Rolstoeltaxi Max  Reviews

1. Taxibedrijf

Rolstoeltaxi Max biedt professioneel rolstoelvervoer voor particulieren, zorginstellingen en bedrijven. Wij beschikken over moderne, volledig uitgeruste rolstoelbussen met lift, waarin rolstoelgebruikers veilig en comfortabel worden vervoerd. Onze ervaren chauffeurs zijn klantgericht, behulpzaam en getraind in het correct vastzetten van alle soorten rolstoelen.

Uitstekend

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

prima service

prima service, op tijd, vriendelijk, behulpzaam, goed materieel, je wordt indien nodig op je kamer opgehaald.
goede planning en kommunikatie.

7 augustus 2026

Betrouwbaar rolstoelvervoer nodig

Betrouwbaar rolstoelvervoer nodig: Rolstoeltaxi Max
Klantvriendelijk en servicegericht: Rolstoeltaxi Max
Met Rolstoeltaxi Max ben je echt verzekerd van zorgeloos vervoer. Altijd op tijd, blijven wachten zonder extra kosten, rijden zeer prettig dus langzaam over drempels, voorzichtig met bochten en remmen of optrekken met beleid dus een rit gaat heel aangenaam. De chauffeurs zijn zeer vriendelijk en behulpzaam dus wij boeken niets anders meer.

1 juli 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te lezen dat u onze service als betrouwbaar, klantvriendelijk en zorgvuldig heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat iedere rit veilig, comfortabel en zonder zorgen verloopt. Daarom nemen onze chauffeurs de tijd, rijden zij rustig en helpen zij onze passagiers waar nodig.

Het doet ons extra goed om te horen dat u ons opnieuw zou kiezen. Dat is voor ons het grootste compliment.

Bedankt voor uw vertrouwen in Rolstoeltaxi MAX. Wij staan graag weer voor u klaar!

Goede serives

Snelle comunicatie en snelneen rit kunnen boeken. Omdat het heel warm werd ging het geplande ritje niet doorgaan en konddn we de taxi gratis anuleren.

23 juni 2026

Bedankt voor uw mooie review, Jiska! 🌟

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle communicatie en service. Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat onze klanten kosteloos kunnen annuleren wanneer omstandigheden veranderen. We hopen u in de toekomst alsnog van dienst te mogen zijn.

Rolstoeltaxi MAX

De service is echt gewoon fantastisch

De service is echt gewoon fantastisch. Bij hen is afspraak is afspraak dus geen stress zijn ze wel op tijd.

De chauffeurs rijden echt heel rustig waardoor het voor de rolstoelgebruiker een heerlijke rit is.

En wat ik heel fijn vond, is dat de mensen van de planning met je meedenken over de beste tijden die aansluiten bij jouw eigen wensen. Wij zijn uitermate tevreden over Rolstoeltaxi Max en vinden hen een aanrader.

17 juni 2026

Bedankt voor uw prachtige en uitgebreide review, Mieke! 🌟

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Bij Rolstoeltaxi MAX vinden wij het belangrijk dat afspraken worden nagekomen, zodat onze klanten zonder zorgen op hun bestemming aankomen.

Het doet ons veel plezier dat u onze rustige rijstijl, de persoonlijke aandacht van onze chauffeurs en het meedenken van onze planning zo waardeert. Wij streven er iedere dag naar om iedere rit zo comfortabel en zorgeloos mogelijk te maken.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en uw mooie aanbeveling. Wij staan de volgende keer graag weer voor u klaar!

Na een bezoek aan station Leidsche Rijn te Utrecht

Na een bezoek aan station Leidsche Rijn Utrecht bleek de lift buiten dienst te zijn. Na contact met de Ns samen naar mogelijkheden gezocht rond middernacht om weer thuis te komen. Het zag er niet goed uit maar Rolstoeltaxi Max gaf gehoor en lost het probleem rond 01.00u op. Een medewerker lag al op bed maar kon het niet aan zich voorbij laten gaan dat dit probleem bleef bestaan. Hij was voor mij de redder in nood. Zwaar respect voor dit bedrijf! Dankjewel hiervoor!

20 mei 2026

Antwoord van Rolstoeltaxi Max

Bedankt voor uw bijzondere en mooie review! 🌟
Wat vervelend dat u in zo’n lastige situatie terechtkwam, maar fijn om te horen dat wij u toch hebben kunnen helpen. Wij vinden het belangrijk dat niemand met een mobiliteitsprobleem ergens strandt, zeker niet laat op de avond. Bedankt voor uw vertrouwen en uw respectvolle woorden. Daar doen we het voor! 🚖😊

Wat een fijne chauffeur

Wat een fijne chauffeur! Zeer behulpzaam en is even gestopt vanwege de wagenziekte van onze vader! Klasse! Had zelfs doekjes die hij ons aanbood. Volgende keer bellen we MAX weer! Zeer goede service!

21 mei 2026

Bedankt voor uw prachtige review, Kees! 🌟
Wat fijn om te horen dat onze chauffeur zo behulpzaam was en onderweg even is gestopt vanwege de wagenziekte van uw vader. Kleine extra aandacht en zorg vinden wij heel belangrijk. Fijn dat ook de doekjes gewaardeerd werden 😊 Bedankt voor het vertrouwen en we staan de volgende keer graag weer voor u klaar! 🚖

Rolstoeltaxi MAX

Lutfi was onze rots in de branding

Lutfi was onze rots in de branding! Bij een plotseling ziekenhuisbezoek heeft hij mijn vader en mij in de rolstoeltaxi naar het ziekenhuis gereden rekening houdend met alle drempels om het mijn vader zo comfortabel mogelijk te maken. Dank voor de snelle service en de flexibiliteit om ons ook weer snel op te halen. 🫶🏼

19 mei 2026

Antwoord van Rolstoeltaxi Max

Bedankt voor uw prachtige review! 🌟
Wat fijn om te horen dat onze chauffeur zo behulpzaam was en onderweg even is gestopt om uw vader comfortabel te helpen. Kleine extra aandacht maakt voor ons het verschil. Bedankt voor het vertrouwen en we staan de volgende keer graag weer voor u klaar! 🚖😊

Top service bij Rolstoeltaxi Max

Ik heb met spoed een rolstoeltaxi besteld van Tiel naar Helmond. Echt top en heel snel geregeld. Communicatie makkelijk goed en snel. Goede snelle service. Wanneer u een taxi besteld vraag om chauffeur Yener! Enorm vriendelijke, betrouwbare chauffeur. Rit was ook top! Aanrader als je snel een rolstoeltaxi nodig hebt!

15 mei 2026

Antwoord van Rolstoeltaxi Max

Bedankt voor uw geweldige review en mooie woorden! 🌟
Fijn om te horen dat alles snel en goed geregeld kon worden. Wij doen altijd ons best om onze klanten snel, veilig en comfortabel te vervoeren, ook bij spoedritten. Bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling. We geven de complimenten natuurlijk ook door aan chauffeur Yener! 🚖😊

Rolstoeltaxi MAX

Nu 2 keer vervoer geregeld voor mijn…

Nu 2 keer vervoer geregeld voor mijn moeder die in een rolstoel vervoerd moest worden. Prima geregeld. Mooi op tijd en alle veiligheidsvoorzieningen werden in acht genomen. Zeer aan te bevelen!

8 mei 2026

Bedankt voor uw mooie review en het vertrouwen in Rolstoeltaxi MAX! 🌟
Fijn om te horen dat alles beide keren goed geregeld was en dat uw moeder veilig en op tijd vervoerd is. Wij vinden het belangrijk dat iedere rit comfortabel, veilig en zorgvuldig verloopt. Bedankt voor uw aanbeveling! 🚖😊

Vervoer scootmobiel

Er moest een scootmobiel vervoerd worden van z meer naar den haag telefonisch afspraak liep vlotjes ,chauffeur belde netjes van te voren en was prima op tijd zeer behulpzaam en scootmobiel plus passagier netjes afgeleverd,zeer beleefde en gezellige chauffeur een 10 en een griffel.

7 mei 2026

Antwoord van Rolstoeltaxi Max

Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review! 🌟
Fijn om te horen dat alles netjes en op tijd is verlopen en dat u tevreden bent over het contact en de service van onze chauffeur. Wij doen altijd ons best om zowel de scootmobiel als de passagier veilig, comfortabel en met persoonlijke aandacht te vervoeren. Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden! 🚖😊

Bekwaam rolstoeltaxi bedrijf.

Bekwaam rolstoeltaxi bedrijf.
Telefonisch geregeld, gelijk via app bevestiging.
Netjes voor aankomst gebeld wanneer hij zou arriveren.
Van reserveren, ophalen tot aan de deur gebracht is prima en soepel en vooral netjes verlopen.
Nu 2x gebruik van hun diensten gemaakt voor mijn vader, zeer tevreden en raad iedereen dit bedrijf aan.
Vooral voor de oudere mensen, niet druk met meerdere mensen maar alleen of met je begeleider.

15 april 2026

Beste Ellen,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review.

Wat fijn om te horen dat alles vanaf het reserveren tot aan de rit soepel en netjes is verlopen. Wij vinden duidelijke communicatie, stiptheid en persoonlijke aandacht erg belangrijk.

Het doet ons extra goed dat u onze service al meerdere keren voor uw vader heeft gebruikt en zo tevreden bent. Vooral voor ouderen willen wij comfortabel, rustig en betrouwbaar vervoer bieden.

Dank u wel voor uw vertrouwen en aanbeveling. Wij staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Team Rolstoeltaxi MAX

Fijne ervaring met de chauffeur in…

Fijne ervaring met de chauffeur in Amsterdam. Bedankt Rolstoeltaxi Max

22 april 2026

Beste Lino,

Hartelijk dank voor uw mooie review en uw vriendelijke woorden.

Wat fijn om te lezen dat u een fijne ervaring heeft gehad met onze chauffeur in Amsterdam. Wij zetten ons iedere dag in om onze passagiers veilig, comfortabel en met persoonlijke aandacht te vervoeren.

Uw waardering betekent veel voor ons team.

Bedankt voor uw vertrouwen in Rolstoeltaxi MAX en graag tot een volgende rit.

Ik had rolstoeltaxi nodig in Den Haag

Ik had rolstoeltaxi nodig in Den Haag. Ben snel geholpen. Tevreden over de chauffeur

18 april 2026

Beste Bas,

Hartelijk dank voor uw mooie review en uw vertrouwen in Rolstoeltaxi MAX.

Wat fijn om te lezen dat u in Den Haag snel bent geholpen en tevreden bent over onze chauffeur. Wij doen ons best om snel beschikbaar te zijn en iedere rit prettig, veilig en comfortabel te laten verlopen.

Uw waardering betekent veel voor ons team.

Bedankt en graag staan wij in de toekomst weer voor u klaar.

Team Rolstoeltaxi MAX

k ben erg tevreden over deze rolstoel…

k ben erg tevreden over deze rolstoel taxi service. De chauffeur was vriendelijk, behulpzaam en nam rustig de tijd om mij veilig in en uit de taxi te helpen. De taxi zelf was schoon, ruim en goed uitgerust voor rolstoelvervoer.

De rit was comfortabel en de chauffeur reed netjes en voorzichtig, wat voor mij erg belangrijk is. Ook was de taxi op tijd, wat de hele ervaring stressvrij maakte.

Ik waardeer vooral de professionele en respectvolle behandeling. Ik zal deze rolstoel taxi zeker opnieuw gebruiken en kan deze service absoluut aanbevelen aan anderen die betrouwbaar rolstoelvervoer nodig hebbe

31 maart 2026

Beste Obeyd Sohraby,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review.

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze rolstoeltaxi service. Het doet ons goed dat u onze chauffeur als vriendelijk, behulpzaam en respectvol heeft ervaren en dat u zich veilig en comfortabel voelde tijdens de rit.

Ook waarderen wij het enorm dat u onze nette voertuigen, stiptheid en professionele aanpak benoemt. Wij zetten ons iedere dag in om betrouwbaar en zorgzaam rolstoelvervoer te bieden.

Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling. Wij staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Team Rolstoeltaxi MAX

Reviews in alle talen tonen. (18 reviews)