Scandinaviansocks
Kwaliteit: goedkoop (zeker geen wol en erg dun) Kleur: veel minder fel dan op foto's Maatvoering: klopt niks van, vallen erg klein uit. Lijkt wel alsof ze maar 1 maat hebben Service: slecht... Toon meer
Na de bestelling voorgaande reviews gelezen waardoor de verwachtingen flink waren getemperd bleek het alleszins mee te vallen. De 21ste dec besteld in de avond, en de 28ste in goede orde afgeleverd. G... Toon meer
Sokken retour maar geen geld terug
Sokken besteld, en kwam er toen achter dat ze uit China kwamen. Ik heb de sokken zelf nooit gezien want GLS verprutste het: na ze 1x aangeboden te hebben (ik was thuis maar heb ze niet gezien) is het pakketje retour gegaan. Nu ben ik al een maand bezig contact te krijgen met Scandinavian socks om mijn geld terug te krijgen. Elk gesprek loopt dood, er wordt niet gereageerd of door een chatbot met standaard antwoorden. Begint steeds weer opnieuw. Wat een waardeloze webshop. Koop hier niet!
Sokken komen gewoon van ALI EXPRESS
Sokken komen gewoon uit China, waarschijnlijk gewoon ALI EXPRESS!
Maat sokken klopt niet, materiaal waar het van gemaakt is klopt ook niet. Retour hoeft niet, ik zou mijn geld terug krijgen. Maar nee hoor... te vroeg gejuicht, er wordt niets meer aan gedaan en niet meer op mails gereageerd.
Ook ik ga aangifte doen bij Autoriteit Consument & Markt, dit soort shops die de wet aan hun laars lappen moeten van de markt!
Niet kopen!
Twee sets gekocht in dezelfde maat waarvan 1 set duidelijk kleiner is. Heb contact opgenomen en krijg een kortingscode om zelf nieuwe te kopen in de juiste maat. HAHAHA. Ik wilde dat ik hier eerder had gelezen...
Sokken zelf overigens wel redelijk ok, maar niet de kwaliteit die ik had verwacht.
Anyway, niet kopen!
Sokken nooit ontvangen (nu 1,5 maand…
Sokken nooit ontvangen (nu 1,5 maand geleden besteld) geen reactie op mails. Waardeloos!
Koop hier niks, je komt bedrogen uit!
Eerder sokken gekocht bij Nordic Socks, die heel goed zijn. Toen op Instagram een advertentie voorbij kwam van ogenschijnlijk dezelfde sokken, wilde ik er nog wat extra bestellen. Niet alleen de sokken van Scandinavian socks lijken erg veel op de sokken van Nordic Socks; de website van Scandinavian socks lijkt ook verdacht veel op die van Nordic Socks. Ik voel mij enorm misleid, want de kwaliteit van deze sokken is ronduit slecht. Na ontvangst direct een mail gestuurd met verzoek om te retourneren ivm tegenvallende kwaliteit. Na een paar dagen een antwoord gekregen dat het aankoopbedrag binnen 3-5 dagen zou worden teruggestort. Retourneren was zelfs niet nodig, ook heel vreemd.
Kortom; pure oplichterij!
Slecht
Kwaliteit: goedkoop (zeker geen wol en erg dun)
Kleur: veel minder fel dan op foto's
Service: slecht
Op 04-01 mail gestuurd met verzoek om te retourneren ivm tegenvallende kwaliteit. Op 07-01 bericht dat aankoopbedrag binnen 3-5 dagen zou worden teruggestuurd (retourneren was zelfs niet nodig!).
Vandaag 23-01 nog altijd geen geld terug, ondanks 2 mails ter herinnering...
***UPDATE 06.02***: nog altijd geen geld terug of zelfs maar een reactie
Sokken nooit ontvangen
Ik heb op 8 december sokken besteld en deze zijn tot op heden niet binnengekomen. Ik heb een aantal keer contact gezocht met de klantenservice en geen reactie ontvangen. Vandaag heb ik een juridische email gestuurd, dus hopelijk ontvang ik mijn geld terug.
Tevens goed om melding te maken bij Autoriteit Consument & Markt. Wellicht dat zij "Scandinaviansocks" eens goed onder de loep kunnen nemen met hun wanpraktijken.
Sokken vele maten te klein, beloofde terugstorting niet gedaan
Sokken vele maten te klein. Per mail is beloofd geld terug te storten. Ook na herhaalde oproep niets meer gehoord of ontvangen. Blijf weg bij dit merk, koop het niet!
Schandalig!!!
Op 19 dec besteld. Duurde lang eer we de 15 sokken ontvingen.
Maat klopte niet, waren flink te klein. Hier kunnen we niets mee.
Bericht gestuurd, geen reactie.
Opnieuw berichten gestuurd. Uiteindelijk kregen we een reactie dat we ons geld retour zouden krijgen binnen 3 tot 5 dagen.
Zo niet, dan zouden we weer contact moeten opnemen, gaven ze aan.
Nu 11 dagen later is er nog steeds niets terug gestort. Vanaf dag 5 meerdere keren contact opgenomen. Niemand reageert!!
Echt schandalig!!!!!!
We hebben een zware operatie achter de rug. Dit kunnen we er helemaal niet bij hebben.
Ook vind ik het zeer triest dat er al zoveel negatieve ervaringen hier staan en dat dit bedrijf nog bestaat en dit zomaar kan doen!!!
Ik wil mijn geld terug!!!!
-mevr B
Slechte communicatie
Slechte communicatie,
Geen communicatie die nodig is als er problemen zijn met het produkt of levering.
Er was beloofd geld terug te storten omdat de maten niet kloppen.
Geen geld terug ontvangen.
Geld komt op een rekening in Duitsland terecht. Worden geproduceerd in China
Emails komen niet aan.
Te veel tussenpersonen.
Eindelijk...
Op 17 Januari als nog mijn geld terug.
Lang geduurd.
Jammer ..daardoor veroorzaak je zelf slechte recenties.
kousen besteld en betaald en nog steeds…
kousen besteld en betaald en nog steeds niet ontvangen
gaan dit melden als fraude
Nog steeds geen geld terug…
Ik moest twee weken wachten op de bestelling en was vervolgens ontevreden over de sokken omdat ze erg muf stonken.
Ondanks aanvankelijk toezegging van terugbetaling en na herhaaldelijk mailen nog steeds mijn geld niet terug gekregen. Ik denk niet dat dit nog gaat gebeuren. Dit lijkt op oplichting, ik kan er weinig anders van maken.
Echt slecht
Echt slecht, niet bestellen bij deze site. Heb twee maanden geleden besteld en nog niks ontvangen. Ook geen geld terug en krijg geen reactie meer op mijn mails. En de sokken komen uit China! Niks Scandinavisch aan. Eigenlijk is een 1 ster review nog te veel, trap niet in deze website
Oplichters!!!! Lees mijn ervaring!!
Oplichters!! Ik viel voor een advertentie voor het eerst in m'n leven... De site ziet er super pro uit, en dat komt omdat ze het gekopieerd hebben van een andere site die wel echte Scandinavische sokken verkopen. Ik stuurde een berichtje op hun Instagram met dat ik een vraagje had, en daarop werd gereageerd en zodra ik aangaf dat ik mijn order wou annuleren, werd ik vanaf dat moment compleet genegeerd, zowel via email als via Instagram DM! Wat zij doen is wettelijk verboden!! In de EU geld namelijk de regel dat je tot 14 dagen heroepingsplicht hebt en zij jouw aanvraag moeten accepteren als jij je order wilt annuleren. Ook als jij je order terug wilt laten sturen moeten zij dit wettelijk accepteren binnen 30 dagen! Ik heb helaas met iDEAL betaald en daarom kan ik mijn geld niet terug krijgen! Als je met PayPal of creditcard hebt betaald, kan dit wel! Ik heb contact met de bank gehad en je kan alleen aangifte doen, de politie doet uiteraard alleen maar iets als er heel veel meldingen binnen komen... Dus ja.. de criminelen worden weer bovenaan gezet.
Het "bedrijf" (het is natuurlijk gewoon 1 gluiperd die hier achter zit), zit in Londen, en de naam is Oussamaj Ltd (zegt al genoeg dit toch?)
Ik kwam erachter dat het om dropshipping ging zodra ik de bestelling had besteld, ik kreeg meteen al een track en trace nummer vanuit China, ik heb toen op Aliexpress de sokken gevonden, en de reviews daar waren ook niet positief. De sokken zijn synthetisch, en dun, en rekken niet mee volgens kopers. Het gaat hierbij dus ook niet om echte Scandinavische sokken van merino wol.... Pure oplichting dit! €50 euro kwijt aan synthetische goedkope prul sokken!!! En niemand die je kan helpen! Wat een wereld dit zeg!
Niet bestellen
Niet bestellen, uit China, niks wol of katoen. Vieze zweetsokken. Als ik vraag welk materiaal ze gemaakt zijn krijg ik geen antwoord en op facebook hebben ze mijn vraag weggehaald
Dropshipping
Dropshipping. Niks Scandinavisch aan, sokken komen uit China. Niet eens bevestiging ontvangen na bestelling. Alleen na mijn e-mail een Track en trace code waarna je dus ziet dat de sokken uit china komen. Do not recommend!
Sokken uit China en na meerdere…
Sokken uit China en na meerdere mailtjes geen antwoord. Kan sokken dit niet retour sturen.
Zeer slechte kwaliteit
Zeer slechte kwaliteit. China troep , hele lange levertijden . De maatvoering klopt ook niet. Maat 46 besteld kinder maatontvangen. Op reclamatie wordt niet gereageerd Niet bestellen dus !