Købte et par Peltor høreværn m radio i Februar, desværre blev de forkerte leveret, men efter tlf samtale, blev de forkerte afhentet dagen efter og de rigtige leveret efterfølgende. Trods fejlleveran... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Købte en mobil aircondition hos SB Værktøj i Viborg , kommer hjem og kan se den er alt for voldsom til det rum den skulle bruges i , kontakter så SB Værktøj i Viborg om jeg kan levere den tilbage 2... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde akut brug for en højtryksrenser og bad om hurtigst mulig levering, da jeg afgav min ordre. Jeg bestilte efter kl. 15, og allerede næste morgen kl. 08:30 stod en 100 kg højtryksrenser ved mi... Toon meer
Klasse kundeservice!!! Jeg købte et gasblus som jeg først fik brug for flere måneder efter mit køb og derfor havde det stået uåbnet. Det viste sig så at være knækket da jeg åbnede det. (formodentl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
- Beveiligingsmaterialenwinkel
- Gereedschapsruimte
- Lastechniekwinkel
Geschreven door het bedrijf
SB Værktøj A/S er leverandør af maskiner, værktøj, kompressorer, svejsere, værktøjs- og bearbejdningsmaskiner, maling, arbejdsbeklædning, sikkerhedssko, sikkerhedsudstyr, trailere, gas, grill, køl, el-artikler,olie, papirvarer og tekniske artikler. SB Værktøj forhandler et produktmix, ud fra et skarpt fokus på kvalitet, til erhverv og private. Vi tager imod gængse kreditkort samt MobilePay. SB Værktøj forhandler stærke mærkevarer, samt mange andre kvalitetsvarer. Er du i tvivl eller mangler du noget i vores webshop, er du også altid velkommen til at kigge ind i SB Værktøj's fysiske butik eller ringe til en af vores dygtige medarbejdere, der står parat til at hjælpe dig. SB forhandler ikke hvad som helst, men fører et produktmix, udfra et skarpt fokus på kvalitet. Vi henvender os typisk til professionelle brugere eller den kræsne del af det private marked. SB sælger via e-handelsløsning. SB's e-handelsløsning er godt etableret på hovedmarkedet, som fortrinsvis er Danmark.
Contactgegevens
Katrinesmindevej 4, 8800, Viborg, Denemarken
- 86 60 33 33
- keld@sbnet.dk
- sbnet.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van SB Værktøj A/S
Godt nok en dårlig kundeservice i har.
Godt nok en dårlig kundeservice i har.
Har ringet 2 gange til jeg og efterspurgt hvornår i levere, hver gang lover i at vende tilbage…
Men det gør i ikke og i svarer hellere ikke på mail.
I aflyser bare ordren igen, jeg køber varen et andet sted.

Hurtig og korrekt levering
Hurtig og korrekt levering. Varen er en gave, så derfor kan jeg ikke anmelde den

Antwoord van SB Værktøj A/S
På trods af at jeg får bestilt forkert…
På trods af at jeg får bestilt forkert og der går lidt rod i forsendelsen reagerer SB med at ringe op og få styr på bestillingen. Hurtig levering og god tilgængelig service

Antwoord van SB Værktøj A/S
Bestille via hjemmeside i går
Bestille via hjemmeside i går - hvor varen stå til at være på lager - på ordrebekræftelsen stod der lige pludselig 5 dag?
Ringe og spørger om vare er på lager kl. 0900 og om den bliver sendt i dag - det gør den - der var 10 på lager så alt var fint og ingen problem
Kl. 14 ringer de fra firmaet og har konstater vare IKKE er på lager og vi sikket først være på lager så jeg kan have det bestilte i næste uge
DYBT USERIØST FIRMA - find et andet
P.S. Hvis det ikke er useriøst at have 10 stk. på lager kl. 0900 da jeg ringede til jer og fortalt det var vigtigt de blev sendt samme dag da jeg stod at skulle bruge dem- hvilket ikke var noget problem for jer og i lover at sende produktet samme dag - Efter 5 timer opdage I så produktet ikke på lager alligevel - hvis dette ikke er useriøst hvad vil du så kalde det?
P.S. Bånd i blå og orange kan man købe hos jem & fix - der ligger lige ved siden af - men jeg skal bruge sorte - Så dit generøse tilbud kan jeg af gode grunde ikke bruge til noget
SLUT HERFRA - i er DYBT USERIØSE

Antwoord van SB Værktøj A/S
Varen kom hurtigere en de reklameret…
Varen kom hurtigere en de reklameret med og manglede den, så perfekt oplevelse

Antwoord van SB Værktøj A/S
Alt fungerede til UG og de har et…
Alt fungerede til UG og de har et rigtig godt informations niveau… Vil absolut gerne handle der igen.

Jeg ringede til dem
Jeg ringede til dem, Og fik korrekt svar.
varen ankomst hurtigt kort efter.