Roxx bike Reviews

4,3

Mijn Roxx JX via een fantastische aanbieding kunnen kopen, met mooie korting en gratis slot. Bij ontvangst goede uitleg en tips gekregen. Ook vooraf en naderhand worden vragen via WhatsApp snel en he... Toon meer

wat een ongelofelijke slecht bedrijf. ik wacht al weken op een lader (Februari besteld)zodat ik een fiets kan verkopen, en heb nog steeds niks geleverd gekregen. Update: wat een onzin. je bent... Toon meer

Anderhalve week geleden gebeld of ik de dag erop mocht langskomen. 's-nachts antwoord dat we in de middag langs konden komen. Sympathieke, relax-te eigenaar (+vriendin Roxx); er bleek er eentje per di... Toon meer

De fiets is keurig rijklaar bezorgd aan huis. Zoon is erg blij met de fiets. De service ook top! Mijn dochter haar e-bike had ik besteld bij een ander online webwinkel, nooit meer! Onbereikbaar en gee... Toon meer

1. Fietsenwinkel
  2. Fietsenmaker
  3. Fietsaccessoirewinkel
  4. Fietsservices

Roxx Bike stelt zonder compromis elektrische fietsen samen die elke dagelijkse uitdaging met gemak aankunnen. Ons streven: een fiets in het leven roepen waarmee je met zekerheid en comfort snel en moeiteloos jouw dagelijkse reis vooruit maakt.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

36 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik heb de fiets nu meer dan een half jaar,

Ik heb de fiets nu iets meer dan een half jaar, elke keer weer zit ik met een grote glimlach op mijn fiets. Geweldige fiets alleen is de voorvering een beetje bonkig. Past ook nog eens geweldig bij mij in de gang na enkel het inklappen van het stuur. Iedereen die er even op rijd wil er ook 1.

18 mei 2022

Prima geregeld

Ze doen wat ze zeggen en komen afspraken na! De fiets is helemaal zoals ik wens mede omdat ze meedenken.

18 mei 2022

Een zeer tevreden klant hier

Een zeer tevreden klant hier! Mijn oog viel op deze fiets nadat ik ze steeds vaker in de stad zag. Op afspraak even langs geweest bij de winkel voor een testrit en ik was om. Hij fietst echt heerlijk, is naar alle wensen aan te passen en je klapt hem zo op om hem in je achterbak van je auto te vervoeren. Hij fietst erg soepel ondanks de robuuste banden. De batterij gaat lang genoeg mee als ik hem heb opgeladen.

Ik kocht een e-bike omdat ik van mijn scooter af wilde maar dit is een goede keuze gebleken.
Ik ben helemaal verliefd geworden op mijn Roxx!

13 mei 2022

Fantastische fiets

Fantastische fiets. Snel, wendbaar. Ik ben klein, 1,57m. Bij testrit was een fiets met lage zadelpen niet aanwezig. Jammer. Het duurde bijna 3 weken voordat fiets werd geleverd. Mandje ontbrak maar wordt nagestuurd. Communicatie via app gaat snel maar niet altijd even effectief. Duidelijke handleiding ontbreekt. Je kunt er direct heerlijk mee fietsen maar het is wel puzzelen hoe je bv zadel moet klappen om accu op te laden. Achterlicht zit in meegeleverd tasje maar vraag me af of ik die correct heb gemonteerd. Bij testrit goed naar al dit soort zaken kijken bespaart veel gepuzzel. Jayden is wel heel behulpzaam. Fiets fietst heel licht. Heb eerste uur moeiteloos 15 km gefietst met regelmatig op en afstappen. Wat startersproblemen maar een absolute aanrader. Zonder de probleempjes 5 sterren.

12 mei 2022

Had een slechte review achter gelaten…

Had een slechte review achter gelaten over de bezorg tijd van de fiets. Er is wel contact met mij opgenomen. En de fiets is binnen de afgesproken termijn geleverd. Moet efe rect gezet worden. Ico

29 april 2022

Dik tevreden👌🏾

Fiets besteelt en binnen een week binnen gekregen
Prima service reageert snel op vragen, ben dik tevreden met mijn nieuwe stoere fiets.
Roxx bike top👌🏾

23 april 2022

Top!

Vandaag een testrit gemaakt met de RX1, fantastische ervaring! Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg en kon terecht met al mijn vragen. Gelijk besteld en kan niet wachten tot ik lekker kan toeren.

22 april 2022

Super tevreden

Wat een mooie en stoere fiets! Roxx bikes belooft kwaliteit en dat leveren ze ook echt. Via whatsapp netjes contact en advies gehad. Met mijn lengte van 1.58m is de G1 perfect voor mij. Zeer krachtige batterij en eenmaal gewend aan de knopjes om de ondersteuning te regelen fietst hij echt fantastisch. Hij heeft zelfs heel fijne richtingaanwijzers achter. Ik ben dik tevreden met mijn Roxx bike.

14 april 2022

Goeie fiets en top service

Vanaf het 1e contact via de app een super snelle en goeie service.
De fiets is super cool en heeft me echt verrast.
Tijdens het transport is er een onderdeel beschadigd maar na 1 app naar Roxx bike hebben ze meteen een nieuw onderdeel geregeld.

Kortom tot nu toe gewoon helemaal top!

9 april 2022

Top fiets

Levering was rond 2 weken, en nu zoveel plezier van.

Updates van het bedrijf zijn fijn! En wens ze vee succes met de nieuwe winkel.

8 april 2022

Roxx Rocks!

Goede ervaring tijdens het testrit en de fiets is geweldig, wel even wennen maar dat is met alle fietsen. Bestellen online was makkelijk met veel betaal mogelijkheden, ikzelf koos voor in3. Levering was al heel snel. Ben heel blij met de fiets en de service!

4 april 2022