Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Varför har man Swish för inbetalningar men inte för utbetalningar Hmm ??? Till och med online casinon har fullt fungerande Swish funktion !!!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Trevlig nätmäklare som nu under uppstarten har konkurrenskraftiga avgifter på aktiehandel. Mobilappen känns inte lika väloptimerad som Avanzas eller Nordnets. Men Savrs app är minimalistisk och har... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra tjänst för långsiktigt fondsparande. Stort utbud av fonder. Rabatterade fondavgifter och störst rabatt naturligtvis i lite dyrare fonder som t.ex. svenska småbolagsfonder. Hemsidan är helt okej... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hade gett appen 5 stjärnor ifall det inte tog så lång tid att köpa fonder, överföra pengar/fonder samt att det inte finns köp/sälj knappar direkt i innehavet utan att man måste alltid trycka på fonden... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vermogensbeheerdiensten
  2. ook in
  3. Beleggingsadvies

Geschreven door het bedrijf

SAVR är en svensk investeringsplattform som grundades 2019. Bolaget erbjuder handel i aktier och fonder till låg och transparent prissättning. SAVR har drygt 100 000 kunder och kontor i Stockholm och Halmstad. Bolaget står under Finansinspektionens tillsyn och erbjuder samma trygghet som storbankerna i form av Insättningsgarantin och det statliga Investerarskyddet.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

2,9

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Lägre pris på fonder

Kul med ett företag som erbjuder samma fonder som de stora aktörerna till ett lägre pris :) Jag personligen har fonder från Länsförsäkringar som är billigare på SAVRs plattform.

30 september 2024

Antwoord van SAVR AB

Tack för din feedback! Vi är glada att du uppskattar att vi kan erbjuda samma fonder som de stora aktörerna, men till ett lägre pris hos oss. Toppen att höra att du har funnit billigare alternativ för dina fonder på vår plattform.

Om du har fler frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Samma fonder till lägre avgift

Samma fonder till lägre avgift, what's not to like.

30 september 2024

Antwoord van SAVR AB

Vi är glada att du gillar det, och vi strävar alltid efter att hålla priserna nere. Om du har några frågor eller tips på fonder du vill se, tveka inte att höra av dig!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stora försämringar utan föregående information

Någon gång under våren 2024 genomförde man en stor förändring och tog då bort nyckelfunktioner som möjligheten att jämföra fonder. Frågar man support svarar de att den är 'tillfälligt borta', fast det har nu pågått i många månader.

26 augustus 2024

Antwoord van SAVR AB

Vi arbetar ständigt med att förbättra vår produkt, och det arbetet pågår fortfarande. Under våren 2024 gjorde vi en stor förändring där vi uppgraderade vår infrastruktur till en snabbare och mer kostnadseffektiv lösning som nu även stödjer aktiehandel. Detta krävde en omstrukturering av front-end, vilket har gjort att vissa tidigare funktioner, som möjligheten att jämföra fonder har tagits bort. Vi fortsätter att arbeta på att återinföra dessa funktioner.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Halvfärdig lösning och dålig kommunikation

Vissa fonder har helt förlorat rabatter i samband med plattformsbytet. Detta kommunicerades inte i samband med bytet och är en stor försämring gällande tex Handelsbankenfonder. Vidare är det inte möjligt att flytta fonder till annan aktör från värdepappersdepå utan att utlösa reavinstskatt. Om ärendet skulle prövas juridiskt förefaller det tveksamt om Savr agerat korrekt avseende den bristande kommunikationen vid plattformsbytet.

26 augustus 2024

Antwoord van SAVR AB

Tack för din synpunkt. När det gäller möjligheten att flytta fonder utan att utlösa reavinstskatt, är detta en skatteregel som vi inte kan påverka.

Vid vårt senaste plattformsbyte genomfördes förändringar som tyvärr påverkat rabatterna för Handelsbankens fonder. Vi har försökt omförhandla avtalen efter bytet, men vi har inte lyckats nå en överenskommelse som ger samma rabatter för Handelsbanken.

Vi kommunicerar öppet om dessa förändringar och ser till att kunder som efterfrågar Handelsbankens fonder får information om de aktuella utvecklingarna. Vi agerar inom lagens ramar och är transparenta i vår kommunikation.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Spärrat uttag och dolda avgifter vid kvartalskiftet

En dold avgift togs ut från kontosaldot i samband med uttag av fondförsäljningslikvid som beställdes 3 bankdagar tidigare. Uttaget syntes inte under tranaktioner. Det upptäcktes genom ett negativt saldo (reserverat uttag) innan det täcktes av likviden från nästa fondförsäljning. Kundtjänsten förklarade det med dragning av plattformsavgifter på några kundkonto hos leverantören.

1 juli 2024

Antwoord van SAVR AB

Vad du beskriver som en dold avgift på kontosaldo är ett reserverat belopp kopplat till plattformsavgiften som dras i samband med andra delen av utbetalningen för Q1 rabatten/kickbacken. Det innebär att en avgift på 0.09% har reserverats för att täcka kostnader relaterade till vår plattformstjänst.
​
Under den här veckan (v.28 2024) förväntas vår leverantör att betala ut andra delen av rabatten och samtidigt dra av den angivna plattformsavgiften. När detta genomförs ska det lösa situationen och frigöra beloppet på ditt konto.​ Rabatten har denna gång att delas upp i två utbetalningar, där nästa utbetalning sker som sagt under denna vecka. Anledningen till detta är att vårt avtal med leverantören tidigare justerats. Som följd av detta delas provisionen upp baserat på perioden innan respektive efter det nya avtalet. Fortsättningsvis kommer utbetalningen att ske vid ett tillfälle.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

SAVR är det enklaste sättet att spara…

SAVR är det enklaste sättet att spara pengar månadsvis i fonder. Fondutbudet är bättre än bankernas och avgifterna lägre. Det är lätt att hålla koll på sina tillgångar och se hur kapitalet växer (om en handlar klokt förstås).

5 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra tjänst för långsiktigt sparande

Hemsidan är helt okej men kan förbättras framöver så att den mer avancerade "sök och jämför fonder"-funktionen från gamla hemsidan återkommer. I övrigt har jag inget alls att klaga på, ser fram emot nästa återbäring av fondavgifter senare denna månad.

2 mei 2024

Antwoord van SAVR AB

Hej Erik, tack för ditt omdöme! Vi blir glada att höra att du är nöjd kund hos oss. Vi släpper löpande nya förbättringar och funktioner, så håll utkik i appen!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Var riktigt bra förut

Var riktigt bra förut, nu är appen betydligt sämre och det är mycket svårt att filtrera fram och jämföra fonder. Plus att en del fonder har tappat sin rabatt.

Hoppas de kommer igen!

30 april 2024

Antwoord van SAVR AB

Tack för ditt omdöme, Lars. Vi tar till oss av din feedback och kommer löpande släppa förbättringar av tjänsten. Tack för ditt tålamod och för att du är kund hos oss!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

funkar precis som den ska!

funkar precis som den ska! bra rabatter och återbäring!

29 april 2024

Antwoord van SAVR AB

Tack för ditt positiva omdöme, Isak! Vi är glada att höra att du uppskattar vår återbäring av fondprovisioner. Tack för att du är kund hos oss!

Låga avgifter för fonder

Gillar låga avgifter för fonder. Lätt att använda och börja spara.

Antwoord van SAVR AB

Hej Peter, vad kul att du uppskattar våra låga avgifter! Vi är glada att ha dig som kund.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En perfekt plattform för mig när det…

En perfekt plattform för mig när det kommer till fondhandel. Extra plus att det var så enkelt att komma igång.

Antwoord van SAVR AB

Hej Emil, tack för ditt fina omdöme och för att du är kund hos oss!

Fina rabatter på fondavgifterna

Fina rabatter på fondavgifterna, Bra app och inbyggd nyhetstjänst.

Hej John,
Vad roligt att du tycker om vår nyhetstjänst och uppskattar våra låga fondavgifter. Tack för att du är kund hos oss!

Mycket bra service

Har precis flyttat delar av mitt sparande från en konkurrerande sparplattform. Fått jättebra hjälp av supporten med detta, vilket uppskattas mycket då det är lite ovant för mig

Hej Sven,
Glädjande att höra att du uppskattar vår kundtjänst! Tack för att du är kund hos oss.

Yingying

Mycket bra prissättning

Mycket bra prissättning, det gillar vi! Verkar även som att dom har en riktigt spännande resa framför sig.

Antwoord van SAVR AB

Vad kul att du gillar våra låga priser – det gör vi också. Tack för att du är kund och för ditt positiva omdöme!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hoppas fler gör som SAVR.

Hoppas fler gör som SAVR. Älskar att jag får tillbaka pengar på mina investeringar. Det verkar ha blivit snabbare att genomföra ordrar också. Kan hitta varenda fond jag är ute efter i princip.

9 april 2024

Antwoord van SAVR AB

Tack för ditt fina omdöme. Vi har jobbat hårt för att fondtransaktioner ska gå snabbare. Vad roligt att du uppskattar det och tack för att du är kund hos oss!

Enkelt och smidigt!!

Varit kund hos savr i fler år och har utöver de konkurrenskraftiga priserna alltid uppskattat användarupplevelsen i appen!!!

Antwoord van SAVR AB

Hej Martin, tack för ditt omdöme! Vad kul att du uppskattar våra konkurrenskraftiga priser.
Hälsningar, Yingying på SAVR

SAVRappen har försämrats avsevärt

SAVRappen har försämrats avsevärt. Att välja och jämföra mellan olika fonder är i princip ej genomförbart. I tidigare version kunde man likt andra plattformar gå in med variabler såsom region, aktie eller räntefond, stora eller små bolag, bransch. Denna nödvändiga funktion är nu borttagen så du måste veta vilken fond du letar efter. Kass !!

5 april 2024

Antwoord van SAVR AB

Hej Lennart, tack för din feedback. Vi är medvetna om att upplevelsen just nu är något nedskalad jämfört med vår tidigare version och vi jobbar för fullt på att återställa de gamla populära funktionerna. Inom kort hoppas vi kunna erbjuda en inspirerande och engagerande investeringsupplevelse. Håll utkik i tjänsten!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svårt/omöjigt att flytta ut pengar

Det var enkelt att flytta in pengar, men när jag ville flytta ut pengar var det inte lika enkelt. Det är omöjligt att flytta sin ISK utan att alla innehav säljs av och det kan ta månader. När jag istället har försökt flytta manuellt så har det tagit lång tid, applikationen visar siffror som inte stämmer kring mitt saldo och just nu har jag stora belopp som varken går att sälja eller flytta ut. Det går inte att ringa då växeln är stängd och supporten via chatt är minst sagt värdelös. Just nu sitter jag fast med pengar som jag inte lyckas få ut och får ingen hjälp av support. Jag saknar ord för hur mycket jag avskyr SAVR.

28 maart 2024

Hej Tomas,
Jag är ledsen att höra att du har haft en negativ upplevelse av att flytta ut innehav från vår plattform. Givetvis ska det gå smidigt och smärtfritt. Jag har bett vår kundtjänst återkoppla direkt till dig om detta specifika ärende!

Dit is Trustpilot