Rijles24 Reviews

2,7

Zeer slechte rijschool.Het zijn oplichters.Komen afspraken niet na.Altijd smoesjes ziek burnout.Plannen je examen niet in.Ze pakken je geld af.Begin er niet aan je bent gewaarschuwd.

Ik geef Rijles24 vijf sterren, omdat ik een hele fijne en prettige ervaring met hen heb gehad. Vooral mijn instructeur was geweldig: hij was gezellig, maar ook streng wanneer dat nodig was. Zo werd hi... Toon meer

De rijlessen laten te wensen over (instructeur is te druk met zijn telefoon) zodat ze je een nieuw pakket laten bestellen voor aanvullende rijlessen. Ze beloven het restant te verrekenen maar de teru... Toon meer

Geslaagd voor mijn praktijkexamen in de eerste poging! Instructeur is duidelijk en stopt niet voordat je alles voldoende onder de knie hebt. Al met al een hele fijne rijschool die echt wil dat je slaa... Toon meer

1. Autorijschool

Alleen voor zekerheid en kwaliteit maar ook voor bovenal gemak! Bij ons bepaal jij zelf hoe, waar en wanneer jij wilt beginnen met rijlessen. Rijles24 is een rijschool in Eindhoven. Je profiteert van een beproefde en unieke lesmethode bij een top rijschool. Daarnaast bepaal jij zelf de snelheid van de rijlessen of je nu je rijbewijs in 10 dagen wilt halen of wekelijks één rijles wilt volgen. Het kan allemaal!

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Aanrader! Zeker als je onzeker bent

Super fijne proefles gehad. Rij instructeur bleef rustig en geeft een rustig gevoel. Ik met mijn onzekerheid had daar dus een top gevoel bij en zeker aan te raden voor mensen die wat onzekerder zijn.

5 augustus 2024

dief van je eigen portemonnee niet doen…

dief van je eigen portemonnee niet doen !

22 juni 2024

Antwoord van Rijles24

Beste heer/mevrouw, helaas kunnen we bij u niet achterhalen wat uw naam of leerlingnummer is. mocht u een klant van ons zijn kunt u contact met ons opnemen. Anders verzoeken we u om de review te verwijderen dit wegens onterechte plaatsing. Met vriendelijke groet, Rijles24

Mijn rij instructeur hielp me heel veel…

Mijn rij instructeur hielp me heel veel tijdens mijn leerproces wat me een comfortabel gevoel gaf, wat mijn faalangst zwaar gerust stelde, ze denken en helpen je goed mee. heb binnen 1x mijn rijbewijs gehaald.

5 juni 2024

Ik vind rijles24 een goede rijschool…

Ik vind rijles24 een goede rijschool omdat je goede duidelijke les krijgt van instructeur, op een gegeven moment had onze zoon extra lessen nodig terwijl de lessen van de pakket op was, het ging niet omdat de instructeur meer geld wou verdienen het ging meer omdat hij er niet klaar voor was en dat weet ik omdat ik zelf een keer mee ben gegaan. Onze zoon is ook voor de eerste keer geslaagd. Wij wensen de rijschool nog heel veel succes

30 april 2024

Hele slechte rijschool

Hele slechte rijschool. Je bent een beginner en ze verwachten alles vanzelf. Luie instructeur. Die je meteen om 5 sterren vraagt

15 maart 2023

Antwoord van Rijles24

Beste reviewer, we hebben u in ons klantensysteem proberen op te zoeken maar kunnen u helaas niet vinden. Zou u op ons kunnen reageren of een mail of whatsapp sturen met uw leerlingnummer, dan helpen we u graag verder. Mocht u geen klant van ons zijn verzoeken we u graag uw review te verwijderen. Hartelijk dank.

Klantenservice Rijles24

Deze school is de slechtste rijschool…

Deze school is de slechtste rijschool ooit. Het zijn oplichters en dieven, vooral de rij-instructeur Wahid, die de grootste boef is. Slechte school, slechte communicatie, slecht bestuur, echt slechte opkomst. Ik overdrijf niet jongens, het is allemaal slecht. Het zijn oplichters, dus eerlijk. Als je eenmaal betaalt, ben je klaar en gedoemd, en dan zie je nalatigheid, onervarenheid, constant telefoongebruik, gebrek aan concentratie van de kant van de student, voortdurend bedrog door de grootste oplichter en gebrek aan respect. En het zal hier niet alleen eindigen, want u zult worden misleid om meer geld te betalen. Eerlijk gezegd is het een tragedie, dus laat je niet verleiden door het begin. Hmm... ik weet niet hoe ik ze moet uitdrukken en ik kan de woorden niet vinden. Wees voorzichtig en neem deze zaak serieus en laat u niet misleiden door hypocrieten.

1 april 2023

Antwoord van Rijles24

Beste Michael, we hebben u in ons systeem op proberen te zoeken maar kunnen geen leerling onder uw naam vinden. Graag verzoeken we u om ons uw leerlingnummer door te sturen via app of mail. We hebben u ook via trustpilot een verzoek gestuurd voor meer informatie zodat we u kunnen helpen, maar hier heeft u helaas niet op gereageerd. We horen graag van u. Mocht u geen klant zijn verzoeken we u graag deze review te verwijderen. Hartelijk dank.

Klantenservice Rijles24