Pure Enttäuschung!!! Die Qualität hat nachgelassen. Diese Entschuldigungen und „Berechnungen“ könnt ihr euch sparen! Bin seit fast einem ganzen Jahr dabei und die letzten Monate waren einfach n... Toon meer
Jag tycker att Boxarna är väldigt bra, det är bra produkter med god kvalitet som uppskattas av både hund och matte. Det fick gärna vara fler leksaker och lite mindre godis, men annars är det toppen. K... Toon meer
Detta är en kul & mysig stund att få öppna lådan med vår vovve. Hon älskar att få se, lukta vad som finns. Sen plockar hon ut det hon vill ha först, oftast leksaken. Om man har en vovve från 10kg & up... Toon meer
Vi är verkligen superduper nöjda med prenumerationen av Rockybox! Vi blir positivt överraskade varje gång av produkterna 🙌🏼 Alltid alltid är det bra saker där i & godis som hunden älskar! Rekomm... Toon meer
Life is short - spoil your dog!
Holländargatan 22, 11359, Stockholm, Zweden
- hello@rockybox.com
- rockybox.com
Bra och roliga produkter
Bra och roliga produkter för en helt okej peng men vissa av produkterna va för tillämpad för större hundar även fast jag skrev att jag har en liten
Die Leckerlis sind Spitze
Die Leckerlis sind Spitze und mein Hund verträgt sie sehr gut. Spielsachen sind abwechslungsreich und werden gerne bespielt, was man ihnen auch sehr schnell ansieht.

Jätterolig box
Jätterolig box, med mycket spännande och varierande grejer varje gång. Supertrevlig kundservice! Väldigt prisvärd!
Jättebra och bra utbud!
Bra kvalitet på ätbart
Är glad över att det är bra kvalitet på hundgodiset som är med! En gång har det saknats en produkt, men i övrigt har vi (både hund och jag) varit väldigt nöjda över innehållet. Kul gre!
Alltid gott och nyttigt godis som min…
Alltid gott och nyttigt godis som min hund älskar. Kul att hitta nya saker genom Rockybox som min hund tycker om. Och alltid bra leverans! Aldrig varit några konstigheter!
Väldigt bra godis/snacks
Väldigt bra godis/snacks
Lite sämre kvalitet på vissa leksaker, kanske ska göra boxarna efter storlek på hund om detta inte redan görs idag.
Atlas älskar det mesta i era boxar
Härlig blandning av leksaker och godis
Härlig blandning av leksaker, godis och lektips. Laxoljan som kom sist, har gjort maten mkt lättare att äta. Simba är helnöjd. Godis är hans favorit och all godis känns fräsch och genomtänkt.
Immer was interessantes dabei und mein…
Immer was interessantes dabei und mein Hund freut sich über alles was immer drin ist einfach abwechslungsreich

Sehr zufrieden
Pünktliche Lieferung, alle Leckereien und Spielzeuge werden gut vertragen und super angenommen. Foxterrier und Labrador packen immer wieder gerne aus.
Preis/Leistung ist super

Vielfalt von verschiedenen Leckerli
Vielfalt von verschiedenen Leckerli, die meistens alle gern von meinem Hund gefressen werden. Und die Spielzeuge die enthalten sind liebt mein Hund abgöttisch.

Bra utbud och variation
Bra utbud och variation! Hållbara leksaker (mestadels). Allt varit populärt hos båda hundar,
Jag och Hugo är så nöjda med Rockybox
Jag och Hugo är så nöjda med Rockybox! Alltid en bra blandning med gott och lek! Bra produkter!
Die Leckerlies schmecken meinen Hunden…
Die Leckerlies schmecken meinen Hunden leider überhaupt nicht, werden nicht gefressen. Die Spielzeuge sind jedoch gerne gesehen. Im allgemeinen muss ich jedoch sagen daß der Preis nicht gerechtfertigt ist

Michelle
Es sind tolle Sachen!!!
Alles läuft einfach und unkompliziert

Alles TOP!
Arya hat sich immer sehr über die Leckerlies und Spielzeuge gefreut. Toll finde ich, dass vor allem auf natürliche Produkte geachtet wird. Weiter so!

Bra kvalitet
Bra kvalitet, roliga leksaker - månadens höjdpunkt för vår labrador.
Väldigt uppskattat paket varje månad 😊
Godiset är gott men inte tandborsten…
Godiset är gott men inte tandborsten jag tycker leksaker är kul, men gillar inte fiskolja och använder inte klickträning.voff voff från Chloe