Engageret kundeservice! Bestilte en kasket fra Saleshoppen; Da den kom frem, viste det sig at det var en "Youth" størrelse, og at de havde fået en forkert sending hjem. Fejl kan ske, men den måde... Toon meer
Trods mgl vare var det en god oplevelse. Blev ringet personligt op af medarbejder som beklagede. Jeg endte med at ville se nogle netop indkomne varer istedet og fik tilsendt billeder. Derefter var or... Toon meer
This was the most positive international shopping experience I have ever had! I found the exact jacket I was looking for and sent an email asking for special help. Brian responded quickly, offering to... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Fredericiavej 5, 1 sal, 3000, Helsingør, Denemarken
- info@saleshoppen.dk
- saleshoppen.dk
Vraagt klanten om een review
Som pakkeekspedition ikke i top
Til brug for pakkelevering er de på én måde gode pga parkering - men: De er for lang tid om at registrere at pakker er ankommet. Jeg ved at min pakke er ankommet for flere timer siden, men kan ikke hente den i dag, da pakkerne står hos dem men ikke er scannet ind…
God kundeservice og rimelige priser
Havde købt et par sko, som var for små og havde en plet (som jeg ikke selv havde opdaget i første omgang). Kunne uden problemer komme forbi deres lager/butik ved Charlottenlund Travbane og bytte skoene til en anden størrelse.
Fungeret perfekt ,gode priser og hurtig…
Fungeret perfekt ,gode priser og hurtig levering +++++
Altid god service
God fleks service, MEN ....
God fleks service. MEN MEN MEN! Prøv flere brands. Og mere 100% cotton linen uld.. Tak
Verdens bedste service
Verdens bedste service
Jeg fik en meget fin cardigan i julegave, der var købt hos saleshoppen.dk. Et stykke af ribkanten ved halsen gik i stykker ved første vask, selv om vaskeanvisningerne var fulgt. Da de hos saleshoppen.dk så det billede, jeg havde taget af cardiganen efter vask, sendte de bare en ny lige på stedet. Bum! Det er altså virkelig god service. Tak for det.
Super hurtig levering
Super hurtig levering. God service og gode brands til skarpe priser 👌
Meget hurtige
Meget hurtige, hjælpsomme og personlige. Jeg vil helst sikkert handle der igen
Super hurtig levering og kundesupport
Jeg bestilte boxershorts
Jeg bestilte boxershorts, men en del af ordren var ikke disponibel. Modtog en sms (30/12) om anden løsning, som jeg accepterede. 30 sekunder efter var den klargjort og klar til afhentning af kurér. Det var en lækker oplevelse at salesshoppen.dk var proaktiv i forhold til løsning af udfordringen også fik sendt ordren afsted, så jeg kunne modtage den dagen efter (31/12).
Helt klart en service udover det normale. Tak.
Lynhurtig levering og fint produkt👍
Trøjen er jeg bestilte er perfekt
Trøjen er jeg bestilte er perfekt. Hurtig levering.
Hurtig levering , og så fik jeg en lille gave med i min forsendelse
Jeg havde brug for at tage tlf kontakt til saleshoppen, fik hurtig kontakt og talte med en meget services mindet person
Kan varmt anbefale at handle fra saleshoppen
Engageret kundeservice!
Engageret kundeservice!
Fejl kan ske, men den måde man rette op på det, gør forskellen - Og her var service helt i top. De beklagede fejlen, sørger for nem retur, penge kom tilbage asap, og ringede oven i købet og beklagede igen, og spurgte om de kunne finde en erstatning.
God stil, og troværdigt.
Super service!
Super service!
Fik et par badebukser som sad dårligt. De gjorde alt hvad de kunne for at finde et andet par som passede til min størrelse og smag
Fantastisk service & fedt udvalg!!!
Fantastisk service & fedt udvalg!!!
Handler her ANY time ☺️
Tak for at gøre det lille extra 💪
Lees meer over geverifieerde reviews.