Opsøgende og lynhurtig levering. Jeg skulle have graveret på et Georg Jensen pilleæskehjerte og havde skrevet i beskrivelse hvad jeg ønskede. Jeg blev kontaktet for at sikre at de fik lavet præcist... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fantastisk service hurtig levering og varer lever 100% op til mine forventninger. Jeg var lidt sent ude med at bestille en gave og blev bekymret for om den kunne nå frem tiden. Bestilte onsdag modt... Toon meer
Jeg har netop modtaget mine to Georg Jensen hjerte-nøgleringe med gravering, som skal bruges til Mors Dag, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Her er hvorfor jeg giver 5 store stjerner:... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Flot produkt, hurtig og præcis levering. Vi bestilte en bordflagstang, med gravering, blot 3 dage senere varden meldt klar til afhentning i pakkeboksen. Flagstangen har tydelig gravering, af både t... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
PERSONLIGE GAVER I DANSK DESIGN Gratis Gravering I hjertet af København – nabo til Dronningen – finder du vores hyggelige butik. Vi sælger unikke gaver i dansk design af høj kvalitet og med en skøn historie bag. Det er lige her du finder vores lille universe hvor vi er stolte af, at kunne præsentere Dansk Design i verdensklasse. Vi har nøje udvalgt Danske brands, som har en historisk historie bag sig, miljøvenlige produkter og eller bære et kongeligt og eventyrligt præg med sig. Vores mission er at sælge produkter, som er af dansk design, høj kvalitet, historisk og som vil kunne gå i generationer. Vi ønsker at der skabes et minde og en forbindelse mellem produkt og modtageren. Vi sælger produkter som kan bruges til alle anledninger og til alle aldre. Vi har produkter som kan gives fra før man kommer til verden, den første fest, studenter, brylluppet, højtideligheder, bedsteforældrene, firmagaver og meget mere. Du har som noget helt unikt mulighed for gratis at få graveret på de fleste af vores varer. Det kan være navn, datoer, citater, digte, hilsner, lykønskninger og meget mere. At få eller give en gave som er af dansk design og har en historie bag sig er altid en gave værd, og ved at produktet kan personliggøres, gør at man altid vil beholde det og have et minde. Vi glæder os til at betjene dig herinde eller i vores fysiske butik i Amaliegade København K.
Contactgegevens
Amaliegade 26, kl, 1256, København K, Denemarken
- kontakt@royalgravering.dk
- royalgravering.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Simpelthen bare fantastisk
Simpelthen bare fantastisk, har købt en 4 - 5 gange og helt perfekt hver gang og hurtig levering

Antwoord van Royalgravering
Jeg er meget positiv over hvor hurtig…
Jeg er meget positiv over hvor hurtig og smukt royal gravering er. Absolut ikke sidste gang jeg handler der.
Jeg bestilte min vare onsdag kl 23:20 og modtog min pakke med posten fredag 10:44.
Helt perfekt og med den smukkeste gravering præcis som jeg bestilte.
Jeg er meget taknemmelig :-)

Antwoord van Royalgravering
Bestilte Georg Jensen børneservice…
Bestilte Georg Jensen børneservice incl. indgravering, så fantastisk flot og gav rigtig meget glæde.

Studenterarmbånd
Ang. knyttet studenterarmbånd. Skiltet er så lille, at man ikke kan læse teksten mens et reklamenavn fylder mere på pladen. Selve armbåndet føles som plastik. Jeg mener ikke, det er de 300 kr værd og jeg har ikke lyst til at give det væk som tiltænkt. Jeg har for en uge siden skrevet reklamation til butikken uden svar.
Jeg har nu modtaget mail fra butikken. De accepterer en returnering og jeg kan få mine penge tilbage. Det synes jeg er fin service.

Super flot indpakning
Super flot indpakning. Og den er så flot graveret det vedhæng der hænger som til og fra kort

Antwoord van Royalgravering
Jeg var virkelig kommet i knibe og…
Jeg var virkelig kommet i knibe og skrev derfor til dem sent om aftenen i torsdags ang. en dåbsgave med gravering som jeg allerede skulle bruge inden søndag. Der kom lynhurtigt svar om at de ville gøre deres bedste. Jeg modtog pakken i dag lørdag ved middagstid 💪🏻👏🏻🙏🏻 det er fanme god service ❤️ TUSIND TAK ❤️

Antwoord van Royalgravering
Fantastisk service hurtig levering og…
Jeg var lidt sent ude med at bestille en gave og blev bekymret for om den kunne nå frem. Sendte en mail til Royal Gravering og fik svaret 5 minutter efter at de nok skulle sørge for at jeg modtog den i tide. Bestilte onsdag modtog fredag 🥰 virkelig dejligt. Handler der gerne igen og i får mine varmeste anbefalinger

God og hurtig service
Det fine bestik med indgravering var allerede klar til afhentning dagen efter
Virkelig god service
Meget flot og inspirerende butik

Min varmeste anbefaling
Jeg besøgte forleden butikken med min mor for at bestille flere varer der skulle indgraveres. Ejeren af butikken udførte formidabel service, da hun både gav sig tid til at vejlede om produkter, skrifttyper osv. Hun gav sig god tid og viste os eksempler på skrifttyper på de forskellige varer. Vi bestilte flere varer og modtog dem virkelig hurtigt. Resultatet var virkelig flot! Det er absolut ikke sidste gang vi handler hos Royalgravering.dk

Faktastisk oplevelse
Virkelig god oplevelse at handle jos Royal gravering, bestilte på nettet og min vare var til afhentning næste dag og var udført præcis som jeg havde bedt om, så fint, vil helt sikkert handle her igen. Virkelig god betjening i butikken ved afhentning.

Antwoord van Royalgravering
Hurtig og let oplevelsen.
Hurtig og let oplevelsen.
Ringede til Royal Gravering over telefonen da jeg havde nogle sprøgsmål om hvad det kunne lade sig gøre.
Her fik jeg hurtig besvaret mit spørgsmål og hjælp til hvordan jeg skulle formulere min ordre online, så dette ville kom ud som ønsket. De havde lavet min ordre og sent den for en dag, Vil helt klart bruge dem igen en anden gang,

George Jensen flag
Har købt George Jensen flag med inskriptioner som dåbsgave. Den er bare så fin og glæder mig til at aflevere gaven.

Antwoord van Royalgravering
Super fin service og gravering
Super fin service og hurtig levering.
Jeg havde bestilt en Georg Jensens juleuro 2025 med gravering, og resultatet var smukt, og modtageren blev rørt 🤗

Antwoord van Royalgravering
Bestilte. 2 varer 29.4.25 leveret 1.5.2025, Meget fine varer, med gratis gravering, jeg er meget, meget tilfreds.

Super betjening
Super betjening, super hurtig levering og super resultat! Kæmpe anbefaling herfra!

Antwoord van Royalgravering
Super flot gravering og gode priser
Super flot gravering, gode priser og hurtig levering. Vil handle her igen.

Antwoord van Royalgravering
Dårlig kvalitet på produkt med mange ridser!
Vi bestilte et Georg Jensen flag med gravering som dåbsgave, og stor ros skal lyde for både den hurtige behandling og levering.
Desværre er det måske liiiige gået lidt for stærk. Selve graveringen er rigtig fin, men foden på flaget er desværre meget ridset. Det er ærgerligt, for det tager fokus fra den ellers flotte gravering. Det er lidt en skuffelse, når man bestiller en særlig gave og forventer, at kvaliteten lever op til brand og prisen.
Ærgerligt med de mange ridser - og det trækker virkelig ned i den samlede oplevelse! Øv!

Virkelig professionel service
Virkelig professionel service.
Jeg sendte en mail mandag aften fik svar 2 min efter selvom klokken var tæt på 21.00. Hurtig levering så alt i alt helt perfekt service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwoord van Royalgravering
Topkarakterer til Royalgravering og…
Topkarakterer til Royalgravering og lidt til ! Meget hurtig ekspedition, fra dag til dag og ligeledes hurtigt levering. Graveringen står så flot og det helt rette sted på emnet!
Mine varmeste anbefalinger til Royalgravering

Antwoord van Royalgravering
Lees meer over geverifieerde reviews.