SAF PARTNERS ApS Reviews 155

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en god dialog , men vi sluttede med en fornuftig handel - så alle blev glade og tilfreds. Så tusend tak til Sarah for en rigtig god handel , vi vil derfor anbefale andre at tage en god di... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super sød pige, Sofie Hoffman, som dog ikke lykkedes at sælge noget til mig denne gang. Det tog hun ganske roligt, og jeg ser frem til at høre fra hende igen, med gode spændende tilbud. Årsagen til... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har tidlligere købt gavekort hvor oplevelsen var god. Desværre købte vi også gavekort til skrøbelev gods og herefter gik det hele i ged. 1. Umuligt og booke uden at opgradere værelset. 2. E... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hotel
  2. Evenementenmanagementbedrijf
  3. Communicatieadviesbureau
  4. Telemarketingservice

Geschreven door het bedrijf

Vi er en virksomhed der holder til i Århus, som sælger danske hotelophold udelukkende til andre virksomheder

4,4

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Behagelig og venlig telefonsamtale.

Behagelig og venlig telefonsamtale.

Daniel er altid venlig og behagelig og spørger om lov. Han er hurtig til at finde det, som kan interessere en og overholder altid aftaler.

5 mei 2026

Antwoord van SAF PARTNERS ApS

Tusind tak for din anmeldelse, Erika

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med Daniel.

Vi sætter stor pris på dine pæne ord om hans tilgang, og det er dejligt at høre, at du oplever, at han både lytter til dine behov og overholder sine aftaler.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har tidlligere købt gavekort hvor…

Har tidlligere købt gavekort hvor oplevelsen var god.
1. Umuligt og booke uden at opgradere værelset.
2. Ekstra skjulte tillæg. Sommer, weekend, og mad.
Værdien på gavekortet passede ikke på oplevelsen, det kunne købes billigere direkte hos skrøbelev.
Vi gjorde saf partners opmærksomme på problemet .
Deres løsning at sælge nye gavekort, i stedet for at fikse problemet med de eksisterende.
De har gentagende gange ringet efterfølgende hver gang for at sælge nye gavekort.
Når jeg gør opmærksom på eksisterende problem. Ændre samtalen sig til, nu er det pludselig et erfaringsopkald om vores oplevelse og da de godt ved der har været problemer .
Ja så kan jeg nu købe endnu flere gavekort til en endnu mere favorabel pris.

Anbefaling herfra køb dirkete fra lokationen hvor I ønsker jeres gavekort.

5 mei 2026

Hej René,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at jeres oplevelse med gavekortet til Skrøbelev Gods ikke levede op til forventningerne. Vi forstår godt frustrationen omkring bookingvilkår, tillæg og oplevelsen af, at værdien ikke stod mål med det forventede.

Det er bestemt ikke vores intention, at du skal føle dig presset til nye køb, når du henvender dig med en udfordring, og vi beklager, hvis vores opfølgning er blevet oplevet sådan.

Vi vil meget gerne høre nærmere om sagen, så vi kan få den håndteret korrekt internt. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os direkte på kontakt@saf.dk så vores kundeservice kan hjælpe dig videre.

Tak for din feedback – den tager vi med videre i arbejdet med at forbedre både vores produkter og kundeoplevelse.

Anmeldelse af SAF Partners ApS

En rigtig god formidler af hvad tilbuddet indeholdt, en behagelig dialog, hvor der ikke blev presset noget ned over hovedet på mig og der var tid til at jeg kunne stille opfølgende spørgsmål, han havde stor viden om det han solgte, jeg fik et godt tilbud, så alt i alt en god oplevelse.

4 mei 2026

Hej Flemming,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du oplevede en ærlig og behagelig dialog, hvor der var tid til dine spørgsmål, og at vores viden og gennemgang gjorde en forskel. Vi er glade for, at du endte med en god oplevelse og et tilbud, du er tilfreds med.

Stor oplevelse

Fantastisk spændende område med en lang og god historie. En godt sammensat besøgspakke fra SAF Partners

2 mei 2026

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du havde en fantastisk oplevelse, og at både området og historien gjorde indtryk. Vi er også glade for, at vores pakke levede op til dine forventninger.

Venlig og imødekommende

Venlig og imødekommende

1 mei 2026

Hej Eva,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede en venlig og imødekommende service – det betyder meget for os.

Super betaling samtale med Daniel H

4 mei 2026

Hej Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med Daniel. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

Vi havde en god dialog

Så tusend tak til Sarah for en rigtig god handel , vi vil derfor anbefale andre at tage en god dialog med jer
De bedste hilsner og god sommer

Martin Granum

30 april 2026

Antwoord van SAF PARTNERS ApS

Tusind tak for din anmeldelse, Martin

Det glæder os meget at høre, at I havde en god dialog, og at det endte med en handel, hvor alle parter blev tilfredse.

Vi giver selvfølgelig rosen videre til Sarah – og tusind tak for din anbefaling.

Rigtig god sommer til jer også ☀️

God energi

Jeg havde en rigtig god snak med Sara - som havde en god energi og selvom jeg ikke endte med et køb var det en rigtig god oplevelse. En varm anbefaling her fra.

1 mei 2026

Antwoord van SAF PARTNERS ApS

Tusind tak for din anmeldelse, René

Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en god oplevelse og en positiv snak med Sara.

Selvom det ikke blev til et køb denne gang, sætter vi stor pris på din anbefaling og dine pæne ord om hendes energi.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Respekterer ikke et nej – fortsætter telefonsalg

Min oplevelse med SAF Partners er under al kritik.

Jeg er blevet kontaktet gentagne gange med salg af gavekort til hotelophold, fordi vi for mange år siden har købt nogle. De sidste 4 gange har jeg utvetydigt bedt dem om at stoppe med at ringe og om at få mine oplysninger slettet.

Alligevel fortsætter opkaldene.

Det er ikke bare dårlig stil – det virker som en bevidst ignorering af både almindelig kundehensyn og de gældende regler for uønsket telefonsalg. Når en virksomhed fortsætter med at kontakte en person, der gentagne gange har frabedt sig det, er det svært at se det som andet end chikane.

Jeg har nu mistet al tillid til dem og vil kraftigt fraråde andre at indgå nogen form for aftale med en virksomhed, der opererer på den måde.

29 april 2026

Hej Jonas,

Tak for din anmeldelse – og vi er oprigtigt kede af at læse om din oplevelse.

Det er på ingen måde vores intention at kontakte dig, hvis du har bedt os om at stoppe, og vi tager det her meget alvorligt. Det skal selvfølgelig ikke ske, og vi beklager oprigtigt den gene, det har medført.

Vi vil meget gerne få undersøgt, hvad der er gået galt, og sikre at dine oplysninger bliver slettet korrekt, så du ikke kontaktes igen. Du er meget velkommen til at kontakte os på kontakt@saf.dk med dine oplysninger, så vi kan få det stoppet med det samme.

Jeg hader egentlig telefonsælgere

Jeg hader egentlig telefonsælgere, men sofie var energisk og fangede hurtigt at jeg var et "dødt kald". Så i stedet for at slutte af med en kedelig sætning, så fortsatte hun bare med at være energisk. Så i stedet for at forbinde firmaet (som jeg ikke nærmere har kigget på) med noget negativt telefonsalg, så tænker jeg på noget friskt og energisk der havde respekt for et nej.

27 april 2026

Tak for din anmeldelse, Robert 😊

Vi er helt med på, at telefonsælgere ikke altid er favoritter – derfor er det ekstra fedt at høre, at Sofie formåede at gøre oplevelsen god alligevel.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der var nogle misforståelser under…

Der var nogle misforståelser under salget, men det blev afklaret og håndteret professionelt efterfølgende. Rigtig venligt personale, kan kun anbefales.

17 april 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Christoffer 😊

Vi beklager, at der opstod misforståelser undervejs, men er rigtig glade for, at det blev løst på en god og professionel måde.

Tak for dine pæne ord om vores personale og for din anbefaling.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Behagelig samtale med samme mand hver…

Behagelig samtale med samme mand hver gang ,
Samt de holder hvad de lover 👍😊

22 april 2026

Tak for din anmeldelse, Martin 😊

Dejligt at høre, at du har haft gode samtaler – og ekstra dejligt, at det er med den samme person hver gang

Vi gør os umage for at holde det, vi lover.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det blev til en god dag !!

Hej
Sofie, gjorde det til at var en rigtig hyggelig snak… som jeg ikke havde bestilt og slet ikke ventet og havde mega travlt, men hun var så sød og venlig… det blev ikke til en handel desværre, men jeg glemte tid og sted pga hende.

Tusind tak for din anmeldelse, Gert 😊

Det glæder os virkelig at høre, at Sofie formåede at gøre samtalen til en hyggelig oplevelse – også selvom det kom uventet og midt i en travl dag.

Selvom det ikke blev til en handel denne gang, er vi rigtig glade for, at du fik en god oplevelse med på vejen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super behagelig samtale med en sælger…

Super behagelig samtale med en sælger der virkelig gjorde noget for at man ikke skulle få en dårlig oplevelses og tænke å nej endnu en skide sælger der vil gøre alt for at få en til at sige ja.

21 april 2026

Mange tak for din anmeldelse, Morten 😊

Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og følte dig mødt i øjenhøjde uden pres.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en rigtig god oplevelse

Jeg havde en rigtig god og konstruktiv samtale med en god og særdeles venlig sælger. Jeg købte nogen fine ophold, som vi vil glæde os til at opleve.

17 april 2026

Antwoord van SAF PARTNERS ApS

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en god og konstruktiv samtale, og at du fik en positiv oplevelse med vores sælger.

Vi håber, at opholdene lever helt op til forventningerne, og at I får nogle skønne oplevelser ud af dem.

venlig sælger med humor

Købte 4 stk gavekort.
Fin oplevelse, sælger var venlig og kunne tage noget sjov. Kom med et godt tilbud man ikke kunne sige nej til. Han sendte bekræftelse på vores aftale med det samme, så jeg kunne se alt var som aftalt pr. telefon. Nu er der ikke andet for end at komme ud i det danske og nyde vores ophold.

10 april 2026

Mange tak for din anmeldelse, Laura 😊

Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse, og at både service og humor var i top.

Vi håber, I får nogle fantastiske ophold!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget venlig stemt sælger der er sjov…

Meget venlig stemt sælger der er sjov og samtidig personlig😊
Desværre bliver det ikke til et køb i dag.
Men vil til hver en tid gerne snakke med ham igen😊

Tusind tak for din anmeldelse, Søren 😊

Det glæder os meget at høre, at du havde en god og personlig oplevelse med vores sælger – og at der også var plads til lidt humor i samtalen.

Selvom det ikke blev til et køb denne gang, sætter vi stor pris på din feedback, og vi er glade for at høre, at du gerne vil tage en snak igen en anden gang.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Positiv og ærlig sælger der beskriver…

Positiv og ærlig sælger der beskriver tilbuddet på en god og konstruktiv måde, hvor forholdet mellem pris og kvalitet er iorden.

Antwoord van SAF PARTNERS ApS

Tusind tak for din anmeldelse, Bjarne

Det glæder os meget at høre, at du oplevede vores sælger som både positiv og ærlig, og at tilbuddet blev præsenteret på en god og konstruktiv måde.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du oplever en god balance mellem pris og kvalitet.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Altid en venlig og forstående tone

Altid en venlig og forstående tone. Go oplevelse

14 april 2026

Hej Søren,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du oplever vores tone som venlig og forstående – det er noget, vi lægger stor vægt på.

SAF Partners ApS

Lees meer over geverifieerde reviews.