Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har købt det lækreste køkken i Esbjerg afdelingen. Vi endte med at smukt trækøkken med tynd stålbordplade. De tilbyder virkelig super kvalitet ned til mindste detalje, som giver så meget mening... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har haft en virkelig frustrerende oplevelse med RotPunkt Aalborg. Vi købte et højskab i januar 2024 og rykkede flere gange efterfølgende for at få tilsendt en faktura – uden held. Først... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra første designmøde til det færdige køkken har servicen og det professionelle niveau været helt i top. Jeg har haft fornøjelsen af at handle med Sebastian fra Rotpunkt Esbjerg, som har leveret... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nyder hver dag i vores nye super skønne køkken fra Rotpunkt i Køge. Helt igennem professionel ekspertise ved Morten, som har hjulpet os med designet og gode råd om muligheder, samt lagt øre til vore... Toon meer

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord

Mine varmeste anbefalinger til Rotpunkt Aarhus

Jeg er en tilbagevendende kunde hos Rotpunkt. Mit første køb var bryggers, badeværelsesmøbler, klædeskabe og køkken, til et hus i Aarhus. Jeg var yderst imponeret over kvaliteten og de mange kombinationsmuligheder, der er. Jeg er især vild med, at man uden yderligere omkostninger og efter eget ønske, kan vælge farve til “indmaden/korpus”.
Vi er flyttet i nyt hus og valget falder igen på Rotpunkt. Først og fremmest pga. kvaliteten og dernæst fordi de laver bæredygtigt inventar. Jeg vil til enhver tid anbefale Rotpunkt. Jeg har primært handlet i butikken i Tilst, hvor Anders Hviid & Jesper Purkær, har været utrolige skarpe på at komme med ideer og imødekomme vores ønsker til design og sammensætninger. Personalet i Rotpunkt er yderst behagelige og fremstår ikke som trælse sælgertyper, som man ellers ofte oplever i køkkenbranchen.
Jeg giver Rotpunkt mine bedste anbefalinger.

1 december 2023

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse.

Vi havde bestilt et køkken i trælaminat til levering i begyndelsen af september hos Rotpunkt i Kolding.

Da køkkenet bliver leveret mangler der en fuld køleskabslåge samt låge ved ovn.
Vi får at vide at ”kvalitetskontrollen” har taget dem ud, da der er fejl på.
Fair nok, de vil blive eftersendt.

Efter tre uger kommer der låger, som ligner gamle rester fundet på lageret.
De passer overhovedet ikke til resten af køkkenet, hverken i tone eller sammensætningen af trælaminatet.
Det havde ”kvalitetskontrollen” ikke lige opdaget.

Rotpunkt erkender at det ikke duer, så nu skal der bestilles nye låger igen.
For at fabrikken kan ramme tonen i trælaminatet, må vi pille endnu en låge ned og sende til Tyskland som reference.
Nu mangler halvdelen af køkkenets ene side og køleskabet skal stadig åbnes ved at klemme om en møtrik.

I december efter 11 uger (!) kommer der nye låger.
Det er bedre, men tonen i trælaminatet er stadig ikke den samme som i resten af køkkenet.
Rotpunkt påstår, at vi har fået at vide at tonen i laminatet kan svinge fordi det er træ.
Det er vi aldrig blevet oplyst om og var vi det, havde vi ikke købt køkkenet.
At tonen i laminatet nu ikke matcher, skyldes at det er en anden produktion end den første, derfor kommer det heller aldrig til at matche.

Her giver vi op.

Vi tror ikke længere på at Rotpunkt kan levere matchende låger og vi har ikke lyst til at vente yderligere 11 uger på at de gør forsøget.

Det har været et rigtig ærgerligt forløb.
Spild af tid og er absolut ikke i orden, når man betaler 200.000 kr. for et køkken.
Vi beder om et rimeligt afslag på 5% for forløbet og for at leve med køkkenet som det er.

Hos Rotpunkt i Kolding mener man slet ikke, at det kan komme på tale.
De foreslår en kompensation på 1500 kr.
En rabat på 0,75 % af prisen.

De mener derudover, at en lille trækasse til inddækning af udsugning, som de har lavet uden beregning er kompensation nok.
Den repræsenterer ifølge Rotpunkt en så stor værdi, at den nærmest opvejer hele forløbet.
Her skal det nævnes at Rotpunkt selv tilbød at lave den, som et plaster på såret for den første manglende levering.
Det har taget en halv time og den er lavet af en af de gamle kasserede låger.

En rabat på 0,75% for 14 ugers forsinkelse, spild af tid og et køkken som ikke er det vi bestilte. Det er latterligt.

18 januari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har haft den mest opslidende…

Jeg har haft den mest opslidende oplevelse med deres afdeling i Aarhus !! Fik det forkerte køkken og måtte kæmpe en brav kamp for at få det jeg havde bestilt, Håndværkerne lavede det værste l... jeg nogen sinde har set; rå mur, huller i vægge, klodsede opsætninger ved køkkenbord, et skab faldt ned fordi det ikke var skruet fast ( ingen af overskabene var ) , de ødelagde mit gulv osv osv .... så jeg kan ikke komme med en eneste god anbefaling ud over at den sælger som overtog opgaven, han var 100 % reel og det var pga ham at jeg nu står med et fint og fuldt funktionelt køkken 4 måneder efter at de startede på opgaven,

7 augustus 2023

Rotpunkt København - Helle Jensen

Vi købte et køkken i sommeren 23, og vi endte med at vælge Rotpunkt af flere årsager. For det første var Helle rigtig dygtig til at visualisere vores køkken så vi fik mest muligt ud af den begrænsede plads. For det andet var kvaliteten enorm lækker, og så tæt vi kunne komme på et snedkerkøkken, uden at være det. Og for det tredje var prisen overraskende lav, sammenlignet med standardleverandørerne. Så alt i alt en virkelig god oplevelse og et super lækkert kvalitetskøkken som vi ser frem til at have i mange år.

30 juni 2023

Rotpunkt Thisted

Rotpunkt Thisted

Vi har hele vejen igennem fået en fantastisk service, råd og vejledning i tilblivelsen af vores nye køkken, garderober og bryggers. Stort kvalitetsudvalg så alt kan lade sig gøre. De småfejl som skete under montering var der stor forståelse for de selv skulle lave om uden noget bøvl. Vi kan i den grad anbefale Rotpunkt, både for service og ikke mindst den store kvalitet.

24 oktober 2023

Rotpunkt Odense

Kan kun give den varmeste anbefaling til Rotpunkt Odense. Vi har fået den bedste service og vejledning af Tina fra Rotpunkt i Odense igennem vores proces med vores nye køkken, bryggers og badeværelser, helt fra start til slut.
Kvaliteten er ikke set bedre andre steder. Derudover tilbyder Rotpunkt rigtig gode løsninger både for indretning og funktionalitet.
Alt blev leveret til tiden og de små fejl der var ved levering blev uden problemer løst hurtigt.
Så min Aller varmeste anbefaling herfra og jeg er ikke i tvivl skal jeg have nyt køkken igen en gang bliver det et Rotpunkt igen.

20 september 2023

Rotpunkt Odense

Jeg vil gerne dele min oplevelse da vi købte nyt køkken, for jeg vil anbefale alle at køre forbi Rotpunkt.
I mit virke som bygningskonstruktør har jeg stiftet bekendtskab med Rotpunkt, da de er de eneste der kan levere et 100% svanemærket og bæredygtigt køkken, som der ofte anvendes i nye bæredygtige byggerier.
Vi har for nyligt selv købt nyt: Køkken, Bryggers, og Badeværelsesmøbler ved Rotpunkt Odense.
Vi har naturligvis også været ude at se ved andre køkkenfirmaer, men kvaliteten ved Rotpunkt er simpelthen en niveau over de andre, det er der ingen tvivl om. Rotpunkts skabskabinetter, hængsler og skinnesystemer er efter min vurdering markant bedre og mere holdbare, end de øvrige køkkenfirmaers. Eksempelvis har de et helt specielt opspændingssystem til alle højskabslåger, der gør at de ikke svajer/slår sig på sigt.
Dertil har de et breder udvalg af eksempelvis kabinetfarver, uden mer pris. (det var konen specielt glad for) så "vi" har valgt træfarvet kabinet, med Clay Dark fronter, i køkken, og sort kabinet med hvide fronter i bryggers.
Jeg har selv monteret hele køkkenet, og har tidligere monteret andre køkkener, og jeg må sige at Rotpunkt kraftige kabinetter, og specielt den tykke bagbeklædning gør, at det er en godt køkken at montere.

Vi fik en rigtig god service og vejledning ved Tina i Odense hvor vi har købt det hele. Vi var også i Glostrup afdelingen, for at se netop vores køkkenfarve, da det er udstillet der.
Der var desværre en transportskade i bordpladen og i et skab ved leveringen, og herefter har vi bare oplevet en fantastisk kundeservice. Der blev bestilt nyt med det samme, der blev leveret så hurtigt de kunne, og vi kunne i den tid, anvende bordpladen og skabet der var skadet, og skiftede dem her efter ud.

Som tidligere håndværker og bygningskonstruktør, vil jeg give de varme anbefalinger til Rotpukt, både som
"privat" køber, og som fagmand.

Til alle jer der ikke kender det tyske Rotpunkt, vil jeg anbefale jer at kører der ud, efter min vurdering fås bedre køkkenkvalitet ikke andre steder.

3 juli 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk vejledning og Service fra…

Fantastisk vejledning og Service fra Rotpunkt Køge, Karsten Bostrøm
Vejledning i verdensklasse. Karsten kunne se mulighederne og kom med løsninger udfra vores behov. Vi valgte Rotpunkt da alt er i høj tysk kvalitet. God kvalitet, muligheder og god pris. Håndværker Kjeld kanon service ved montering. Kvalitet hele vejen rundt. Fra første møde i butikken i Køge, til vejledning og råd som vi fik af Karsten.
Skal du have nyt køkken, tag fordi Rotpunkt i Køge og få vejledning i verdensklasse og fantastisk service. Vi vil til hver en tid anbefale alle at Rotpunkt i Køge og få en snak med Karsten Bostrøm.😃

29 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har købt et super flot køkken i…

Vi har købt et super flot køkken i Rotpunkt i Kolding. Vi er super glade for den service som Steen og KLaus har givet os. Vi har under hele opsætningen af vores køkken fået super information og service fra disse 2 herrer. Vi kan derfor stærkt anbefale Rotpunkt i Kolding hvis I skal have nyt køkken med super FED service i halen. Tak til Steen og KLaus.

21 augustus 2023

Rotpunkt Kolding.

Rotpunkt Kolding.
Vi har netop fået leveret et køkken fra Rotpunkt i Kolding. Vi har fået verden bedste service og vi har kunnet ringe og spørge om de mest vandvittige ting. De har været super hjælpsomme og klar til at hjælpe. Det er verdens bedste service - og vi vælger helt klart også dem når sommerhuset skal have nyt køkken - de får ikke kun 5 stjerne men 10 - mange tak til Steen og holdet i Kolding. Anne

20 augustus 2023

Unik oplevelse hos Rotpunkt

Vi faldt helt tilfældigt over Rotpunkt da vi drog på køkkenjagt i Køge. Vi kendte det ikke før, men fra vi trådte ind i deres butik, føltes det bare rigtigt. Hos Rotpunkt får du ikke sælgere der blot ønsker at få så meget ud af dig som muligt. Her får du reelle rådgivere, der hjælper dig med at finde frem til dine behov. Morten har været helt fantastisk til at finde frem til vores drømmekøkken. Vi endte endda med at vende tilbage efter bryggers og tv-møbel, fordi man bare ved, at man er i trygge hænder. Gør dig selv en tjeneste og kig forbi. Det er det hele værd!

5 oktober 2022

Rotpunkt Glostrup

Vi var inde i samtlige køkken forretninger i Glostrup, og faldt med det samme for Rotpunkts køkkener. Her var det som om der var flere muligheder, hvor vi oplevede begrænsninger andre steder. Vi er blevet hjulpet så godt igennem hele processen af Morten, og vi har følt os i trygge hænder fra start til slut. Leveret og monteret til aftalt tid. Vi er rigtig glade for vores køkken og at det hele gik så nemt:)

21 juni 2023

Rotpunkt Køge

Super god oplevelse med nyt køkken fra Rotpunkt i Køge. Fantatisk vejledning omkring køb og kompetent opsætning med Rotpunkts tømrer

19 april 2023

Rotpunkt Aalborg

Min mand og jeg har anvendt Rotpunkt Aalborg ad flere gange til nybyggeri. Det har helt igennem været en fantastisk oplevelse, hvor vi har følt os set, mødt og hørt men også haft en oplevelse af virkelig kompetent guidning og ikke bare en "talen os efter munden". Jan kom flere gange med ideer og løsninger, vi ikke selv kunne have fundet på og vi har oplevet en stor fleksibilitet, når valg har skulle tages/laves om osv. Ligeledes et fantastisk samarbejde ifht. opsætning af køkken samt reparation og tilsyn efterfølgende. Alt i alt førte det til at vi har Rotpunkt i hele hytten og ligeledes købte hårde hvidevarer fra dem, hvor vejledningen og priserne også var til UG.
Huset er nu 2 år gammel og vi har ikke fortrudt - alt står stadig som nyt og fungerer optimalt :-)

14 april 2023

Fantastisk vejledning og Service Rotpunkt Køge, Karsten Bostrøm

Da vi stod og skulle købe nyt køkken og bad, faldt valget på Rotpunkt i Køge, grundet den fantastiske hjælp, råd og vejledning som vi modtog fra Karsten Bostrøm.
Karsten lyttede til vores behov og ønsker og har fået skabt det perfekte køkken og bad for os.
Vi vil til hver en tid anbefale alle at tage en tur forbi Rotpunkt i Køge og få en snak med Karsten Bostrøm. :-)

14 maart 2023

Rotpunkt Aalborg

Nu er jeg efterhånden en kendt kunde, hos Rotpunkt i Aalborg. Min kæreste og jeg har brugt Rotpunkt i Aalborg for nu tredje gang, siden 2018 i forbindelse med renoveringsprojekter, og vi er HVER gang blevet mødt af høj faglighed og professionalisme. Dianna har været exceptionel dygtig til at aflæse vores behov, justere til og give os mulighed for at få vores drømmekøkken, til et budget der er blevet overholdt, og med super fede detaljer og løsninger, som vi ikke selv kunne tænke frem.
Derudover har både Jan og Brian i butikken ligeledes været super hjælpsomme.
Rotpunkt Aalborg får min varmeste anbefaling, og skulle vi stå og mangle køkken/bad/garderobe løsning igen engang i fremtiden, ved jeg, hvem jeg vil kontakte - også selvom det så skulle være for 4. gang. Jeg/vi har kun rosende ord, og rigtig god erfaring med Rotpunkt Aalborg. De får vores varmeste anbefalinger!

16 februari 2023

Rotpunkt Thisted👏👏😊

Rotpunkt Thisted👏👏😊
Super lækkert køkken og professionel håndtering af en dygtig fagmand. Man får vikli" kvalitet til pengene. Samtidig kom der en gæv sirlig dygtig montør, der satte køkkenet op, så det var total i orden .
Kan VARMT anbefales, når det bare lige skal være lidt bedre🤗🤗🤗

18 januari 2023

Rotpunkt Køge – kørt helt efter planen

Vi havde været hos de fleste køkkenforhandlere i Køge før vi gik ind til Rotpunkt, lidt tilfældigt.

Vi blev mødt pænt og høfligt uden at sælgeren blev påtrængende. Vi fik tid til at gå rundt og se deres køkkener inden vi henvendte os. Susanne var straks klar til at hjælpe med at vise frem og svare på vores måske lidt mærkelige spørgsmål. Vi vidste i store træk hvordan vi ville have køkkenet og manglede egentligt bare nogle detaljer og så en pris. Vi vidst godt at det ikke var fra nederste hylde vi var ved at vælge, så prisforventningerne blev også sat derefter.
Prisen var lidt højere end forventet til at starte med, men vi havde også valgt dyre enheder. Efter lidt justeringer på projektet og lidt snak om priser fandt vi et fornuftigt kompromis, fra begge sider.
Inden vi besluttede os for Rotpunkt, fik vi tilbud fra en anden leverandør af samme kvalitet. Den anden leverandør kunne matche prisen. Rotpunkt blev valg da vi oplevede en virkeligt god service og forståelse for vores vanskeligheder ved at vælge de sidste detaljer.

Hele projektet er blevet kørt snorlige. Der har ikke været forsinkelser eller ændringer for Rotpunkts side. Køkkenet er blevet installeret rigtigt flot og helt uproblematisk.
Vi er super glade for vores ny køkken.

Vi giver vores bedst anbefalinger til Rotpunkt i Køge.

8 december 2022
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.