Købte et par Peltor høreværn m radio i Februar, desværre blev de forkerte leveret, men efter tlf samtale, blev de forkerte afhentet dagen efter og de rigtige leveret efterfølgende. Trods fejlleveran... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Købte en mobil aircondition hos SB Værktøj i Viborg , kommer hjem og kan se den er alt for voldsom til det rum den skulle bruges i , kontakter så SB Værktøj i Viborg om jeg kan levere den tilbage 2... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde akut brug for en højtryksrenser og bad om hurtigst mulig levering, da jeg afgav min ordre. Jeg bestilte efter kl. 15, og allerede næste morgen kl. 08:30 stod en 100 kg højtryksrenser ved mi... Toon meer
Klasse kundeservice!!! Jeg købte et gasblus som jeg først fik brug for flere måneder efter mit køb og derfor havde det stået uåbnet. Det viste sig så at være knækket da jeg åbnede det. (formodentl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
- Beveiligingsmaterialenwinkel
- Gereedschapsruimte
- Lastechniekwinkel
Geschreven door het bedrijf
SB Værktøj A/S er leverandør af maskiner, værktøj, kompressorer, svejsere, værktøjs- og bearbejdningsmaskiner, maling, arbejdsbeklædning, sikkerhedssko, sikkerhedsudstyr, trailere, gas, grill, køl, el-artikler,olie, papirvarer og tekniske artikler. SB Værktøj forhandler et produktmix, ud fra et skarpt fokus på kvalitet, til erhverv og private. Vi tager imod gængse kreditkort samt MobilePay. SB Værktøj forhandler stærke mærkevarer, samt mange andre kvalitetsvarer. Er du i tvivl eller mangler du noget i vores webshop, er du også altid velkommen til at kigge ind i SB Værktøj's fysiske butik eller ringe til en af vores dygtige medarbejdere, der står parat til at hjælpe dig. SB forhandler ikke hvad som helst, men fører et produktmix, udfra et skarpt fokus på kvalitet. Vi henvender os typisk til professionelle brugere eller den kræsne del af det private marked. SB sælger via e-handelsløsning. SB's e-handelsløsning er godt etableret på hovedmarkedet, som fortrinsvis er Danmark.
Contactgegevens
Katrinesmindevej 4, 8800, Viborg, Denemarken
- 86 60 33 33
- keld@sbnet.dk
- sbnet.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Klasse kundeservice!!
Klasse kundeservice!!!
Jeg købte et gasblus som jeg først fik brug for flere måneder efter mit køb og derfor havde det stået uåbnet. Det viste sig så at være knækket da jeg åbnede det. (formodentligt fra leverandøren og ikke fra SB da deres forsendelse var yderst godt emballeret)
Jeg tog et billede og sendte på mail. Uden yderligere spørgsmål fik jeg kort efter et venligt svar om at der var et nyt på vej.
En fornøjelse at opleve en kundeservice så god og enkel. Det huskes og jeg vil helt sikkert vende tilbage. Tak!

Markedsføring loven
Tror desværre ikke de kender markedsførings loven.
Købte en kansas hue fra wepsiden. Fik en bekræftelse på en kansas hue. Modtog efter 6 hverdage en fristads hue som er magen til. Det er vildt ledende markedsføring. Sb værktøj vidste godt det var en fristads hue. Jeg måtte gerne sende den retur.
Få nu bare rettet billeder og tekst så i ikke markedsføre noget i ikke kan levere

Antwoord van SB Værktøj A/S
Købte en gave til min far
Købte en gave til min far, og min pakke kom super hurtigt. Godt tilfreds💪🏽

Hurtig levering.
Hurtig levering.
Kunne være fint at man valgte 'privatkunde' på hjemmesiden og fik priser inkl. moms 🤗
Derfor 'kun' fore stjerner.

Stabil og seriøs
Meget tilfreds, som
flere gange før.
De er et af de firmaer jeg altid lige checker når jeg skal bruge noget som er lidt specielt.
De har som regel altid det jeg skal bruge.
Varerne komme hurtigt, og der har aldrig været fejl.

Dit is Trustpilot