Pure Enttäuschung!!! Die Qualität hat nachgelassen. Diese Entschuldigungen und „Berechnungen“ könnt ihr euch sparen! Bin seit fast einem ganzen Jahr dabei und die letzten Monate waren einfach n... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag tycker att Boxarna är väldigt bra, det är bra produkter med god kvalitet som uppskattas av både hund och matte. Det fick gärna vara fler leksaker och lite mindre godis, men annars är det toppen. K... Toon meer
Vi är verkligen superduper nöjda med prenumerationen av Rockybox! Vi blir positivt överraskade varje gång av produkterna 🙌🏼 Alltid alltid är det bra saker där i & godis som hunden älskar! Rekomm... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Life is short - spoil your dog!
Contactgegevens
Holländargatan 22, 11359, Stockholm, Zweden
- hello@rockybox.com
- rockybox.com
Älskar denna boxen!!
Supernöjd
Sheldon blir så glad när han får sin box, han får fina saker och godiset är av hög kvalitet 😊
Toppenbetyg från en nöjd Berner Sennen kille.
Jag älskar rockybox
Jag älskar rockybox. Jag har testat flera olika boxar till min hund men har alltid tyckt att deras godis inte har haft den kvaliteten jag sökt. Tycker att rockybox lever upp till mina förväntningar på hur bra godis ska vara men också kul att dem har med sitt egna godis i boxen som jag tycker är superbra. Först och främst är det kul att få godis som inte finns ute i butik och sen tycker jag att deras egna märke har fräscha produkter i sig. Deras förpackningar och namn på godiset är också väldigt bra. Sedan tycker jag att leksakerna som är med i boxen alltid är fina och roliga. Tex älskar jag när det kommer virkade leksaker i boxen. Jag har en rullande prenumeration så vi får hem en box i månanden, och godiset i gör så att jag inte behöver köpa något annat godis på hela månaden (om jag inte vill köpa något extra såklart). 10/10 would recommend:)
Ich bin sehr zufrieden!
Ich kann die schlechten Bewertungen hier gar nicht verstehen, ich bin Kunde von Beginn an und habe nichts auszusetzen! Der Kundenservice ist erreichbar und hat mir bei meinem Anliegen schnell und super freundlich geholfen.. Ich empfehle die Box zu 100% weiter! Macht weiter so!

Antwoord van Rockybox
Min hund tycker att det är väldigt…
Min hund tycker att det är väldigt roligt när boxen kommer. Hon har gillat godiset och leksakerna varje gång.
Rolig blandning av godsaker och…
Rolig blandning av godsaker och aktiveringssaker som stimulerar alla sinnen.
Bästa presenten till sin hund
Så roligt varje gång boxen kommer, både för matte och hunden :)
Skäm bort din pälskling
Detta är en kul & mysig stund att få öppna lådan med vår vovve. Hon älskar att få se, lukta vad som finns. Sen plockar hon ut det hon vill ha först, oftast leksaken. Om man har en vovve från 10kg & uppåt är detta en perfekt box att skämma bort sin vovve med. Snart kommer de även ordna så de minsta vovvarna också kan få lite vardagslyx.
Kul box med bra innehåll i godis &…
Kul box med bra innehåll i godis & leksaksväg!
Bra produkter till hundarna
Alldeles för hårda godisar
Alldeles för hårda godisar. Svårt för hunden att tugga i sig. För stora munsbitar för en liten hund som väger 2,3kg. Mjukare och mindre bitar vire att föredra.
Köpte en box från RockyBox
Köpte en box från RockyBox!
Är nöjd med själva innehållet. Men har en mastiff så leksakerna är inte så hållbara för det sätt som min tik leker på ;)
Hon har gillat allt godis, men är heller inte kräsen! Roligt med lite kombination på godiset, men hade sett att de var större kombination på märkena på godiset också :)
Bästa boxen med fantastiskt innehåll…
Bästa boxen med fantastiskt innehåll till vovvarna 😍
Bra produkter = glad hund 🐕 👏🏼
Bra box med mycket olika bra innehåll
Bra box med mycket olika bra innehåll! Allt från aktiveringleksaker till mumsiga godisar! Hiro blir alltid jätteglad av att få eran box varje månad ❤️
Både jag och min hund älskar Rockybox
Både jag och min hund älskar Rockybox, det är snabb leverans och prisvärda boxar. Min hund älskar när det blir en ny månad och han får sin box.
En super rolig box som både jag och min…
En super rolig box som både jag och min hund ser fram emot att få hem varje månad! Min hund tycker att alla leksaker är roliga och han leker med dom varje dag. Något som även är riktigt bra är att alla leksaker fortfarande är hela, även dom mjuka! Han tuggar på dom varje dag men ingen leksak har gått sönder än! Han älskar även allt godis som vi får hem i boxen!
Gillar eran box
Gillar eran box. MEN har en staffordshire bullterrier och leksakerna i lådan går sönder på 2 minuter här hemma tyvärr. Men annars full godkänd box med bra gottis.
Frasse blir alltid lika glad när…
Frasse blir alltid lika glad när RockyBox kommer. Oftast finns någon väldigt spännande leksak där - och så förstås en massa gott godis.
Toppenbox med unikt innehåll!
Toppenbox med unikt innehåll! Vi älskar att få öppna vår box och upptäcka nya roliga prylar, leksaker och gott godis! Vi hoppas i framtiden på att även få lite mer tuggben med lika bra kvalité och naturliga ingredienser som allt annat!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.