SB Værktøj A/S Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte et par Peltor høreværn m radio i Februar, desværre blev de forkerte leveret, men efter tlf samtale, blev de forkerte afhentet dagen efter og de rigtige leveret efterfølgende. Trods fejlleveran... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde akut brug for en højtryksrenser og bad om hurtigst mulig levering, da jeg afgav min ordre. Jeg bestilte efter kl. 15, og allerede næste morgen kl. 08:30 stod en 100 kg højtryksrenser ved mi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Klasse kundeservice!!! Jeg købte et gasblus som jeg først fik brug for flere måneder efter mit køb og derfor havde det stået uåbnet. Det viste sig så at være knækket da jeg åbnede det. (formodentl... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4. Beveiligingsmaterialenwinkel
  5. Gereedschapsruimte
  6. Lastechniekwinkel

Geschreven door het bedrijf

SB Værktøj A/S er leverandør af maskiner, værktøj, kompressorer, svejsere, værktøjs- og bearbejdningsmaskiner, maling, arbejdsbeklædning, sikkerhedssko, sikkerhedsudstyr, trailere, gas, grill, køl, el-artikler,olie, papirvarer og tekniske artikler. SB Værktøj forhandler et produktmix, ud fra et skarpt fokus på kvalitet, til erhverv og private. Vi tager imod gængse kreditkort samt MobilePay. SB Værktøj forhandler stærke mærkevarer, samt mange andre kvalitetsvarer. Er du i tvivl eller mangler du noget i vores webshop, er du også altid velkommen til at kigge ind i SB Værktøj's fysiske butik eller ringe til en af vores dygtige medarbejdere, der står parat til at hjælpe dig. SB forhandler ikke hvad som helst, men fører et produktmix, udfra et skarpt fokus på kvalitet. Vi henvender os typisk til professionelle brugere eller den kræsne del af det private marked. SB sælger via e-handelsløsning. SB's e-handelsløsning er godt etableret på hovedmarkedet, som fortrinsvis er Danmark.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte en mobil aircondition hos SB…

Købte en mobil aircondition hos SB Værktøj i Viborg , kommer hjem og kan se den er alt for voldsom til det rum den skulle bruges i , kontakter så SB Værktøj i Viborg om jeg kan levere den tilbage 2 dage efter køb ( pakker den ind i det originale emballage)
Jeg gav 3750 kr for den og tilbød at købe noget andet for pengene ( robot plæneklipper eller lignende ) men ham jeg talte med var yderst ubehøvlet og ville kun give 3000 kr tilbage ( jeg havde selvfølgelig haft sat strøm til aircondition ca 1/2 time , den kørte fint ) men for voldsom i rummet . Så med den oplevelse jeg havde med denne person som var mega negativ og uforskammet i han sprog , vil jeg ALDRIG anbefale SB Værktøj i Viborg til nogle ( desværre da jeg er sikker på at de har rigtig mange gode varer , som også jeg kunne bruge ) det er synd at en person ødelægger så meget for SB Værktøj
Hilsen Ole fra Silkeborg

20 juli 2026

Hej Ole

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du oplevede tonen i samtalen som negativ og uforskammet. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Ved købet blev der taget udgangspunkt i denne model, fordi vi havde et godt tilbud på den. Der var ikke tale om en konkret vurdering eller beregning af, at netop modellens fysiske størrelse og kapacitet passede til det pågældende rum.

Vi forstår, at du efter at have fået anlægget hjem vurderede, at selve enheden fyldte for meget i rummet, og at anlægget muligvis også var kraftigere, end du havde behov for.

Den mobile aircondition blev købt i vores fysiske butik, hvor der som udgangspunkt ikke er fortrydelsesret, når varen ikke er fejlbehæftet. Vi tilbød alligevel at tage varen retur som en ekstra service.

Da emballagen havde været åbnet, og airconditionanlægget havde været tilsluttet og anvendt, kunne vi ikke længere sælge det videre som en ny og ubrugt vare. Derfor tilbød vi at tilbagebetale 3.000 kr. af købsprisen på 3.750 kr. Fradraget var ikke en straf eller et gebyr, men skyldtes varens værdiforringelse efter udpakning og brug.

At du tilbød at købe en anden vare hos os, ændrer desværre ikke på den returnerede airconditions salgsværdi.

Vi tager din kritik af samtalens tone alvorligt og følger op på den internt.

SB Værktøj A/S

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte 2 teleskoplanser hvorefter man…

Bestilte 2 teleskoplanser hvorefter man regner med det ankommer indenfor de 2-5 hverdage. Det gør de dog ikke. Ringer mandag for at høre hvor de bliver af, hvorefter jeg får at vide at de lige vil kontrollere hvad der er sket og hvor langt ordenen er, så ville de ringe tilbage. Det gør de heller ikke. Ringer igen tirsdag for at høre hvad status er, hvilket de svarer at ham der sidder med orderen lige har besøg, men vil ringer til mig efterfølgende.
Det gør han ikke.
Jeg ringer igen onsdag og får en ny i røret der fortæller mig der er sket en fejl og at varren slet ikke er på lager og først skal bestilles hjem. Jeg takker for opdateringen og annullere mit ordre.
Jeg bestilte to teleskoplinser og forventede, at de ville ankomme inden for 2-5 hverdage. De ankom dog ikke. Mandag ringede jeg for at høre om status, og jeg fik at vide, at de ville tjekke, hvad der var sket, og hvor langt ordren var, og så ville de ringe tilbage. De ringede aldrig tilbage.

Tirsdag ringede jeg igen for at høre om status, og jeg fik at vide, at den person, der håndterede ordren, lige havde besøg, men ville ringe til mig bagefter. Det gjorde han aldrig.

Onsdag ringede jeg igen og fik en ny person i røret, der fortalte mig, at der var sket en fejl, og at varerne slet ikke var på lager og først skulle bestilles hjem. Jeg takkede for opdateringen og annullerede min ordre.

13 mei 2026

Antwoord van SB Værktøj A/S

Hej Jonas, den der er jeg ked af at se, sådan skal det ikke være og det er bestemt ikke typisk. Jeg vil på mandag undersøge hvad der er sket og så vil jeg prøve hurtigt at vende tilbage.

Grine af kunden - tja!

Købt diverse Stiga produkter i Skanderborg men at man griner af en, fordi man ikke ved, at en gasbeholder skal byttes 1:1 og man får ikke penge eller tilgodebevis, da de ikke kan styre - så må vores samarbejde ophøre. Stiga har dog nogle fine produkter, vil jeg lige tilføje :-)

31 januari 2026

Antwoord van SB Værktøj A/S

Hej Martin, vi har talt med forretningen i Skanderborg og de mener bestemt ikke at de skulle have grint af dig, det er heller ikke vores service niveau at gøre dette. De beklager, hvis du har taget det på den måde, det har ikke været meningen. Vi er dog glade for at du kan lide vores Stiga produkter. Hav en god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde bølv med noget svejse udstyr

Jeg havde bølv med noget svejse udstyr, efter lidt ping pong.
Lagde SB sig i sele og resultatet blev ikke mindre end fremragende.
Lækker butik.

11 augustus 2025

Hej Thomas, mange tak for din anmeldelse 👍😊

Mindst 6 stjerner

Der manglede et håndtag på kompressoren ved levering, jeg kontaktede SB og de eftersendte straks det manglende håndtag.
Et trygt sted at handle
Jørgen Fog

11 juli 2025

Hej Jørgen, mange tak for din anmeldelse 😊

Super service og kontakt

Alt virkede perfekt og blev endda kontaktet da det GLS udleverings sted ikke kunne vælges af SB Værktøj, så uden ekstra beregning fik jeg varen sendt hjem privat

19 mei 2025

Hej Peder, mange tak for din anmeldelse 👍😊

Hurtige 😊

Har handlet hos dem et par gange nu og det hurtig respons og levering.
Kun gode oplevelser herfra

29 april 2025