Zeer slechte rijschool.Het zijn oplichters.Komen afspraken niet na.Altijd smoesjes ziek burnout.Plannen je examen niet in.Ze pakken je geld af.Begin er niet aan je bent gewaarschuwd.
Ik geef Rijles24 vijf sterren, omdat ik een hele fijne en prettige ervaring met hen heb gehad. Vooral mijn instructeur was geweldig: hij was gezellig, maar ook streng wanneer dat nodig was. Zo werd hi... Toon meer
De rijlessen laten te wensen over (instructeur is te druk met zijn telefoon) zodat ze je een nieuw pakket laten bestellen voor aanvullende rijlessen. Ze beloven het restant te verrekenen maar de teru... Toon meer
Alleen voor zekerheid en kwaliteit maar ook voor bovenal gemak! Bij ons bepaal jij zelf hoe, waar en wanneer jij wilt beginnen met rijlessen. Rijles24 is een rijschool in Eindhoven. Je profiteert van een beproefde en unieke lesmethode bij een top rijschool. Daarnaast bepaal jij zelf de snelheid van de rijlessen of je nu je rijbewijs in 10 dagen wilt halen of wekelijks één rijles wilt volgen. Het kan allemaal!
., ., Eindhoven, Nederland
- 085 – 130 26 87
- info@rijles24.nl
- rijles24.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Slechte rij school
Slechte rij school me vrouw had een paket van 37 rij lessen ze bellen niet terug of ze reageren helemaal niet .mijn vrouw heeft niet genoeg rijlessen gehad voor haar examen datum .
Nu willen ze haar geld terug geven ze heeft 18 rijlessen gehad geen examen gedaan en nu komen ze aan zetten met 85 euro als vergoeding van rijexamen en de 19 rijlessen die open staan. Wat een slechte rij school .
Heel fijne rijdocent
Heel fijne rijdocent
Heel fijne rijdocent. Geduldig
Genoeg tijd geven tijden rijlessen topper!
super fijn rijschool
super fijn rijschool👍 Ze geven lessen op de manier die bij jou het best past. Je krijgt ook veel aandacht van de instructeur en de lessen zelf zijn echt chill. Qua plannen zijn ze ook super flexibel waardoor je vaak kan lessen.
Fijne rijles instructeur
Fijne rijles instructeur, goed uitgelegd en in het algemeen een hele fijne rijschool.
3 x geslaagd!!
Alle 3 onze kinderen hebben gelest en zijn afgereden bij rijles 24 en zijn ondanks corona toch relatief eenvoudig geslaagd dankzij de goede inzet van in onze gevallen ,,Martine,, waarvoor onze hartelijke dank van de familie Hendriks.De enigste tip is om je afrijtijd voor het examen bij het cbr in de gaten te houden.
Geslaagd voor mijn praktijkexamen in de…
Geslaagd voor mijn praktijkexamen in de eerste poging! Instructeur is duidelijk en stopt niet voordat je alles voldoende onder de knie hebt. Al met al een hele fijne rijschool die echt wil dat je slaagt, dit gecombineerd met zijn gezonde dosis humor maakt de lessen zowel leerzaam als leuk! Het was een geweldige ervaring! Ik zou ze zeker aan iedereen aanraden.
Dankjewel voor alles beste rijles24…
Dankjewel voor alles beste rijles24 examen voor het eerste keer gehaald ben zo trots
Goeie uitleg en een fijne rij ervaring…
Goeie uitleg en een fijne rij ervaring en als er iets fout gaat is er al snel iemand die helpt
Fijn om met dit rijden en lekker rustig…
Fijn om met dit rijden en lekker rustig leren zodat ik in 1 keer slaag
Top rijschool
Top rijschool. Fijne manier van lessen en geen wachttijd! Meteen de weg op en fijne uitleg tijdens het rijden
Heel rustige uitleg geen haast en er…
Heel rustige uitleg geen haast en er wordt geen druk op je gelegd
Fijne rij instructeur
Ze reageren meteen.. betaling kon in delen.
Fijne rij instructeur
Het was heel goed bij rijles24
Het was heel goed bij rijles24. vriendelijk rijinstructeur en minimaal 2 rijlessen per week.
Dus ik raad iedereen om bij rijles24 les te nemen.
Erg gezellige rij-instructeur
Erg gezellige rij-instructeur
Leert je alles goed aan en corrigeert je als je iets verkeerd doet
Het enige puntje vind ik is de communicatie via de app duurt soms erg lang
Geslaagd
Super goede rijlessen met een heel aardige en behulpzame instructeur.
Flexibel en goed
Bij de rijschool overgeschakeld van handgeschakeld naar automaat. Lessen waren erg flexibel en instructeur, heb er veel gehad maar deze was erg goed en gaf heldere uitleg. Ons gezin is blij dat ik rijbewijs heb.
De rijinstructeur gaf goed les
De rijinstructeur gaf goed les, het was makkelijk te begrijpen. Ook was er een goede sfeer in de auto.
Hele fijne proefrijles gehad
Hele fijne proefrijles gehad, rij instructeur zag meteen mijn enorme faalangst en mijn andere aandachtspunten. Ik had hier een rustig gevoel geen stress gevoel dus ik ga hier zeker verder met lessen.
Proefrijles met Rahim
Ik heb rustig kunnen voelen hoe ik moet sturen en alles ging vrij soepel naar mijn idee. Rahim is ook erg aardig en ik kan het ook zeker goed met hem vinden. Ik heb voornamelijk gestuurd en eventjes het gas mogen gebruiken, ik had graag ook willen proberen om te schakelen maar dat is niet zo erg. Ik ben erg tevreden over hoe deze proefrijles ging!