Snelle en correcte levering van 2 wilgenmatten. Helaas waren deze matten beide geen 3 meter, ik kwam dus een stuk te kort. Gemaild en er werd kosteloos een extra wilgenmat geleverd. Wat een super serv... Toon meer
Rietenmat besteld. Voor een oudere schutting geplaatst 600 x 200 .Mooie aanwinst .Snel geleverd .goede prijs.Top... erg blij mee.
Levering is goed verlopen. Twee wilgenmaten van dezelfde lengte besteld. Hier en daar zaten er gebroken takken tussen. Eén mat bestaat netjes uit één lengte, terwijl de andere vreemd genoeg uit twee d... Toon meer
De rieten mat die we bestelden is netjes en onbeschadigd afgeleverd. Niets op aan te merken. Kwalitatief ook mooi riet, alleen hadden we 6m besteld en om die lengte te bereiken moesten we ver uittrekk... Toon meer
Rietmattenspecialist is een webshop waar jij de meest mooie producten kunt bestellen die jouw tuin verfraaien. Denk aan rietmatten, maar ook wilgenmatten en kunsthagen. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit en wij kunnen een zeer goede service bieden. We denken met je mee en geven je het beste advies.
Stovelerweg 4, 7495tm, Ambt Delden, Nederland
- 003185 06 01 937
- info@rietmattenspecialist.nl
- rietmattenspecialist.nl
Echt dichte stevige mat
Goede, echt dichte stevige mat, keurig in een hoes dus geen rommel.

Antwoord van Rietmattenspecialist
Goede kwaliteit en een snelle levering.
Goede kwaliteit rieten matten voor een mooie prijs. En een snelle levering.

Antwoord van Rietmattenspecialist
Vriendelijke antwoorden via de mail…
Vriendelijke antwoorden via de mail ontvangen. Snelle levering. Top.

Top kwaliteit
Duidelijke site, goeie prijzen en leveren zeer snel en op tijd. De bezorger stond om 7.30 uur voor deur. Zeer tevreden!
Kwaliteit van product naar wens!

Antwoord van Rietmattenspecialist
Perfecte levering met mooie dikke rietmatten
Perfecte levering met mooie rietmatten. Ik heb de dikke rietmatten besteld 180x600 en 200x600. Leveringskosten van 65€ zijn vrij hoog maar is naar brasschaat (België) en bij andere leveranciers is het gratis verzending maar is de kostprijs vd rietmat hoger. Qua dichtheid goed genoeg en de zon komt er nog door. Ik bestel hier zeker opnieuw. Goede service

Antwoord van Rietmattenspecialist
Een ervaring om snel te vergeten
Vier matten besteld op dinsdagmorgen, zelf afhalen. Na app contact zou ik die avond gebeld worden over afspraak afhalen. Pas dag erop gebeld, zonder verontschuldiging, met voorstel afhaaldag, maandag, de enige dag dat ik niet kan, opnieuw afspraak dat men zou bellen die avond voor nieuwe afhaaldatum. Weer loze belofte. Donderdag een app gestuurd dat ik niet serieus wordt genomen en indien nu geen afhaalafspraak mogelijk vóór zaterdag, volgt annuleren bestelling. Als bezorgen binnen 1 tot 3 werkdagen kan dan afhalen toch ook wel lijkt mij. Na mijn app binnen een minuut een telefoontje en kon het op vrijdag. Jammer dat bij afhalen de loods op slot zat en we 20 minuten moesten wachten op de sleutel...Kwam allemaal niet erg professioneel over.

Antwoord van Rietmattenspecialist
De eerste keer leveren ging fout
De eerste keer leveren ging fout. De tweede keer ging het goed. Van de 4 rietmatten was er 1 een stuk stuk dunner.
Duidelijke informatie over de…
Duidelijke informatie over de producten.
En snelle levering
snelle service, goed product voor een mooie prijs
mooi product voor een nette prijs, niet alles was op voorraad, vervangende maat ontvangen tegen dezelfde prijs. snel reactie om het te komen afhalen en kon direct worden ingeladen.
Snelle service en zeer vriendelijk
Snelle service en zeer vriendelijk. De goederen waren van topkwaliteit

Super service
Super service, die wij hadden besteld was niet meer op voorraad.
Zij hebben contact met ons opgenomen wat er wel geleverd kon worden