Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Opsøgende og lynhurtig levering. Jeg skulle have graveret på et Georg Jensen pilleæskehjerte og havde skrevet i beskrivelse hvad jeg ønskede. Jeg blev kontaktet for at sikre at de fik lavet præcist... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service hurtig levering og varer lever 100% op til mine forventninger. Jeg var lidt sent ude med at bestille en gave og blev bekymret for om den kunne nå frem tiden. Bestilte onsdag modt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

​Jeg har netop modtaget mine to Georg Jensen hjerte-nøgleringe med gravering, som skal bruges til Mors Dag, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! ​Her er hvorfor jeg giver 5 store stjerner:... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot produkt, hurtig og præcis levering. Vi bestilte en bordflagstang, med gravering, blot 3 dage senere varden meldt klar til afhentning i pakkeboksen. Flagstangen har tydelig gravering, af både t... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Cadeauwinkel
  2. Decoratie- en interieurwinkel

Geschreven door het bedrijf

PERSONLIGE GAVER I DANSK DESIGN Gratis Gravering I hjertet af København – nabo til Dronningen – finder du vores hyggelige butik. Vi sælger unikke gaver i dansk design af høj kvalitet og med en skøn historie bag. Det er lige her du finder vores lille universe hvor vi er stolte af, at kunne præsentere Dansk Design i verdensklasse. Vi har nøje udvalgt Danske brands, som har en historisk historie bag sig, miljøvenlige produkter og eller bære et kongeligt og eventyrligt præg med sig. Vores mission er at sælge produkter, som er af dansk design, høj kvalitet, historisk og som vil kunne gå i generationer. Vi ønsker at der skabes et minde og en forbindelse mellem produkt og modtageren. Vi sælger produkter som kan bruges til alle anledninger og til alle aldre. Vi har produkter som kan gives fra før man kommer til verden, den første fest, studenter, brylluppet, højtideligheder, bedsteforældrene, firmagaver og meget mere. Du har som noget helt unikt mulighed for gratis at få graveret på de fleste af vores varer. Det kan være navn, datoer, citater, digte, hilsner, lykønskninger og meget mere. At få eller give en gave som er af dansk design og har en historie bag sig er altid en gave værd, og ved at produktet kan personliggøres, gør at man altid vil beholde det og have et minde. Vi glæder os til at betjene dig herinde eller i vores fysiske butik i Amaliegade København K.

4,9

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering. Bestilte en dåbsgave med gravering tirsdag og onsdag eftermiddag kunne jeg hente varen i pakkeshop. Super flot gravering !

25 maart 2025

Kære Annemette.

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 💫
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både servicen, leveringshastigheden og graveringen. Det betyder meget for os at vide, at dåbsgaven blev som ønsket – og endda nåede frem på rekordtid!

Tak fordi du valgte Royal Gravering – vi håber at få lov til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Virkelig god service.

Virkelig god service. Jeg ringer lidt optimistisk til virksomheden tirsdag, hvor vi skulle bruge en dåbsgave med indgravering om søndagen samme uge. Virksomheden gik på ferie samme tirsdag, men ville lave varen klar og afsende direkte efter telefonopkaldet. Vi havde varen 1-2 dage efter med den fineste indgravering. Vi bruger meget gerne Royalgravering igen.

11 maart 2025

Kære Louise

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟

Vi er virkelig glade for, at vi kunne hjælpe dig med dåbsgaven – også selvom det var med kort varsel og lige op til ferie. Det glæder os at høre, at både servicen og graveringen levede op til dine forventninger, og at gaven nåede frem i tide.

Det betyder meget for os, at du vil bruge Royal Gravering igen – og vi ser frem til at hjælpe dig næste gang!

God påske til dig.

The best recommendations

I ordered a cake spatula with engraving Tuesday afternoon, and received the package Wednesday evening. Fantastic level of customer service, both telephone conversation, delivery and quality.

I give my best recommendations.
Claus Jacobsen

12 maart 2025

Thank you so much for your wonderful feedback, Claus! 🙏

We are truly delighted to hear that you had a great experience with Royal Gravering – both with our service, the engraving, and the fast delivery. It means a lot to us to know that we met your expectations.

Thank you for choosing us – and for your kind recommendations! We hope to assist you again in the future.

Best regards,
Team Royal Gravering

Bestilte et hvidguld kors den 23

Bestilte et hvidguld kors den 23. Februar 2025 og fik meddelelse om at korset var afsendt og ordre gennemført, pengene trukket, så vidt så godt, senere samme dag fik jeg en sms om at det alligevel ikke var på lager men ville komme på lager igen sidst i marts eller først i april, hm lidt underligt når den lige var afsendt og penge trukket. Ringede til jer og fik at vide, at I faktisk havde et liggende, så det ville blive sendt til mig. Korset kom hurtigt og I havde givet mig en fin kæde med, tak for det. Lidt rodet ordre men flinke medarbejdere, derfor 4 stjerner.
Hej igen, tak for jeres nye besked, er da ked af jeg ikke gav jer 5 stjerner, men blev lidt forvirret omkring levering og eventuel afhentning, må sige, som tidligere skrevet, at alt andet fungerede perfekt, meget smukt kors og så fin kæde I sendte med, uden beregning, ville da give jer 5 stjerner i dag og også anbefale jer til andre. God påske hilsen Inger-lise

23 februari 2025

Kære Inge-Lise

Tak for din besked.
Vi håber han kan bruge det fine kors du har købt, for det er virkelig fint og ja svært at skaffe. Vi har haft mange samtaler omkring dit køb og korset som ikke var på lager. Vi skaffer det hjem til dig gennem vores leverandør som siger de har det på lager. Som vi også giver dig besked på over telefon at det er på vej og vi gør alt klar til at kunne sende lige når det kommer med fragtmanden. Det bliver så forsinket en dag som vi også giver dig besked på. Og her kan jeg godt forstå du bliver forvirret. Men det kommer dagen efter og vi sender det til dig samme dag. Som undskyldning for dags forsinkelse giver vi dig unden beregningen en kæde med til korset som vi ved du skulle ud og købe et andet sted.
Det lykkes det hele i sidste ende og jeg kan godt forstå du synes det blev rodet. Men vi gør altid alt hvad vi kan, men når der er andre ind over som fragten fra vores leverandør, et lager der ikke passer og så fragt igen til vores kunde, så er der desværre bare ting vi ikke er herre over. Så fuldt forstårligt at du ikke er helt tilfreds.
Tillykke med ham og god påske til dig.

Service

Super service. Perfekt gravering og hurtigste levering nogensinde. Jeg vil helt bestemt give min varmeste anbefaling til nær og fjern.

4 februari 2025

Kære Charlot

1000 tak for dine pæne ord, og hvor er vi glade for at du er tilfreds med det hele for. Mest af alt tak fordi du vil anbefale os, det er mere end vi kan ønske os. Tak for alle dine stjerner, de betyder mere end du ved.

God påske til dig.

Sødeste Ollieelefant med indgravering

Sødeste Ollieelefant med indgravering. Personlig henvendelse ang. indgraveringen. Hurtig ekspedition og levering i fineste æske! Tak!

21 februari 2025

Kære Ulla

1000 tak fordi du ville dele din oplevelse med os herinde. Det er virkelig pænt af dig og tak for hver en stjerne du har givet os, hver og en er vi taknemmelige for. Vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang igen.

God Påske

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ingen finger at sætte på noget

Flot arbejde de laver, nem hjemme side og hurtig levering

20 februari 2025

Kære Pernille

Mange tak for dine 5 stjerner. Det er vi så utrolig glade for. Og endnu mere tak fordi du ville finde herind og dele din oplevelse med os og andre. Vi ved det kræver tid at gøre, så af hjertet tak for det.

Mange Royale Hilsner Natasja

Hurtigt og fejlfrit.

Bestilte kl. 11.00 og næste dag kl. 12.00 kunne jeg hente flagstangen i Hirtshals flot graveret som bestilt.
Helt ok.

13 februari 2025

Kære Evald

Mange 1000 tak for hver en stjerne og fordi du ville bruge din tid på at dele din oplevelse herinde. Det betyder så meget for os, at du som kunde er tilfreds med vores arbejde. Så endnu engang TAK for din bestillingen og din tid herinde.

Alt forløb perfekt

Alt forløb perfekt. Nemt at handle

7 februari 2025

Kære Aase

1000 tak fordi du ville finde tid til at dele din oplevelse herinde. Det betyder SÅ meget for os. Og mange tak for alle dine stjerner. Dem er vi så glade for. Rigtig god aften til dig.

Royale Hilsner

Kan varmt anbefales.

Har modtaget vare med super fin gravering. Positiv oplevelse. Vender gerne tilbage.

5 februari 2025

Kære Karina

Mange tak for alle dine stjerner som vi sætte så utrolig meget pris på. TAK !!!
Dejligt at du var tilfreds med vores gravering. Vi glæder os til at lave mere for dig næste gange. Tak til dig.

MEGET FLOT GRAVERING

Det er 2. Gang jeg har bestilt Kay Bojesens Årsfugl hos Royal Gravering.
Flot præcis gravering på halen.... Sååååå flot begge gange 🤩🤩
Det er IKKE sidste gang jeg handler der.

5 februari 2025

Kære Leila

Hvor er det dejligt at høre at du har handlet hos os før og stadig er tilfreds. Den er også så fin Kay Bojesen Årsfugl 2025, og hvor er det godt at høre at du synes om vores gravering på fuglen tak for det. Af hjertet tak for hver en stjerne og hvert et ord du gav dig til til at dele med os herinde.
Vi ser frem til at lave noget mere for dig næste gang. TAK for dig.

Royale hilsner

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering, konkurrencedygtige priser og smukke graveringer. Dette er anden gang, jeg bestiller fra Royalgravering, og det bliver bestemt ikke den sidste.

22 januari 2025

Kære Emma

Åh mange mange tak. Først fordi du ville dele din oplevelse herinde, vi ved det kræver tid at gøre, så 1000 tak for det Emma.
Tak for de flotte ord om os og vores arbejde, det er vi glade for. Og til sidste af hjertet tak for alle dine stjerner, hver og en er vi så glade for.
Vi glæder os til at lave mere for dig ved en anden særlig lejlighed. Tak for det hele fra dig.

Altså ♥️♥️♥️♥️♥️jeg må bare sige

Altså ♥️♥️♥️♥️♥️jeg må bare sige, fuldstændig fantastisk service, jeg tror ikke jeg har oplevede mere omsorgsfuld hurtig service nogen andre steder.
I får den bedste anbefaling og den største tak for jeres interesse i at lige netop min gave blev perfekt ♥️
Bestilling:sen aften
Opringning fra gravør, for at få fuld forståelse for mit ønske: morgenen efter bestilling
Pakke modtaget: dagen efter
Og så står graveringen super skarp og bedre end jeg kunne have ønsket mig på alle 4 pakker.
Jeg tillader mig at råbe ud til alle jeg kender, at I kan jeres kram

TAK

7 januari 2025

Kære Lotte

Tusind tak for din utrolig flotte anmeldelse! ♥️ Det betyder alverden for os at høre, at du har haft en så god oplevelse med vores service. Vi sætter en ære i at levere personlig og hurtig service, så det glæder os virkelig, at vi kunne hjælpe med at gøre din gave helt perfekt.

Din ros om graveringen og vores opmærksomhed på detaljerne varmer meget, og det er præcis sådanne tilbagemeldinger, der motiverer os til at fortsætte med at levere vores allerbedste hver eneste dag.

Vi er også taknemmelige for, at du deler din oplevelse med dem, du kender – det er den største kompliment, vi kan få! Endnu en gang tak for din tillid, og vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang.

Mange Royale Hilsner Natasja

Imponerende kundeoplevelse.

Nærværende og god kommunikation hele vejen igennem. Professionel og venlig kommunikation. Varen var indpakket meget flot.

10 december 2024

Kære Carsten

Glædelig jul og 1000 tak for din anmeldelse herinde og mange tak for hver en stjerne du gav os. Det er vi så utrolig taknemmelig for. Jeg håber at gaven bragte glæde.

Godt nytår til dig 🌟

Hurtig og kvalificeret betjening

Meget kvalificeret og hurtig betjening
Tak for den fine og hurtige ekspedition - dagen blev reddet med den fineste gravering i en hjerte bonbonniere. Gaven faldt i god jord, og vi kommer helt sikkert igen. Stor anbefaling herfra.

18 december 2024

Kære Pia

1000 tak fordi I valgte at komme forbi butikken i Amaliegade og købte den personlige og fine gave. Jeg var mere end glad for at I kom forbi. Det er altid en ære at få lov til at hjælpe med at give en gave til en særlig anledning.

Tak for hver en stjerne, de betyder så meget♥️

Rigtig glædelig jul til jer

Royal Hilsner

Fantastisk virksomhed

Jeg plejer at få lavet et stykke personligt julepynt til mine børn hvert år, men i år havde jeg fuldstændig glemt det. Jeg faldt over Royal Gravering og kunne se at de har hurtig levering.

Jeg havde dog aldrig troet at de allerede ville være der dagen efter, da det jo er med en personlig gravering.
Da jeg havde valgt et stykke julepynt som ikke havde plads til det jeg gerne ville have skrevet, skrev de straks en sms og vejledte mig til et stykke der kunne bruges og som jeg også kunne lide.
Jeg er meget imponeret over Royal Gravering, lige fra bestillingen og til jeg sad med forsendelsen i hånden som indeholdte både vingummier og en personlig hilsen.
Tusind tak! Det var en fornøjelse og I fortjener hver en stjerne og jeg gav jer gerne flere.

20 december 2024

Kære Malene

Af hjertet tak for din bestilling og endnu mere tak for din besked herinde. Det er de bedste julegaver vi kan få inde i Amaliegade. Du skal også have ros for at være åben og forståelig under processen af din bestilling. Vi elsker når vi kan gøre jer glade og opfylde jeres ønsker og mest af alt når det lykkes som her. Vi ønsker dig og dine den bedste 🎄 jul.

Endnu en gang tak for dig som kunde og tak for hver en stjerne 🌟 Vi er meget taknemmelig .

Royale hilsner

Enestående kundeservice

Enestående kundeservice. Jeg har i sidste time bestilt 2 personlige ting med gravering. Spørgsmål hertil blev besvaret ASAP og på en sød og forstående måde. Royal Gravering får alene derfor 5*. Resten er op til GLS, og det er uden for deres hænder. Anbefales, og bestiller helt sikkert igen. Tak<3

20 december 2024

Meget tilfreds!

Jeg var i går nede og hente mine to George Jensen hjerte med gravering til mine to veninder, og hvor er de yndige! Godt arbejde og klasse service!

13 december 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Gravering af hjertet ligner slet i kke…

Gravering af hjertet ligner slet i kke det på det viste eksempel. Eksemplet er et almindelig buttet hjerte med almindelig kant som hjerter normalt bliver lavet, men graveringen er en meget tynd graveringen af et meget tyndt og aflangt hjerte uden særlig bue i hjerte formen. Det er i begge Georg Jensen produkter. Jeg har slet ike lyst til at give dem som gaver.

12 december 2024

Hej Charlotte

Hvor er vi kede af at høre dette. Vi kan dog slet ikke se dig i vores system. Vi retter altid op på fejl eller utilfredshed med gravering. Så ring eller send os en mail, så finder vi ud af det.
Georg Jensen hjerterne er som de er hvert år så dem kan vi desværre ikke ændre formen på. Men kontakt så er vi klar til at hjælpe dig så du bliver glad og får lyst til at give en gave.

Royale hilsner Natasja

Lees meer over geverifieerde reviews.