Eindelijk een shake die wel fijn voelt! Ik krijg vaak last van een opgeblazen gevoel bij eiwitshakes met melk, maar de whey van Saevus Nutrition is echt een gamechanger. Je mixt ‘m gewoon met wat... Toon meer
Goede smaak en werkt uitstekend. Pre-workout voor de voetbal werkte echt heel erg goed tegen spierverzuring en op basis van water vond mijn maag fijn. Wheywater achteraf zorgde voor weinig spierpijn w... Toon meer
Super blij met de producten. Ben een trouwe klant. ik neem dagelijks de Advanced multivitaminen en omega-3 tabletten. Daarnaast gebruik ik voor het sporten de Green active Pre-Workout. Ik merk echt ve... Toon meer
Saevus Nutrition staat voor meer dan alleen gezonde sportvoeding en work-outs. Bewust leven houdt immers niet op bij onszelf. Onze producten worden uitsluitend vervaardigd uit de fijnste en meest kwalitatieve grondstoffen. Ook garanderen wij verantwoord productieproces, recyclebare verpakkingen en duurzame bezorging. Door iedere aankoop wordt bovendien schoon drinkwater beschikbaar gesteld in ontwikkelingslanden. Saevus Nutrition gaat verder waar anderen genoegen nemen. We hebben net zo lang gezocht tot we de perfecte samenstelling vonden. We delen onze passie graag met iedereen, omdat we overtuigd zijn van de werking van onze producten. Bij ieder product vermelden we duidelijk de samenstelling en ingrediënten, zodat er geen twijfel is over waarmee je jouw lichaam voedt. Als sporters willen we morgen altijd beter zijn dan vandaag, sterkere prestaties leveren en goed voor onszelf zorgen. Als jij ons helpt jezelf en de wereld te verbeteren, regelen wij de rest. Join the team! #saevuswater
LUMEYSTRAAT, 21, 2722AN, Zoetermeer, Nederland
- 0627061752
- info@saevus-nutrition.com
- saevus-nutrition.com
Vraagt klanten om een review
Lekker product
Lekker product! Kan ik tenminste wegkrijgen 🙂
Super service en klantvriendelijk.

Antwoord van Saevus Nutrition
Duidelijk, op tijd geleverd en goede kwaliteit.
Op tijd geleverd, gratis extra dingen erbij gekregen, pre-workout en protein powder van goede kwaliteit. Helaas zaten er wat klontjes in mijn pre-workout van vocht dat er toch in was gekomen tijdens het productie proces, maar ik vond het niet storend genoeg om daar een heel probleem van te maken. Zeer goede ervaring dus over het algemeen.

Antwoord van Saevus Nutrition
Goede service en snelle levering
Goede service en snelle levering. Ik heb Saevus Nutrition als heel behulpzaam ervaren. Ze nemen de tijd voor de vragen die je hebt en geven passend advies. Ook de producten zijn heerlijk van smaak en doen hun werk.

Whey water review
Onlangs een pot whey water besteld, lekker smaakje! Makkelijk weg te drinken. Valt niet zwaar op de maag en de levering was lekker snel! Ik zou deze aanraden voor een ieder!

UItstekend product…!!
Levering was uitstekend en het product is ook super.!
De omega 3 is zoals verwachting en heel fijn dat 1 capsule genoeg is voor het dagelijks gebruik.
Hier ga ik vaker bestellen...!
Mvg
Arno

Antwoord van Saevus Nutrition
Snelle levering, goed product en een shakebeker erbij voor mijn eerste bestelling. Super!!

Verrassend lekker!!
Ik ben niet van de eiwitshakes, simpelweg omdat ik het niet kokhalzend ga drinken. Op de sportschool stonden ze van saevus nutrition met samples.
Whey water blueberry/raspberry En de tropical zijn heerlijk om ijskoud te drinken. Net frisse limonade! Ben er blij mee!!

Alles in 1
Snelle levering, goede prijs, vooruitstrevend bedrijf met een duurzame visie en ook nog eens een fijne service. Kortom, een fijne ervaring om je supplementen te kopen en tevens een goede bijdrage te leveren.

Whey Water (mango/Peach)
Lekker en niet te zoet.
Je drinkt het weg als limonade.
Ook lekker door je zelfgemaakte ontbijt smoothie.
Snelle levering en kreeg er een shake beker bij 😁
Ook de multi vitamine en omega-3 neem ik elke dag.
Ik raad het zeker aan. 👍

Antwoord van Saevus Nutrition
Ik drink het letterlijk weg als…
Ik drink het letterlijk weg als limonade! Nog eiwitrijk ook💪

Supersnelle levering Nederland-België
Supersnelle levering Nederland-België. Gratis shaker en samples bij geleverd. Top👌!

Uitstekende service & kwaliteit & verzending
Ik heb vorige week de Green Active Pre-Workout besteld. En om gelijk maar met de deur in huis te vallen: deze bevalt uitstekend! Er zit inderdaad geen cafeïne in, maar de werking zal je zeker voelen; ik merkte bij mijzelf dat ik bijvoorbeeld langer vol kon houden met de oefeningen in de gym. Daarnaast biedt Saevus Nutrition een uitstekende service: verzendkosten waren door een actie gratis en ik werd nog verrast door een gratis shake beker bij mijn bestelling. Zulke service zie je bijna nooit ergens terug, ga zo door :D

Whey water (mango/peach)
Lekker en niet te zwaar voor de maag. Snelle levering + goede verpakking. Kreeg wat extra;s bij (pre-workout testers). Een deel van het geld gaat naar een goed doel (schoon drinkwater). Ook nog creatine bij gekocht. Mixt goed met water! Ik raad het zeker aan.

Antwoord van Saevus Nutrition
De 2e multivitamine pot die ik…
De 2e multivitamine pot die ik aanschaf. Waarom? Omdat het gewoon een hoogwaardige kwaliteit is en goed opneembaar is. Zeker voor mij een must omdat ik een darm kwaal heb en veelal de voedingsstoffen slecht opneem. Oh… en er zitten geen toegevoegde rommel in. Kortom gewoon super!

Echt een geweldig product
Echt een geweldig product!
Ik heb de green active in de smaak orange gekocht, en wat is het een lekkere smaak!😋🍊 Ook doet hij goed zijn werk, ideaal dat er geen caffeine in zit ! AANRADER👍

Top producten
Saevus Nutrition heeft top producten ontwikkeld. Ik heb de active green (orange) en de whey water (peach/mango) geprobeerd. Beide producten zijn zeer goed bevallen. Na maar 4x schudden is alle poeder opgelost. De smaak is erg fris en totaal niet chemisch, dit is een enorm plus punt. De active green bevat geen cafeïne, wat ideaal is omdat ik vaak ‘s avonds train en overdag al genoeg cafeïne binnenkrijg. Hierdoor kan ik na een lange dag toch een extra boost aan mijn training geven. Ik ervaarde een goede pomp en merkte dat ik minder vermoeid was. Ook de service was top! Ik woon in de omgeving en kreeg het product dezelfde dag nog binnen. Saevus Nutrition heeft een zeer tevreden klant erbij!

Antwoord van Saevus Nutrition
Top produkten va goede kwaliteit
Top produkten va goede kwaliteit. Smaak is heerlijk! En binnen 1 dag thuisbezorgd. Dankjewel

Antwoord van Saevus Nutrition
Ik vind het belangrijk om de juiste vitamine binnen te krijgen en hier zit geen rommel in verwerkt
De levering was erg snel,ben er gelijk mee begonnen,en alle vitamine die je nodig hebt zit in deze pil verwerkt..en wat ook fijn is je hoeft er ook maar 1 per dag te slikken.. 😀