Al meerdere keren bij Ruralidays geboekt en steeds tot tevredenheid. Wat je op de foto's ziet is wat je krijgt, en de prijs ligt een stuk lager dan bij andere verhuurorganisaties. Fijn dat de website... Toon meer
Fantastisch platform om de mooiste huizen te huren in Andalusië. Wij hadden een geweldig huis met een adembenemend uitzicht. Het is een echte aanrader, wij hebben in ieder geval erg genoten!
You’re invited to join the community of satisfied customers on Ruralidays.com’s official Trustpilot page. Since 2009, our mission has been to connect travelers from around the globe with over 2,700 carefully selected villas in southern Spain. Each property combines comfort, style and authentic Andalusian charm, ensuring you a unique and unforgettable experience. Book your perfect holiday home today and take the first step toward turning the dreams you’ve been imagining into reality. Behind this project stands a dedicated team of more than twenty professionals representing seven different countries, all united by one passion: Andalusia and everything it offers its visitors. Our staff—hailing from Mexico, Argentina, Germany, Italy, and, of course, Spain—brings cultural and linguistic richness to every aspect of our service. From personalized assistance during the booking process to insider tips on the best routes, restaurants and hidden gems, each team member shares a deep love for the land we call home. At Ruralidays, we believe that the key to a memorable holiday lies in the warmth and commitment of those who assist you. That’s why we maintain clear, open communication, listening to your needs and adapting at every turn. Join the thousands of travelers who have already trusted us and rate your experience on Trustpilot: your feedback is essential for helping us improve and continue sharing the beauty of Andalusia with the world.
YOUR SECURITY MATTERS TO US

Pl. Villa de Castelldefels, 1, 29006, Málaga, Spanje
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
we boekte al paar jaar bij deze firma en ja telkens goede communicatie , alsook fijne woningen en alles liep correct : tot dit jaar weer geboekt in jan en voorschot betaald en toe liep het mis geen bevesting van welk huis welke restbetaling of zo, en niks meer .geen reactie op de mails op telefoon niet te bereiken , is heel wat anders dan jaren voordien ; ik weet niet wat er scheelt maar bij zo'n communicatie heb ik dan twijfels ivm oplichting jammer , ik hoop dat ze snel wat laten weten en dit euvel snel oplossen grts Frank Martens
Reeds jaren via Ruralidays diverse vakantieverblijven geboekt. Steeds tot volle tevredenheid. Alles verloopt duidelijk en probleemloos. Kan derhalve Ruralidays ten zeerste aanbevelen.

Antwoord van Ruralidays.com
Fijn dat de website in het Nederlands is, en ook de correspondentie is bijna altijd in het Nederlands. Er wordt snel op vragen gereageerd. Als we volgende keer in in Andalusië een huisje zoeken kijken we zeker als eerste bij Ruralidays.

Antwoord van Ruralidays.com
De boeking via Ruralidays verliep heel makkelijk. Toen ik ontdekte dat ik per ongeluk de verkeerde accommodatie had geboekt, kon ik direct contact opnemen en werd alles snel en vriendelijk opgelost. De communicatie was soepel en behulpzaam. Prettig dat alles zonder gedoe werd opgelost.

Antwoord van Ruralidays.com
Makkelijke website en redelijke prijzen.
Heb ervaring met vorig jaar met deze organisatie en beviel goed.

Antwoord van Ruralidays.com
Overzichtelijke site. We boeken al 10 jaar bij Ruralidays en alles is zoals beschreven. Ook reageren ze snel en adequaat.

Antwoord van Ruralidays.com
Het huis ligt afgelegen tussen de bergen , je vind er echt rust .
Het is heel Spaans zoals op de foto , heel schoon en netjes.de eigenaar doet er alles aan om het naar je zin te maken, maar zeker niet opdringerig.
Vaak roep hij even of stuurt een foto , waarvan op staat wat hij bracht . Bijv. 2 glazen met uitgeperste jus de orange of klaargemaakte avocado met vis of een grote schaal met vers fruit avocado sinaasappels limoen Citroën knoflook mandarijntjes heerlijk allemaal .
Goeie stoelen om lekker buiten te zitten altijd wel een plekje in de zon.
Genoeg handdoeken lakens en keuken textiel .
Kruiden staan er ook genoeg grote koelkast en vriezer wel handig omdat de winkels niet dichtbij zijn.
Wij gingen naar Coín veel supermarkten .
Je hebt wel een auto nodig.
Als je uit Coín komt zie je bij de rotonde Rio Grande , zeker de moeite om daar doorheen te rijden dat is echt mooi en rustig.
Kortom een prachtige omgeving en heel veel rust.
Wij hebben genoten.
En Sebastián heel erg bedankt voor alle goede zorgen .

Antwoord van Ruralidays.com
Heel duidelijke website, zeer gebruiksvriendelijk. Wij reserveren al jaren via ruralidays en zijn nog steeds even content!

Antwoord van Ruralidays.com
Makkelijk en duidelijk zoeken om je vakantiehuisje te boeken. Ook het boeken zelf is zo gedaan!

Antwoord van Ruralidays.com
Altijd heel fijn om bij Ruralidays een huis uit te zoeken.
duidelijke website, mooie huizen op prachtige locaties en een goede prijs !!
dit is zeker niet onbelangrijk

Antwoord van Ruralidays.com
De site is goed bereikbaar en geeft een goede indruk. Vandaar dat we besproken hebben. We hopen dat het ook allemaal zo mooi is als op de foto's en in de tekst

Antwoord van Ruralidays.com
De website is duidelijk en mooi qua opbouw. Verder zijn de foto's duidelijk en talrijk. Verder een breed aanbod op een professionele website.

Antwoord van Ruralidays.com
Overzichtelijk en helder vertaald in het Nederlands. Plus goede telefonische support nadien.