Wat een waardeloze schijt app betaal…
Wat een waardeloze schijt app betaal voor een jaar en ineens werkt niks meer zoals het was en zij al mijn offline routes weg blijf ver weg van deze app waardeloos
Bijzonder slecht. En dat is zachtjes uitgedrukt. Wilde me gaan oriënteren en dacht dat die 7 dagen 'gratis proef' daarvoor geschikt zou zijn. Je moet sowieso al een account aanmaken. En betalen ook. Kwam erachter dat er na een 1 euro-cent afschrijving er ook afgeschreven was voor een Premium, kosten €14,99. Heb Routiq meteen gemaild, want persoonlijk contact is er niet bij. Account en zelf opzeggen is een onmogelijkheid gebleken. Pas na tig mails over en weer. Niet goed voor je humeur en een fijne dagtocht, mocht dat je plan zijn geweest. Nu vond ik het gelijk al een waardeloos systeem, bugs enz voordat ik er überhaupt iets simpels van kon maken tijdens een korte inkijk.
Heb Routiq meteen gemaild dat ik het dezelfde dag geannuleerd heb- dus duidelijk gemaakt t per direct te willen stoppen. En gezegd dat ze de €14,99 terug moesten storten die ze inmiddels wilden afschrijven. Ik zag dat bij mijn afschrijvingen. Heb dat direct gestopt bij mijn bank en 't stond op dat moment in afwachting- status. Heb m'n bank ingelicht over hun werkwijze. Die vertelden me dat ik 1 dag nog moest wachten en als 't alsnog afgeschreven zou worden ze in actie zouden komen. Heb Routiq daarover ook geïnformeerd en ze (Routiq) aangemaand t bedrag terug te storten en mij een bevestiging te sturen dat al mijn gegevens die in hun systeem staan te verwijderen en ik niets meer met hun te maken wil hebben incl.hun naar vernepperij zijnde praktijken.
Ik kreeg in eerste instantie een mailtje terug dat ze ivm de vakantie periode wat later pas konden reageren. Daar heb ik natuurlijk geen boodschap aan.
Toen m'n bank erbij gehaald inclusief bijbehorende correspondentie.
Naar aanleiding daarvan kreeg ik prompt een mail van Routiq of t geld teruggestort was en zo niet ze dat direct zouden doen en mijn gegevens enz. ook niet meer in hun systeem zouden staan. Account is dan pas verwijderd. Zelf verwijderen is niet mogelijk, ook al staat dat wel bij hun voorwaarden. 'T geld had ik toen met dank aan m'n correspondentie en vriendelijke medewerkers van m'n bank gelijk op de rekening staan en mijn bank heeft hen gelijk geblokkeerd op mijn rekening. Mochten ze het 'per ongeluk' een volgende x het alsnog willen proberen is dat nu onmogelijk.
Heb nog nooit zo'n erbarmelijke ervaring meegemaakt op dit gebied, terwijl t toch iets aangenaams zou moeten zijn of een leuke hulp bij wat routes. Het tegendeel is in alle opzichten aan de orde.
Maar mijn blik op de natuur blijft daarentegen fijn.
Mijn emailadres waarop ik de proef periode wilde aangaan met een bijbehorende smartphone voor dit soort aangelegenheden is een ander emailadres dan mijn algemene email-account.
Op Google maps en andere platforms geef ik, veelal waar dat nodig of interessant kan zijn informatieve reviews.
Routes sowieso niet te vinden door omschrijving. Ik had elders een nummercode gevonden en door die in te voeren kon ik de route vinden.
Ik kon niet op navigeren drukken zonder de premium versie te moeten kopen. Ofwel, gratis niet te gebruiken.
Inmiddels twee abonnementen zijn er geïncasseerd want het eerste abonnement werd ik steeds eruit gegooid! Dus op opnieuw afgesloten want er is totaal geen contact met de klantenservice mogelijk en via contactformulier met klacht nooit een reactie gekregen!
Resultaat beide abonnementen nu opgezegd!! En een slechte review levert dit op.
VERSCHRIKKELIJK BEDRIJF trap niet in hun leugens ze willen je oplichten en het bedrijf mag er voor betalen neem nooit een abonnement hier als bedrijf zijnde
Ik kan onmogelijk mijn abonnement opzeggen. Routiq helpt je niet echt, verwijst je door naar je account, maar daar lukt het vervolgens niet om op te zeggen.
Knop 'delete' waarmee je vlgs hen definitief opzegt, werkt gewoon niet.
Zeer onaangenaam. Wat nu?
Routiq heeft visueel dezelfde planner als Route.nl, beide "powered by Routiq", maar de Routiq planner (waar ik helaas een abonnement op heb) is slechter.
Minder knooppunten en heel raar qua plannen, zo kan ik niet van Haarlem station direct wandelen naar het hofje van Staat, wat fysiek gewoon kan.
Heel raar en eigenlijk slecht.
Het is onmogelijk om jouw contract op te zeggen. Mail wordt niet beantwoord, telefonisch niet bereikbaar. Sluit geen abonnement af!!!!
Waarom telkens inloggen op mijn vaste computer?
Zeer irritant.
Waarom zijn de routepunten om de gebruikte of gemaakte route niet meer zichtbaar. Dit is echt een vervelende achteruitgang.
Telefonische contact ook niet meer mogelijk.
Zie me genoodzaakt om een andere aanbieder te kiezen.
PAS OP!!!! OPLICHTING !!!
OPZEGGEN VAN JE LIDMAATSCHAP IS VRIJWEL ONMOGELIJK.
ZE SCHRIJVEN GEWOON STEEDS GELD VAN JE REKENING AF!
OPLICHTERS
Route.nl werkte prima. Routiq waardeloos, kan geen omliggende knooppunten tonen op kaart. Kaartje met knooppunten is niet meer beschikbaar. Waarom deze verandering?
Waardeloos. Route.nl was prima. Nu gaat het constant mis. Dubbele afschrijving van jaarabo. Met veel gedoe hersteld en een week later " geen toegang neem een abo". Mail gestuurd, uiteindelijk werkt het weer. Vraag voor hoelang.....
Eerder schreef ik een review, waarin ik de mening van anderen deelde over de bereikbaarheid van de klantenservice. Maar, door het gebruik van een goed mailadres (mag hier helaas niet getoond worden) kon ik op dezelfde dag al mijn vraag beantwoord krijgen. M.i. kun je je abonnement gewoon automatisch per jaar voor weinig geld laten verlengen. Lekker makkelijk. Dit in reactie op een reviewer die daarover klaagde.
De app werkt bij mij wel en ben er ook tevreden mee. Echter kan ik geen knooppunter kaartje meer printen. Dat is niet zo'n ramp, maar ik kan nergens hun klantenservice bereiken. En dat vind ik dan weer super slecht.
Peter
Geen website helpdesk of telefoon nr , steeds weer opnieuw je abonnement moeten herstellen…wat een puinhoop begin er niet aan
Ik probeer mijn account op te zeggen, maar krijg steeds een foutmelding. Er is geen klantenservice: geen emailadres of telefoonnummer waar ik terecht kan.
Waarom kan ik niet meer op jullie ap ik heb in juni gewoon betaald
Ik heb op 20 en 30 mei 2022 feedback gevraagd omtrent fouten in opgeslagen routes tijdens navigatie. En nadat ik de naam van opgeslagen fietsroutes heb aangepast door de datum vooraan te zetten blijken alle routes dubbel in de lijst voor te komen en nog steeds op willekeurige volgorde. Echter op beide feedback verzoeken krijg ik geen antwoord. Waarna ik op 8 juni 2022 een 3e feedback verzoek heb verzonden met de vraag om uiterlijk vóór 11 juni 2022 te reageren op mijn eerste 2 feedback verzoeken. Maar helaas weer geen reactie. Ik word er moedeloos van !