Een herstellende huidverzorging op 100% natuurlijke basis. - hormoon en siliconenvrij - dermatologisch en op allergenen getest - geschikt voor alle leeftijden, zelfs vanaf de geboorte - verpakt in een biologisch afbreekbare pot * hydrateert, verzorgt en kalmeert * egaliseert de huidteint * vervaagt littekens & striemen * beschermt de (baby) huid ————————————————— A restorative skincare on a 100% natural base. - hormone and silicone-free - dermatologically and allergen-tested - suitable for all ages, even from birth - packaged in a biodegradable jar * moisturizes, conditions and soothes * smoothes the skin * fades scars & stretch marks * protects the (baby) skin
Prinses Margrietplantsoen 33, 2595AM, ‘s-Gravenhage, Nederland
- info@rivaana.com
- rivaana.com
Supersnel geleverd en het product is…
Supersnel geleverd en het product is héél erg fijn. Mijn huid knapt zienderogen op, de crème kalmeert iedere irritatie.
Ik heb een gevoelige huid en kan vele…
Ik heb een gevoelige huid en kan vele gezichtscrème’s niet hebben qua ingrediënten of geur (parfum). Mijn huid heeft goed gereageerd en ik heb opgemerkt dat mijn geïrriteerde huid, na een koortslip, ook sneller is gaan herstellen. De crème heb ik enkel als gezichtscrème gebruikt. Ik raad de crème aan!
Het is een fijne crème maar werkt niet…
Het is een fijne crème maar werkt niet voor probleemhuid zoals eczeem
De eigenaresse dacht goed met me mee…
De eigenaresse dacht goed met me mee toen ik contact zocht. De crème is heerlijk en werkt goed!
De creme werkt snel en echt goed.
Jammer, crème had geen effect
Bestelling en levering waren uitstekend. Jammer dat de crème niet werkte tegen de jeukklachten.
Fijn product voor een droge huid.
Het product werd snel geleverd. Prima voor mijn huid, die erg droog is.
Ik gebruik het twee maal daags. Mijn huid blijft niet vet.
Zeer goed product
Alle uitspraken die ze hebben gedaan zijn accuraat. De service was uitstekend, onze bestelling werd snel geleverd en het pakketje was keurig verzorgd. Het product voldoet aan de beschrijving. Mijn zoon ervaart het als prettig bij het aanbrengen en doet dit graag. Over de effectiviteit kan ik nog niet veel zeggen, aangezien we het pas een week gebruiken, maar tot nu toe zijn we zeer tevreden.
De bestelling ging makkelijk via de…
De bestelling ging makkelijk via de gebruiksvriendelijk website.
De crème smeert erg fijn! Je hebt maar weinig nodig. Wij gebruiken het voor een kleuter (heeft lichte uitslag en droge huid) en een baby.
Extra smeren niet meer nodig
Fijne crème, ruikt lekker, ik gebruik hem als dag- en nachtcrème en hoef daardoor overdag tussendoor niet meer ‘bij te smeren’. Ik heb nu nauwelijks meer eczeem dus kan niet testen hoe het bij zo’n extreem droge en beschadigde huid zou zijn.
Goede, lekker ruikende crème
Goede, lekker ruikende crème. Ik heb altijd last van een droge/ schrale huid in winter, maar met Rivaana is het probleem opgelost. Ik raad Rivaana zeker aan!
Goede service en een super product!
Rivaana heeft me goed op de hoogte gehouden van het verzenden van hun product. Netjes, goed en leuk ingepakt! En het is een super product voor jong en oud, ideaal als je verschillende leeftijden in huis hebt.
De zalf werkt goed bij eczeem bij baby…
De zalf werkt goed bij eczeem bij baby en volwassenen dat is hetallerbelangrijkste, komt in mooie verpakking. Snelle levering.
Een prima ervaring.
Een all in one oplossing
Als fanatieke sporter met een druk leven was ik op zoek naar een crème die mij gedurende dag gehydrateerd houdt. Het gevoel van frisheid en verzorging na je ochtend ritueel. Ik heb zelf een vette huid dus talg is niet mijn vriend. Uit elke huidtest komt er echter weer een huidproduct bij, volgens mij hoeft het allemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Zonder afbreuk te doen aan andere merken kan ik stellen ik dat van alles en nog wat heb geprobeerd. Maar halverwege de dag voelde het toch niet zoals het moest voelen. Dit doet toch iets met je.
Als sporter ga ik voor kwalitatief hoge voeding/vitaminen en vind ik het ook belangrijk om mijn huid dezelfde kwaliteit te bieden. Na de duidelijke uitleg op de website over de ingrediënten heb ik het product besteld. Door haar persoonlijk verhaal ben ik er tevens van overtuigd dat ze echt tijd en moeite in het product heeft gestoken.
De crème biedt mij een simpele all in one oplossing.
Erg tevreden
Erg tevreden. Smeert goed en ruikt heerlijk. Vele soorten zalf geprobeerd, maar dit is zeker een aanraden. Ik gebruik het nu dagelijks!
Rivaana gebruikt tegen langdurige kloven
Al jaren heb ik in de herfst en winter last van pijnlijke kloven aan mijn vingers. Ik heb al jaren verschillende crèmes gebruikt om dit te verzachten en mijn kloven te helen maar helaas was er tot nu toe niets dat werkte. Tijdelijke verlichting net na het smeren leek het hoogst haalbare. Echter ben ik nu een week aan het smeren met Rivaana en de pijn is verdwenen en de kloven zijn aan het verdwijnen.