Dramatisch! 2 weken geleden bestelling geplaatst tracking gegevens laat alleen zien “wachten op gegevens” Ik heb wel een trackingnummer, maar dat toont alleen bestelling gereed op 15 september en vand... Toon meer

Helaas ook hier geen product of update terwijl ik mijn product al 11 dagen geleden besteld heb (#35088). Ook geen reactie op mijn mail. Ik check vaak eerst Trustpilot voordat ik een product bestel maa... Toon meer

Normaal ben ik altijd voorzichtig, maar deze keer helaas niet genoeg. Wat een vergissing om met dit zogenaamde 'bedrijf' zaken te doen! Hoewel hun KvK-registratie in Rotterdam staat (Karel Doormanstra... Toon meer

Misleiding! De beoordeling die de site lijkt te hebben via Google word gemanipuleerd door alleen de 4 en 5 sterren reviews te gebruiken. Levertijd is veeeeeel langer dan aangegeven. Spul word niet... Toon meer

1. Dierenverzorgingswinkel

Ruffy staat voor mooie, kwalitatieve, praktische en duurzame producten voor jou en je hond! Met daarnaast een uitstekende ervaring voor de klant en 24/7 ondersteuning zijn we de go to website voor jouw hondenspullen!

1,5

Zeer slecht

Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord

1,5

Alle reviews

26 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Waardeloos

Waardeloze troep. Onze hond had alle bestelde speeltjes binnen een uur compleet uit elkaar getrokken.
De aangeboden garantie wordt niet nagekomen en als je een klacht hebt, moet je die indienen in China, terwijl ze zelf in Rotterdam zijn gevestigd. Koop het niet, want klanten worden compleet belazerd. Het is een grote schande.

De reactie van Ruffy zegt veel over het bedrijf. Bijna 11 maanden (!!!) na de geplaatste review wil men oplossing zoeken. De klantenservice is van hetzelfde niveau als de producten.

26 januari 2025

Beste Henk,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat het speelgoed niet standhield en dat het garantieproces frustrerend en onduidelijk aanvoelde.

We begrijpen hoe teleurstellend het is als een product niet aan de verwachtingen voldoet, vooral als het gaat om de veiligheid en het plezier van uw huisdier. We erkennen ook dat het lastig kan zijn om door een internationaal retourproces te moeten navigeren, en we herzien dit intern om de manier waarop we omgaan met klachten en garantieclaims te verbeteren.

Uw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons te identificeren waar we het beter moeten doen. Als u openstaat om dit op te lossen, zouden we de mogelijkheid op prijs stellen om uw zaak te onderzoeken. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer zodat we een goede oplossing kunnen bieden.

Nogmaals bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht.

Wat een vreselijke oplichters

Wat een vreselijke oplichters. Koop er nooit iets!

23 januari 2025

Beste Emmeke,

Het spijt ons te horen dat u zich zo voelt. Het is nooit onze bedoeling dat een klant zich misleid of teleurgesteld voelt, en we betreuren het dat uw ervaring tot deze indruk heeft geleid.

We nemen alle feedback serieus en zetten ons in om onze service en communicatie te verbeteren. Als u ervoor openstaat, zouden we de gelegenheid op prijs stellen om uw zaak te onderzoeken en een resolutie aan te bieden. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we verder kunnen onderzoeken.

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het helpt ons te identificeren waar we het beter moeten doen.

Ruffy Store Support Team

Anti trektuig voor hond besteld maat XL…v

Anti trektuig voor hond besteld maat XL krijg helaas een S.
Op mijn vraag hoe ik het artikel kan retourneren en omruilen krijg ik geen antwoord. Telefonisch is het te druk dus ze nemen niet op.
Waardeloos die service.
Plaatsen review lukt ook niet via mail omdat de code die ik krijg niet werkt

23 januari 2025

Beste Marcia,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat u de verkeerde maat heeft gekregen en niet de ondersteuning heeft gekregen die u nodig had om deze op te lossen.

We begrijpen hoe frustrerend het is wanneer een eenvoudige uitwisseling moeilijk wordt en wanneer communicatiekanalen niet de hulp bieden die u verwacht. Dit is niet het serviceniveau dat we willen leveren, en we herzien deze zaak intern om zowel onze ordernauwkeurigheid als onze klantenondersteuning te verbeteren.

Als u nog steeds openstaat om dit op te lossen, zouden we de mogelijkheid op prijs stellen om u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer en een korte beschrijving van het probleem, zodat we een goede oplossing kunnen bieden.

Nogmaals bedankt voor je feedback. Het helpt ons onze klanten te verbeteren en beter van dienst te zijn.

Tussenhandel

Honden mand.
Helaas ben ik er ook achter gekomen dat dit een tussen handel is die goed verdient aan producten die ik zelf ook bij temu had kunnen bestellen. Goede leerschool, met mooie Nederlandse website,voortaan beter opletten.Maar ruim 30 euro meer betaald, dan bij temu. Komt het alsnog uit China. Zucht en de hoes is ook niet afritsbaar, dus
niet te wassen.

6 januari 2025

Beste Hanneke,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed en dat het prijsverschil en de productkenmerken teleurstellend waren.

We begrijpen hoe belangrijk het is dat klanten vertrouwen hebben in de waarde en kwaliteit van hun aankoop. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, willen we een samengestelde selectie aanbieden met betrouwbare service en duidelijke productinformatie. Uw feedback over de niet-verwijderbare dekking en prijzen is met ons team gedeeld om toekomstige vermeldingen te helpen verbeteren.

We waarderen uw eerlijkheid en hopen dat we uw vertrouwen de volgende keer met een betere ervaring kunnen terugverdienen.

Oplichters!

Heb bij hun een halsband voor mijn hond besteld. Nooit iets ontvangen. Tracking code is ook waardeloos. Wat mij betreft zijn het ontzettende oplichters.
Jammer! Maar misschien kan ik anderen bewaren om de fout te maken en bij hun te bestellen.

21 januari 2025

Beste Jugoutlu,

Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling niet is aangekomen en dat de trackinginformatie niet nuttig was. We begrijpen hoe frustrerend en teleurstellend deze ervaring moet zijn, en we betreuren het dat deze tot zo'n negatieve indruk heeft geleid.

Dit is niet het serviceniveau dat we willen bieden. We herzien deze zaak intern en zouden de mogelijkheid waarderen om deze correct op te lossen. Als u er voor open staat, neem dan contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we het kunnen onderzoeken en een oplossing kunnen bieden.

Bedankt voor je feedback. Het helpt ons te verbeteren en zorgt ervoor dat we de juiste stappen nemen om onze klanten beter van dienst te zijn.

KOOP HIER NIET

1 ster is al te veel voor dit bedrijf. Een hoop leugens en/of standaard antwoorden als je een vraag stelt. Is onderweg/is kwijt etcetera. Ik verwacht dat de goede ervaringen niet echt zijn aangezien er zoveel fout gaat. In december besteld en nog steeds niets ontvangen. Was kwijt en zonder overleg hebben ze een nieuwe toegestuurd maar wel met de kanttekening dat de levertijd weer opnieuw gaat lopen. Dus liegen over waar de bestelling is om zelf zo meer tijd te krijgen om (veel te laat ) te leveren.

ADVIES KOOP HIER NIET OOK OMDAT DE PRODUCTEN HEEL ERG TEGEN VALLEN. KWALITEIT IS TRIEST

En dan 9 maanden later er op reageren en om een oplossing vragen. Ben benieuwd met welke oplossing/tegemoetkoming jullie komen

20 januari 2025

Beste Frank,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen en dat onze communicatie niet aan uw verwachtingen voldeed.

We begrijpen hoe frustrerend het is om vage of herhaalde updates te ontvangen zonder een duidelijke resolutie, vooral wanneer ook de productkwaliteit tekortschiet. Dit is niet de ervaring die we voor onze klanten willen, en we bekijken uw zaak intern om te begrijpen wat er mis is gegaan en hoe we kunnen verbeteren.

Als u ervoor openstaat, zouden we de mogelijkheid op prijs stellen om uw bestelling te bekijken en een goede oplossing te bieden. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat wij u direct kunnen helpen.

Nogmaals bedankt voor je feedback. Het helpt ons te identificeren waar we het beter moeten doen.

Ruffy Store Support Team

Wat zijn jullie een stel oplichters…

Wat zijn jullie een stel oplichters alles komt uit china staat ook nergens vermeld dat het zo is . Wacht al 14 dagen op een vlooienband mensen koop hier niks dropschippers bedrog oplichters

D hendriks

20 januari 2025

Beste Dees,

Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling niet is aangekomen en dat uw ervaring tot zo'n sterk gevoel van frustratie en wantrouwen heeft geleid.

We begrijpen hoe teleurstellend het is om te wachten op een product zonder duidelijke updates, en we betreuren het dat onze communicatie en transparantie niet aan uw verwachtingen voldeden. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, willen we betrouwbare service en nauwkeurige informatie bieden over onze producten en levertijden.

Als u nog steeds openstaat om dit op te lossen, zouden we de mogelijkheid op prijs stellen om uw bestelling te bekijken en een oplossing te bieden. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat wij u direct kunnen helpen.

Bedankt voor je feedback. Het helpt ons te identificeren waar we moeten verbeteren.

Ruffy Store Support Team

Bij ruffy anti blafapparaatje gekocht

Bij ruffy anti blafapparaatje gekocht. Wilden het dezelfde dag terug sturen.........heb contact gehad met ruffy ze boden me eerst 20%korting aan. Heb duidelijk gemaakt dat ik het product terug wilden sturen,ze boden me weer korting aan 30%. Terug sturen gaat blijkbaar dus niet,waar blijft hun 100 dagen om ruilgarantie waardeloos bedrijf,ik raad niemand aan om hier wat te bestellen. Je bent je geld dus kwijt( 44,95)

Beste Monique,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat uw retourverzoek niet is behandeld zoals verwacht en dat onze communicatie onduidelijk en frustrerend aanvoelde.

We begrijpen hoe teleurstellend het is als een product niet aan uw behoeften voldoet en het retourproces niet het beleid weerspiegelt dat u had verwacht. Het is onze bedoeling met de proefperiode van 100 dagen om flexibiliteit te bieden, en we betreuren het dat dit niet uw ervaring was. Uw feedback is gedeeld met ons team om te helpen de manier waarop we met retouren omgaan te verbeteren en ervoor te zorgen dat ons beleid consistent wordt toegepast.

Als u nog steeds openstaat om dit op te lossen, zouden we de mogelijkheid op prijs stellen om u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we uw zaak kunnen bekijken en een goede oplossing kunnen bieden.

Ruffy Store Support Team

Op de site staat dat je 100 dagen de…

Op de site staat dat je 100 dagen de tijd krijgt om iets terug te sturen.Op hun site staat alleen een Nederlands adres. Dan krijg je mail dat je 20% retour krijgt en dat je dan niet naar het postkantoor hoeft. De volgende dag 30% retour maar als je daar niet voor kiest moet je pakketje naar China op eigen kosten??? Ik wordt dus belazerd door hun website waar niks staat over naar China sturen. Mensen koop niks meer bij deze website. Er staat toch duidelijk kareldoormanstraat 384K, 3012 GR in Rotterdam. Hoezo China ?????

Beste Hans,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat het retourproces niet aan uw verwachtingen voldeed en dat de verstrekte informatie misleidend aanvoelde.

We begrijpen hoe frustrerend het is om onverwachte terugkeeromstandigheden onder ogen te zien, vooral wanneer de website een Nederlands adres vermeldt. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, willen we ons beleid duidelijk en eerlijk maken. Uw feedback is gedeeld met ons team om de transparantie te helpen verbeteren en ervoor te zorgen dat onze retouropties consistenter worden gecommuniceerd.

Koop hier niet!

Wordt besteld bij ali of temu en voor meer dan het dubbele verkocht. De levering duurde dan ook ruim 3 weken. Gelukkig wel binnen gekregen dus dat is dan nog de mazzel. Kwam er pas achter nadat ik besteld had. Had 2 dezelfde hondenkussens op temu kunnen kopen voor het geld dat ik betaald heb. Koop hier dus niks!

Beste Nanda,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat het product niet voldeed aan uw verwachtingen op het gebied van prijsstelling en levertijd.

We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om een prijsverschil te ontdekken na het plaatsen van een bestelling, en we betreuren het dat onze leveringstijdlijn uw teleurstelling heeft vergroot. Hoewel we met internationale leveranciers werken, willen we een samengestelde selectie en betrouwbare service bieden. Uw feedback helpt ons te identificeren waar we moeten verbeteren, vooral rond transparantie en waarde.

We waarderen uw eerlijkheid en hopen dat we uw vertrouwen in de toekomst kunnen terugverdienen met een betere ervaring.

Hele slechte comunicatie

Hele slechte comunicatie, ik heb 3 honden alle drie reageren ze niet op het apparaat.
Ook klantenservice reageeet slecht mensen aub niet kopen
Het werkt echt niet

Super dat jullie nu 10 maanden later reageren.

7 januari 2025

Beste Ri,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat het apparaat niet werkte zoals verwacht voor uw honden en dat onze klantenservice niet de ondersteuning bood die u nodig had.

We begrijpen hoe frustrerend het is als een product geen resultaten oplevert en communicatie ontbreekt. Dit is niet de ervaring die we voor onze klanten willen, en we bekijken dit intern om zowel de productprestaties als de servicekwaliteit te verbeteren.

Als u ervoor openstaat, stellen we de mogelijkheid op prijs om uw zaak te onderzoeken en een oplossing te bieden. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat wij u direct kunnen helpen.

Nogmaals bedankt voor uw feedback — het helpt ons te verbeteren.

Ruffy Store Support Team

Na een paar dagen nog steeds m’n…

Na een paar dagen nog steeds m’n bestelling niet binnen. Dacht ga eens googelen… blijkt het gewoon een tussenpersoon te zijn die zijn producten op AliExpress of dergelijke bestelt en door stuurt. Mensen wees gewaarschuwd.!!

14 januari 2025

Lieve,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat uw bestelling nog niet is aangekomen en dat ons bedrijfsmodel als een verrassing kwam.

We begrijpen hoe frustrerend het is om te wachten op een levering zonder duidelijke updates. Hoewel we met internationale leveranciers samenwerken om een breed scala aan producten aan te bieden, willen we transparant zijn over ons proces en betrouwbare service bieden. Uw feedback helpt ons te identificeren waar we moeten verbeteren, vooral rond communicatie- en leveringsverwachtingen.

Als u openstaat om dit op te lossen, stellen we de mogelijkheid op prijs om uw bestelling te bekijken en u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer.

Komt uiteindelijk uit china

Komt uiteindelijk uit china
Yerwijl je denkt een nederlandsproduct te ontvangen
En geduld moet je hebben....

11 januari 2025

Beste Corinne,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat de oorsprong van het product en de levertijd niet aan uw verwachtingen voldeden.

We begrijpen hoe belangrijk transparantie is bij het online bestellen en we betreuren het dat onze communicatie mogelijk niet duidelijk heeft gemaakt dat sommige producten rechtstreeks van onze internationale leveranciers worden verzonden. Hoewel we een samengestelde selectie willen aanbieden via een Nederlands platform, benadrukt uw feedback de behoefte aan duidelijkere informatie en betrouwbaardere leveringstermijnen.

We stellen het op prijs dat u de tijd neemt om uw gedachten te delen, zodat we kunnen verbeteren.

12/11/2024

12/11/2024
Bestelling halsbanden x2
Nooit ontvangen.
Dit gemeld en betaling geblokkeerd.
Uiteindelijk na 7 weken toch een pakket.
Te klein
Proberen terug te sturen.
Proberen u te overtuigen met 30% korting
Ik weiger zelf de retour naar China te betalen.
Gisteren hebben ze gemeld dat ze niet meer zullen reageren op mijn mails .
Dus ik heb gratis 2 te kleine halsbanden
Niks nl Chineese zooi

9 januari 2025

Beste Patrick,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen over de vertraging, het maatprobleem en de frustratie over het terugkeerproces en de communicatie.

We begrijpen hoe teleurstellend het is om weken te wachten op een bestelling, alleen om items te ontvangen die niet passen en vervolgens te worden geconfronteerd met onverwachte retourvoorwaarden. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, willen we duidelijke informatie en eerlijke service bieden. Uw feedback belicht gebieden waar we moeten verbeteren, vooral rond het meten van nauwkeurigheid, retourtransparantie en klantenondersteuning.

Als u nog steeds openstaat om dit op te lossen, stellen we de mogelijkheid op prijs om u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we uw zaak kunnen bekijken en een goede oplossing kunnen bieden.

Nogmaals bedankt voor uw feedback die ons helpt het beter te doen.

Ruffy Store Support Team

Kinderen of honden onderdrukken is STOM

Zou je je kind een anti-huil of praatband omdoen? Dat als het gaat praten of huilen hij/zij/het een hoge piep hoort en dan maar stopt met huilen/praten? Nee toch.
Dus zoiets hoor je ook niet te doen met een hond.
Een winkel waar ze zulke spullen verkopen is een ONBETROUWBARE raadgever. Beter bij een andere winkel dan je spullen kopen

9 januari 2025

Beste Henca,

Bedankt voor het delen van je perspectief. We begrijpen en respecteren dat meningen over trainingstools —, vooral die met betrekking tot geluids- of gedragscorrectie, sterk verschillen en sterke gevoelens oproepen.

Ons doel is om een reeks producten aan te bieden die sommige eigenaren van gezelschapsdieren nuttig vinden in specifieke situaties, maar we erkennen dat niet elk product geschikt is voor elke hond of aansluit bij de waarden van elke eigenaar. Uw feedback is belangrijk en helpt ons na te denken over de soorten producten die we aanbieden en hoe we ze presenteren.

We stellen het op prijs dat u de tijd neemt om uw zorgen kenbaar te maken.

Drie onverwoestbare speeltjes gekocht

Drie onverwoestbare speeltjes gekocht. Binnen 5 minuten kapot. Is gewoon bagger rechtstreeks uit China niet kopen wat een rommel.

7 januari 2025

Beste Lammert,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat het speelgoed hun beschrijving niet heeft waargemaakt en zo snel is gebroken.

We begrijpen hoe teleurstellend het is om producten te ontvangen die niet aan de verwachtingen voldoen, vooral wanneer duurzaamheid een belangrijk verkoopargument is. Uw feedback is gedeeld met ons productteam om de kwaliteit en nauwkeurigheid van de aanbieding te beoordelen. We willen items aanbieden die veilig, betrouwbaar en duidelijk beschreven zijn, en we betreuren het dat dit niet uw ervaring was.

Als u openstaat om dit op te lossen, stellen we de mogelijkheid op prijs om u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we uw zaak kunnen bekijken en een oplossing kunnen bieden.

Nogmaals bedankt voor je feedback. Het helpt ons te verbeteren.

Ruffy verkoopt troep van AliExpress

Ruffy verkoopt troep van AliExpress. Dus je zit een eeuwigheid te wachten op je bestelling. Oneerlijke verkoopmethoden.

10 december 2024

Lieve,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze winkel u teleurgesteld en misleid heeft gemaakt.

We begrijpen hoe frustrerend het is om langer dan verwacht te wachten op een bestelling en te voelen dat de productkwaliteit of sourcing niet duidelijk werd gecommuniceerd. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, willen we nauwkeurige productbeschrijvingen, eerlijke prijzen en betrouwbare service bieden. Uw feedback is belangrijk en helpt ons te identificeren waar we moeten verbeteren, vooral rond transparantie en leveringsverwachtingen.

Als u ervoor openstaat, stellen we de mogelijkheid op prijs om uw bestelling te bekijken en een resolutie aan te bieden. Neem gerust contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer.

Ruffy Store Support Team

Ik ben er weer ingestonken

Ik ben er weer ingestonken. Zich voordoen als een Nederlandse site, Nederlands mailadres, Nederlandse contactpersonen, Nederlandse verzendorganisaties. Maar uiteindelijk komt het tóch uit China! Voldoet het niet en wil je je geld terug dan moet je het terugsturen naar China met track & trace!! á € 26,-!!
Pure oplichting dus. Ja, je mag het houden, krijg je 30% korting. Uiteindelijk ben je dan goedkoper uit dan terugsturen en gooi je € 25,- in de prullenbak.
Maar ik kan alleen boos zijn op mezelf dat ik er weer ben ingetrapt.

6 januari 2025

Beste Inge,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons echt te horen dat u zich door het retourproces en de oorsprong van het product misleid en gefrustreerd voelde.

We begrijpen hoe teleurstellend het is om een lokale dienst te verwachten en dan te worden geconfronteerd met onverwachte internationale terugkeervoorwaarden. Hoewel we samenwerken met wereldwijde leveranciers, willen we onze klanten duidelijke informatie en eerlijke opties bieden. Uw feedback belicht belangrijke gebieden waarop we moeten verbeteren, vooral rond transparantie en de bruikbaarheid van ons terugkeerbeleid.

We waarderen uw eerlijkheid en betreuren het dat deze ervaring zoveel frustratie heeft veroorzaakt. Als u ervoor openstaat, kijken we graag naar uw zaak en bieden we ondersteuning. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer.

Ruffy Store Support Team

Niet bestellen tenzij je engelen geduld hebt

Waardeloze organisatie
Duurt eeuwig elke keer deze week deze week
Nou Ruffy dit was 1malige zodra het hopelijk ooit binnen komt
Mensen bestel niks via ruffy.nl

5 januari 2025

Beste Den,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat de levertijd en de algehele service niet aan uw verwachtingen voldeden.

We begrijpen hoe frustrerend het is om langer te wachten dan verwacht, vooral als updates onduidelijk of vertraagd zijn. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, willen we realistische leveringsschattingen en responsieve ondersteuning bieden. Uw feedback belicht gebieden waar we moeten verbeteren, vooral rond communicatie en betrouwbaarheid.

Als u ervoor openstaat, stellen we de mogelijkheid op prijs om uw bestelling te bekijken en hulp te bieden. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer.

Nogmaals bedankt voor je feedback. Het helpt ons beter te doen.

Ruffy Store Support Team

Het is niet wat het lijkt

Scharen trimset besteld. Slechts 3 scharen gekregen i.p..v. 4 . De beloofd 3 e books zaten er niet bij. De Levertijd was 3 x zo lang als gezegd. Was niet te traceren. Achteraf is het spul uit China dus veel te duur betaald. Bedrijf leek Nederlands en oké met garantie beloftes. Had beter zelf kunnen bestellen bij Ali express of Temu. Was ik een stuk goedkoper uit geweest.

3 januari 2025

Beste Mariaschepenens,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling onvolledig is aangekomen, langer heeft geduurd dan verwacht en niet aan uw verwachtingen voldeed op het gebied van waarde en transparantie.

We begrijpen hoe frustrerend het is om minder items te ontvangen dan beloofd en vertragingen op te lopen zonder duidelijke tracking. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, willen we nauwkeurige productvermeldingen, realistische leveringsschattingen en betrouwbare service bieden. Uw feedback belicht gebieden waar we moeten verbeteren, vooral rond de nauwkeurigheid en communicatie van de vervulling.

Nogmaals bedankt voor je feedback. Het helpt ons beter te doen.