Prachtige tegels besteld voor onze keuken. Zijn er zelf omgereden vanuit België. Communicatie via mail verliep erg vlot: snel, duidelijk en vriendelijk antwoord. Ook telefonisch werden we snel geholpe... Toon meer

Update: Probleem opgelost iom Sanimaster.nl. Dank voor medewerking. Op 90% van de geleverde tegels zit een ingevreten plastic beschermnetje. Deze netjes voorkomen dat er krassen op de... Toon meer

1. Sanitairwinkel
  2. Tegelwinkel

Sanimaster is uw totaal leverancier wanneer u op zoek bent naar tegels en sanitair. Zo heeft Sanimaster de afgelopen jaren wereldwijd samenwerkingen opgebouwd met uiteenlopende fabrikanten. Door middel van deze samenwerkingen kunnen we de productie- en proceskosten laag houden. Daar profiteert u als klant van. Al onze producten leveren wij met garantie en betrouwbare service. In het ruime assortiment van Sanimaster staan een divers aantal producten. Voor vrijwel iedere wens is bij Sanimaster een oplossing te vinden. Ook wanneer u grotere hoeveelheden wilt bestellen is dit mogelijk. We adviseren u dan wel om eerst contact op te nemen en uw bestelling te bespreken. Daarnaast worden bestellingen gratis geleverd. Besteld u tegels? Dan berekenen wij aan de hand van de hoeveelheid de verzendkosten. Ook retourneren is mogelijk mits aan de voorwaarden wordt voldaan.

4,5

Uitstekend

Wij zijn zeer tevreden over sanimaster…

Wij zijn zeer tevreden over sanimaster We hadden teweinig wandtegels. Via de e-mail vriendelijk contact gehad en ook nog eens een snelle reactie. We kregen zonder extra kosten een doos extra wandtegels opgestuurd. Ook nog eens super mooie kwaliteit.

2 februari 2026

Probleem opgelost, tevreden.

Update: Probleem opgelost iom Sanimaster.nl. Dank voor medewerking.

Op 90% van de geleverde tegels zit een ingevreten plastic beschermnetje. Deze netjes voorkomen dat er krassen op de tegels ontstaan tijdens opslag en transport.

Nadat onze metselaar klaar was (binnen 2 dagen) zouden we deze netjes gaan verwijderen. Tot onze schrik (ook bij de metselaar) kwamen de plastic netjes niet los. We hebben van alles geprobeerd, machinaal stomen, met een wig, sticker verwijderaar, poetsen en schrobben, etc. Het gaat helaas niet. Onze ervaren metselaar had dit ook nog nooit meegemaakt.

Na contact met klantenservice whatsapp wordt er aangegeven dat dit niet kan, en dat de bescherming netjes gewoon verwijderd kunnen worden, en verder geen actie en reactie meer, of te wel succes ermee.
We hebben via de whatsapp videos en fotos laten zien die het tegendeel bewijzen.

We hebben 16 metselwerk uren voor niks gedaan, en gaan kijken wat we gaan doen. Alles eraf slopen opnieuw beginnen lijkt het meest voor hand liggend.

Of te wel: Deze grap gaat ons ca 2000 euro extra kosten aan nieuwe tegels en metselwerk.

19 december 2025

Erg tevreden met de service en het…

Erg tevreden met de service en het product! Wij hebben een wc pot besteld via Sanimaster. Bij installatie brak een onderdeel af, maar Sanimaster stuurde ons kosteloos het nieuwe onderdeel toe. Reageert ook snel, en zijn heel behulpzaam.

25 augustus 2025

Zeer goede klantenservice

Zeer goede klantenservice

Na meer dan 8 verschillende staaltjes besteld te hebben en dan door keuzestress op het laatste moment de orders nog terug afgezegd te hebben, bleven ze uitermate aardig en behulpzaam, inmiddels de goede gevonden en besteld. de eerdere order en staaltjes werden netjes verrekend.

27 februari 2025

Bestelling niet ontvangen

Na een week nog steeds geen orderbevestiging gekregen en ook mijn bestelling die binnen 3 dagen geleverd moest worden heb ik niet ontvangen. Ze zijn telefonisch niet beschikbaar en reageren niet op whatsapp! Geef mijn geld gewoon terug als er toch niks wordt geleverd !

Ps: na 4 weken heb ik uiteraard een ander tegel gekocht ik zie mijn geld tegemoet !!

30 juli 2024

Antwoord van Sanimaster

U heeft de bestelling geplaatst in de periode dat wij gesloten waren ivm vakantie. Dit was middels een pop-up ook op de site aangegeven. Dit is dan ook de reden waarom wij niet bereikbaar waren en ook niet eerder konden reageren. Wij vinden het spijtig dat het zo gelopen is. Ik zal ervoor zorgdragen dat het verschuldigde bedrag van bestelling 38840 teruggestort wordt op uw rekening.
Ps: Het verschuldigde bedrag is inmiddels teruggestort op uw rekening!

Dramatische klantenservice en geen levering.

Op 13 juli 2022 een bestelling geplaatst (tegels) en betaald. Na meerdere keren contact te hebben gezocht met Sanimaster via whatsapp en telefoon waarin ze aangaven dat de fabriek gesloten was en deze pas in week 34 weer open zou gaan, nemen ze nu helemaal de telefoon niet meer op. Bestelling en bezorgkosten (bezorging van € 45,00) volledig voldaan, maar ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben.

13 september 2022

Antwoord van Sanimaster

Beste Milou, Helaas was door een zwangerschapsverlof de klantenservice onbemand en konden we niet tijdig reageren per email of telefoon. Inmiddels is alles opgelost begreep ik? We zullen je review zeker meenemen om verbeteringen door te voeren voor de toekomst. ^Leonie

Mooie spullen, onbereikbare klantenservice

Wij hebben een tijdje geleden een douchewand, tegels en wc hier gekocht. De producten zijn erg mooi, dus normaal had ik zeker meer sterren gegeven. Alleen denk ik dat het belangrijk is om te weten, mocht je hier iets willen retourneren of een vraag hebben, succes ermee, na meerdere mails, het contact formulier ingevuld te hebben, gebeld te hebben en de chat op hun site, met de mededeling, wij reageren binnen enkele minuten, is de waarheid dat er nergens op gereageerd wordt!
Op geen enkele manier kunnen wij in contact komen met sanimaster, heel vaag..

8 september 2022

Antwoord van Sanimaster

Beste Natasja, Onze excuses dat het contact zoeken met ons zo moeizaam ging. Daar gaan we zeker in de toekomst beter op letten. Helaas was de klantenservice afdeling minder goed bereikbaar i.v.m. een zwangerschapsverlof. We hopen dat inmiddels alles in order is afgehandeld. ^Leonie

Ik heb bij dit bedrijf een mat zwarte…

Ik heb bij dit bedrijf een mat zwarte hangtoilet besteld. Alles prima geregeld op tijd de mails gekregen en op de hoogte gehouden . De toilet werd geleverd aan gruzelementen. Dit lag niet aan Sanimaster maar aan post.nl!! Sanimaster op de hoogte gesteld met foto’s van het toilet. Zonder vragen of iets dergelijks werd er een nieuw toilet opgestuurd met een ander koeriersbedrijf omdat ik over Post.nl niet tevreden was! Dat is service van top niveau en ik kan het iedereen aanraden! Sanimaster 💪🏻

6 mei 2022

Super mooie tegeltjes

Super mooie tegeltjes, eerst waren we van plan een klein stukje te Tegelen, maar na binnenkomst en de tegels te hebben gezien verlegd geworden en nog meer besteld muurtje is muur geworden. Service en bezorging was top ook voor kleine hoeveelheden.

5 mei 2022

Super tevreden

Een grote douchewand gekocht bij Sanimaster. Snel geleverd, goed verpakt en ziet er super strak uit.

We zijn er heel erg blij mee. Ik zou Sanimaster bij iedereen aanraden.

5 mei 2022