Vi har købt det lækreste køkken i Esbjerg afdelingen. Vi endte med at smukt trækøkken med tynd stålbordplade. De tilbyder virkelig super kvalitet ned til mindste detalje, som giver så meget mening... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi har haft en virkelig frustrerende oplevelse med RotPunkt Aalborg. Vi købte et højskab i januar 2024 og rykkede flere gange efterfølgende for at få tilsendt en faktura – uden held. Først... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fra første designmøde til det færdige køkken har servicen og det professionelle niveau været helt i top. Jeg har haft fornøjelsen af at handle med Sebastian fra Rotpunkt Esbjerg, som har leveret... Toon meer
Nyder hver dag i vores nye super skønne køkken fra Rotpunkt i Køge. Helt igennem professionel ekspertise ved Morten, som har hjulpet os med designet og gode råd om muligheder, samt lagt øre til vore... Toon meer
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Professionel betjening
Vi har haft et super godt samarbejdet med Rotpunkt køkkener og ikke mindst Nicolaj Dowsett, som har fundet nogle smukke løsninger til køkken og gang. Det er blevet et super flot køkken i prima kvalitet 🙌🏼 God personlig, professionel betjening, hvor vi er blevet taget ved hånden hele vejen rundt i projektet.
Vi har nu fået et funktionelt, smukt og kvalitetskøkken, som er blevet resultatet af samarbejde med Nicolaj.
Vi vil helt klart anbefale Rotpunt og Nicolaj. De bedste og varmeste anbefalinger herfra.
Kim og Vibeke
God service men også ØV :-(
Vi har købt køkken i efteråret 2020 hos Rotpunkt Horsens og vi føler at vi har fået en yderst god og kompetent service og vedledning. Vi syndes vores køkken er super flot og det har givet resten af rummet et stort løft. Det hele funger super godt. Rotpunkt Horsens har formået at komme med ideer og udkast vi ikke selv kunne se.
Vi havde nogle udfordringer da køkkenet blev sat op af tømreren, da det var meget høje. Vi var på intet tidspunkt blevet gjort opmærksom på højden og da vi begge i hus standen er under 1,80 m vil en bordplade højde på 1 m være helt forkert. Vi fik mod en meget høj ekstra betaling sat højden ned til 90 cm.
Efterfølgende var vi meget tilfredse ind til en sommerdag i 2021 hvor der skulle bages boller for første gang.
Vi har valgt en Vedligeholdes fri Dekton Kelya bordplade. Desværre efterlod bolledejen en stor skjold på ca. 45 x 40 cm som vi ikke kunne få væk med noget som helst.
Vi fik pladen skiftet fordi den af ukendt årsag var revnet og havde ingen problemer i den henseende.
Et par skrammer i væggene og noget puge der skulle fjernes, men ellers ingen ting. God service.
Men der blev så sagt at pladen skal renses og efterbehandles et par gange om året. Og her er det så at filmen knækker for så er Dekton Kelya pladen jo ikke vedligeholdelses fri.
Vi har forsøgt at finde en løsning og en kompensation for at vi er blevet mis informeret og har købt en vare der ikke svare til vores forventninger hos Rotpunkt Horsens. Det er dog ikke lykkes.
Og derfor har vi har henvendt os og betalt for en sagen hos Byggeretsankenævn. Mest fordi det er forkert at sige at noget er vedligeholdes fri og så skal det alligevel behandles. Vi har givet rigtig mange penge for den bordplade, 1 tredel del af køkkenets pris.
I første omgang ville Rotpunkt gerne sammenarbejde, De er ikke medlem af håndværker Byg garantien (Det burde vi naturligvis have tjekket) og derfor ikke forpligtet til at sammenarbejde.
Efter at der var kommunikeret igennem Byggeriets ankenævn valgt Rotpunkt at trække sig og så er der kun den mulighed at gå i retten for at afgøre sagen. Vi valgte at sige, at det ikke var vores ønske. Det vil være en for stor mundfuld for os.
Derfor skrives denne anmeldelse i dag, for at gøre opmærksom på at man kan ske at skulle behandle en Dekton bordplade. Og fordi vi føler os snydt og vi syndes at vi skulle have haft pengene retur for den bordplade der bestemt ikke var noget vi havde købt, hvis vi havde kendt til at den skal renses og behandles hvis vi bager boller.
Vi har efterfølgende fået udleveret 2 produkter af Rotpunkt Horsens. Noget isopropanyl som skal afrense pladen og til efterbehandling noget Q-Action.
Vi vil til vær en tid anbefale køkken fra Rotpunkt, der har et bredt udvalg og I Horsens en bred viden og rigtig gode ideer som vi ikke selv kunne se og det TAKKER vi for, vi er meget glade for vores køkken.
nyt køkken
Jeg har nu haft mit nye køkken i10 dage og det er rent fornøjelse,hele processen har været en god oplevelse og jeg er blevet hjulpet godt igennen.Dyktige montører der ved hvad de laver.Jeg er så glad og tilfreds ,alle som har set mit køkken roser det .Tak
Fantastisk Service
Fantastisk Service!
Der bliver lyttet til ønsker og kommet med gode råd 👍🏽
Rotpunkt, Aalborg
Super god service og vejledning omkring køb af køkken fra Nikolaj i Rotpunkt Aalborg.
Rotpunkt, Køge
Skal i ha’ nyt bad eller køkken, bør i vælge Rotpunkt, Køge.
Det gjorde vi!
I okt. 2020 gik vi på udkig efter et nyt køkken og to nye badeværelser. Vores hus skulle renoveres og vi havde derfor muligheden for, at begynde helt fra bunden og med en rød tråd gennem det hele. Fra det sekund vi trådte ind i Rotpunkt’s flotte butik i Køge, følte vi os taget ved hånden, af Karsten. Det er jo selvsagt et stort valg at træffe, når man skal vælge noget så vigtigt, som huset’s hjerte og to badeværelser. Hvis og når vi blev i tvivl om farver, materiale og andet, så kunne vi altid få hjælp. Vi følte os aldrig til besvær, hvis vi kom med “dumme” spørgsmål og Karsten var også god til at guide os i praktiske løsninger og fortælle os, hvad vi skulle være opmærksomme på, hvis vi kom med idéer til indretningen af køkkenet. Hvad der så godt/fancy ud, var nødvendigvis ikke praktisk i dagligdagen. Karsten var også en god sparringspartner for vores håndværkere, som altid bare kunne kontakte ham, hvis de havde brug for hjælp til opsætningsarbejdet.
Nu er vi i mål, køkkenet er blevet et drømmekøkken, som vi er mega glade for og badeværelserne er også lige som de skal være. Så derfor kan vi 100% sige god for Rotpunkt og deres dygtige personale.
Karsten får den største ros af os!!!
Rotpunkt Køge
Super god og professionel service fra KARSTEN BOSTRØM
Jeg kan helt klart anbefalde Rotpunkt køkkenet i køge, vi har bestilt et nyt flot pragtfuld køkken til vores hus, og har hele vejen igennem forløbet fået en fantastisk service og oplevet imødekommende fra Karsten, hvis nogen af jer for brug for nyt køkken, og I er i tvivl, hvem i skal vælge, kan Rotpunkt køkken absolut anbefaldes.
God service, god kvalitet, god pris
Rotpunkt. Super kvalitet, der fremstår eksklusiv, og så er det bæredygtigt.
Kan helt klart anbefale et køkken fra Rotpunkt. Super kvalitet, der fremstår eksklusiv, og så er det bæredygtigt.
Kasper har ydet en fantastisk service, og har været god til at lytte til vores behov, og hermed komme med gode ideer, og muligheder, indenfor vores økonomiske ramme. Kasper har i hele forløbet fulgt op på, at vi var tilfredse
Vi er utrolige glade for det færdige resultat og det opfylder helt klart alle vores forventninger.
Utrolig flot køkken og god service
Vi har fået en utrolig flot og stilet køkken fra Rotpunkt. Vi valgte Rotpunkt på Østerbro, og fra første til sidste besøg har Helle været utrolig professionel og hjælpsom. Helle har hjulpet os rigtig meget, selv i weekenden kommer hun på hjemme besøg. Vi er meget tilfredse, og vil til enhver tid anbefale alle at vælge et Rotpunkt køkken.
Rotpunkt kan varmt anbefales..
Vores store husrenoveringsprojekt er blevet det smukkeste hus beklædt med Rotpunkts gode håndværk i både køkken, bryggers, entre og bad. Vi er super glade og taknemmelige over den professionelle service vi har fået både ifm. design og indretning i ovenstående rum og omkring korrespondancer og levering.
Kvaliteten er tårnhøj og deres løsninger er gennemførte.
Rotpunkt kan varmt anbefales, specielt Århus afdelingen hos Jesper Purkær.
Er blæst helt bagover af glæde
Vi stod for at skulle udskifte vores pæne, men 20 år gamle køkken. Og som tidligere sælger i andre køkkenbrands var jeg virkelig i tvivl om hvem der skulle have vores ordre…lige indtil vi fik et hint om ROTPUNKT.. vi tog kontakt til ROTPUNKT Århus, og vi var meget spændte..Team Jesper Purkær/Marie Louise/Tommy bar os smukt og sikkert igennem fra start til slut. Opmåling, behov, fremvisning, ordre, og montering.
Nu står vi med resultatet, og det er for VILDT!! De fedeste korpus, lækre fronter/skuffer, alt “lige i skabet”.
Sender fuldt hus på stjerner til ROTPUNKT Århus🤩
Fantastisk oplevelse og super dygtig køkken ekspert.
Vi har for nyligt modtaget vejledning og køkken fra Rotpunkt i Aalborg. Her har indretningskonsulent Nikolaj Dowsett hjulpet os så godt igennem hele processen og fået designet et køkken vi nu nyder at bruge store dele af tiden i.
Nikolaj kom derudover med ideer vi ikke selv havde tænkt over, og som nu er blevet bærende dele af køkkenet. Hvilket vi er vildt glade for.
Der har været mulighed for flere møder, så vi var helt sikre på designet, og Nikolaj har været ude og følge op på nogle af de ting der skulle ekstra styr på.
Det er virkelig et kvalitetskøkken og levering, opsætning har fungeret så godt og til tiden. De har desuden formidlet kontakt til bordplade firma, da nogle ekstra ting skulle styr på ift. dette.
Så KÆMPE anbefaling herfra til Rotpunkt og i særdeleshed Nikolaj Dowsett for hjælp, vejledning og design.
Verdens lækreste køkken!
Efter et kikset forsøg på et køkkendesign hos en anden leverandør, kom vi i trygge hænder ved Nikolaj Dowsett i RotPunkt Aalborg. Nikolaj lyttede til vires behov og ønsker, og var på med ideer og tanker. Inden længe havde vi os verdens lækreste køkken, både i design og kvalitet!
Axel monterede det og det kunne ikke have været i bedre hænder 🙏🏼
Skulle vi lave nyt køkken igen, ville jeg uden tvivl vælge Nikolaj til at lave det igen 👌🏻
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Herfra 🙌🏼
Når kun det bedste, er godt nok
De varmeste anbefalinger til Rotpunkt i Køge, som har leveret & monteret nyt, stort køkken hos os.
Inden vi tog hul på projekt nyt køkken, besøgte vi flere køkkenbutikker, men Rotpunkts tyske kvalitet fangede hurtig vores opmærksomhed og vi blev ved med at vende tilbage til, at Rotpunkt skulle være vores nye køkken.
Rotpunkt har den der ekstra lækkerhed, som vi ønskede og søgte - og det har ikke skuffet!
Dertil at hele processen fra valg og design af køkken, levering, montering og små bump på vejen (hvilket kun kan være at forvente med så mange ting der skal gå op i en højere enhed) har servicen været på et yderst højt niveau, og vigtigst - servicen har været med en oprigtig interesse for kun os og vores køkken.
De mange gode oplevelser i hele processen, er gode minder, der smitter af på vores glæde og valg af vores nye Rotpunktkøkken.
De absolut bedste og varmeste anbefalinger til Morten fra Rotpunkt i Køge, som var manden i vores køkkeneventyr. TAK!!
Aalborg rotpunkt
Vi kan klart anbefale Aalborg Rotpunkt og ikke mindst deres rådgiver Nikolaj, der fra start til slut var en super dygtig og behagelig vejleder. Hans kompentente rådgivning og gode råd fra egen erfaringer hjalp os til at få vores drømmekøkken i dag. Til sidst vil vi rose Rotpunkt for deres tilgængelighed mht. spørgsmål både i hverdag og weekender.
Behagelig og kompetent køkkenfirma
Købte køkken hos Rotpunk, Aalborg inden sommerferien og er mere end tilfredse med hele forløbet.
Den indledende kontakt og besøg fra Rotpunkt var behagelig og inspirerede, og Nikolaj Dowsett, som er indretningskonsulent, havde en masse gode idéer og løsninger til vores køkken.
Monteringen af køkkenet gik mere eller mindre smertefrit. Et par forsinkelser, som ikke var Rotpunkts skyld, forhalede det, men stadig meget rimeligt.
Hele vejen igennem havde vi en god dialog med Nikolaj Dowsett, som altid var til at få fat i.
I dag er vi mere end tilfredse til køkkenet og der har ikke været behov for at kontakte Rotpunkt om mangler.
Ville uden tvivl købe fra dem igen.
Fantastisk oplevelse med Rotpunkt Aarhus
Vi har købt køkken via Rotpunkt Aarhus og sjældent har jeg oplevet så god service kombineret med en stor faglighed. Vores sælger Flemming har en fantastisk stor viden om hvad der fungerer og ikke fungerer og har hjulpet os med at få den perfekte løsning som passer til vores behov. Derudover har Flemming bare en helt fantastisk energi som smitter og han yder en fantastisk service.
Jeg kendte ikke Rotpunkt ret god tidligere men er kæmpe fan. kvaliteten er i top og der er virkelig kræset om detaljerne. De største anbefalinger herfra.👍
Et kæmpe tak til Karsten hos Rotpunkt i Køge.
Vi har været så glade, for at Vi har købt køkken og badeværelses møbler igennem rotpunkt i Køge.
Karsten og Morten gør det til en hel fornøjelse og man føler sig meget velkommen og mødt.
Karsten var super god til at hjælpe inspirere til valg af køkken og bade møbel🙏
Og stort tak til Morten for at guide, ved opsætning og løsninger.
Tak til jer Rotpunkt og helt specielt jer i Køge.
5 velfortjente stjerner til Karsten i Køge
Køkkenbutikker ligner hinanden og tilbyder overvejende det samme, men hos Rotpunkt i Køge var vi heldige at møde Karsten.
Med sin ligefremme, lune og ærlige tilgang er han nem at kommunikere med, god til at spørge ind og en dygtig sparringspartner. Karsten er tålmodig og har en fin situationsfornemmelse, han lover aldrig mere end han kan stå inde for og overholder sine aftaler.
Kvaliteten af et Rotpunktkøkken er absolut i orden - vi er meget glade for vores velfungerende og smukke køkken og kan varmt anbefale jer at ringe til Karsten i Køge hvis køkkenet står til udskiftning.
Rotpunkt København
Vi købte køkken hos Rotpunkt for ca 1 år siden, og er fortsat meget glade for det.
Vi fik super og nærværende rådgivning, fin tegning og sparring om muligheder i et lille københavner køkken, hvor plads er en mangel.
Rigtig god kvalitet, og lækker helhedsløsning.Vi føler vi har fået et luksuskøkken, og det lykkedes sågar at få plads til skuffeopvasker og et lille vinkøleskab.
Efter køkkenet var færdig, kom de forbi og tjekkede, at alt var som det skulle være, og for at sikre vi var tilfredse. Vi køber gerne et køkken hos Helle og Rotpunkt på Østerbro igen.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.