merken. Kwalitatief ook mooi riet, alleen hadden we 6m besteld en om die lengte te bereiken moesten we ver uittrekk... Toon meer
Rietmattenspecialist is een webshop waar jij de meest mooie producten kunt bestellen die jouw tuin verfraaien. Denk aan rietmatten, maar ook wilgenmatten en kunsthagen. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit en wij kunnen een zeer goede service bieden. We denken met je mee en geven je het beste advies.
Stovelerweg 4, 7495tm, Ambt Delden, Nederland
- 003185 06 01 937
- info@rietmattenspecialist.nl
- rietmattenspecialist.nl
Rietenmat besteld
Snelle levering en top service
Snelle en correcte levering van 2 wilgenmatten. Helaas waren deze matten beide geen 3 meter, ik kwam dus een stuk te kort. Gemaild en er werd kosteloos een extra wilgenmat geleverd. Wat een super service!
Hele goede kwaliteit en prijs (gepeld)…
Hele goede kwaliteit en prijs (gepeld) rietmatten. Snelle en vriendelijk leveringservice!! TOP!!
Heel heel slechte kwaliteit
Heel heel slechte kwaliteit, gewoon niet het geld waard !!!
Draad veel te los, veel riet beschadigt, hele stukken die missen. Had beter verwacht gezien de beoordeling van 4,7 sterren !
Perfecte transactie
Perfecte transactie, zeer tevreden over mijn aankoop. De levering was correct !
Goed product en snelle levering
Snelle levering, goed verpakt, fijn contact met chauffeur dat hij onderweg was.
Van het weekend aan de slag met het monteren van de matten 15mm.
Goede snelle levering goede kwaliteit
Gewoon goed en op tijd leveren
Goede prijs
Goede prijs, goede kwaliteit!
Alleen zou een mail om aan te kondigen wanneer de mat geleverd zou worden wel fijn zijn geweest.
Buiten dat prima service!
Goed product, snelle service
Fijne shop. Duidelijke productinformatie en nette prijs.
De mat werd supersnel geleverd met mail vooraf.
Mat is inmiddels gemonteerd in de tuin en bevalt uitstekend.
Zeer tevreden over de rietmatten ,en…
Zeer tevreden over de rietmatten ,en ook over de bezorging
Riet stengels slecht verbonden…
Riet stengels slecht verbonden ,binddraad aan beide zijden niet of slecht vastgemaakt. Binddraad op diverse plaatsen in de mat gebroken
prima materiaal
Wilgenrietmat
Aardige man en we konden het op onze tijd ophalen.Lag netjes verzorgd klaar.

Heel goed en vriendelijk
Heel goed en vriendelijk contact via mail, al mijn vragen werden beantwoord. En de bestelling is heel netjes binnengekomen

Bestelde matten
Fantastisch contact per telefoon
Wilgentenen matten mooi, precies wat wij hadden verwacht