Jeg hader egentlig telefonsælgere, men sofie var energisk og fangede hurtigt at jeg var et "dødt kald". Så i stedet for at slutte af med en kedelig sætning, så fortsatte hun bare med at være energisk.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Lidt påtrængende, men har næsten altid noget spændende at tilbyde.. har købt ved dem de sidste 4 år kun gode oplevelser
Bedrijf heeft geantwoord
Super sød pige, Sofie Hoffman, som dog ikke lykkedes at sælge noget til mig denne gang. Det tog hun ganske roligt, og jeg ser frem til at høre fra hende igen, med gode spændende tilbud. Årsagen til... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi havde en god dialog , men vi sluttede med en fornuftig handel - så alle blev glade og tilfreds. Så tusend tak til Sarah for en rigtig god handel , vi vil derfor anbefale andre at tage en god di... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi er en virksomhed der holder til i Århus, som sælger danske hotelophold udelukkende til andre virksomheder
Bredskifte Alle 5, 8210, Aarhus, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Det er rart at det altid er Emil som ringer til mig, og han er altid imødekommende og venlig, også har han altid en god deal.

Antwoord van SAF PARTNERS ApS
De er gode til at sælge deres produkter.
Man får klar besked.

Antwoord van SAF PARTNERS ApS
Ringer og forsøger at sælge ophold trods reklamebeskyttelse.

Antwoord van SAF PARTNERS ApS
Siger de giver et special tilbud til udvalgte virksomheder og så kan man efterfølgende finde samme tilbud online.
Ændret fra 1 til 2 stjerner, fordi de gjorde en ærlig indsats i at give mig en bedre pris. Men hvad så med alle de andre der gik i fælden?

Antwoord van SAF PARTNERS ApS
Jeg kontaktede SAF PARTNERS via mail, da jeg havde et spørgsmål omkring et gavekort. Jeg blev derefter hurtigt ringet op og havde en behagelig samtale med Lian Farahani, som var meget venlig og hjælpsom. Så nu glæder jeg mig til at benytte gavekortet og nyde et garanteret dejligt ophold :)

Antwoord van SAF PARTNERS ApS
Daniel er en super god sælger, så jeg har købt et par ophold 😁

Antwoord van SAF PARTNERS ApS
Emil er fremragende og pålidelig sælger, der forstår kundens behov og betænkelighed og prøver at matche det, der er muligt for kunden. Kan varm anbefale at tage et møde med ham om jeres ønsker.

Antwoord van SAF PARTNERS ApS
Vi har endnu engang købt et ophold gennem SAF Partners - Vi har nyt vores tidligere ophold, og glæder os til det fremtidige ophold, på et given godt tidspunkt

Antwoord van SAF PARTNERS ApS
Super samtale da vi fik forlænget et ophold da de renoverede på hotellet

Antwoord van SAF PARTNERS ApS
Virkelig sjovt og behagelig fyr jeg snakkede med. Så alt i alt en god oplevelse og endte da også med at købte 2 ophold 😊

Antwoord van SAF PARTNERS ApS
God og informativ oplysning om gavekortets indhold

Antwoord van SAF PARTNERS ApS
Sælgeren var virkelig behagelig og snakke med. Rigtig god til at fortælle alle detaljer om det også af hans egen erfaringer 😃👍🏻

Antwoord van SAF PARTNERS ApS
God og behjælpsom med at løse de ting jeg havde på sinde en rigtig god samtale.

Antwoord van SAF PARTNERS ApS
God og behagelig telefonsamtale med Daniel som gav mig lyst til at købe gavekort, så nu glæder jeg mig bare til at komme afsted

Antwoord van SAF PARTNERS ApS
Har førhen købt nogen hotel ophold tilbage i marts måned af Daniel Hansen. Hele købsprocessen har været nem og overskueligt, og det har været en super romantisk tur med mig og bedre halvdel.
Kan klart anbefale SAF PARTNERS til folk der vil have "get away" fra hverdagen med familien eller andet.
5 stjerner her fra, køber helt sikkert igen.

Hurtig og nem service !
Havde nogle spørgsmål vedrørende et gavekort. Ringet og fik hurtigt hjælp og svar. Behagelig medarbejder som var god til at forklare og fik hurtigt ordnet alt. Det var nemt at aktivere og bruge gavekortet.
Jeg kommer til at købe fra dem igen!

Antwoord van SAF PARTNERS ApS
Husk at læse ALT det med småt! Især hvis I skal på ophold i en weekend!!

Antwoord van SAF PARTNERS ApS
Vi har oplevet at vi ikke kan afmelde betaling af ophold på Frøslev kro. Dette til trods for at vi umiddelbart efter booking afmelde

Antwoord van SAF PARTNERS ApS
købte en deal som skulle være en gourmet middag som åbenbart var en hovedret med svinemørbrad. men kunne så vælge fisk eller kalvemørbrad imod ekstra betaling foret offentlig dessert skulle man også betale ekstra for.
og overnatning skulle man også betale ekstra for både pga af seson og weekend tillæg. så det dobbelt så dyrt.
kæmpe svindler firma. køb ikke noget fra dem.

Antwoord van SAF PARTNERS ApS
Lees meer over geverifieerde reviews.