Gemakkelijk online een afspraak gemaakt voor een groot rijbewijskeuring voor het verlengen van mijn code 95. Deskundige advies gekregen van de arts en snel gekeurd in Utrecht.
Vriendelijk geholpen aan de telefoon en de keuring via zorgdomein naar het CBR gestuurd voor mijn rijbewijskeuring. Aardige arts.
Haha minder dan 90 sec binnen gezeten. €70,00 wat een grap.
Onze organisatie, Rijbewijs Holland, is dé betrouwbare partner voor uw rijbewijskeuring. Met een landelijke dekking en zeer ervaren artsen nemen wij de tijd voor u en verzenden alle gegevens digitaal naar het CBR via zorgdomein. U kunt bij ons dagelijks terecht, ook in het weekend, zonder toeslagen en tegen scherpe en transparante tarieven.
Burgemeester Vening Meineszlaan, 44, 1063BD, Amsterdam, Nederland
- 0850408041
- info@rijbewijsholland.nl
- rijbewijsholland.nl
Vraagt klanten om een review
Snel en Duidelijk
Zowel het afspraak maken als het berichtgeving over de nodige documenten e.d. was heel duidelijk vermeld bij de aanmelding op de website. de dag van de afspraak waren er ook geen problemen en alles werd heel goed afgewerkt.
netjes en snel geholpen.
Flexibel maatwerk dienstverlening
Flexibele Behulpzame professionele topbedrijfsarts!! Die niet enkel doet voor het geld!!
Vriendelijk en behulpzaam
Aardige arbo artsen snel mijn groot C rijbewijs met code 95 kunnen verlengen.
Voor mij ideaal
Voor mij ideaal: om de hoek, duidelijke info van tevoren, snelle en prettige no nonsense afhandeling
Wat is nu uw bedrijfs naam?
Wat is nu uw bedrijfs naam?
Zelfs een Nota heb ik niet ontvangen!
Snel en gemakkelijk
Gemakkelijk een afspraak gemaakt, ben binnen een week gekeurd.
Top!
Professionele en vriendelijke dienst
Haha minder dan 90 sec binnen gezeten
Haha minder dan 90 sec binnen gezeten. €70,00 wat een grap.
De keuring was goed voorbereid en…
De keuring was goed voorbereid en verliep vlot en deskundig.
op afgesproken tijd
Rustige en vriendelijke behandeling.
Snelle en deskundige keuringsarts in Utrecht